Saren Arterius
کاربر سایت
خب بذار رك بهت بگم GTX 280 قويترين كارت گرافيك روي كره ي زمينه !:biggrin1: البته تا يه مدت ديگه 4870X2 جاشو ميگيره.آقا من دیوونه شدم. آخر کدوم بهتره؟
ولی اگه nVIDIA بتونه 280GX2 درست کنه میترکونه. با توجه به این که پردازنده ی تک هسته ایه 280GTX انقدر قویه.
اصلا فكرشو نكن!:biggrin1: قيمت جديد ندارم ، آخرين قيمت كه دارم همون حدوداي يك ميليون تومن هست!قیمت GTX 280 چنده؟:biggrin1:
بعد این 4870X2 کی وارد بازار میشه؟
ممنون
از Hardwarezone:یه چنتا بنچ بزار که تو رزولوشن 1050*1680 ، gtx280 سرتر از 9800gx2 باشه.
اصلا فكرشو نكن!:biggrin1: قيمت جديد ندارم ، آخرين قيمت كه دارم همون حدوداي يك ميليون تومن هست!
X2 آخراي آگوست عرضه ميشه ، و تقريبا ميشه گفت دو برابر 280 قدرت داره !! قيمتشم از 600 تومن فكر نكنم بيشتر بشه.
البته یک مدل هم HIS داره به طور انبوه پخش میکنه که جزو همون IceQ های معروف هست. این 4850 که میده بیرون 20 دماش پایین تره نسبت به کارت های اصلی...قابل توجه دوستانی که کارت HD4850 رو دارن:
تو این مدتی که این کارت عرضه شده حرف و حدیث های زیادی درباره ی داغ بودن این کارت گفته شده.من دیروز خودم یدونه خریدم با برند Sapphire که داخلشم یه فلش مموریه 2GIG هم داشت.
دماش اول زیاد بود(حدوده 75-80 تو ویندوز و 85-87 درجه تو کار).خیلی ها هم که فکر میکردن با درایور جدید و یا بالابردن دوره فن میشه دماشو پایین آورد در اشتباه بودن.
برای پایین آوردن دمای این کارت فقط کافیه که بایوس کارت رو آپدیت کنید.
الان دمای کارت من بین 58-61 تو ویندوز و 70-75 تو کار هستش.
موفق باشید.
تست های مقدماتی نشون می دن که در بیشتر بازیها 4870X2 بسیار سریعتر از GTX 280 کارمی کنه، اما همونطور که قبلا هم دوستان گفتن ، این کارت Multi-GPU یعنی 2 تراشه ای بر اساس CrossFire هست و تا زمان عرضه ی رسمی و آزمایشات کامل نمیشه قاطعانه نسبت به کارایش در همه ی بازیها اظهار نظر قطعی کرد.قیمت GTX 280 چنده؟:biggrin1:
بعد این 4870X2 کی وارد بازار میشه؟
ممنون