مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مدل 256 با 512 چقدر با هم فرق کارایی تو گیم دارند؟

در ضمن من 256 رو 90 تا 95 هزار تومن قیمت دارم ؟(همین امروز قیمت گرفتم)
در اکثر بازیها فرقی نمی کنن،مگر در رزولشن های بالا،که اونم قرار نیست با این کارت بشه تو اون رزولوشن ها بازی کرد.
ولی اگر 512 رو بگیری بهتره، شاید بعدا تو بازی های آینده به کار بیاد.

مدل 256 با 512 چقدر با هم فرق کارایی تو گیم دارند؟

در ضمن من 256 رو 90 تا 95 هزار تومن قیمت دارم ؟(همین امروز قیمت گرفتم)
از نظر کارایی تفاوت چندانی ندارن شاید 70 درصد بازیها.
این قیمتی که دادم مال xfx بود شما برندی که قیمت کردی چی بود ؟ احتمالا inno3d یا palit رو قیمت گرفتی.

سلام خدمت همگی دوستان من کارت HD4870 مارک ایسوز را به من گفتند 390 قیمت مناسب هست یا نه مرسی از همه ی دوستان
خوب از نظر من ارزش نداره بخاطر معروف بودن برند به اون این همه پول داد. برند Connect3d با قیمت 340 هزار تومان تو بازار هستش.(البته طبق گفته DVBsara).

سلام خدمت همگی دوستان من کارت HD4870 مارک ایسوز را به من گفتند 390 قیمت مناسب هست یا نه مرسی از همه ی دوستان
Asus به هر حال جز بهترین برند هاست، هم در ساخت مادربرد، هم در ساخت کارت گرافیک ، اما این اختلاف قیمت یه کم زیاده، مخصوصا این که بردهای 4870 رو خود AMD طراحی کرده و همه ی برندها بردشون تقریبا یکی هست.قیمت فروش آن لاین همین کارت Asus حدود 280 دلار هست!

اما Asus یه نرم افزار داره به اسمSmart Doctor که فقط رو برهای خودش کار می کنه(اگر امکان فلش بایوس رو بقیه ی کارتها رو در نظر نگیریم) که برای کنترل حرارت کارتهای سری 4800 خیلی مناسبه.

سلام دوستان من سیستم تازه ارتقا دادم واین سیستم را بستم حالا میخوام بدونم ایا اینکه در حین بازی فرم بازی کم میشود وبعد دوباره زیاد میشود ودر بازی چندین بار این اتقاق می افتد ایا این امر طبیعی یا نه ومشکل از جای دیگراست وایا درسیستم شما هم اینگونه میشود یانه مثلا دربازی Gears of War با روزلیشن بالا ینعی تمام HIGH , 1024*768 اجرا میکنم در حین بازی ممکن است بازی دریک نقطه از بازی از فرم60 به 40 یا 35 کم شود وبعد چند ثانیه به همان 60 برگردد وبازیهای دیگر هم بعضی وقت هیمن گونه میشود میخوام بدونم ایا اتفاقات در سیستم نرمال یا نه اینهم مشخصات سیستم ارتقا یافته من
MAIN : GIGA M55-SLI
CPU : AMD 5600+X2
VGA : ASUS EN8800 GT TOP
RAM :2 *1GIG KINMAX BUS 800
POWER : GREEN 535 WAT

از نظر کارایی تفاوت چندانی ندارن شاید 70 درصد بازیها.
این قیمتی که دادم مال xfx بود شما برندی که قیمت کردی چی بود ؟ احتمالا inno3d یا palit رو قیمت گرفتی.

مگه برند کارت گرافیک تو کاراییشون تو گیم با هم فرق دارند؟

حالا گیریم من 8600gt.256mb.128bit.ddr3 رو خریدم با این سیستم تو بازی هایی مثل ac & grid مشکلی ندارم

mb. abitan52v
cpu.amd4600+
ram.2gig bus 800 patriot

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من سیستم تازه ارتقا دادم واین سیستم را بستم حالا میخوام بدونم ایا اینکه در حین بازی فرم بازی کم میشود وبعد دوباره زیاد میشود ودر بازی چندین بار این اتقاق می افتد ایا این امر طبیعی یا نه ومشکل از جای دیگراست وایا درسیستم شما هم اینگونه میشود یانه مثلا دربازی Gears of War با روزلیشن بالا ینعی تمام HIGH , 1024*768 اجرا میکنم در حین بازی ممکن است بازی دریک نقطه از بازی از فرم60 به 40 یا 35 کم شود وبعد چند ثانیه به همان 60 برگردد وبازیهای دیگر هم بعضی وقت هیمن گونه میشود میخوام بدونم ایا اتفاقات در سیستم نرمال یا نه اینهم مشخصات سیستم ارتقا یافته من
خوب این افت فریم تو صحنه های شلوغ هستش یا خود به خود اینجوری میشه ؟

دوستان من حالا چیکار کنم HD4870 را با مارک ایسوز 390بخرم یا با مارک کانکت تری دی که 340 هست را بخرم والا من پدرم کارمند کارت را می خوام 150 نقد بدم و بقیشا دو تا چک لطفا راهنمایی کنید نمی خوام پول پدرم هدر برد ممنون از زحمات همگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or