مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان من حالا چیکار کنم HD4870 را با مارک ایسوز 390بخرم یا با مارک کانکت تری دی که 340 هست را بخرم والا من پدرم کارمند کارت را می خوام 150 نقد بدم و بقیشا دو تا چک لطفا راهنمایی کنید نمی خوام پول پدرم هدر برد ممنون از زحمات همگی
خوب همونطور که بچه ها هم گفتن قیمت بالاست اکثر مدلایی که تو بازار هستش زیر 370 تومن هستن پیشنهاد میکنم خودت یه گشتی تو بازار بزنی تا قیمتا دستت بیاد بعد برو واسه خرید.
سلام دوست من بیشتر توی صحنه های شلوغ است ایا نرم افزاری هست که فرم ثابت نگه داره
خوب این طبیعیه تو هر صحنه شلوغی به کارت فشار میاد و حتما که نباید روی یه فریم خاص ثابت بمونه البته بستگی به رزولوشن و تنظیمات بازی هم داره که شما هر چی اینا رو کمتر بکنی از اون طرف فریم بالاتری میگیری در کل نمیشه اسمشو مشکل گذاشت چون همه کارتا (مدلا) افت فریم دارن.

سلام وبا تشکر از دوستان پس چرا در بازیهایی که با کنسول ها بازی میکنی افت فریم نداریم
اونا هم افت فریم به صورت محسوس دارند. (و بعضی جاها هم شدید.مثل PES2008 تو PS3 که افت فریم بدی داشت)
بازی ها روی کنسول ها با توجه به سخت افزار اون کنسول ارائه میشند. مثلا یکی از عوامل افت فریم AA هستش. تو کنسول بیشتر از 4X مشاهده نمیشه ولی تو PC تا 16X هم داریم که خوب یکی از عوامل افت فریم هستش...

سلام
سیستم من اینه
cpu core 2 duo e8400
vga ati 4870
ram 1gig*2 bus 800
main ep35-ds3l giga
حالا با توجه به این سیستم پاور گرین 580 به نظر شما کافیه ؟ اگه کافی نیست چه پاوری رو پیشنهاد میدین ؟

سلام
سیستم من اینه
cpu core 2 duo e8400
vga ati 4870
ram 1gig*2 bus 800
main ep35-ds3l giga
حالا با توجه به این سیستم پاور گرین 580 به نظر شما کافیه ؟ اگه کافی نیست چه پاوری رو پیشنهاد میدین ؟
بره این سیستم کافیه. اما اگه ساله دیگه میخوای عوض کنی میتونی 630 وات بندازی.

سلام وبا تشکر از دوستان پس چرا در بازیهایی که با کنسول ها بازی میکنی افت فریم نداریم
افت فریم دارن ولی خیلی کم چون کنسول کار اصلیش اجرای بازی هستش و cpu و gpuش فقط در امر بازی و پردازش تصویر فعالیت میکنه.

سلام
سیستم من اینه
cpu core 2 duo e8400
vga ati 4870
ram 1gig*2 bus 800
main ep35-ds3l giga
بهتر بود این سوال رو تو تاپیک مشاوره قطعات میپرسیدی ولی در کل 4870 حداقل یه 500w میخواد که سیستم شما با یه 550 هم بخوبی ران میشه دیگه بیشتر از این زیاده.

سلام
من وقتی 3d mark 06 رو نصب می کنم وقتی اجراش میکنم لود اولش میاد و همونجا میمونه واردش نمیشه ممنون میشم کمک کنید
در ضمن قبلا اجراش کردم رو سیستم ضعیفترم ولی الان که سیستم قوی بستم ( تو پست های قبلی گفتم ) وارد نرم افزار نمیشه :((

سلام
من وقتی 3d mark 06 رو نصب می کنم وقتی اجراش میکنم لود اولش میاد و همونجا میمونه واردش نمیشه ممنون میشم کمک کنید
در ضمن قبلا اجراش کردم رو سیستم ضعیفترم ولی الان که سیستم قوی بستم ( تو پست های قبلی گفتم ) وارد نرم افزار نمیشه :((
سلام،

مشکلات برنامه ها توی قسمت مربوطه مطرح بشه، سریعتر جواب می گیری.

3Dmark رو دوباره از Installer خودش نصب کن،آخرین نسخه ی DirectX رو هم از یکی از دیسک های بازیهای جدید پیدا کن و نصب کن، مشکلت باید حل شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or