مدل 256 با 512 چقدر با هم فرق کارایی تو گیم دارند؟256mb حدودا 110 115 تومن هستش 512mb هم (ddr3) حدودا 120 125 تومن تا 130 t هستش.
در اکثر بازیها فرقی نمی کنن،مگر در رزولشن های بالا،که اونم قرار نیست با این کارت بشه تو اون رزولوشن ها بازی کرد.مدل 256 با 512 چقدر با هم فرق کارایی تو گیم دارند؟
در ضمن من 256 رو 90 تا 95 هزار تومن قیمت دارم ؟(همین امروز قیمت گرفتم)
خوب از نظر من ارزش نداره بخاطر معروف بودن برند به اون این همه پول داد. برند Connect3d با قیمت 340 هزار تومان تو بازار هستش.(البته طبق گفته DVBsara).سلام خدمت همگی دوستان من کارت HD4870 مارک ایسوز را به من گفتند 390 قیمت مناسب هست یا نه مرسی از همه ی دوستان
Asus به هر حال جز بهترین برند هاست، هم در ساخت مادربرد، هم در ساخت کارت گرافیک ، اما این اختلاف قیمت یه کم زیاده، مخصوصا این که بردهای 4870 رو خود AMD طراحی کرده و همه ی برندها بردشون تقریبا یکی هست.قیمت فروش آن لاین همین کارت Asus حدود 280 دلار هست!سلام خدمت همگی دوستان من کارت HD4870 مارک ایسوز را به من گفتند 390 قیمت مناسب هست یا نه مرسی از همه ی دوستان
از نظر کارایی تفاوت چندانی ندارن شاید 70 درصد بازیها.
این قیمتی که دادم مال xfx بود شما برندی که قیمت کردی چی بود ؟ احتمالا inno3d یا palit رو قیمت گرفتی.
خوب این افت فریم تو صحنه های شلوغ هستش یا خود به خود اینجوری میشه ؟سلام دوستان من سیستم تازه ارتقا دادم واین سیستم را بستم حالا میخوام بدونم ایا اینکه در حین بازی فرم بازی کم میشود وبعد دوباره زیاد میشود ودر بازی چندین بار این اتقاق می افتد ایا این امر طبیعی یا نه ومشکل از جای دیگراست وایا درسیستم شما هم اینگونه میشود یانه مثلا دربازی Gears of War با روزلیشن بالا ینعی تمام HIGH , 1024*768 اجرا میکنم در حین بازی ممکن است بازی دریک نقطه از بازی از فرم60 به 40 یا 35 کم شود وبعد چند ثانیه به همان 60 برگردد وبازیهای دیگر هم بعضی وقت هیمن گونه میشود میخوام بدونم ایا اتفاقات در سیستم نرمال یا نه اینهم مشخصات سیستم ارتقا یافته من
خوب اگر بود که دیگه همه از افت فریم ناراضی نبودند. وقتی جزئیات بالا میره این یک امر طبیعی هستش...سلام دوست من بیشتر توی صحنه های شلوغ است ایا نرم افزاری هست که فرم ثابت نگه داره