scarface_af08
کاربر سایت
منظورش 4870 بود نه 4850.الان برندهای HIS و Club و Connect3d توی ایران هست . که HIS رو لیون کلمپیوتر میده با یکسال گارانتی , Club هم رایان صبا میده 265 تومن و Connect3d هم برین تک نیده 265 تومن با دوسال گارانتی .
خوب با این حساب شما با 100 t حالا یه 10 15 تومنی بالاتر ، میتونی 8600gt 512mb رو در نظر داشته باشی.با تشکر از دکتر نئو و سوپرا:
قائداتا 4850 کارت خفنیه ولی من بودجم خیلی کمتر از این حرفاس. یه چیزیه در حدود 100 تومن
فقط 280gtx

4870 علاوه بر اینکه از پس بازیها خیلی خوب بر میاید یه حسنی که داره اینه که من تو نرم افزارهای 3d مثل 3dsmax و maya تست کردم و واقعا عالی از پس پروژهای سنگین بر می یاد و انگار یه کارت workstation ساخته ati اصلا توقع نداشتم که با کارت quadro که 1500000 گرفتم بتونه رقابت بکنه!!!!!!!!!
Vector جان،4870 علاوه بر اینکه از پس بازیها خیلی خوب بر میاید یه حسنی که داره اینه که من تو نرم افزارهای 3d مثل 3dsmax و maya تست کردم و واقعا عالی از پس پروژهای سنگین بر می یاد و انگار یه کارت workstation ساخته ati اصلا توقع نداشتم که با کارت quadro که 1500000 گرفتم بتونه رقابت بکنه!!!!!!!!!
سلام،سلام
من یه طراحم و برا بازی کارت گرافیک نمیخوام اما با این حال دارم geforce 8800 gts (gigabyte) رو بر میدارم قیمتش اینجا 345 تومن هست
میشه راهنماییم کنید که برای کار من این زیاده یا نه بعد قیمتش تهران چقدره ؟
راستی پاور من green 430 Real هستش جواب این گرافیکومیده ؟