racon_leon
کاربر سایت
سيستمي كه نوشتيد خوبهبعد ببخشيد يه سوال ديگه:
8600gt بهتره يا 8600gts اگه هر 2تاشون 1 گيگ دارن توي 1گيگ بگيد.
منظورم همون Very High بود !:biggrin1:سلام اقا ممنون ولی شما بالایه اون چارتها نوشتین با تنظیمات های نه وری های
یعنی اینا رو وری ها هست؟خدا از دهنت بشنوه
260 تومن !خب اين Radeon HD 4850 چقدر هست؟
بابا اخه من اون زمان كه FEAR اومده بود رادون9600 256 مگ خريدم عمرش به يه سال هم نكشيد ميترسم اينم اين جوري شه.
260 تومن !
اين ATi با ATi اون زمان فرق كرده ، در حال حاضر ATi برنده جدال GT200 و R700 شده
و
4850 هم يه كارتيه كه چند برابر قيمتش نسبت به كارت هاي ديگه Performance ميده ! حتي قويتر از Ultra ـي 800 هزار توماني !
نه دیگه نیستش. ممکنه قیمت 240 تومن هم عرضه بشه.260 تومنيه كم زياده مدل پايين ترش چي مثلا يكي دو مدل
اونم به همين اندازه Performance ميده؟
آخه شما گفتي:biggrin1: :260 تومنيه كم زياده مدل پايين ترش چي مثلا يكي دو مدل
اونم به همين اندازه Performance ميده؟
خب 8800 هم 250 تومنه ! خلاصه خواستي تا 250-260 خرج كني فقط 48508600 به درد نميخوره مثلا جاش 8800
اين 8600 GTS كه اون شركت گيگابايت زده حتي نميتونه نصف قدرت8800GT رو داشته باشه چه برسه به 8800GTX در ضمن تو اون بنچماركي كه آقا فرشيد گذاشت حتي كارت XFX 8600GTS XXX نتونهسته همچين كاراي داشته باشه حالاچطور اين كارت گيگابايت اين كارو كرده در ضمن تو او بنچماركي كه از سايت سخا افزار گذاشتي با هيچ يك ار مدال هاي 8800 مقايسه نكرده شما چجوري ميگي:confused:
سیستمی که داری میبندی سیستم خوبیه e7200 هم نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره مشخصاتش 3mb کش سطح دو ، فرکانس کاریه 2.53 ، باس 1066 و تکنولوژی ساخت 45nm هستش.سلام دوستان ببخشيد من ميخواستم سيستم زير رو جمع كنم خواستم از شما هم كمك بگيرم كه چه جوريه ؟
MainBoard:Asus P5K
CPU:Core 2 Dou 7200
Ram: 2GB Bus800
Graphic:Geforce 8600 GT 1024MB
يه مشكلي كه هست اون يارو كه باهاش مشورت كردم گفت 7200 تازه 2هفتس كه تو بازار ايران اومده ولي من تو يه مجله E8600 و E8500 و كلان سري 8 رو هم ديدم خواستم ببينم اين چه جوريه.بعد كش اين 7200 چنده؟
بعد توي برندهاي مختلف كارت گرافيك كدوم برند از همه بهتره؟
الته خودم در نظر دارم كه 3 گيگ رم بزارم چون 2گيگ توي بازي تو ويستا كم مياره.
خواستم ببينم شما مثلا چيز بهتري توي اين قطعات ميتونيد كمك كنيد يعني مثلا بگيد 8600 به درد نميخوره مثلا جاش 8800 بگير
بعد با سيستم بازيهاي غول مثل Gears Of War &Crysis&Grid&Assassins Creed….رو ميتونم راحت بازي كنم؟
اينهايي كه بالا نوشتم 490تومن شد حداكثر 100 تومن بالا تر ميتونم خرج كنم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
به نظر شما اين سيستم چند سال عمر ميكنه.
بعد يه توضيحي راجبه اين DDRII &GDDRIII و اينا بديد(فكر كنم بازم داشته باشه من اين 2 تا مدل رو يادم بود)
8600gts همون 8600gt هستش با فرکانسای (core ، shader و memory) بالاتر.بعد ببخشيد يه سوال ديگه:
8600gt بهتره يا 8600gts اگه هر 2تاشون 1 گيگ دارن توي 1گيگ بگيد.
دوست عزيز قصد جسارت ندارم ولي مثل اينكه شما مشكل بينايي داري يا صفحه رو تا به حال باز نكردي ! به خدا زياد وقت نمي گرفت همش 40 كيلو بايته !!!:confused::confused:
دوست عزيز قصد جسارت ندارم ولي مثل اينكه شما مشكل بينايي داري يا صفحه رو تا به حال باز نكردي ! به خدا زياد وقت نمي گرفت همش 40 كيلو بايته !!!:confused::confused:
دوست عزیز،
اون لینکی رو که شما دادید و جدولی رو که شما بهش اشاره کردید فقط مقایسه ی مشخصات فنی کارتهای مختلف با یکدیگر هست و فرکانس کاری بالاتر به هیچ وجه به معنی سرعت پردازش بیشتر نیست! ،این مطلب هم راجع به تراشه ی گرافیکی صدق میکنه ،هم راجع به CPU
این تراشه ها از نظر ساختار یکی نیستند که بشه بر اساس فرکانس با هم مقایسشون کرد مثلا در همون جدول میتونید ببینید که تعداد Stream Processor های G84 برابر یک چهارم تعداد واحدهای G80 هست.برای اطلاعات بیشتر به مقالات سایتهای معتبر مراجعه کنید
یه نگا به این لینکا بنداز خودت متوجه میشی :ببخشید. یه سوال:
4850 قویتره یا 3870x2?:blushing: