سلامکارتی با همچین پسوندی (مدل) نداریم یعنی gtx ultra باشه. ولی اگه منظورت gtxش هستش که من آخرین بار 540 تومن قیمت داشتم با گارانتی گلسان.
نه چرا باید مشکل داشته باشه مین شما pcie16x هستش و هر کارت pcie رو میتونی روش بندازی پاور هم کافیه.اقا من Main ام Abit an52 هستش مشکلی که با ATI نداره ؟ و power هم cooler master 550 ؟؟
9600gt الان از 190 195 تومن داره تا 260 265 تومن 4850 هم هنوز تو ایران نیومده یا اگر هم اومده بصورت عمده نیست محدوده و قیمت مشخصی نداره.با سلام
میخواستم قیمت 9600 gt و 4850 رو بگید توی ایران
بعدش این کارتها با pcie 01 که مشکلی ندارن.بردم px945pl هستش
نه ببین دوست عزیز شما برو سایت inno3d خودت ببین همچین مدلی نداریم gtx با ultra فرق میکنه gtx یه مدله و ultra هم یه مدل.(احتمالا اشتباهی زدن)سلام
من این مدل رو تو سایت گلسان دیدم این هم مشخصاتش :
:confused:

این بحث رو به اینجا نکش لطفا تایپیکت که قفل شد!اینقدر 4850 و 4870 و 280gtx نکنین که دیگه فکر نکنم بدرد عزیزان داخل ایران بخوره؟!!:confused::confused:
دیروز و امروز از اخبار و روزنامه ها خوندم اکثر بازی ها قرار از طرف دولت ممنوع بشه !!!!!!:confused:
26 تا بازی رو تو فهرست اولیه اعلام کردن مثل call of duty4 و resident evill و ....
کلا بخش *****ینگ بازی های رایانه ای هم افتتاح شد و به گفته مجری طرح قرار کلیه بازی هایی که دارای خشونت و عریانی و نیمه عریانی و آهنگ های مبتذل و الفاظ رکیک هستند خرید و فروششان جرم تلقی می شود(فکر کنم شامل 90 درصد بازی ها بشه)
برای اطلاع بیشتر به روزنامه جام جم دیروز مراجعه کنید.
یه سوال: بازی حسنک کجا میری چه کارت گرافیکی می خواد؟!!!![]()

بله میشه از تمام توان استفاده کرد.دوستان مادربورد من soyo-amn55 هست
می خواستم 8800gt or 9600gt oc بخرم
چون این مادر بورد دارای nfs550 و 2*pic-x16 rev1.0 هست
میشه از این دو کارت به راحتی و با حداکثر توان استفاده کرد چون این دو کارت دارای pic-x16 rev2.0 هستند؟؟؟؟؟؟؟؟
mellat card Graphic ro baraye game mikharan dooste aziz nemidoonesti bedoon
آقایون شرمنده حواسم نبود .فقط محض اطلاع بود.این بحث رو به اینجا نکش لطفا تایپیکت که قفل شد!
در ضمن مگه ملت کارت گرافیک رو فقط برا بازی میخرند؟![]()

قیمت 4850 رو زدن 349$ قبلا شما 239$ گفتین که قیمت 3850 هستش . حالا خداکنه تو اران زیاد گرون ندن !!! بعد شما با چه برندی رو پیش نهاد میکنین توی سایته همش یا Asus هستش یا Sopphier اگه درست نوشته باشم
شرمنده یه سوال دیگه بنظر شما 4850 برای بازی هایی مثل Far Cry2 و یا mafia چطور عمل میکنه ؟؟؟