مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارتی با همچین پسوندی (مدل) نداریم یعنی gtx ultra باشه. ولی اگه منظورت gtxش هستش که من آخرین بار 540 تومن قیمت داشتم با گارانتی گلسان.
سلام
من این مدل رو تو سایت گلسان دیدم این هم مشخصاتش :

Product Inno3D Geforce 8800 GTX Ultra
Chipset Geforce 8800 Ultra
Memory 768MB GDDR3
Core Frequency 640MHz
Memory Frequency 2160MHz
RAMDAC 400MHZ
Interface PCI-Express
Memory Bus 384-bit
Stream Processors 128
Max. Resolution 2560 x 1600
SLI Ready Yes
Output Dual-Link DVI
HDTV
HDCP Yes

اقا من Main ام Abit an52 هستش مشکلی که با ATI نداره ؟ و power هم cooler master 550 ؟؟
نه چرا باید مشکل داشته باشه مین شما pcie16x هستش و هر کارت pcie رو میتونی روش بندازی پاور هم کافیه.
با سلام
میخواستم قیمت 9600 gt و 4850 رو بگید توی ایران
بعدش این کارتها با pcie 01 که مشکلی ندارن.بردم px945pl هستش
9600gt الان از 190 195 تومن داره تا 260 265 تومن 4850 هم هنوز تو ایران نیومده یا اگر هم اومده بصورت عمده نیست محدوده و قیمت مشخصی نداره.
این کارت ها هم هیچ مشکلی با pcie ندارن و بخوبی فعالیت میکنن.
سلام
من این مدل رو تو سایت گلسان دیدم این هم مشخصاتش :
نه ببین دوست عزیز شما برو سایت inno3d خودت ببین همچین مدلی نداریم gtx با ultra فرق میکنه gtx یه مدله و ultra هم یه مدل.(احتمالا اشتباهی زدن)

خاک بر سر شدیم رفت

اینقدر 4850 و 4870 و 280gtx نکنین که دیگه فکر نکنم بدرد عزیزان داخل ایران بخوره؟!!:confused::confused:

دیروز و امروز از اخبار و روزنامه ها خوندم اکثر بازی ها قرار از طرف دولت ممنوع بشه !!!!!!:eek::confused::evil:
26 تا بازی رو تو فهرست اولیه اعلام کردن مثل call of duty4 و resident evill و ....
کلا بخش *****ینگ بازی های رایانه ای هم افتتاح شد و به گفته مجری طرح قرار کلیه بازی هایی که دارای خشونت و عریانی و نیمه عریانی و آهنگ های مبتذل و الفاظ رکیک هستند خرید و فروششان جرم تلقی می شود(فکر کنم شامل 90 درصد بازی ها بشه):eek:
برای اطلاع بیشتر به روزنامه جام جم دیروز مراجعه کنید.

یه سوال: بازی حسنک کجا میری چه کارت گرافیکی می خواد؟!!!/:)

اینم benchmark نهایی و کامل که خیال همه رو راحت میکنه:
cod4.jpg

stalker.jpg

coh.jpg

crysis.jpg

vantage_overall.jpg

vantage_gpu.jpg

vantage_gpu.jpg

من واقعا" از ati تشکر میکنم که در مد crossfire با 2/3 قیمت یه gtx280 تونسته 35% قویتر عمل کنه و واقعا برای nvidia متاسفم با این سیاست احمقانش تو این نسل(قیمتهای واقعا بالا با کارایی کم)

آخرین ویرایش:
اینقدر 4850 و 4870 و 280gtx نکنین که دیگه فکر نکنم بدرد عزیزان داخل ایران بخوره؟!!:confused::confused:

دیروز و امروز از اخبار و روزنامه ها خوندم اکثر بازی ها قرار از طرف دولت ممنوع بشه !!!!!!:eek::confused::evil:
26 تا بازی رو تو فهرست اولیه اعلام کردن مثل call of duty4 و resident evill و ....
کلا بخش *****ینگ بازی های رایانه ای هم افتتاح شد و به گفته مجری طرح قرار کلیه بازی هایی که دارای خشونت و عریانی و نیمه عریانی و آهنگ های مبتذل و الفاظ رکیک هستند خرید و فروششان جرم تلقی می شود(فکر کنم شامل 90 درصد بازی ها بشه):eek:
برای اطلاع بیشتر به روزنامه جام جم دیروز مراجعه کنید.

یه سوال: بازی حسنک کجا میری چه کارت گرافیکی می خواد؟!!!/:)
این بحث رو به اینجا نکش لطفا تایپیکت که قفل شد!
در ضمن مگه ملت کارت گرافیک رو فقط برا بازی میخرند؟/:)

دوستان مادربورد من soyo-amn55 هست
می خواستم 8800gt or 9600gt oc بخرم
چون این مادر بورد دارای nfs550 و 2*pic-x16 rev1.0 هست
میشه از این دو کارت به راحتی و با حداکثر توان استفاده کرد چون این دو کارت دارای pic-x16 rev2.0 هستند؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان مادربورد من soyo-amn55 هست
می خواستم 8800gt or 9600gt oc بخرم
چون این مادر بورد دارای nfs550 و 2*pic-x16 rev1.0 هست
میشه از این دو کارت به راحتی و با حداکثر توان استفاده کرد چون این دو کارت دارای pic-x16 rev2.0 هستند؟؟؟؟؟؟؟؟

بله میشه از تمام توان استفاده کرد.
اگر قصد خرید این کارت ها رو دارید نظر من اینکه واستید سری جدید کارت های ATi تو بازار بیاد بعد یک 4870 یا 4850 بخرید. از این دو کارت خیلی قدرتمند ترند.

قیمت 4850 رو زدن 349$ قبلا شما 239$ گفتین که قیمت 3850 هستش . حالا خداکنه تو اران زیاد گرون ندن !!! بعد شما با چه برندی رو پیش نهاد میکنین توی سایته همش یا Asus هستش یا Sopphier اگه درست نوشته باشم

mellat card Graphic ro baraye game mikharan dooste aziz nemidoonesti bedoon

اولا فارسی تایپ کن . دوما سپم نده . سوما برای خودت میگم سه سوت پرتت میکنن بیرون . با تو هم بودم mhv

آخرین ویرایش:
این بحث رو به اینجا نکش لطفا تایپیکت که قفل شد!
در ضمن مگه ملت کارت گرافیک رو فقط برا بازی میخرند؟/:)
آقایون شرمنده حواسم نبود .فقط محض اطلاع بود.
ولی انصافا به نظر شما اگه اکثر بازی ها ممنوع بشه کاریر 4870 می خواد چیکار کنه؟ جوابتون زیاد جالب نبود.
و اصلا منظور واقعی من رو از این پست نفهمیدید.باز هم عذر خواهی می کنم.;)

قیمت 4850 رو زدن 349$ قبلا شما 239$ گفتین که قیمت 3850 هستش . حالا خداکنه تو اران زیاد گرون ندن !!! بعد شما با چه برندی رو پیش نهاد میکنین توی سایته همش یا Asus هستش یا Sopphier اگه درست نوشته باشم

با سلام خدمت همشهری عزیز

اشتباه قیمت کردی.4850 قیمتش 199 دلاره.4870 هم 299-309 دلاره.3850 هم شده 119-129 دلار.
ATI تمام برنداش محشره.بستگی داره کدومش تو بازار گیر بیاد.من ATI با برند ASUS داشتم عالی بود.Powercolor,HIS,Diamond,Gecube,Sapphire از برندهای خوبن.

موفق باشی

شرمنده یه سوال دیگه بنظر شما 4850 برای بازی هایی مثل Far Cry2 و یا mafia چطور عمل میکنه ؟؟؟

HD4850 فعلا یکی از کارتهای خوبه بازارجهانیه.به احتمال زیاد تمام بازیهای این دوره رو در حد قابل قبولی بدون هیچ مشکلی بتونه جواب بده.
الان بهترین کارتها برای خرید HD4850-HD4870-9600GT SLi هستن.

موفق باشی.

با سلام خدمت دوستان من 1 میلیون پول داشتم می خواستم سیستم ببندم در بخش " مشاوره در امر خرید و ارتقاء کامپیوتر " که سوال کردم اینا رو بهم پیشنهاد دادن :

CPU : intel e8400 or e8200
RAM : patriot or ocz 4gb 2*gb 800
MAIN : asus p5k-c or p5k or giga ga-p35-ds3l
VGA : xfx or inno3d 8800gt 512mb or 9600gt 512mb
POWER : green gp530ab or acbel 500w
CASE : green trio or tuniq
MONITOR : samsung bw1931 or bw1932

من در مورد کارت گرافیک می خواستم با شما مشورت کنم به نظر شما چه کارت گرافیکی بگیرم که الان با توجه به پول من بهترین گرینه باشه الان بین این دو تاکارت گرافیکی که دوستان معرفی کردم کدوم بهتره

ممنون می شم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or