مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من می خواستم یک گرافیک بخرم و تحقیق کردم دیدم 8800 gt xfx ایده عال هستش تا اینکه hd4850 رو هم دیدم آیا توی رنج این قیمت بهتر از این 2 مدل هست؟اگر این 2 مدل عالی هستند کدوم بهتره؟
4850رو بگیر که اصلا قابل قیاس با 8800GT نیست. تو این رنج قیمت هم بهتر از 4850 پیدا نمیشه.

سلام
من می خواستم یک گرافیک بخرم و تحقیق کردم دیدم 8800 gt xfx ایده عال هستش تا اینکه hd4850 رو هم دیدم آیا توی رنج این قیمت بهتر از این 2 مدل هست؟اگر این 2 مدل عالی هستند کدوم بهتره؟
الان تو محدوده 245 250 تومن بهترین انتخاب 4850 هستش شک نکن.

سلام
سلام دوست عزیز،

متاسفانه بازار سخت افزار ما قواعد خاصی داره و قیمت ها مطابق بازار جهانی نیست و بعضی ها دوست دارن کارتهای قدیمی تر رو که قیمتشون هم پایین اومده ، با همون قیمت قبلی بفروشن ، برای همین پیشنهاد اون کارتا رو می دن.

شما الان با همون هزینه ی 8800GT ، می تونی یه کارت 4850 بخری که هم جدیدتر هست ، هم سریعتر

نمی دونم الان چه دلیلی میشه پیدا کرد که 8800GT انتخاب خوبی باشه! ، مگه اینکه اینجا هم مثل بازار جهانی قیمتش 160-170 تومن شده باشه و من خبر نداشته باشم!!

خب مادر برد پیشنهادی تون که بتونه crossfire شه و intel q6600 رو هم ساپورت کنه و در کل با این گرافیک 4850 جواب بده و قیمتش زیر 200 تومن باشه هم می شه معرفی کنید

خب مادر برد پیشنهادی تون که بتونه crossfire شه و intel q6600 رو هم ساپورت کنه و در کل با این گرافیک 4850 جواب بده و قیمتش زیر 200 تومن باشه هم می شه معرفی کنید
Asus P5kC بگیر یا اگه Crossfire نیاز نداری P5QC بگیر که چیپش جدیدتر و بهتر هست. در کل پیشنهاد میکنم Ga-EP45-Ds4 بگیری که CrossfireX هم ساپورته... قیمت دقیقش رو ندارم ولی بالای 200 تومن هست!(حدودای 250)

میتونی p5q-e یا p5q deluxe یا giga ga-ep45-ds3 رو در نظر بگیری.
P5Q-c انتخاب خوبی میتونه باشه.
p5q-c کراس فایر ساپورت نیست.

یعنی از کارایی در حالت CF کم میکنه؟
بله ، شما نميتونيد حداكثر كارايي رو در اين حالت ( 16x*4x ) بگيريد ! كلا به نظر من CrossFire در حالت 16x*4x تبليغاتيه يعني جنبه ي تبليغاتي براي مادربورد داره !

با توجه به وضع فعلي درايور ها ، CF در حالت 16x*16x تازه ميشه يه چيزي! در غير اين صورت ارزش نداره.

بله ، شما نميتونيد حداكثر كارايي رو در اين حالت ( 16x*4x ) بگيريد ! كلا به نظر من CrossFire در حالت 16x*4x تبليغاتيه يعني جنبه ي تبليغاتي براي مادربورد داره !

با توجه به وضع فعلي درايور ها ، CF در حالت 16x*16x تازه ميشه يه چيزي! در غير اين صورت ارزش نداره.
همین حالت 16X و 4X هم کارایی خوبی داده ولی اونچیزی که باید باشه نبوده!!!!

همین حالت 16X و 4X هم کارایی خوبی داده ولی اونچیزی که باید باشه نبوده!!!!
منم نگفتم كارايي بدي داده!:biggrin1:

TomsHardware در اين مورد مقاله اي نوشته :

http://www.tomshardware.co.uk/PCI-Express-2-0-Crossfire,review-29948.html

ميزان افت در حالت 16x*8x قابل چشم پوشي هست ، اما در حالت 16x*4x اين ميزان افزايش پيدا ميكنه!

براي يه CF معمولي خوبه ، اما مثلا بياييم 4870X2 روش CF كنيم پول دور ريختنه !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or