مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یه راهنمایی راجبه OC میکنید توی فروم هم گشتم ولی نمیدونستم توی کدوم زیر مجموعه میتونستم ÷یدا کنم
پس شما میگید که مادربورد که Pk5plc خوب نیست و عوضش کنم ؟
Cpu: هم که گفتید 8400

بچه ها سلام . من نمی دونم ای تی ای 4870 اومده تو ایران یا نه ؟ اگه می دونید اومده بهم خبر بدید که کجا می تونم بخرم و چند قیمت هست ؟ thanks
جوابت رو اون تایپیک دادم. بله اومده من قیمت برند Connect3d رو دارم که با کیفیته و حدود 350 تومن هستش.
پاساز کامپیوتر رضا-سیما کامپیوتر

یه راهنمایی راجبه OC میکنید توی فروم هم گشتم ولی نمیدونستم توی کدوم زیر مجموعه میتونستم ÷یدا کنم
پس شما میگید که مادربورد که Pk5plc خوب نیست و عوضش کنم ؟
Cpu: همخ که گفتید 8400
دوست عزیز،
چون سوال شما مربوط به این تاپیک نیست، لطف کنید PM بدید و بگید که دقیقا چکار می خواید بکنید تا من کمکتون کنم.

می شه بگی دیگه با چه برند هایی هست که دیدی اومده تو بازار ؟ giga - msi .....؟ فقط رضا داره ؟ از جایی دیگه خبر نداری ؟
اگه کامل بهم بگی ممنون می شم آخه دارم دیوونه می شم .:confused:

می شه بگی دیگه با چه برند هایی هست که دیدی اومده تو بازار ؟ giga - msi .....؟ فقط رضا داره ؟ از جایی دیگه خبر نداری ؟

برند های دیگه هم هست مثله His , Giga و ... که گرون هستند. Connect3d یه کارتی هست که 2 سال گارانتی تعویض + 3 سال خدمات پس از فروش داره! قیمتشم خیل یخوبه و خیلی هم با کیفیته...(حداقل که به نسبت Giga اینطور بوده)

من و دوستم با هم سیستم خریدیم که از هر دو تا مون مثل همه فقط من کارت گرافیک 8600gt512ddr3خریدم ولی دوستم9600gso خرید که این دو کارت هیچ تفاوتی با هم نداشتد فقط داخل بازی کریسیس اون کارت حدود 10 .20 فریم بالا تر می گرفت.ولی توی بازی هایی مثل grid , ac.gaw1 مثل هم اجرا می شد/

شما میتونین به خودتون اینجوری دلداری بدین;)
در ضمن 20 فریم توی کرایسیس کمه؟!
و اینکه بد نیست قبل از نوشتن اسم بازی یه نگاه به املاشونم بندازین.
لطفا باعث گمراهی نشین...8600 یه کارت از رده خارج حساب میشه دیگه(از اول هم یاد داخل نبود! یه حالت اینکه با اون مقدار بودجه ادم مجبور میشد اون کارت رو بخره)

آقا محمد رضا یه مدت نبودی؟ تلفات اینجا هم کم بود یا نبود فک کنم دوباره ................(شوخی کردم)

راستی میخواستم بدونم الان cf بهتر جواب میده یا sli ؟توی بازی ها یکی از دوستام میخواد

آقا محمد رضا یه مدت نبودی؟ تلفات اینجا هم کم بود یا نبود فک کنم دوباره ................(شوخی کردم)

راستی میخواستم بدونم الان cf بهتر جواب میده یا sli ؟توی بازی ها یکی از دوستام میخواد
بستگی به این داره که CF و Sli رو رو چه برد هایی و با چه چیپ هایی مقایسه کنیم! با توجه به اوضاع درایور های ATI فعلا Sli پیشنهاد میشه. چون Driver های ATI اصلا حسابشون درست نیست و نمیشه پیشبینی کرد چی میشه...

کمک کنید دوستان
من میخوام یه کارت گرافیک خوب بگیرم به نظر شما چه کارتی رو بگیرم خوبه
قیمتش هم زیاد نباشه 120 تا 150 هزار تومان . بازیها رو هم خوب اجراکنه
بعضیا میگن Geforce 9600 GSO و 9600gt بگیر میخواستم قیمتشون رو بدونم
واز کجا بگیرم آخه من شهرستانم
مادربردم هم اینه P5L2 DELUXE ASUS

آقایونی که میخوان 120-130 تومن بدن کارت گرافیک بخرن...هیچ ادم احمقی این پول رو بالا 8600 نمیده!
برین یه Geforce 9600 GSO بخرین! 130-140 تومن بیشتر نیست!
میشه بگی میتونیم از کجا تهیه کنیم . آخه شهرستانیم
راستی 9600 gt چجوره و قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربردم P5LD2 DELUXE ASUS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or