مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

امروز رفتم نمایندگی axtrom یه کارت گرافیک داشت با این مشخصات:

vga:8600gt.1024mb.128bit.sli
قیمتش 116هزار تومن

خوبه یا نه؟

کاراییش چه طوره؟
اون مدل ddr2 هستش که نسبت به ddr3هاش کارایی پایین تری داره من 256mbش رو پیشنهاد میکنم.
له با Very High هم به خاطر پشتیبانی این کارت از DX10 هم اجرا میشه منتها باید فریم ریت مناسبی داشته باشی!
dx9ش هم very high داره پس ربطی به ساپورت dx10 بودن کارت نداره.
ولی من بازی کریسیس رو با این سیستم hight آوردم
8600gts تو رزولوشن 768*1024 رو تنظیمات مدیوم 23 24 فریم میده بعد شما چجوری با 8600gt رو high بازی کردی ؟:confused:
من حدود 150 تا 180 ماکس می خواهم پول واسیه کارت بذارم البته HDMI مهم هست واسم
من 9600gt رو پیشنهاد میکنم الان حدودا 190 195 تومن هستش که از نظر کارایی قابل مقایسه با 8600gts نیست چه برسه به 8600gt ، اکثرا هم تبدیل dvi to hdmi همراه کارت دارن.

سلام میلی جون میخواستم کمکت کنم سهم nvidia 50 تا 60 درصد اومده پایین و داره ور شکسته میشه اینو محض اطلاع گفتم ati 2 تا محصول جدید داده بیرون البته برای خروجی hd nvidia خیلی خوبه ولی کارای دیگه با ati . دوست عزیزمون پیمان هم درست میگه اول 8600gt ولی حئف منو گوش کن به نفته مطما باش.

سلام ،
دوست عزیز سرمایه ی Nvidia چندین برابر AMD هست(12.5 بیلیون در برابر 4.1 بیلیون)
و سالهاست که سهم بیشتری از بازار کارتهای گرافیک مجزا رو تصاحب کرده ، پس صحبت از ورشکستگی در میان نیست،خیلی هم جوگیر نشید!;)

اما راجع به سهمش از بازار،پس از ارائه ی محصولات قدرتمند سری 4000 از AMD،و درصد بالای خرابی های تراشه های گرافیکی موبایل که حدود 200 میلیون دلار ضرر نصیب Nvidia کرد قیمت سهامش افت کرد.
پیش بینی کارشناسان در بهترین حالت که AMD فروش بالایی داشته باشد برای 3 ماهه ی سوم یعنی فصل تابستان،40% برای AMD در مقابل 60% برای Nvidia هست،اما خوب به هر حال در این مدت Nvidia قطعابه خاطر پایین آوردن قیمت محصولاتش و فشار بازار درآمد کمتری خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی نمیدونه amd کی میخواد ورژن 8.7 اصلی رو ریلیز کنه ؟

من ورژن 4.7 بتا رو از سایت guru3d واسه 4850 نصب کردم .

ورژن 8.6 فاینال سری 3800 رو نصب کنم بهتره ؟؟

البته تو سایتش یه درایور Hotfix گذاشته که 67 مگه . نمیدونم نصبش کنم یا نه ؟

به نظر شما چیکار کنم ؟

ممنون

ممنون میشم کمکم کنید

اون مدل ddr2 هستش که نسبت به ddr3هاش کارایی پایین تری داره من 256mbش رو پیشنهاد میکنم.

dx9ش هم very high داره پس ربطی به ساپورت dx10 بودن کارت نداره.

8600gts تو رزولوشن 768*1024 رو تنظیمات مدیوم 23 24 فریم میده بعد شما چجوری با 8600gt رو high بازی کردی ؟:confused:

من 9600gt رو پیشنهاد میکنم الان حدودا 190 195 تومن هستش که از نظر کارایی قابل مقایسه با 8600gts نیست چه برسه به 8600gt ، اکثرا هم تبدیل dvi to hdmi همراه کارت دارن.

همين 8600 يه مدل داره كه شركت گيگابايت توليد كرده لا نام 8600GTS Silent PIPE 3
كه در اون از فن آوري سايلنت پايپ استفاده شده و نياز به فن نداره در بررسي هاي سخت افزاري معلوم شد كه 8600 ي كه العان معرفي كردم در خيلي از حهات از 8800 بهتر عمل كرده ...
ولي اينطور كه بنده از جمله ي شما متوجه شدم ميخواستيد بگيد كه 8600ْGT بهتر از 8600GTS است ؟؟!؟!؟
در مورد كارايي كارت گرافيك 8600GT كه رم DDR2 داره و 540 مگاهرتز پدازش ميكنه هم با شما موافق نيستم من درسته از نظر آماري بايد سرعت پردازش و كارايي پاييني داشته باشه ولي من بازي Toruk را با اين گرافيك به صورت High اجرا ميكنم . بدون هيچ گونه فريز و فريم فريم شدن .

كه در اون از فن آوري سايلنت پايپ استفاده شده و نياز به فن نداره در بررسي هاي سخت افزاري معلوم شد كه 8600 ي كه العان معرفي كردم در خيلي از حهات از 8800 بهتر عمل كرده ...
ولي اينطور كه بنده از جمله ي شما متوجه شدم ميخواستيد بگيد كه 8600ْGT بهتر از 8600GTS است ؟؟!؟!؟
در مورد كارايي كارت گرافيك 8600GT كه رم DDR2 داره و 540 مگاهرتز پدازش ميكنه هم با شما موافق نيستم من درسته از نظر آماري بايد سرعت پردازش و كارايي پاييني داشته باشه ولي من بازي Toruk را با اين گرافيك به صورت High اجرا ميكنم . بدون هيچ گونه فريز و فريم فريم شدن .
سلام،
دوستان خواهش میکنم تا اونجایی که میشه از چارت و Benchmark برای مقایسه ی کارت ها استفاده کنید.
اما راجع به 8600GT از شرکت Gigabyte ممنون میشیم اگر مستندات این بررسی ها رو ارائه کنید تا ببینیم کهGigabyte این رکورد جدید رو که سرعت 8600 بیشتر از 8800 شده رو چطوری بدست آورده!! ،ارائه ی تجربیات شخصی کافی نیست.

در ضمن 8600GTS از 8600GT سریعتر است اما هیچ کدوم 40% از سرعت 8800GTS رو هم ندارن!

2e504ea.gif

Turok هم یک بازی بر اساس Unreal Engine هست که خیلی هم گرافیک سنگینی نداره.

آخرین ویرایش:
سلام،
دوستان خواهش میکنم تا اونجایی که میشه از چارت و Benchmark برای مقایسه ی کارت ها استفاده کنید.
اما راجع به 8600GT از شرکت Gigabyte ممنون میشیم اگر مستندات این بررسی ها رو ارائه کنید تا ببینیم کهGigabyte این رکورد جدید رو که سرعت 8600 بیشتر از 8800 شده رو چطوری بدست آورده!! ،ارائه ی تجربیات شخصی کافی نیست.

در ضمن 8600GTS از 8600GT سریعتر است اما هیچ کدوم 40% از سرعت 8800GTS رو هم ندارن!

2e504ea.gif

Turok هم یک بازی بر اساس Unreal Engine هست که خیلی هم گرافیک سنگینی نداره.

فرشيد جان ( زود خودموني ميشم ببخشيد .)
من از خودم حرف نميزنم براي مطالبم هم منبع دارم :
http://www.sakhtafzar.com/article/gigabyte-8600gts-silentpipe-3-review.html
خودتون جدول هايي رو كه قرار داده شده ببينيد !!
Turok رو هم من نگفتم بازيه سنگينيه ؟!؟!!
بله در اونجا ميبينيد كه 8600 تقريبا در خيلي جهات مخصوصا پردازش كم نمياره ! و از نظر پردازش از 8800 بالاتره !!!

در ضمن چارتي كه قرار داديد حاوي اطلاعاتي كه گفتيد نيست و خودتون هم بدون منبا حرف ميزنيد‌ !
شما نوشتيد
در حالي كه سرعت پردازش و سرعت سايه زني 8600GTS Silent Pipe 3 به مراتب بيشتر از 8800 است و اين امر بايد چپه باشه ؟!!؟
پ.ن : از من ناراحت نشيد من فقط ميخوام يه بحث سالم انجام بدم .

آخرین ویرایش:
میشه بهترین کارت 8800 که به مادربردهای pci express 1 بخوره رو معرفی کنید؟ یه سوال دیگه: تمام قطعات کامپیوتر من ddr2 هستن. میشه کارت گرافیکشو مثلا ddr3 گذاشت یا نمیشه؟ مدل مادربرد من: gigabyte 945 pl-s3

كه در اون از فن آوري سايلنت پايپ استفاده شده و نياز به فن نداره در بررسي هاي سخت افزاري معلوم شد كه 8600 ي كه العان معرفي كردم در خيلي از حهات از 8800 بهتر عمل كرده
اين 8600 GTS كه اون شركت گيگابايت زده حتي نميتونه نصف قدرت8800GT رو داشته باشه چه برسه به 8800GTX در ضمن تو اون بنچماركي كه آقا فرشيد گذاشت حتي كارت XFX 8600GTS XXX نتونهسته همچين كاراي داشته باشه حالاچطور اين كارت گيگابايت اين كارو كرده در ضمن تو او بنچماركي كه از سايت سخا افزار گذاشتي با هيچ يك ار مدال هاي 8800 مقايسه نكرده شما چجوري ميگي:confused:

ببخشید میشه بگی من کجا گفتم که 8600gt بهتر از 8600gts هست ؟
بعد این 8600gts که معرفی کردی چجوری برتر از 8800 (کدوم مدلش) بوده چون سایلنت بوده پس بهتر دیگه نه ؟
8600gts همون 8600gt یه با فرکانسای بالاتر همین.
شما یه بنچ بزار که 8600gts از 8800gts 320mb بالاتر باشه اگه پیدا کردی ما رو هم خبر کن.
8600gts نصف کارایی یه 8800gts 320mb رو هم نداره چه برسه به مدل های دیگش.
میشه بهترین کارت 8800 که به مادربردهای pci express 1 بخوره رو معرفی کنید؟ یه سوال دیگه: تمام قطعات کامپیوتر من ddr2 هستن. میشه کارت گرافیکشو مثلا ddr3 گذاشت یا نمیشه؟ مدل مادربرد من: gigabyte 945 pl-s3
نوع کارت ربطی به چیپ یا قطعات بکار رفته روی مین نداره شما هر کارت pcie16x رو میتونی روش بندازی.
بودجت رو بگو تا بهت بگم.

آخرین ویرایش:
فرشيد جان ( زود خودموني ميشم ببخشيد .)
من از خودم حرف نميزنم براي مطالبم هم منبع دارم :
http://www.sakhtafzar.com/article/gigabyte-8600gts-silentpipe-3-review.html
خودتون جدول هايي رو كه قرار داده شده ببينيد !!
Turok رو هم من نگفتم بازيه سنگينيه ؟!؟!!
بله در اونجا ميبينيد كه 8600 تقريبا در خيلي جهات مخصوصا پردازش كم نمياره ! و از نظر پردازش از 8800 بالاتره !!!

در ضمن چارتي كه قرار داديد حاوي اطلاعاتي كه گفتيد نيست و خودتون هم بدون منبا حرف ميزنيد‌ !
شما نوشتيد
در حالي كه سرعت پردازش و سرعت سايه زني 8600GTS Silent Pipe 3 به مراتب بيشتر از 8800 است و اين امر بايد چپه باشه ؟!!؟
پ.ن : از من ناراحت نشيد من فقط ميخوام يه بحث سالم انجام بدم .
دوست عزیز،
اون لینکی رو که شما دادید و جدولی رو که شما بهش اشاره کردید فقط مقایسه ی مشخصات فنی کارتهای مختلف با یکدیگر هست و فرکانس کاری بالاتر به هیچ وجه به معنی سرعت پردازش بیشتر نیست! ،این مطلب هم راجع به تراشه ی گرافیکی صدق میکنه ،هم راجع به CPU

این تراشه ها از نظر ساختار یکی نیستند که بشه بر اساس فرکانس با هم مقایسشون کرد مثلا در همون جدول میتونید ببینید که تعداد Stream Processor های G84 برابر یک چهارم تعداد واحدهای G80 هست.برای اطلاعات بیشتر به مقالات سایتهای معتبر مراجعه کنید

dx9 این بازی (Xp) حالت Very High ـش بستست. این حالت تو DX10 باز میشه...(ویستا یا شبیه سازش در XP)
فعال سازی very high روی Vista یک عمل تبلیغاتی است.!!
چون عملا تغییرات موجود در بین dx9 و dx10 بیشتر در افکت ها خلاصه میشه!! (دوستانی که دنبال سوتی هستند به کلمه بیشتر توجه کنند) و غیر از چند افکت hdr بازی کرایسیس زیاد از سایر ویژگی های dx10 استفاده نمیکنه.
مدتی پیش (چند ماه پیش) یک سری تنطیمات دیدم که با موافقت خود شرکت Crytek به Ultra High هم معروف شده بودن و بر روی هر دو سیستم عامل به طور کامل عملی میشد بدون هیچ تفاوتی و قدرت موتور بازی را بهتر نشون میداد.
در ضمن سرعت پردازش یک کارت فقط سرعت هسته اون بستگی نداره!! برای مثال اگر بخواهیم قدرت محاسباتی (حداکثر) کارت 8800gtx رو با 8600gt مقایسه کنیم:
a
1350*128*3= 518.4gflot
32*3*1450= 139.9gflot
شد 37 درصد یعنی همون 40 درصدی که یکی از دوستان گفته بود.

فعال سازی very high روی Vista یک عمل تبلیغاتی است.!!
چون عملا تغییرات موجود در بین dx9 و dx10 بیشتر در افکت ها خلاصه میشه!! (دوستانی که دنبال سوتی هستند به کلمه بیشتر توجه کنند) و غیر از چند افکت hdr بازی کرایسیس زیاد از سایر ویژگی های dx10 استفاده نمیکنه.
مدتی پیش (چند ماه پیش) یک سری تنطیمات دیدم که با موافقت خود شرکت Crytek به Ultra High هم معروف شده بودن و بر روی هر دو سیستم عامل به طور کامل عملی میشد بدون هیچ تفاوتی و قدرت موتور بازی را بهتر نشون میداد.
در ضمن سرعت پردازش یک کارت فقط سرعت هسته اون بستگی نداره!! برای مثال اگر بخواهیم قدرت محاسباتی (حداکثر) کارت 8800gtx رو با 8600gt مقایسه کنیم:
a
1350*128*3= 518.4gflot
32*3*1450= 139.9gflot
شد 37 درصد یعنی همون 40 درصدی که یکی از دوستان گفته بود.
عزیز چندین مورد بالا کشیدن تایپیک های قدیمی رو از شما دیدم. همه این حرف هایی رو که زدید هم میدونم. کاری به این نداریم که تبلیغاتیه یا غیر تبلیغاتی ولی ظاهرا حالت Very High دلیل بسته بودنش در XP نبود DX101 هست. حالا شما نمیخواد HDR و افکت ها رو توضیح بدی این بحث ها رو قبلا ما به بقیه توضیح دادیم و خوندیم...(شما هم هی اطلاعاتت رو به رخ مردم نکش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or