مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من دیروز یه 4850 Club گرفتم 260 مثل اینکه فعلا از این 260 پایین تر جا نداره .

Crysis رو در حالت Very High بدون هیچ مشکلی دارم از اول بازی میکنم .عجب کارت خفنیه !!!

من دیروز یه 4850 Club گرفتم 260 مثل اینکه فعلا از این 260 پایین تر جا نداره .

Crysis رو در حالت Very High بدون هیچ مشکلی دارم از اول بازی میکنم .عجب کارت خفنیه !!!
خوش به حالت واقعا،
منم منتظرم تا یه کارت خوب بگیرم،بتونم Crysis رو با VeryHigh توی رزولوشن اصلی مانیتورم بازی کنم!
این Crysis تنها بازی بود که تا حالا نتونستم با Max Details بازیش کنم،واسه همین از اول بی خیالش شدم تا بتونم یه زمانی درست حسابی بازیش کنم...
اونقدر انتظار کشیدم که داره Crysis Warhead هم میاد،اما من هنوز اولیشو هم بازی نکردم!:cool:

من توی ي1024x1280 دارم بازی میکنم فقط یه مشکلی هست که بعضی اوقات داره Save میکنه بازی کرش میشه که فک میکنم برای همون قضیه Driver باشه .

CPU : intel core 2 duo 2.4
RAM: 2 gig
graphic: Quadro NVS 285 :(
mother: asus P5LD2-X/1333​

از کارت گرافیک هیچی نمی دونم
یه کارت می خوام که تو مایه های همین سیستم باشه : یعنی بازی هایی که سیستمم میکشه اجرا کنه ولی قدرتش بیشتر نباشه چون به شدت در مزیغه ی پولم

پیشاپیش ممنون:love:

1-بیشتر تراشه های مادربرد که 2 اسلات PCI-EX 16X دارند در عمل با سرعت 8X کار میکنند که این خودش راندمان CrossFire برای ATI و SLI برای Nvidia رو پایین میاره،تست های انجام شده در سایتهابیشتر بر روی تراشه هایی مثل X38/X48 و یاP45 هست که این محدودیت رو ندارند و البته هنوز گرون هستند.

این مطلب رو توی پستای قبلی گفتم، اینم تستی که اختصاصا این موضوع رو تایید میکنه:
http://www.tweaktown.com/articles/1472/7/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html

برای همین من اکیدا استفاده از CrossFire رو روی مادربردهای غیر از X38/X48 که 2 تا اسلات 16X واقعی دارند توصیه نمی کنم!

نتیجه رو توی بازی Crysis ببینید:
21rg9u.gif

تازه وقتی از AA/AF هم استفاده کنیم اوضاع بدتر میشه:
300fgj9.gif

می بیند که تفاوت کم هم نیست.

آخرین ویرایش:
اما باید در نظر داشت که GTX 260 با اورکلاک مناسب سرعتش به GTX 280 هم می رسه و با حرارت کمتر، صدای فن پایین و مدریت انرژی بهتر کار میکنه و در ضمن مشکلات درایورهای AMD -مثل مشکلاتی که برای کارتهای 4850 وجود داره-هم گریبانگیرش نیست خوشبختانه.
فرشيد خان مگه 4870 رو نميشه اوركلاك مناسب كرد ؟:cheesygri
درايور هاي ATi مشكل داره ولي نه جوري نشه اصلا بازي كرد مثلا همين 4870 با درايور داغون قدرتي معادل 9800GX2 يا شايدم بيشتر داره
بعلاوه، از Physx و CUDA هم رسما پشتیبانی می کنه.

ATi هم از HavoK Physic پشتيباني ميكنه

فرشيد خان مگه 4870 رو نميشه اوركلاك مناسب كرد ؟:cheesygri
درايور هاي ATi مشكل داره ولي نه جوري نشه اصلا بازي كرد مثلا همين 4870 با درايور داغون قدرتي معادل 9800GX2 يا شايدم بيشتر داره

ATi هم از HavoK Physic پشتيباني ميكنه
بله، 4870 رو هم میشه اورکلاک کرد،اما با توجه به حرارتی که تولید می کنه و مصرف برقی که داره-که لینکش رو هم گذشتم- شاید نشه خیلی فرکانسها رو بالا برد و در عین حال دما رو هم کنترل کرد.برای همین گفتم اورکلاک مناسب...

توی همین چند روزی که از عرضه ی کارتهای 4850 و 4870 میگذره،توی فروم های خارجی خوندم تاپیکهایی رو که به خاطر افزایش بیش از حد فرکانس/نداشتن پاور قوی/فلش کردن ،کارتهای تازه کارشون رو-اونم ظاهرا به خاطر سوزوندن PVM های روی خود کارت-معیوب کرده بودن!

درایور کارت هم اگه قرار باشه بازی رو با ایراد اجرا کنه که دیگه درایور نیست، حالا چه 1 ایراد باشه ،چه 100 ایراد،اونطوری که دیگه بازی کردن اصلا لذت نداره...

ATI یا بهتر بگیم AMD بخاطر رقابت با Nvidia ناچارا مجبور شد بره سمت رقیب قدیمیش Intel و از Engine تازه خریداری شده ی اون حمایت کنه،که البته هر 2 تا Engine توسط بازیسازان مختلف پشتیبانی میشن.

اما CUDA داره کم کم استاندارد تکنولوژی GPGPU میشه و یه نمونه ی جالبش برنامه ی Badaboom GPU هست:
17074.png

آخرین ویرایش:
[FONT=&quot]دوستان کسی اگر اطلاعاتی راجع به اینکه آیا شرکتی [/FONT][FONT=&quot]gforce 9800gtx+[/FONT][FONT=&quot] را قراره وارد کنه یا نه داره ما رو هم در جریان بگذاره [/FONT]​
[FONT=&quot]. من نمیدونم چرا [/FONT][FONT=&quot]9800gtx [/FONT][FONT=&quot] شده 199[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] دلار و[/FONT][FONT=&quot]9800gtx+[/FONT][FONT=&quot] شده 229[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]دلار (یک ماهه) ولی اینجا 400 به بالا میفروشن و [/FONT][FONT=&quot]9800gtx+[/FONT][FONT=&quot] هم که اصلا نیست[/FONT]​
[FONT=&quot]من یک ساله منتظر خرید کارت جدیدم و با اومدن 4850 دیگه حوصله صبر بیشتر ندارم . در ضمن آدرس جایی در تهران که این 4850 رو 260 بده به من اطلاع بدید (ترجیحا همون بازاری ولیعصر) [/FONT]​
[FONT=&quot]ATI[/FONT][FONT=&quot] اگه درایور درست حسابی میداد آدم دیگه تو شک نمیموند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

این مطلب رو توی پستای قبلی گفتم، اینم تستی که اختصاصا این موضوع رو تایید میکنه:
http://www.tweaktown.com/articles/1472/7/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html

برای همین من اکیدا استفاده از CrossFire رو روی مادربردهای غیر از X38/X48 که 2 تا اسلات 16X واقعی دارند توصیه نمی کنم!

نتیجه رو توی بازی Crysis ببینید:
21rg9u.gif

تازه وقتی از AA/AF هم استفاده کنیم اوضاع بدتر میشه:
300fgj9.gif

می بیند که تفاوت کم هم نیست.

ممنون.پس مادربرد هم میتونه این همه تاثیر داشته باشه تو فریم دهی.
درسته اینجا جاش نیست ولی میشه یه مادربرد واسه 4850 معرفی کنید که مناسبش باشه؟ مانند همون بالایی که گذاشتید(130 به پایین)
یه چیزی که من متوجه شدم با تغیرر any aa به 2xaa با کارت 4850 هیچ تغییری تو فریم نمیبینید. واسه من که اینطوری بود.

درسته اینجا جاش نیست ولی میشه یه مادربرد واسه 4850 معرفی کنید که مناسبش باشه؟ مانند همون بالایی که گذاشتید(130 به پایین)
یه چیزی که من متوجه شدم با تغیرر any aa به 2xaa با کارت 4850 هیچ تغییری تو فریم نمیبینید. واسه من که اینطوری بود.
یکی از این دوتا رو بگیر.
giga p35-ds3l یا Asus p5k

اگر نمی خوای CrossFire کنی، هر کدوم از مادربردهای با چیپ Intel مثل p35/p45 رو هم که برند معتبر هم باشند بگیری جوابگو هست
اما اگر بخوای CrossFire کنی حتما بردی رو بگیر که از سری تراشه ی Intel X38/X48 استفاده کرده باشه که البته قیمت Asus/Gigabyte تو پایه ی 200 به بالا هست:
مثل این بردها:
Asus P5E Series
Asus Maximus Formula

آخرین ویرایش:
[FONT=&quot]دوستان کسی اگر اطلاعاتی راجع به اینکه آیا شرکتی [/FONT][FONT=&quot]gforce 9800gtx+[/FONT][FONT=&quot] را قراره وارد کنه یا نه داره ما رو هم در جریان بگذاره [/FONT]​

[FONT=&quot]. من نمیدونم چرا [/FONT][FONT=&quot]9800gtx [/FONT][FONT=&quot]شده 199[/FONT][FONT=&quot] دلار و[/FONT][FONT=&quot]9800gtx+[/FONT][FONT=&quot] شده 229[/FONT][FONT=&quot]دلار (یک ماهه) ولی اینجا 400 به بالا میفروشن و [/FONT][FONT=&quot]9800gtx+[/FONT][FONT=&quot] هم که اصلا نیست[/FONT]​

[FONT=&quot]من یک ساله منتظر خرید کارت جدیدم و با اومدن 4850 دیگه حوصله صبر بیشتر ندارم . در ضمن آدرس جایی در تهران که این 4850 رو 260 بده به من اطلاع بدید (ترجیحا همون بازاری ولیعصر) [/FONT]​

[FONT=&quot]ATI[/FONT][FONT=&quot] اگه درایور درست حسابی میداد آدم دیگه تو شک نمیموند.[/FONT]​
دوست عزیز،
کارتهای + 9800GTX که 229 دلار هستند همزمان با GTX280 معرفی شدند، اما بر خلاف اونها همون موقع عرضه نشدند و تازه 1 هفته هست که این سری داره عرضه میشه.

سری جدید این کارتها-از جمله + 9800GTX -با قیمت پایین تر توی راهند و تا نهایتا 3 هفته ی دیگه در بازار عرضه می شند.
اما 4850 همین الان هم در بازار موجود هست و توسط چند شرکت عرضه میشه.

شما که این همه انتظار کشیدی،2 یا 3 هفته رو هم میتونی صبر کنی!..

آخرین ویرایش:
دوست عزیز،
کارتهای + 9800GTX که 229 دلار هستند همزمان با GTX280 معرفی شدند، اما بر خلاف اونها همون موقع عرضه نشدند و تازه 1 هفته هست که این سری داره عرضه میشه.

سری جدید این کارتها-از جمله + 9800GTX -با قیمت پایین تر توی راهند و تا نهایتا 3 هفته ی دیگه در بازار عرضه می شند.
اما 4850 همین الان هم در بازار موجود هست و توسط چند شرکت عرضه میشه.

شما که این همه انتظار کشیدی،2 یا 3 هفته رو هم میتونی صبر کنی!..

[FONT=&quot]یعنی به نظر شما این کارت تا دو سه هفته دیگه با قیمتی مثلا زیر 290 بازار ایران پیدا میشه ؟
[/FONT]​
[FONT=&quot]چون معمولا کارتهایی که از اول تو خارج با قیمت بالا میان و بعد افت قیمت پیدا میکنن ، اینجا قیمتشون عوض نمیشه یا خیلی دیر عوض میشه (تا یه شرکت دیگه ای با قیمت پایین وارد کنه)، مثلا [/FONT][FONT=&quot]8800GT الان 180 دلاره اینجا 290 تومن هم میدن . ولی 4850 چون از اول با قیمت خوبی تولید شد اینجا هم باز به نسبت قیمتش بد نیست[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot][/FONT]​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or