خوش به حالت واقعا،من دیروز یه 4850 Club گرفتم 260 مثل اینکه فعلا از این 260 پایین تر جا نداره .
Crysis رو در حالت Very High بدون هیچ مشکلی دارم از اول بازی میکنم .عجب کارت خفنیه !!!

1-بیشتر تراشه های مادربرد که 2 اسلات PCI-EX 16X دارند در عمل با سرعت 8X کار میکنند که این خودش راندمان CrossFire برای ATI و SLI برای Nvidia رو پایین میاره،تست های انجام شده در سایتهابیشتر بر روی تراشه هایی مثل X38/X48 و یاP45 هست که این محدودیت رو ندارند و البته هنوز گرون هستند.
فرشيد خان مگه 4870 رو نميشه اوركلاك مناسب كرد ؟:cheesygriاما باید در نظر داشت که GTX 260 با اورکلاک مناسب سرعتش به GTX 280 هم می رسه و با حرارت کمتر، صدای فن پایین و مدریت انرژی بهتر کار میکنه و در ضمن مشکلات درایورهای AMD -مثل مشکلاتی که برای کارتهای 4850 وجود داره-هم گریبانگیرش نیست خوشبختانه.
بعلاوه، از Physx و CUDA هم رسما پشتیبانی می کنه.
بله، 4870 رو هم میشه اورکلاک کرد،اما با توجه به حرارتی که تولید می کنه و مصرف برقی که داره-که لینکش رو هم گذشتم- شاید نشه خیلی فرکانسها رو بالا برد و در عین حال دما رو هم کنترل کرد.برای همین گفتم اورکلاک مناسب...فرشيد خان مگه 4870 رو نميشه اوركلاك مناسب كرد ؟:cheesygri
درايور هاي ATi مشكل داره ولي نه جوري نشه اصلا بازي كرد مثلا همين 4870 با درايور داغون قدرتي معادل 9800GX2 يا شايدم بيشتر داره
ATi هم از HavoK Physic پشتيباني ميكنه
این مطلب رو توی پستای قبلی گفتم، اینم تستی که اختصاصا این موضوع رو تایید میکنه:
http://www.tweaktown.com/articles/1472/7/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html
برای همین من اکیدا استفاده از CrossFire رو روی مادربردهای غیر از X38/X48 که 2 تا اسلات 16X واقعی دارند توصیه نمی کنم!
نتیجه رو توی بازی Crysis ببینید:
![]()
تازه وقتی از AA/AF هم استفاده کنیم اوضاع بدتر میشه:
![]()
می بیند که تفاوت کم هم نیست.
یکی از این دوتا رو بگیر.ممنون.پس مادربرد هم میتونه این همه تاثیر داشته باشه تو فریم دهی.
درسته اینجا جاش نیست ولی میشه یه مادربرد واسه 4850 معرفی کنید که مناسبش باشه؟ مانند همون بالایی که گذاشتید(130 به پایین)
یه چیزی که من متوجه شدم با تغیرر any aa به 2xaa با کارت 4850 هیچ تغییری تو فریم نمیبینید. واسه من که اینطوری بود.
اگر نمی خوای CrossFire کنی، هر کدوم از مادربردهای با چیپ Intel مثل p35/p45 رو هم که برند معتبر هم باشند بگیری جوابگو هستممنون.پس مادربرد هم میتونه این همه تاثیر داشته باشه تو فریم دهی.
درسته اینجا جاش نیست ولی میشه یه مادربرد واسه 4850 معرفی کنید که مناسبش باشه؟ مانند همون بالایی که گذاشتید(130 به پایین)
یه چیزی که من متوجه شدم با تغیرر any aa به 2xaa با کارت 4850 هیچ تغییری تو فریم نمیبینید. واسه من که اینطوری بود.
دوست عزیز،[FONT="]دوستان کسی اگر اطلاعاتی راجع به اینکه آیا شرکتی [/FONT][FONT="]gforce 9800gtx+[/FONT][FONT="] را قراره وارد کنه یا نه داره ما رو هم در جریان بگذاره [/FONT]
[FONT="]. من نمیدونم چرا [/FONT][FONT="]9800gtx [/FONT][FONT="]شده 199[/FONT][FONT="] دلار و[/FONT][FONT="]9800gtx+[/FONT][FONT="] شده 229[/FONT][FONT="]دلار (یک ماهه) ولی اینجا 400 به بالا میفروشن و [/FONT][FONT="]9800gtx+[/FONT][FONT="] هم که اصلا نیست[/FONT]
[FONT="]من یک ساله منتظر خرید کارت جدیدم و با اومدن 4850 دیگه حوصله صبر بیشتر ندارم . در ضمن آدرس جایی در تهران که این 4850 رو 260 بده به من اطلاع بدید (ترجیحا همون بازاری ولیعصر) [/FONT]
[FONT="]ATI[/FONT][FONT="] اگه درایور درست حسابی میداد آدم دیگه تو شک نمیموند.[/FONT]
دوست عزیز،
کارتهای + 9800GTX که 229 دلار هستند همزمان با GTX280 معرفی شدند، اما بر خلاف اونها همون موقع عرضه نشدند و تازه 1 هفته هست که این سری داره عرضه میشه.
سری جدید این کارتها-از جمله + 9800GTX -با قیمت پایین تر توی راهند و تا نهایتا 3 هفته ی دیگه در بازار عرضه می شند.
اما 4850 همین الان هم در بازار موجود هست و توسط چند شرکت عرضه میشه.
شما که این همه انتظار کشیدی،2 یا 3 هفته رو هم میتونی صبر کنی!..