مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اين چيز هايي كه شما هي تكرار ميكني خيلي جزئي هستند ما بيام اصل كار كه قدرت كارت و قيمتش هست ( Performance/Price) رو ول كنيم بچسبيم به مسائلي جزئي كه قابل حل شدن هستند!
به نظر من اصلا جزیی نیستند ،چون دردسر کاربر رو- مخصوصا اگه حرفه ای نباشه- زیاد می کنند

فرض کنیم:شما اگر کارتی بگیری که 5 برابر از GTX 280 هم سریعتر باشه و نصف قیمتش هم باشه ،ولی توی بازی X هنگ بکنه و بیاد بیرون چه فایده ای برات داره؟مگر نه اینکه هدف یه بازی زیبا ست که لذت داشته باشه؟
نمونه:همین بازی Crysis وقتی عرضه شد روی کارتهای ATI کرش می کرد و تازه 2 هفته طول کشید که ATI براش Hotfix داد،بعد از اینکه همه بازی کرده بودن..این از نظر من طبیعی نیست

اگر این مسائل جزیی بودن که اصولا نباید هیچ مقاله ای برای بررسی اونها نوشته می شد چون یک بررسی کامل باید همه ی مسائل رو در بر بگیره.
شاید کسانی باشند که بتونند با صدای فن بالا کار کنند یا کسانی که ایراد درایورها رو وقتی که بازی جدید میاد تحمل کنند و 1 ماهی صبر کنند تا مشکل حل شه ، ولی مسلما اکثر کاربرها این مشکلات رو نمی خوان داشته باشن.

در عرض همین 1 ماه ، فروم های خارجی رو ببینید که چقدر با کارتهای سری 4800 مشکل داشتن و کمک خواستن از بقیه، از اونطرف ببینید که از تجربشون با کارتهای Nvidia چی گفتن.

چه بهتر که موقع خرید چیزی رو انتخاب کنیم که همین مسائل رو هم نداشته باشه.

آخرین ویرایش:
Saren Arterius
شما درست گفتی این کارت رو نمیشه در حالت 3 تایی استفاده کرد
از این همه اساتید کسی نیست جواب منو بده ؟

تعداد شیدر ها با تعداد پردازنده ها چه فرقی دارن؟منظورم همون Stream proces هاچیست؟

دوست من فرشید جان . وقتش رسیده که دیگه از خر شیطون پایین بیایو اینقدر طرفداری nvidia با این قیمتای نجومیشو نکنی . آخه ما اگر الان بخوایم بجای 4850 یه کارت nvidia تو همون رنج سرعت بگیریم که فکر کنم 9800 gtx plus باشه ، میدونی چقدر باید پیاده شیم ؟ . اونم تو ایران (پس هیچ عقل سلیمی نمیگه که وقتی ما میتونیم بابت یه کارت 260-270 تومن پول بدیم نریم 2-3 برابر پول بابت یه کارت با همون سرعت بدیم) اوکـــــی ؟

ضمناً فرشید جان ، تو امضات نوشتی که Q6600 رو به 3.6 رسوندی !! از چه کولری استفاده کردی و چطوری 3.6 رو تحمل میکنه !!!

فرشیدجان ناراحت نشیا عزیز . من بهیچوجه قصد شخصی ندارم .

Saren Arterius
شما درست گفتی این کارت رو نمیشه در حالت 3 تایی استفاده کرد
از این همه اساتید کسی نیست جواب منو بده ؟

تعداد شیدر ها با تعداد پردازنده ها چه فرقی دارن؟منظورم همون Stream proces هاچیست؟
Shader ها ،واحدهای مستقل پردازشی داخل خود تراشه هستند که مثلا در 4800 برابر 800 و در GTX 280 برابر 240 هست اما تعدادشون مستقیما با هم قابل مقایسه نیست و به تنهایی ملاک سرعت بیشتر نیست
این Shader ها در نسل جدید کارتها اسمشون به Stream Processor تغییر کرد ، چون کارهای دیگه ای هم-مثل پردازش فیزیک و یا تبدیل فرمتهای ویدیویی- به وظایفشون اضافه شد و میتونستن به صورت موازی در حجم بالا داده ها رو پردازش کنن.

دوست من فرشید جان . وقتش رسیده که دیگه از خر شیطون پایین بیایو اینقدر طرفداری nvidia با این قیمتای نجومیشو نکنی . آخه ما اگر الان بخوایم بجای 4850 یه کارت nvidia تو همون رنج سرعت بگیریم که فکر کنم 9800 gtx plus باشه ، میدونی چقدر باید پیاده شیم ؟ . اونم تو ایران (پس هیچ عقل سلیمی نمیگه که وقتی ما میتونیم بابت یه کارت 260-270 تومن پول بدیم نریم 2-3 برابر پول بابت یه کارت با همون سرعت بدیم) اوکـــــی ؟

ضمناً فرشید جان ، تو امضات نوشتی که Q6600 رو به 3.6 رسوندی !! از چه کولری استفاده کردی و چطوری 3.6 رو تحمل میکنه !!!

فرشیدجان ناراحت نشیا عزیز . من بهیچوجه قصد شخصی ندارم .
سلام آقا پیمان،
قبلا هم گفتم که من طرفداری کسی رو نمی کنم فقط شرایط رو توصیف می کنم و چیزایی رو میگم که اکثرا بهش بی توجه هستن ولی من تجربه کردم.فکر نمی کنم که غیر منطقی هم بگم.انتخاب رو هم به کسی دیکته نمی کنم.

برای+ 9800GTX هم که قیمتش 220 دلار هست ،نباید اینجا بیشتر از 300 بشه که با 270 تومن کارت 4850 خیلی تفاوت نداره،تازه فن کارت هم 2 اسلاته هست و حرارت رو بیرون کیس می ده که این برای من که سیستم رو Over هم کردم خیلی مهم هست.

Q6600 رو هم با فن ThermalTake BigThypoon اورکلاک کردم، این پردازنده تا 3.8 و با WaterCooling تا 4 گیگاهرتز هم اور میشه،اگر باور نمی کنی یه Search بزن متوجه میشی.

سلام آقا پیمان،
قبلا هم گفتم که من طرفداری کسی رو نمی کنم فقط شرایط رو توصیف می کنم و چیزایی رو میگم که اکثرا بهش بی توجه هستن ولی من تجربه کردم.فکر نمی کنم که غیر منطقی هم بگم.انتخاب رو هم به کسی دیکته نمی کنم.

برای+ 9800GTX هم که قیمتش 220 دلار هست ،نباید اینجا بیشتر از 300 بشه که با 270 تومن کارت 4850 خیلی تفاوت نداره،تازه فن کارت هم 2 اسلاته هست و حرارت رو بیرون کیس می ده که این برای من که سیستم رو Over هم کردم خیلی مهم هست.

Q6600 رو هم با فن ThermalTake BigThypoon اورکلاک کردم، این پردازنده تا 3.8 و با WaterCooling تا 4 گیگاهرتز هم اور میشه،اگر باور نمی کنی یه Search بزن متوجه میشی.

فرشید جون دمت غیژ .

آقا spam نیسا . اینو گفتم تا شاید دلخوریه فرشید از من کمتر بشه :cheesygri

فقط با قیمت 300 تومن 9800gtx plus باهات موافق نیستم . 100% خیلی بیشتر از 300 تومنه .

منظورم از داغون اينه كه عمرش نسبت به 9800 و 4870 اينا كمتره.
بعد ببخشيد اين قضيهي گرماي بيش از اندازش به ديگر قسمتهاي سيستم آسيب نميزنه. چون يكي از دوستان گفته بود گرما رو ميده داخل كيس .
بعد 9800 با 9800+ فرقي داره؟

به نظر من اصلا جزیی نیستند ،چون دردسر کاربر رو- مخصوصا اگه حرفه ای نباشه- زیاد می کنند
خب اين نظر شماست!

به نظر من اين مشكلات چيزي نيست كه ما بخواهيم بخاطرش از خريد يه كارت قدرتمند صرف نظر كنيم ، تازه مشكلاتي كه براحتي حل ميشن ! مشكل گرما و نويز به هزار و يك روش قابل حل هست ، مشكل اجرا بازي هم خيلي نسبت به گذشته كمتر شده ، در حال حاضر شما يه بازي نام ببر كه با اين كارتها مشكل داشته باشه!

سلام آقا پیمان،

اینم تصویر Validate شده از CPUZ و لینک تایید سازنده: لینک
r2px61.jpg

آخرین ویرایش:
خب اين نظر شماست!

به نظر من اين مشكلات چيزي نيست كه ما بخواهيم بخاطرش از خريد يه كارت قدرتمند صرف نظر كنيم ، تازه مشكلاتي كه براحتي حل ميشن ! مشكل گرما و نويز به هزار و يك روش قابل حل هست ، مشكل اجرا بازي هم خيلي نسبت به گذشته كمتر شده ، در حال حاضر شما يه بازي نام ببر كه با اين كارتها مشكل داشته باشه!
در مورد اجرای بازیها من هم قبول دارم که نسبت به گذشته خیلی بهتر شده ،اما راجع به نویز و حرارت که مشکلات سخت افزار کارت یعنی فن هست فکر می کنم که ATI باید از فن های با کیفیت تری مثل Nvidia استفاده می کرد .

خرید یک فن خوب هم برای گرافیک حدود 50 تومن هزینه داره،که در این صورت قیمتش هم با کارت رقیب، تفاوت نخواهد کرد.

اینم یک تست درایورهای Final نسخه ی 8.7: لینک خودت بخون ببین نتیجه مثبت هست یا منفی

در ضمن من هیچ کجا نگفتم که اینها دلیل نخریدن یک کارت می شن،هر کدوم از این موارد یک امتیاز دارن و اگر کارتی توی همه ی این موارد یا بعضی از اونها امتیاز منفی بگیره ، اون موقع اولویت خریدش کمتر میشه!

آخرین ویرایش:

با سلام مجدد.

درسته قیمت کارتهای NVIDIA تو خارج از کشور نسبتا به صرفه تره ولی خوب ما تو ایرانیم و طرف حساب ما فروشنده های اینجا هستن.

اون حرف هایی که تو Anand اومده حالت اغراق ماننده.

منظور شما از اینکه دمای کارت داخل کیس میاد واسه اعضا شک بر انگیز شده.من نمیدونم 8800GT اومد این بحث ها نبود,خوب 8800GT هم گرما رو میداد تو.ATi بیچاره یه کارت خوب داد صد تا حرف پشتش در آوردن.کارتهایی که گرما رو از پشت کیس خارج میکنن هم بالاخره مقداری گرما وارد کیس میشه.

فرشید جان اولا میدونی قیمت 9800GTX تو ایران چنده؟ارزونترینش اونجوری که من قیمت کردم ZOTAC هستش که قیمتش 340 هزار تومنه.ثانیا HD4850 قیمتش 270 تومن نیست و 250 تومنه,تازه من زیره 240 هم قیمت دارم.حالا معلوم نیست که 9800GTX+ تو ایران چند میشه!!ثالثا ضعیفتر هم هست مخصوصا تو AA.
تو TOMS کمترین Noise رو HD4850 داره.دماشم اونجوری که من فهمیدم تو بازی(البته بستگی به محیطی که توش تست میشه هم داره)بین 80 تا 87 درجه هست که همونطور که گفتم عادی هم هست.اگه این دما عادی نیست باید بگیم 9800GX2 و 8800GT هم مشکل دما دارن.8800GT خود من تو کرایسیس رو 83-85 میچرخید.

فرشید جان من HD4870 رو با برند Club3d حدود 340 تومن قیمت دارم بعد به قول شما هم رده ی این کارت GTX260 هستش که تازه ضعیفتر هم هست ولی قیمتش 570 هزار تومنه.حالا اگه شما دوست داری کارت یه 10 درجه ای خنکتر باشه و ضعیفتر باشه و قیمتش هم یه 200 تومنی گرونتر باشه میتونی بری GTX260 بگیری.!!!!!GTX260 یه مقدار از 4850 قویتره.در ضمن اینم در نظر داشته باش که مادربورد های Cross Fire هم قیمت خیلی به صرفه تری نسبت به مینهای SLi دارن.و اونم همه میدونن که چیپست Intel از Nvidia بهتره.

به هر حال فکر کنم این بحث رو تموم کنیم بهتر باشه.دیگه داره حرفامون تکراری میشه.

موفق باشی.

با سلام مجدد.

درسته قیمت کارتهای NVIDIA تو خارج از کشور نسبتا به صرفه تره ولی خوب ما تو ایرانیم و طرف حساب ما فروشنده های اینجا هستن.

اون حرف هایی که تو Anand اومده حالت اغراق ماننده.

منظور شما از اینکه دمای کارت داخل کیس میاد واسه اعضا شک بر انگیز شده.من نمیدونم 8800GT اومد این بحث ها نبود,خوب 8800GT هم گرما رو میداد تو.ATi بیچاره یه کارت خوب داد صد تا حرف پشتش در آوردن.کارتهایی که گرما رو از پشت کیس خارج میکنن هم بالاخره مقداری گرما وارد کیس میشه.

فرشید جان اولا میدونی قیمت 9800GTX تو ایران چنده؟ارزونترینش اونجوری که من قیمت کردم ZOTAC هستش که قیمتش 340 هزار تومنه.ثانیا HD4850 قیمتش 270 تومن نیست و 250 تومنه,تازه من زیره 240 هم قیمت دارم.حالا معلوم نیست که 9800GTX+ تو ایران چند میشه!!ثالثا ضعیفتر هم هست مخصوصا تو AA.
تو TOMS کمترین Noise رو HD4850 داره.دماشم اونجوری که من فهمیدم تو بازی(البته بستگی به محیطی که توش تست میشه هم داره)بین 80 تا 87 درجه هست که همونطور که گفتم عادی هم هست.اگه این دما عادی نیست باید بگیم 9800GX2 و 8800GT هم مشکل دما دارن.8800GT خود من تو کرایسیس رو 83-85 میچرخید.

فرشید جان من HD4870 رو با برند Club3d حدود 340 تومن قیمت دارم بعد به قول شما هم رده ی این کارت GTX260 هستش که تازه ضعیفتر هم هست ولی قیمتش 570 هزار تومنه.حالا اگه شما دوست داری کارت یه 10 درجه ای خنکتر باشه و ضعیفتر باشه و قیمتش هم یه 200 تومنی گرونتر باشه میتونی بری GTX260 بگیری.!!!!!GTX260 یه مقدار از 4850 قویتره.در ضمن اینم در نظر داشته باش که مادربورد های Cross Fire هم قیمت خیلی به صرفه تری نسبت به مینهای SLi دارن.و اونم همه میدونن که چیپست Intel از Nvidia بهتره.

به هر حال فکر کنم این بحث رو تموم کنیم بهتر باشه.دیگه داره حرفامون تکراری میشه.

موفق باشی.
اگه پستهای قبلیم رو می خوندی ،گفتم اگه کارتهای سری جدید -یعنی با قیمت Drop خورده -بیان به بازار قیمت 9800GTX زیر 300 تومن عرضه میشه اونموقع قابل رقابت هستن،با توجه به اینکه حرارت 9800GTX کمتره.

کارتهای 8800GT هم مشکل حرارتی داشتن ، اما نه به اندازه ی سری 4800

در ضمن قیمت کارت GTX 260 الان توی بازار خودمون 480 تومن هست که سری جدیدش قطعا قیمت پایین تری خواهد داشت.

مزیت GTX260 به 4870 ، بجز حرارت کمتر قابلیت Over بیشتر هست.و اگر Over بشن که براحتی هم میشن سرعتشون از 4870 بیشتر میشه و به GTX 280 هم می رسه...

خودت ببین که اینجا-با کمی Over- از 4850 قویتر هست یا 4870:

o59aqh.png

2lkb6z8.png

2laaq7r.png

راجع به تراشه های Intel و Nvidia هم بگم که تراشه های Intel قطعا بهتر و سریعترند،به همین دلیل خودم هم هرگز مادربرد Nvidia انتخاب نمی کنم و پیشنهاد هم نمی دم ،مگر اینکه کسی SLI بخواد بکنه.

اما سابقه نشون داده که سیستم SLI قویتر و پایدارتر از CrossFire بوده و ایرادات کمتری هم داره.

بازم درخواست میکنم از دوستان، اونهایی که می خوان بحثمون جامع تر باشه ، با سیستم خودشون Benchmark بگیرن، بزارن بقیه هم ببینن، مخصوصا اونهایی که کارتهای جدید خریدن مثل 4850 و 4870 تا بشه مقایسشون کرد.:cool:

بازم درخواست میکنم از دوستان، اونهایی که می خوان بحثمون جامع تر باشه ، با سیستم خودشون Benchmark بگیرن، بزارن بقیه هم ببینن، مخصوصا اونهایی که کارتهای جدید خریدن مثل 4850 و 4870 تا بشه مقایسشون کرد.:cool:
بحث بالا گرفته و تایپیک مشاوره تبدیل به تایپیک بحث بین ATI و Nvidia شده. بهتره این بحث رو یا تو این تایپیک ادامه بدید:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16150
یا اینکه یه تایپیک بزنید.

اگه پستهای قبلیم رو می خوندی ،گفتم اگه کارتهای سری جدید -یعنی با قیمت Drop خورده -بیان به بازار قیمت 9800GTX زیر 300 تومن عرضه میشه اونموقع قابل رقابت هستن،با توجه به اینکه حرارت 9800GTX کمتره.

کارتهای 8800GT هم مشکل حرارتی داشتن ، اما نه به اندازه ی سری 4800

در ضمن قیمت کارت GTX 260 الان توی بازار خودمون 480 تومن هست که سری جدیدش قطعا قیمت پایین تری خواهد داشت.

مزیت GTX260 به 4870 ، بجز حرارت کمتر قابلیت Over بیشتر هست.و اگر Over بشن که براحتی هم میشن سرعتشون از 4870 بیشتر میشه و به GTX 280 هم می رسه..

بابا فرشید جان بازم چسبیدی به این دمای کمتر,آخه مگه دمای بیشتر چه ایرادی برای سیستم به وجود میاره که انقدر حساسی؟
اگه دمای کمتر بهتره پس HD3870 هم از 8800GT بهتره.(دقیقا مثل همین قضیه ی الان)
فرض رو بر این بگیریم که GTX260 خوب اور میشه مگه HD4870 واستاده.خوب اونم اور میشه میشه راحت تا 850/4400 رسوندش.
فکر کنم دوستان تو سایت بدونن که من هر چیم خوب نباشه اور کردن خیلی مشتی بلدم.کارت 8800GTS 320MB خودم رو انقدر اور کرده بودم(660/2100.دیگه خودت حساب کن بقیه ی مشخصاتشم چه جوری شده بود) که از 8800GT تو 3DMARK6 بیشتر امتیاز میاوردم ولی تو بازیها گاهی اوقات تا نصف 8800GT افت فریم میداد.
درسته در کل اور روی GTX260 بیشتر از HD4870 تاثیر میزاره ولی خوب HD4870 اگه اور بشه بازم بهتر عمل میکنه.
بعد خداوکیلی دیگه HD4870 مشکل حرارتی و از اینجور چیزا نداره.
راستی من به هر سایتی اطمینان ندارم.Overclock3d از اون سایتایی هستش که خیلی ایراد داره.
برای بار دوم این بحث رو لطفا تموم کن و دیگه ادامه نده.
با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or