DarkSoroush
کاربر سایت
این که قدیمی نیست. هست؟! 30 پست قبلی همه مربوط به امروزه!! در ضمن بد نیست با دلیل یک موضوعی رو بگید. حالا به خودتون مربوطه بهش بگید به رخ کشیدن یا هر چیزی که دوست دارید اسمشو بزارید. شاید اینکه یکی بیاد بگه فلان موضوع درسته و 6 تا پست هم بعدش بخوره برای مخالفت و موافقت های به نظر جالب برسه!!؟ اون هم بدون دلیل؟! در هر حال اگر ناراحتت کردم ببخشید. اون تاپیک هایی که دو تا هم بیشتر نبودند به این علت پست زدم که حداقل بی نتیجه به پایان نرسه!! اگه در هر حال ناراحت شدی من معذرت میخوام.عزیز چندین مورد بالا کشیدن تایپیک های قدیمی رو از شما دیدم. همه این حرف هایی رو که زدید هم میدونم. کاری به این نداریم که تبلیغاتیه یا غیر تبلیغاتی ولی ظاهرا حالت Very High دلیل بسته بودنش در XP نبود DX101 هست. حالا شما نمیخواد HDR و افکت ها رو توضیح بدی این بحث ها رو قبلا ما به بقیه توضیح دادیم و خوندیم...(شما هم هی اطلاعاتت رو به رخ مردم نکش)

بودجه من حدود 300 تومنه. البته اگه کمی هم ارزونتر بود بگید:cheesygri حول و حوش 250 تا 300 تومن. با این پول میشه کارتی خرید که بشه کراسیس رو روی high با فریم عالی اجرا کرد؟!
ممنون ازتون. این کارت 4870 قیمتش چنده؟ این مثل اینکه آخرت کارته. همینطوری قیمت این 260 جی تی ایکس چنده؟! و اینکه این کارتها رو کجا میفروشن؟ نو رایانه سبا موجود نبود.