مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اصولا توي گيمينگ كارت گرافيك اولين تاثير رو داره و بعدش CPU و بعد رم ! با توجه به 770 شما ميتوني يه Core i7 4770 يا 3770 بندازي كه ٩٠٠ تا ١ تومن قيمتشه و خيلي هم عالي هست و كاملا جواب ميده ! حواست باشه كه 3770 بايد مادربوردت LGA 1155 داشته باشه و براي 4770 1150 !
فركانس اينا ٣.٤ هست كه ميتوني اوركلاك كني و به ٣.٨ برسوني !
در مورد رم هم به نظر من ١٦ گيگ خيلي خوبه ولي اگه نميخواي انقدر هزينه كني يه ٨ kingstone مدل HyperX Performance بنداز كه قيمتش از معمولي ها بيشتره ولي روي گرافيكت تاثير ميذاره

قيمت رم رو دقيق نميدونم ولي سر جمع ( بدون رم ) اگه كيس و اينارو حساب نكني ميشه ٢.١٠٠ تو اين مايه ها
بعد هم وايسا فرشيد هم جواب بده اون موقع تصميم بگير
اگه ميخواي سيستم جمع كني تو تاپيك مشاوره براي سيستم بنويس كل بودجه و اينارو اونجا بهتر جواب ميگيري
اینایی که گفتی همش حداکثر با خیلی پایین تر ای اینا میتونه خوب جواب بگیره ایشون بودجشون رو بگه تو تاپیک بقلی تا راهنمایی بشه این جا فقط مال کارت گرافیکه ....

- - -ویرایش - - -

R7 260X 2gb چطور؟
حدود 550 تا 600 تومن ...

بقیه موارد رو چی بندازم که بتونه بازی هارو راحت بالا بیاره ram/cpu ... +قیمت.حساب کن چند در میاد بعد قیمت 770 تو دبی چنده ؟

دوست عزیز، سوالت رو در مورد سیستم در تاپیک مشاوره برای خرید سخت افزار مطرح کنید، اینجا دیگه نمیشه پیگیری کرد.

باسلام
برای بستن دوتا گرافیک/ سی پی یو 2011 بهتر نیست از 1150/به خا طر رم 4 کاناله و مخصوصا رابط گرا فیکی 40 لین
توی 1150 رم دو کاناله هست و رابط گرافیکی 16

which one?

lga 1150 pci express 16x/8x.8x/ram doul channel
lga2011 pci express 40x/16x.16x.8x/ram forth chanel

باسلام
برای بستن دوتا گرافیک/ سی پی یو 2011 بهتر نیست از 1150/به خا طر رم 4 کاناله و مخصوصا رابط گرا فیکی 40 لین
توی 1150 رم دو کاناله هست و رابط گرافیکی 16

which one?

lga 1150 pci express 16x/8x.8x/ram doul channel
lga2011 pci express 40x/16x.16x.8x/ram forth chanel

در تئوری پهنای باند رابط PCI-e روی پلاتفرم 2011 بیشتر هست، پهنای باند رم اونها هم بسیار بالاتر هست، اما آخرین بررسیها و بنچمارکها نشون داده که این دو قابلیت هنوز تاثیری در سرعت فریم آخرین عناوین بازی روی حالت دو گرافیکی SLI/CF هم ندارن چون هنوز رابط PCI-e 3.0 8X *2 هنوز هم برای قدرتمندترین گرافیکهای فعلی هم گلوگاه نیست

اما در حالت 3 کارتی و بالاتر پلاتفرم 2011 تفاوت محسوسی رو ممکنه در میزان فریم ایجاد کنه.

با سلام/
برای بستن کارت انودیا بهتر نیست یک کارت دیگر علاوه بر کارت اصلی قدرتمند 770/ 780 تهیه کرد ودر کنار اون اس ال ای کرد تا فیزیک رابتوان خوب اجرا کرد و فشاری بر کارت اصلی وارد نشود/یه کارت ضعیف تر مثله 740/
با تشکر

با سلام/
برای بستن کارت انودیا بهتر نیست یک کارت دیگر علاوه بر کارت اصلی قدرتمند 770/ 780 تهیه کرد ودر کنار اون اس ال ای کرد تا فیزیک رابتوان خوب اجرا کرد و فشاری بر کارت اصلی وارد نشود/یه کارت ضعیف تر مثله 740/
با تشکر
اره بهتره یه 630 کفایت میکنه ....

سلام خسته نباشید....

من یه کارت گرافیک ati hd 7750 دارم و cpu من 4100 amd fx با فرکانس 3.6 هستش .من تو بازیهایی مثل تلفیلد 4 یا بازیهای هم رده ی اون نمیتونم رو اخرین حد درجه گرافیک بازی اونرو اجرا کنم..میخواستم ببینم شما چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدید؟ آیا cpu من ضعیف نیست اگرکارت گرافیک رو عوض کنم مشکل حل میشه؟

با سلام/
با تشکر

خیر
اول از همه که NVIDIA PhySx فقط در بازیهای انگشت شماری بکار گرفته میشه و دوم اینکه راندمان PhySx روی کارتهای قدرتمند معمولا بهتر از یک کار مجزای ضعیف و حتی رده متوسط هست. یعنی برای کارت اختصاصی PhySx هم برای بهترین راندمان باید یه کارت قوی تهیه بشه که نه به صرفه هست و نه منطقی.

سلام خسته نباشید....

من یه کارت گرافیک ati hd 7750 دارم و cpu من 4100 amd fx با فرکانس 3.6 هستش .من تو بازیهایی مثل تلفیلد 4 یا بازیهای هم رده ی اون نمیتونم رو اخرین حد درجه گرافیک بازی اونرو اجرا کنم..میخواستم ببینم شما چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدید؟ آیا cpu من ضعیف نیست اگرکارت گرافیک رو عوض کنم مشکل حل میشه؟

متاسفانه هم پردازنده ی شما ضعیف هست و هم کارت گرافیکی شما خیلی ضعیفه، مخصوصا برای این بازی
اما چون اولویت با گرافیک هست، در صورت ارتقای کارت گرافیکی به یه مدل قدرتمندتر تا 70 درصد از مشکل فریم بازیها حل میشه. برای BF4 حداقل کارت پیشنهادی می تونه GTX 660Ti یا GTX 760 برای رزولوشن 1920 باشه.

خیر
اول از همه که NVIDIA PhySx فقط در بازیهای انگشت شماری بکار گرفته میشه و دوم اینکه راندمان PhySx روی کارتهای قدرتمند معمولا بهتر از یک کار مجزای ضعیف و حتی رده متوسط هست. یعنی برای کارت اختصاصی PhySx هم برای بهترین راندمان باید یه کارت قوی تهیه بشه که نه به صرفه هست و نه منطقی.

متاسفانه هم پردازنده ی شما ضعیف هست و هم کارت گرافیکی شما خیلی ضعیفه، مخصوصا برای این بازی
اما چون اولویت با گرافیک هست، در صورت ارتقای کارت گرافیکی به یه مدل قدرتمندتر تا 70 درصد از مشکل فریم بازیها حل میشه. برای BF4 حداقل کارت پیشنهادی می تونه GTX 660Ti یا GTX 760 برای رزولوشن 1920 باشه.

ممنون از پاسخگوییتون...
الان چقدر کارت خودم رو میخرن؟.... و قیمت دو کارتی که پیشنهاد دادید چقدر هستش؟...

ممنون از پاسخگوییتون...
الان چقدر کارت خودم رو میخرن؟.... و قیمت دو کارتی که پیشنهاد دادید چقدر هستش؟...

حدود 200 تا 250
قیمت اون مدلها هم به ترتیب 850 و 950 تومن هست حدودا، بسته به برند و مدل قیمت ممکنه کمی بالاتر هم باشه.

سلام فرشید جان ،
آفا من یه چندا تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی ....
من میخوام یه سیستم جمع کنم ، میخواستم ببینم مچ هست یا نه ، یا اینکه اگه پیشنهادی داری در مورد قطعات بده که اگه نیازه تغیر کنه ...

در مورد cpu ، بنظرت همچین قدرتی نیاز داره یا میشه از cpu پایین تری واسه تمام قدرت کارت گرافیک استفاده کرد

بنظرت ، چه موقعی واسه خرید اقدام کنم ؟ 16 بگیرم یا اینکه صبر کنم ؟

MainBOard :AsUs B85-plus or AsUs H87-plus
Cpu :
inTel coRe i7 4770 3.4 ghz
or
inTel core i7 4770k 3.5 ghz
Ram :
Corsair (2×4gb) buss 1600
or
Corsiar : (2×4gb) buss 2000

VGa :
Asus gEforce 770gtx oc
Or
Asus GeFOrce 680 gtx oc

power :
Raidmax 700w
or
Green 600w

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان ،
آفا من یه چندا تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی ....
من میخوام یه سیستم جمع کنم ، میخواستم ببینم مچ هست یا نه ، یا اینکه اگه پیشنهادی داری در مورد قطعات بده که اگه نیازه تغیر کنه ...

در مورد cpu ، بنظرت همچین قدرتی نیاز داره یا میشه از cpu پایین تری واسه تمام قدرت کارت گرافیک استفاده کرد

MainBOard :AsUs B85-plus or AsUs H87-plus
Cpu :
inTel coRe i7 4770 3.4 ghz
or
inTel core i7 4770k 3.5 ghz
Ram :
Corsair (2×4gb) buss 1600
or
Corsiar : (2×4gb) buss 2000

VGa :
Asus gEforce 770gtx oc
Or
Asus GeFOrce 680 gtx oc

power :
Raidmax 700w
or
Green 600w

خب اولین نکته اینکه با مادربردهای B85 یا H87 نباید پردازنده ی سری K مثل 4770K استفاده کرد، نیازی هم نیست چون قصد اورکلاک ندارید. اگر 4670 هم بزارید کفایت می کنه بشرط اینکه تفاوت قیمت رو روی گرافیک هزینه کنید.
در مورد رم هم 8 گیگی الان و بازیهای در راه رو پشتیبانی می کنه، اما اگر 16 گیگی خریدید هم بد نیست.

در مورد گرافیک کارت GTX 770 سریعتر از 680 و انتخاب بهتر هست، حتی اگر تونستید 780 بخرید!
پاور هم برای 770 یه 600 وات گرین کفایت می کنه.

خب اولین نکته اینکه با مادربردهای B85 یا H87 نباید پردازنده ی سری K مثل 4770K استفاده کرد، نیازی هم نیست چون قصد اورکلاک ندارید. اگر 4670 هم بزارید کفایت می کنه بشرط اینکه تفاوت قیمت رو روی گرافیک هزینه کنید.
در مورد رم هم 8 گیگی الان و بازیهای در راه رو پشتیبانی می کنه، اما اگر 16 گیگی خریدید هم بد نیست.

در مورد گرافیک کارت GTX 770 سریعتر از 680 و انتخاب بهتر هست، حتی اگر تونستید 780 بخرید!
پاور هم برای 770 یه 600 وات گرین کفایت می کنه.

مادربورد پیشنهادی چی مد نظر داری ؟ تا اونجایی که میدونم ، جفتشون از LGA 1150 پشتیبانی میکنن ...

بعد در مورد رم Buss 2000 و 1600 تفاوتی دز نرخ فریم دارن ؟

gtx 780 تو چه رنج قیمتی هستش ؟

مادربورد پیشنهادی چی مد نظر داری ؟ تا اونجایی که میدونم ، جفتشون از LGA 1150 پشتیبانی میکنن ...

بعد در مورد رم Buss 2000 و 1600 تفاوتی دز نرخ فریم دارن ؟

gtx 780 تو چه رنج قیمتی هستش ؟

مادربرد ASUS B85-PLUS توصیه میشه.
رم هم باس بالاتر هنوز تاثیر محسوسی در راندمان بازی نداره(به استثنای تعدادی انگشت شمار)
780 هم بسته به برند از 1800 یا 1900 تومن شروع میشه.

بعد از تعطیلات اگر تمام قطعات موجود بود خرید کنید.

سوالات سخت افزاری رو توی تاپیک مشاوره برای سخت افزار مطرح کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or