مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

می بینم که هیچ کدوم از دوستان یا اونهایی که کارت جدید خریدن، هنوز برای گذاشتن نتیجه ی Benchmark ها دست به کار نشدن،پس حالا خودم شروع می کنم تا پستهای بقیه رو هم ببینیم :cool:

2vuwm5e.jpg

2czdqb6.jpg

راحتترین کار تست گرفتن با این برنامه ی 3Dmark هست، زیاد وقت نمی گیره،مطمئن باشید.

تو همه ی بنچمارکها 4870x2 خیلی سرتر از 280gtxهه.
ولی چرا تو کرایسیس فرقشون خیلی کمه؟
ولی خدایی انویدیا بعد جور شکست خورد.
کارت 4870X2 یک کارت دو هسته ای بر اساس CrossFire داخلی هست ، وقتی 4870 سرعتش در رده ی GTX260 هست خوب دو تا از این کارت بایدم سریعتر از GTX 280 باشه..

یادتون باشه که این کارت قراره حدود 549 دلار عرضه بشه، یعنی حدود 120 دلار هم از GTX 280 به قیمت جدید گرونتر هست.

بهتره که از این به بعد برای مقایسه ی کارتها، بجز معیار سرعت خالص اینها رو هم در نظر بگیریم:

1-کیفیت درایورها و سرعت بروز رسانی آنها
2-میزان مصرف برق
3-حرارت تولیدی
4-نویز یا بلندی صدای فن

در این صورت موقع خرید انتخاب بهتری داریم و بعد از خرید هم پشیمون نمی شیم. چیزی که تو این چند روز زیاد دیدیم که خیلی ها فقط بر اساس سرعت رفتن خرید کردن و بعد گرفتار مشکلات دیگه شدن.

این مواردی که گفتم توی متن اکثر مقالات بهشون اشاره می شه، منتها دوستان فقط چارتهای مقایسه ی سرعت رو می بینن.

نوشته شده توسط Persian Creed مشاهده گفتگو:

وقتی 4870 سرعتش در رده ی GTX260 هست خوب دو تا از این کارت بایدم سریعتر از GTX 280 باشه

دوست من اولاً 4870 در رده x260 نیست و در رده x280 هستش و تازه بعضی از جاها هم از 280 جلو زده .

دوماً اینکه X2 4870 دوتا هسته داره و ...... دلیل نمیشه که ما اونو دوتا 4870 حساب کنیم . همونطور که خودتون دارید می بینید این یه کارته با همون چثه کارتهای دیگه و مادربرد Cross ساپورت هم نیاز نداره .

بهتره که از این به بعد برای مقایسه ی کارتها، بجز معیار سرعت خالص اینها رو هم در نظر بگیریم:

2-میزان مصرف برق
3-حرارت تولیدی
4-نویز یا بلندی صدای فن

1-کیفیت درایور همونطور که خودتون هم میدونید amd هنوز نسخه اصلی و معتبر واسه سری 4870 نداده بیرون

2-میزان مصرف برق هم طبق دو چارت معتبر زیر هنگام idle انویدیا و هنگام Load ای تی آی برتر هست.

power-idle.gif

power-load.gif

3-حق با شماست ولی تا اینجا که مشکلی واسه کارتها پیش نیومده .

4-درخصوص نویز ، چارت ذیل ATI رو برتر نشون میده .

noise-load.gif

در این صورت موقع خرید انتخاب بهتری داریم و بعد از خرید هم پشیمون نمی شیم. چیزی که تو این چند روز زیاد دیدیم که خیلی ها فقط بر اساس سرعت رفتن خرید کردن و بعد گرفتار مشکلات دیگه شدن.

من که 270 تومان بابت 4850 دادم (نه 500-600 شایدم بیشتر بابت 9800GTX که تازه 4850 سریعتر از اونه) پول دادم و خیلی هم راضیم و در ضمن مشکل حرارت هم با EDIT فایل xml به راحتی حل میشه .

549 قیمت 2 گیگ این کارته و 1 گیگش 449 دلار قیمت داره در صورتی که قیمت x280 حدوداً 500 دلاره و کارائیش رو هم که نسبت به x2 4870 میبینید .

حالا با این اوصاف بازم از nvidia با این قیمتهای نجومیش دفاع کنیـــــد .!

کارت 4870X2 یک کارت دو هسته ای بر اساس CrossFire داخلی هست ، وقتی 4870 سرعتش در رده ی GTX260 هست خوب دو تا از این کارت بایدم سریعتر از GTX 280 باشه..

یادتون باشه که این کارت قراره حدود 549 دلار عرضه بشه، یعنی حدود 120 دلار هم از GTX 280 به قیمت جدید گرونتر هست.

2-میزان مصرف برق
3-حرارت تولیدی
4-نویز یا بلندی صدای فن

این مواردی که گفتم توی متن اکثر مقالات بهشون اشاره می شه، منتها دوستان فقط چارتهای مقایسه ی سرعت رو می بینن.
اين چيز هايي كه شما هي تكرار ميكني خيلي جزئي هستند ما بيام اصل كار كه قدرت كارت و قيمتش هست ( Performance/Price) رو ول كنيم بچسبيم به مسائلي جزئي كه قابل حل شدن هستند!

دوست من اولاً 4870 در رده x260 نیست و در رده x280 هستش و تازه بعضی از جاها هم از 280 جلو زده .

ولی این کارت در کل در رده ی GTX 260 هست ، بعضی جاها فقط ازGTX 280 بالاتره.در ضمن GTX 260 با یک Over ساده از GTX 280 هم سریعتر میشه،کاری که با 4870 نمیشه کرد.

دوماً اینکه X2 4870 دوتا هسته داره و ...... دلیل نمیشه که ما اونو دوتا 4870 حساب کنیم . همونطور که خودتون دارید می بینید این یه کارته با همون چثه کارتهای دیگه و مادربرد Cross ساپورت هم نیاز نداره .

من هم نگفتم که این کارت به CrossFire نیاز داره، من گفتم که از یک تراشه ی Bridge داخلی استفاده میکنه و بر اساس همون درایور Crossfire کار میکنه، یعنی اگر توی یک بازی CrossFire ساپورت نشه -که خیلی اتفاق میفته-فقط یکی از تراشه های 4870X2 کار خواهند کرد و راندمان پایین میاد

1-کیفیت درایور همونطور که خودتون هم میدونید amd هنوز نسخه اصلی و معتبر واسه سری 4870 نداده بیرون

این یعنی همون که مورد اول رو نقض می کنه ، یعنی عدم بروز رسانی بموقع درایور ها

3-حق با شماست ولی تا اینجا که مشکلی واسه کارتها پیش نیومده .

قرار نیست که به این زودی ها مشکلی پیش بیاد، حرارت بالا در هر شرایطی یک ایراد بزرگ هست مخصوصا کارتی مثل 4850 که حرارتش رو داخل کیس می ده و دمای بقیه ی قطعات سیستم رو هم بالا می بره.

4-درخصوص نویز ، چارت ذیل ATI رو برتر نشون میده .

این چارت با تنظیمات Default هست، بیشتر بچه ها و حتی خودتون برای کم کردن حرارت دور فن رو زیاد کردید،پس نویزتون هم بیشتر شده!!

من که 270 تومان بابت 4850 دادم (نه 500-600 شایدم بیشتر بابت 9800GTX که تازه 4850 سریعتر از اونه) پول دادم و خیلی هم راضیم و در ضمن مشکل حرارت هم با EDIT فایل xml به راحتی حل میشه .

کارت 9800GTX بهترین مدل Over شدش الان 350 تومن هست که سری جدیدش اگه بیاد زیر 300 میشه ،فنش هم 2 اسلاته هست و مشکل حرارت 4850 رو هم نداره،کاربر حرفه ای باید کارتی رو بگیره که بتونه ازش بدون دردسر استفاده کنه ،نه اینکه همش در گیر و دار ترمیم ایرادهای درایور سازندش باشه و با فایلای Unofficial و درایور های بتا سر و کله بزنه.

549 قیمت 2 گیگ این کارته و 1 گیگش 449 دلار قیمت داره در صورتی که قیمت x280 حدوداً 500 دلاره و کارائیش رو هم که نسبت به x2 4870 میبینید .

GTX280 قیمت رسمیش الان 429 دلار برای مصرف کننده است،ولی خوب اینجا 4870X2 از نظر سرعت خالص برتری کامل داره.

حالا با این اوصاف بازم از nvidia با این قیمتهای نجومیش دفاع کنیـــــد .!

با قیمت های جدید ،;کارتهای 9800GTX و GTX 260 انتخابهای خوبی می تونن باشن .
در ضمن ما اینجا بحث کارشناسی می کنیم، قرار نیست از کسی دفاع کنیم.

آخرین ویرایش:
اگر قرار باشه کارتهای دو هسته ایه ای ام دی رو با کارتهای تک هستهایه انودیا مقایسه کنیم باز هم ان.... برندس چون تکنولوژیه اس ال آی 3 تایی روداره و با کارت 9800X2 میتونه 6 هسته رو ارائه بده
راستی تعداد شیدر ها با تعداد پردازنده ها در این کارت ها چه فرقی دارن؟منظورم همون Stream proces هاست؟​

طبق اين بنچماركها كه 4850 داغونه يعني نخرم؟
كرايسيس رو 21 فريمدر ثانيه ميكشه؟
به نظرم كارت 3870*2 قويتره
قيمت اين كارت چنده همين 3870*2.
بهد روي ماردبورد Asus P5kplc سوار ميشه.
ايا واقعا قويتره تا 1ماه ديگه چهقدر افت قيمت داره.
مثل اينكه 4850 cross هم كارت قويهقيمت اين چنده.

آخرین ویرایش:
اگر قرار باشه کارتهای دو هسته ایه ای ام دی رو با کارتهای تک هستهایه انودیا مقایسه کنیم باز هم ان.... برندس چون تکنولوژیه اس ال آی 3 تایی روداره و با کارت 9800X2 میتونه 6 هسته رو ارائه بده​

با سلام خدمت دوستان.یه چند وقتی بود مسافرت بودم و نتونستم تو فروم باشم.
دوست عزیز اولا ما 9800X2 نداریم و اگه منظورت 9800GX2 هست باید خدمتت عرض کنم که این کارت 3way SLi نمیشه...:-"
دوما بزار HD4870X2 بیاد بعد اونوقت با 9800GX2 مقایسش کن.

كرايسي رو 21 فريمدر ثانيه ميكشه؟

دوست عزیز شما انتظار داری با یه کارت 250 تومنی کرایسیس رو 90 فریم بگیری.:eek:اونم تو رزولیشن 1920*1200.
تازه تو این رزولیشن GTX280 حدود 30 فریم داده.دوست عزیز HD3870 قیمتش 215 تومنه که دوتاش در میاد 430 تازه اونم DDR3 هستش نه DDR4.
در کارایی هم HD4850 در حالت کلی قویتر از 2*3870 هستش.

2-میزان مصرف برق
3-حرارت تولیدی
4-نویز یا بلندی صدای فن

سلام خدمت دوست عزیز.
HD4870 از نظر قدرت بین دو کارت GTX260 , GTX280 هستش.ولی بیشتر به GTX280 نزدیکتره.
HD4870 تو رزولیشن های نسبتا پایین مثل 1280*1024 از GTX280 هم قویتره.تو این شک نکنین.
ولی تو رزولیشن های بالا مثل 1920*1200 یا بالاتر GTX280 بهتر عمل میکنه.
ولی در کل خیلی نزدیک به هم عمل میکنن جوری که شاید اصلا محسوس نباشه.که با توجه به قیمت(حداقل تو ایران)HD4870 خیلی به صرفه تره.

در مورد سرعت به روز رسانی درایورها ATi هر ماه درایوری رو حتما بیرون میده.مثلا همین 8.7 که یعنی برج 7 سال 2008.در صورتی که Nvidia بعضی اوقات فاصله ارایه درایورهاش طولانی میشه,مثل 169 که ارایه سال 2007 بود و 175 بعد از ماههای زیاد رلیز شد.

از نظر مصرف فرق آنچنانی با هم نمیکنن ولی تو سری جدید یه مقدار ناچیز ATi بهتره.

من چند روز دیگه HD4850 میگیرم و در مورد اینکه مشکل حرارتی تو این سری وجود داره تست میزارم و اورو این جور چیزا.ولی سایت های معتبر میگن مشکلی نداره.
خیلی ها فکر میکنن اگه دور فن رو 30%باشه وقتی دور فن رو روی 100% میزاری کارت 70 درجه باید بشه 30 درجه.خیلی اوقات این جور کارا بیش از 10 درجه هم حرارت رو پایین نمیاره.من مطمین هستم که مشکل حرارتی وجود نداره.

در مورد صدا باید بگم:من هم 8800GTS داشتم هم 8800GT.همه میگفتن 8800GT خیلی صدا داره و داغ تر هم هست ولی رو کیس من بر عکس این قضیه بود.
در کل کارتهای قوی هم داغن و هم نسبت به کارتهای معمولی صدای فن بیشتری دارن و طبیعیه.

یه چیز خنده دار هم بهتون بگم الان که دارم پست میزارم رو سیستمم 8400GS هست و تموم کارتهامو گذاشتم برای فروش.و دمای این 8400 الان 54 درجه هستش و چون از کارتهای قبلیم خنکتره باید بگم بهتر هم هست!!!!!!؟؟؟

باید اعضای سایت چارتها رو ببینن و مقایسه کنن.اگه کسی بنچمارکها رو نبینه میتونه قاطعانه بگه HD4850 از HD3870X2 قویتره؟؟؟؟!

موفق باشید.​

اگر قرار باشه کارتهای دو هسته ایه ای ام دی رو با کارتهای تک هستهایه انودیا مقایسه کنیم باز هم ان.... برندس چون تکنولوژیه اس ال آی 3 تایی روداره و با کارت 9800X2 میتونه 6 هسته رو ارائه بده
9800GX2 رو نميشه بصورت 3Way SLi بست ! 9800GX2 فقط حالت Quad SLi رو ساپورت ميكنه يعني 4 هسته !
همين 4870 راحت 9800GX2 رو ميگيره چه برسه به 4870X2

شما مگه ميخواي تو رزلوشن 1920x1200 بازي كني ؟

4850 در رزلوشن هاي پايينتر از 1920x1200 از 3870X2 قويتره

بعد اين 4850 GDDR3 هست سرعتش پايينه؟

خير !

دوست من از راهنماييت متشكرم ولي اشتباه گفتي
GDDR4=HD3870
HD4850=GDDR3 هست
HD4870=GDDR5 هست
بعد اين 4850 GDDR3 هست سرعتش پايينه؟

با سلام
اشتباه نگفتم HD3870 هم DDR3 داره و هم DDR4.قیمت DDR3 این کارت با برند گیگا 210-220 هستش.
در رابطه با سوالتم باید بگم نه.قدرت سری جدید بیشتر به خاطر بالا بردن تعداد ریز پردازنده هاشه که از HD3870 که 320 تا بود به 800 تا افزایش پیدا کرده. ولی این تعداد معادل Nvidia نیست.
فرق کلی بین HD4850 , HD4870 هم بیشتر به خاطر استفاده از رم های DDR5 در HD4870 هستش و یه مقدار کلاک بالاتر نسبت به HD4850.در کل HD4850 بهترین کارت تو رنج 250 تومنه با این پول فقط میتونی 8800GT بگیری که HD4850 خیلی بهتره.

موفق باشی.

كرايسيس رو 21 فريمدر ثانيه ميكشه؟
بهد روي ماردبورد Asus P5kplc سوار ميشه.
ايا واقعا قويتره تا 1ماه ديگه چهقدر افت قيمت داره.
مثل اينكه 4850 cross هم كارت قويهقيمت اين چنده.

4850 داغونه !!!! میشه بگی کجا داغون بوده ؟!!

کرایسس یک بازیه بهینه شده واسه کارتهای nvidia ست و در واقع یکی از بزرگترین اسپانسرهای بازی شرکت nvidia هستش.

منظور از 4850 cross یعنی 2 تا کارت 4850 !
قیمت 4850 حدوداً 270 تومنه که 2 تاش میشه 540 تومن .

سلام خدمت دوست عزیز.
HD4870 از نظر قدرت بین دو کارت GTX260 , GTX280 هستش.ولی بیشتر به GTX280 نزدیکتره.
HD4870 تو رزولیشن های نسبتا پایین مثل 1280*1024 از GTX280 هم قویتره.تو این شک نکنین.
ولی تو رزولیشن های بالا مثل 1920*1200 یا بالاتر GTX280 بهتر عمل میکنه.
ولی در کل خیلی نزدیک به هم عمل میکنن جوری که شاید اصلا محسوس نباشه.که با توجه به قیمت(حداقل تو ایران)HD4870 خیلی به صرفه تره.

سلام امیر خان،
راجع به قیمتهای اینجا اگه بخوایم بگیم قیمتهای کارتهای Nvidia معمولا بالاتر هستند ،چون شرکتهای بزرگتر واردشون می کنند و سود زیادی رو جنس می کشند ولی باز هم قیمت GTX 260 به 4870 نزدیک هست

در مورد سرعت به روز رسانی درایورها ATi هر ماه درایوری رو حتما بیرون میده.مثلا همین 8.7 که یعنی برج 7 سال 2008.در صورتی که Nvidia بعضی اوقات فاصله ارایه درایورهاش طولانی میشه,مثل 169 که ارایه سال 2007 بود و 175 بعد از ماههای زیاد رلیز شد.

درایورهای Nvidia معمولا با بازیهای جدیدتر هم مشکلی ندارند که احتیاج به Update پشت هم داشته باشند،در ضمن تو اون محدوده ی زمانی ،Nvidia نه کارت جدیدی داده بود نه بازی مهمی عرضه شده بود که بخواد درایور جدید بده،در ضمن درایورهای جدیدتر بتا که خیلی هم پایدار و کم نقص هستند رو میشه از سایت خود Nvidia دانلود کرد.
اما ATI هنوز نتونسته خیلی از باگهای قدیمی درایور هاش رو حتی با نسخه ی 8.7 WHQLهم برطرف کنه

من چند روز دیگه HD4850 میگیرم و در مورد اینکه مشکل حرارتی تو این سری وجود داره تست میزارم و اورو این جور چیزا.ولی سایت های معتبر میگن مشکلی نداره.

اتفاقا دقیقا اشاره میکنن که مشکل داره!

نمونش از سایت Anand:لینک
1128sn6.jpg

ترجمه خودمونی:
"این کارتها خیلی داغ میشن.من مرتب دستم رو میسوزنم وقتی که می خوام جابجاشون کنم و بنظر میاد که Anand از استفاده از کارتهای سری 4800 که اخیرا تست شده به جای بخاری لذت میبره !!در این مقاله داده های حرارتی رو بررسی نمیکنیم ،ولی تست 4850 نشون میده که اشیا برشته می شن! و 4870 شدیدا داغ می کنه!

فن ها بیشتر وقتها بی صدا هستند ولی اضافه کردن صدای فن در ازای کم کردن حرارت میتونه معامله ی خوبی باشه.اما وقتی که زیر بار میرن،داغ کردن بقیه ی قطعات سیستم (بخاطر حرارت کارت)واقعا راه حل خوبی نیست چرا که باید بقیه ی فن های داخل کیس با سرعت بیشتری کار کنن و یا بقیه ی قطعات شروع به خراب شدن کنن.

سطح نویز 4850(حالت 27% معروف) قابل قبوله، ولی وقتی 4870 دور میگره،باید حواسم به پنجره باشه که یک جت به سمت ساختمان به پرواز در نیاد!!...."

در مورد صدا باید بگم:من هم 8800GTS داشتم هم 8800GT.همه میگفتن 8800GT خیلی صدا داره و داغ تر هم هست ولی رو کیس من بر عکس این قضیه بود.
در کل کارتهای قوی هم داغن و هم نسبت به کارتهای معمولی صدای فن بیشتری دارن و طبیعیه.

یه چیز خنده دار هم بهتون بگم الان که دارم پست میزارم رو سیستمم 8400GS هست و تموم کارتهامو گذاشتم برای فروش.و دمای این 8400 الان 54 درجه هستش و چون از کارتهای قبلیم خنکتره باید بگم بهتر هم هست!!!!!!؟؟؟.

صدا باید یکی از معیارهای انتخاب کارت باشه ،من نگفتم هر کارتی بی صدا تر هست بهتره
در ضمن قدرت بیشتر دلیل بر حرارت بیشتر و صدای فن بیشتر نیست و طبیعی هم نیست.

باید اعضای سایت چارتها رو ببینن و مقایسه کنن.اگه کسی بنچمارکها رو نبینه میتونه قاطعانه بگه HD4850 از HD3870X2 قویتره؟؟؟؟!

منظورم واضح بود ،گفتم چارتها رو ببینن اما به حرارت،صدای فن و کیفیت درایور هم به عنوان ملاک خرید توجه کنن.

فکر نکنید که این حرفها رو از رو غرض می زنم، من شاید تو 7 ،8 سال گذشته-به واسطه ی کارم- بیشتر از همه ی شما روی سیستم های مختلف با قطعات مختلف بازی های مختلفی رو تست کرده باشم و عیب و ایراد و قلق همه رو هم تجربه کردم،پس مطمئن باشید که بدون پیش زمینه ی فکری از سابقه ی کاری این کمپانی ها نظر نمی دم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or