مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یه چنتا بنچ بزار که تو رزولوشن 1050*1680 ، gtx280 سرتر از 9800gx2 باشه.

اين نتيجه ي كلي Toms در سه رزولوشن :

avg-framerate.png

avg-framerate2.png

avg-framerate3.png

در كل ، تقريبا در حد هم هستند . تو بعضي بازيها ممكن هست GX2 جلو بيوفته و بعضي موارد هم 280 ، اما زياد با هم اختلاف ندارن حداكثر 10 فريم

آقا من دیوونه شدم. آخر کدوم بهتره؟

ولی اگه nVIDIA بتونه 280GX2 درست کنه میترکونه. با توجه به این که پردازنده ی تک هسته ایه 280GTX انقدر قویه.

آقا من دیوونه شدم. آخر کدوم بهتره؟

ولی اگه nVIDIA بتونه 280GX2 درست کنه میترکونه. با توجه به این که پردازنده ی تک هسته ایه 280GTX انقدر قویه.
خب بذار رك بهت بگم GTX 280 قويترين كارت گرافيك روي كره ي زمينه !:biggrin1: البته تا يه مدت ديگه 4870X2 جاشو ميگيره.

قیمت GTX 280 چنده؟:biggrin1:
بعد این 4870X2 کی وارد بازار میشه؟
ممنون
اصلا فكرشو نكن!:biggrin1: قيمت جديد ندارم ، آخرين قيمت كه دارم همون حدوداي يك ميليون تومن هست!

X2 آخراي آگوست عرضه ميشه ، و تقريبا ميشه گفت دو برابر 280 قدرت داره !! قيمتشم از 600 تومن فكر نكنم بيشتر بشه.

اصلا فكرشو نكن!:biggrin1: قيمت جديد ندارم ، آخرين قيمت كه دارم همون حدوداي يك ميليون تومن هست!

X2 آخراي آگوست عرضه ميشه ، و تقريبا ميشه گفت دو برابر 280 قدرت داره !! قيمتشم از 600 تومن فكر نكنم بيشتر بشه.

خیلیممنون دوست عزیز:biggrin1:
من میخواستم از دبی بیارم...حالا صبر کنم که X2 بیاد بعد بخرم؟حافظه x2 چنده؟512؟
ممنون....
:biggrin1:

دمای HD4850 هم پایین آمد...

قابل توجه دوستانی که کارت HD4850 رو دارن:

تو این مدتی که این کارت عرضه شده حرف و حدیث های زیادی درباره ی داغ بودن این کارت گفته شده.من دیروز خودم یدونه خریدم با برند Sapphire که داخلشم یه فلش مموریه 2GIG هم داشت.
دماش اول زیاد بود(حدوده 75-80 تو ویندوز و 85-87 درجه تو کار).خیلی ها هم که فکر میکردن با درایور جدید و یا بالابردن دوره فن میشه دماشو پایین آورد در اشتباه بودن.

برای پایین آوردن دمای این کارت فقط کافیه که بایوس کارت رو آپدیت کنید.
الان دمای کارت من بین 58-61 تو ویندوز و 70-75 تو کار هستش.

موفق باشید.

قابل توجه دوستانی که کارت HD4850 رو دارن:

تو این مدتی که این کارت عرضه شده حرف و حدیث های زیادی درباره ی داغ بودن این کارت گفته شده.من دیروز خودم یدونه خریدم با برند Sapphire که داخلشم یه فلش مموریه 2GIG هم داشت.
دماش اول زیاد بود(حدوده 75-80 تو ویندوز و 85-87 درجه تو کار).خیلی ها هم که فکر میکردن با درایور جدید و یا بالابردن دوره فن میشه دماشو پایین آورد در اشتباه بودن.

برای پایین آوردن دمای این کارت فقط کافیه که بایوس کارت رو آپدیت کنید.
الان دمای کارت من بین 58-61 تو ویندوز و 70-75 تو کار هستش.

موفق باشید.
البته یک مدل هم HIS داره به طور انبوه پخش میکنه که جزو همون IceQ های معروف هست. این 4850 که میده بیرون 20 دماش پایین تره نسبت به کارت های اصلی...

من میخواستم از دبی بیارم...حالا صبر کنم که X2 بیاد بعد بخرم؟حافظه x2 چنده؟512؟
ممنون....
x2 با دو نوع حافظه عرضه میشه 1gb و 2gb هر دو هم gddr5 البته میگن gddr3ش هم ممکنه بیاد.

آخرین ویرایش:
سلام
من دیروز یه 4870 با برند connenct 3D گرفتم 350.فقط یه چند تا مشکل دارم:
-دمای کارت تو حالت idle دور ور 79-80 درجه است و خیلی گرمه و تو این حالت اصلا نمیشه به پورت DVI پشت کارت دست زد و برد کارت خیلی گرمه.قرار نیست برای 4870 هم پچ بیاد
-توی جعبه ی کارت هیچ cd هاوی ATI catalyst نبود من دانلود کردم ولی توی tray دمای کارت رو نشون نمیده.
-با نصب کارت کلی hardware جدید مربوط به HD Audio نصب شده که من درایور هیچ کدوم رو توی هیچ جا پیدا نمی کنم
-و از همه مهم تر mass effect دیگه بالا نمیاد چی کنم ؟

قیمت GTX 280 چنده؟:biggrin1:
بعد این 4870X2 کی وارد بازار میشه؟
ممنون
تست های مقدماتی نشون می دن که در بیشتر بازیها 4870X2 بسیار سریعتر از GTX 280 کارمی کنه، اما همونطور که قبلا هم دوستان گفتن ، این کارت Multi-GPU یعنی 2 تراشه ای بر اساس CrossFire هست و تا زمان عرضه ی رسمی و آزمایشات کامل نمیشه قاطعانه نسبت به کارایش در همه ی بازیها اظهار نظر قطعی کرد.

در ضمن قرار هست که کارتهای جدید Nvidia بر اساس تراشه ی G200b که 55 نانومتری هم هست به زودی عرضه بشه و رقیب 4870X2 بشه ،

اگه می خوای از دوبی بگیری و نمی خوای تا 2 ماه دیگه هم صبر کنی، بجای خرید یه کارت GTX 280 میتونی یه 260 بگیری -البته اگه اونجا قیمتش واقعی و در حد 4870 باشه-و بعد مثل من اور کلاکش کنی(البته اگه دوست داری و بتونی اور کنی) تا راندمان یه 280 رو بهت بده! ،امتیازات 3DMark هامو مقایسه بکن با نتایج تست های 280، خودت مطمئن می شی!

اما خوب 4870X2 اگه درایور های درست حسابی هم واسش بیاد از اینها خیلی بالاتر میره.

خوبه، آخرسر همه ی این رقابتها به کمتر شدن قیمتا ختم می شه.:cool:

آخرین ویرایش:
سلام
من می خواستم یک گرافیک بخرم و تحقیق کردم دیدم 8800 gt xfx ایده عال هستش تا اینکه hd4850 رو هم دیدم آیا توی رنج این قیمت بهتر از این 2 مدل هست؟اگر این 2 مدل عالی هستند کدوم بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or