مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

XFXGeForce9600GT.jpg

الان برندهای HIS و Club و Connect3d توی ایران هست . که HIS رو لیون کلمپیوتر میده با یکسال گارانتی , Club هم رایان صبا میده 265 تومن و Connect3d هم برین تک نیده 265 تومن با دوسال گارانتی .
منظورش 4870 بود نه 4850.
با تشکر از دکتر نئو و سوپرا:
قائداتا 4850 کارت خفنیه ولی من بودجم خیلی کمتر از این حرفاس. یه چیزیه در حدود 100 تومن
خوب با این حساب شما با 100 t حالا یه 10 15 تومنی بالاتر ، میتونی 8600gt 512mb رو در نظر داشته باشی.

4870 علاوه بر اینکه از پس بازیها خیلی خوب بر میاید یه حسنی که داره اینه که من تو نرم افزارهای 3d مثل 3dsmax و maya تست کردم و واقعا عالی از پس پروژهای سنگین بر می یاد و انگار یه کارت workstation ساخته ati اصلا توقع نداشتم که با کارت quadro که 1500000 گرفتم بتونه رقابت بکنه!!!!!!!!!

4870 علاوه بر اینکه از پس بازیها خیلی خوب بر میاید یه حسنی که داره اینه که من تو نرم افزارهای 3d مثل 3dsmax و maya تست کردم و واقعا عالی از پس پروژهای سنگین بر می یاد و انگار یه کارت workstation ساخته ati اصلا توقع نداشتم که با کارت quadro که 1500000 گرفتم بتونه رقابت بکنه!!!!!!!!!

بابا بگو ببینیم اینو از کجا و چند گرفتیش

Vector جان،
اگر بتونی خودت با بنچمارکهای Crysis توی DX10 تست بزنی و تصویرش نتیجش رو برامون بزاری ممنونت می شم.

سلام ببخشيد دوستان من ميخواستم چند وقت پيش يه سيستم جمع كنم كه بلا به دلايلي عقب افتاد حالا ميخواستم ببينم اين سيستم با قيمتي كه گرفتم چه جوريه:
MotherBoard:Asus P5KPLC 75000T
CPU:8300 Core 2 Dou BOX 177000T
Ram:3Gb KingMax Bus 800 70500T
H.D.D:250GB 43000T
Power: 560W SilverStone (OR Green 580W) 83000T
Graphic:ATi Radeon HD4850 260000T
بعد به نظرتون اين سيستم چقدر دووم مياره و تا يه ماه ديگه قيمت4870 چقدر افت پيدا ميكنه تا 28 مرداد
بودجمهم به زور اينه لطفا چيزه بالاتر پيشنهاد نديد مرسي

سلام ببخشيد دوستان من ميخواستم چند وقت پيش يه سيستم جمع كنم كه بلا به دلايلي عقب افتاد حالا ميخواستم ببينم اين سيستم با قيمتي كه گرفتم چه جوريه:
بهتر بود این سوالت رو تو تاپیک مشاوره قطعات میپرسیدی.
در کل سیستم خوبیه فقط چرا 3gb رم ؟
4870 هم هنوز نیومده بازار. (من که ندیدم)

سلام به دوستان
میخواستم بدونم اصلا 4850 با مارک Sapphire وارد ایران شده؟power color چی؟کسی نمیدونه قیمتاشون چطوریاست؟
آخه این دو برند قیمتاشون به دلار از همه کمتره

سلام
من یه طراحم و برا بازی کارت گرافیک نمیخوام اما با این حال دارم geforce 8800 gts (gigabyte) رو بر میدارم قیمتش اینجا 345 تومن هست
میشه راهنماییم کنید که برای کار من این زیاده یا نه بعد قیمتش تهران چقدره ؟
راستی پاور من green 430 Real هستش جواب این گرافیکومیده ؟

سلام
من یه طراحم و برا بازی کارت گرافیک نمیخوام اما با این حال دارم geforce 8800 gts (gigabyte) رو بر میدارم قیمتش اینجا 345 تومن هست
میشه راهنماییم کنید که برای کار من این زیاده یا نه بعد قیمتش تهران چقدره ؟
راستی پاور من green 430 Real هستش جواب این گرافیکومیده ؟
سلام،
هر کدوم از کارتهای سری 8800 رو برداری خوبه،بنظر هم نمیاد زیاد باشه چون توی نرم افزارهای ادیت فیلم ،طراحی 3 بعدی(View Port) و جاهایی که طرح سنگینی رو بارگذاری می کنی، از قدرتش استفاده میشه.
ولی خوب هر چقدر کارتت ضعیف تر باشه،کار بصورت Real-Time با طرح سخت تر میشه.

در آینده ی نزدیک هم از قدرت چنین کارتهایی بصورت مستقیم در خود نرم افزار(با استفاده از GPGPU) استفاده خواهد شد.

پاور430 شما هم باید جوابگو باشه، البته من خودم هیچ وقت این برند رو برای کسی پیشنهاد نمی دم و Acbel ، ThermalTake و CoolerMaster رو ترجیح می دم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or