مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

[FONT=&quot]یعنی به نظر شما این کارت تا دو سه هفته دیگه با قیمتی مثلا زیر 290 بازار ایران پیدا میشه ؟
[/FONT]
[FONT=&quot]چون معمولا کارتهایی که از اول تو خارج با قیمت بالا میان و بعد افت قیمت پیدا میکنن ، اینجا قیمتشون عوض نمیشه یا خیلی دیر عوض میشه (تا یه شرکت دیگه ای با قیمت پایین وارد کنه)، مثلا [/FONT][FONT=&quot]8800GT الان 180 دلاره اینجا 290 تومن هم میدن . ولی 4850 چون از اول با قیمت خوبی تولید شد اینجا هم باز به نسبت قیمتش بد نیست[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot][/FONT]​
يه نكته رو بگم كه 4850 و + 9800GTX تقريبا در يه سطح هستند اما قيمتشون رو هم بايد در نظر بگيريم 4850 الان با قيمت 260 موجوده اما +9800 معلوم نيست قيمتش چقدر بشه مسلما قيمتش بالاتر از 4850 خواهد بود
تنها نكته منفي 4850 درايورشه كه بتاست كه بنظر ميرسه ورژن اصليش بزودي منتشر ميشه

bebakhshid ke far30 taip nakardam akhe windozamghati karde
in PhYSik&Cudachie?
توضیح اجمالی راجع بهNvidia PhysX :

Nvidia PhysX یک موتور فیزیک قویست که پردازش های سنگین فیزیک رو به صورت Real-Time در بازیهای نسل جدید PC و کنسولها با استفاده از GPU فرآهم میکنه.

نرم افزار فیزیک به صورت گسترده ای در بیش از 150 عنوان بازی بکار گرفته شده و توسط بیش از 10 هزار کاربر ثبت شده بکار میره.همچنین روی کنسولهای PlayStation 3،Xbox 360،Nintendo Wii و بر روی PC پشتیبانی میشه.
علاوه بر این PhysX، به صورت خاص برای شتاب دادن سخت افزاری روی پردازنده های قوی که دارای صدها هسته باشند-در اینجا منظور GPU هست-طراحی شده و با استفاده از قدرت اونها می تونه افزایش قابل توجهی در سرعت و کیفیت محیط های فیزیکی بازیها ایجاد کنه.

PhysX در مواردی مانند اینها به کار میره:
1-انفجارهایی که باعث ایجاد گردو غبار و تخریب محیط می شوند
2-کارکترهایی با بدن و حرکات طبیعی
3-سلاحهایی جدید با آثار و افکتهای فوق العاده
4-طراحی لباس پارچه ای برای کاراکترها و بافت قابل پاره شدن
5-ایجاد دود و ابر متراکم و غلیظ و طبیعی

bebakhshid ke far30 taip nakardam akhe windozamghati karde
in PhYSik&Cudachie?
توضیح راجع به CUDA:

CUDAیک زبان برنامه نویسی(یک کامپایلر Cو مجموعه ای از ابزارهای طراحی) و اولین زبان برنامه نویسی پردازش موازی است که میتونه تحول عمده ای در طراحی نرم افزارهای بصری برای کامپیوتر ایجاد کنه.
این زبان با استفاده از ماهیت GPU های نسل جدید که دارای هسته های کوچک و فراوانی هستند و اجرای اونها بر روی GPU به جای CPU میتونه سرعت و کیفیت چشمگیری رو در این نرم افزارها ایجاد کنه.

نمونه ای از استفاده از CUDA رو هم میشه در نرم افزار سنگین تبدیل فرمتها،BadaBoom GPU مشاهده کرد که نمودار مقایسه ی سرعتش با پردازنده ی 4 هسته ای اینتل رو هم توی پست قبلیم دیدید.

آخرین ویرایش:
یه نیم چه خبر هم بدم که بازی ما که داریم میسازیم هم از موتور PhysX استفاده میکنه .

ولی شاید برای اینکه خودم ATI گرفتم بریم روی Havok :cheesygri

[FONT=&quot]یعنی به نظر شما این کارت تا دو سه هفته دیگه با قیمتی مثلا زیر 290 بازار ایران پیدا میشه ؟
[/FONT]
[FONT=&quot]چون معمولا کارتهایی که از اول تو خارج با قیمت بالا میان و بعد افت قیمت پیدا میکنن ، اینجا قیمتشون عوض نمیشه یا خیلی دیر عوض میشه (تا یه شرکت دیگه ای با قیمت پایین وارد کنه)، مثلا [/FONT][FONT=&quot]8800GT الان 180 دلاره اینجا 290 تومن هم میدن . ولی 4850 چون از اول با قیمت خوبی تولید شد اینجا هم باز به نسبت قیمتش بد نیست[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot][/FONT]​
فکر کنم این سری جدید وقتی به ایجا برسه قیمتش همین حدود 280-290 باشه،حداقل یکی از واردکننده های معتبر که این قول رو داد. من هم امیدوارم که اینطور بشه.

راجع به درایورهای AMD هم بجز بتا بودنشون،علاوه بر رفع مشکلات قبلی،باید بازیهایی رو که در آینده قراره عرضه بشن و میزان هماهنگیشون با اونها و عرضه ی بموقع داریورهای جدیدتر رو هم در نظر داشت...

یه نیم چه خبر هم بدم که بازی ما که داریم میسازیم هم از موتور PhysX استفاده میکنه .

ولی شاید برای اینکه خودم ATI گرفتم بریم روی Havok :cheesygri
خیلی خوبه،
فقط بازیه شما چیه Neo جان؟..میشه بیشتر توضیح بدی؟

سلام

Mainboard خوب که قابلیت پشتیبانی از رم های DDR3 را داشته باشه الان وضعیتش تو بازار چجوریاست... الان بهترین مادربورد DDR3 ساپورت از نظر قیمت و گارانتی تو بازار چیه ؟؟؟
در حال حاضر قیمت رم های DDR3 در چه رنجیه ؟؟؟

در این حد بگم که الان زیاد مشتری نداره بخاطر بالا بودن هزینه و همینطور کارایی در حد ddr2 ها بخاطر بالا بودن cl هاشون نسبت به مدل های ddr2 .
الان مین ddr2 ، ddr3 ساپورت داریم (به نظر من انتخاب خوبی میتونه باشه برای کسایکه دنبال ddr3 هستن) که حدودا بین 150 تا 170 تومن هستن.
خود رم هم (قیمت دقیق دستم نیست) ولی از 110 120 تومن به بالا هستش.

ممنون.پس مادربرد هم میتونه این همه تاثیر داشته باشه تو فریم دهی.
نه منظورش بیشتر واسه دو کارته کردن یا همون cf بود وگرنه الان اکثر مین ها pcie16x هستن و کاراییشون نسبت به هم دیگه (مین ها رو میگم) زیاد فرقی نداره.

خیلی خوبه،
فقط بازیه شما چیه Neo جان؟..میشه بیشتر توضیح بدی؟

ایشالا 2 ماه دیگه صبر کنید همراه با Scanها و Demo ی قابل بازی و Trailer ها همه چی معلوم میشه .

فقط بگم که فیزیک بازی با Phsyx هستش و بسیار هم خفن .

یه سوال : من سرعت فن رو زیاد کردم تا همون 60 . این نزنه نابود کنه کارت عزیز منو ؟؟؟

بچه ها من به خاطر مشکلی که با ویستا داشتم فعلا xp ریختم.حالا xp با cf مشکل داره.نگاه کنید:
کارت اول
h5p.png

کارت دوم
baq.png
driver version هر 2 کارت رو نگاه کنید...کارت دوم رو ati catalyst نشناخته.چی کار کنم؟؟؟:(

ویرایش:
فهمیدم مشکل از کجاست.xp اصلا cf ساپورت نمیکنه...

آخرین ویرایش:
CPU : intel core 2 duo 2.4
RAM: 2 gig
graphic: Quadro NVS 285 :(
mother: asus P5LD2-X/1333​

از کارت گرافیک هیچی نمی دونم
یه کارت می خوام که تو مایه های همین سیستم باشه : یعنی بازی هایی که سیستمم میکشه اجرا کنه ولی قدرتش بیشتر نباشه چون به شدت در مزیغه ی پولم

پیشاپیش ممنون:love:

با اینکه پیشاپیش تشکر کردم ولی چون دیدم به شدت تحویلم گرفتین و کلی بهم مشاوره دادین گفتم یه تشکر دیگه بکنم
مرسی

سلام
می خواستم بدونم قدرت radeon 4850 بیشتره یا zotac 8800gt amp edition
من که تا حالا بنچمارکی از مقایسه این دو تا ندیدم :confused:
اگه می شه یک کارت 4850 که گارانتی خوبی داشته باشه معرفی کنید + (بازی orginal :cheesygri)

سلام
می خواستم بدونم قدرت radeon 4850 بیشتره یا zotac 8800gt amp edition
من که تا حالا بنچمارکی از مقایسه این دو تا ندیدم :confused:
اگه می شه یک کارت 4850 که گارانتی خوبی داشته باشه معرفی کنید + (بازی orginal :cheesygri)
آخه اینم مقایسست؟!!
4850 کمی از 9800gx2 هم قویتره. 8800 که در برابرش هیچه.
تو کارتهای ati به نظر من saphire از همه بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or