مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

temp.png

دماي 4870 و 4850 در حالت Idle و Full Load ميبينيد ( البته با درايور بتا) اينجا TomsHardware به دماي بالاي 4850 اشاره كرده ولي گفته اين حالت مشكلي رو براي كارت ايجاد نميكنه!!

به هر حال دما رو ميشه پايين آورد ؛ اما حالا دوستاني كه به 8.7 آپديت كردن يه تست هم در بازيها بزنن ببينن از نظر فريم دهي فرق كرده يا نه؟

همونطور که تو یکی از پستای قبلی گفتم ،تنها راه رفغ مشکل حرارت کارتهای 4850 تعویض فن Stock با یک فن قویتر و بی صدا تر هست ،درایور و Bios مشکلی رو حل نمی کنن.

متاسفانه فن خود کارت همه ی این حرارت رو هم داخل کیس میده که این خودش از همه چی بدتره.

بچه ها شما هم با این درایور جدید 8.7 امتحان کنید ببینید میتونید Fan Speed رو زیاد کنید یا نه ؟ واسه من که نمیشه

شاید ATI عمداً این کارو کرده ! آخه چرا وقتی که idle سرعت فن باید رو 27 یا 29 درصد باشه ، خیلی عجیبه !!!

این یکی از اولین تستهایی هست که باهاش Catalyst 8.7 رو آزمایش کردن: لینک سایت

در آخر هم نتیجه گرفته که تو بازیهایی مثل Call Of Duty 4 و UT 3 و Crysis و تحت Vista 64سرعت پایین تر اومده و پیشنهاد داده که از نسخه 8.6 فعلا آپگرید نکنین!

منتظر تست بقیه ی سایتها هم می مونیم ، اما اگه از دوستان خودمون هم نتیجه ی تست هاشون رو با درایور جدید بزارن بهتر میشه نتیجه گیری کرد.

سلام
من امروز رفتم بازار رضا که یه 4850 بگیرم اصلا" هیچ مغازه ای نداشت....:mad:
حتی پاساژ بالاییش هم رفتم باز نداشت....:eek:
اخر سر باز رفتم رضا یه مغازه دار دلش برام سوخت گفت اگه بخواهی زنگ بزنم برات بیارن...
من هم گفتم باشه..
گفتم بردش چیه؟
گفت gigabyte ...
گفتم چند گفت گفت 250:eek::love:
اون هم زنگ زد خود آواژنگ که بیارن....
بعد یک 1.5 ساعت کارتو اورد...:biggrin1:( اینجوری بودم)
خیلی جعبش خوشگل بود...
ولی چیزی که عجیبه hdmi هم داره!!
حالا چنتا عکس هم ازش میزارم....:love:

در ضمن crysis با crossfire مشکل داره.من بدون cf روی very high&1440*900 میانگین 26-27 فریم میگیرم ولی با CF میشه 20 تا!!!باید پچ های crysis رو دانلود کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه...

الان هر 2 کارت من دماشون 52 درجه هست(در حالت IDLE)

شما با همین 8.7 این دمارو داری ؟؟؟

اقا بنظر میرسه مشکل 360 دارا برای ما هم پیش اومد . باید صبر کرد . ولی این که بگن دمای 90 برای این کارت معمولیه دیگه خیلی چرته اخه همه چی تو کیس آدم آب میشه لامسب چخبره مگه !!!

شما با همین 8.7 این دمارو داری ؟؟؟

اقا بنظر میرسه مشکل 360 دارا برای ما هم پیش اومد . باید صبر کرد . ولی این که بگن دمای 90 برای این کارت معمولیه دیگه خیلی چرته اخه همه چی تو کیس آدم آب میشه لامسب چخبره مگه !!!
مشکل گرما توی 4850 تا الان دیده شده. 4870 کولینگ مناسبی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or