مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام خدمت دوستای خوب و قدیمی خودم
آقا دیشب این کارت گرافیک 4850 1 گیگ 256 بیreSapphier ما اگه اسمش رو درست گفته باشم در حال بازی devil may cry 5 یه دفه قاتی کرد صفحه شطرنجی شد و پی سی ریستارت شد حالا هم که بالا میاد کلا صفحه حتی تو اون صفحه اول که مارک مین برد رو نشون میده هم نقطه نقطه های سبز یا قرمز داره ویندوزم هم 8.1 هست برا همین پیغام میده که کارت گرافیک مشکل پیدا کرده اینم بگم که اصلا کارت رو اصلا اور نکردم فقط آخرین ورژن درایور رو نصب کردم روش تا حالا هم همه بازی های رو Full hd باTv Sony بازی میکردم غیر از کرایسس 3 که دایرکس 11 بود و کارت ما نبود حالا اول میخواستم بدونم این کارت واقعا دیگه پر شد یا نه بعدشم اگه شده لطف کنین اساتید یه کارت که ddr 3 باشه و به مین ما بخوره دایرکس 11 هم باشه از همه مهم تر pci e 2 باشه نه بالا تر چون مین بردم p5q3 asus هست و بشتر از 2 جواب نمیده ، تو محدوده قیمت 200 تا 500 معرفی کنین که اگه مشکل این کارتمون رفع نشد فکر خرید باشیم راستی تا یادم نرفته واسم خیلی مهمه که کارتی که معرفی میکنین حتما یا به همین اندازه قدرت داشته باشه یا بیشتر ممنون از همه دوستان .

سلام خدمت دوستای خوب و قدیمی خودم
آقا دیشب این کارت گرافیک 4850 1 گیگ 256 بیreSapphier ما اگه اسمش رو درست گفته باشم در حال بازی devil may cry 5 یه دفه قاتی کرد صفحه شطرنجی شد و پی سی ریستارت شد حالا هم که بالا میاد کلا صفحه حتی تو اون صفحه اول که مارک مین برد رو نشون میده هم نقطه نقطه های سبز یا قرمز داره ویندوزم هم 8.1 هست برا همین پیغام میده که کارت گرافیک مشکل پیدا کرده اینم بگم که اصلا کارت رو اصلا اور نکردم فقط آخرین ورژن درایور رو نصب کردم روش تا حالا هم همه بازی های رو Full hd باTv Sony بازی میکردم غیر از کرایسس 3 که دایرکس 11 بود و کارت ما نبود حالا اول میخواستم بدونم این کارت واقعا دیگه پر شد یا نه بعدشم اگه شده لطف کنین اساتید یه کارت که ddr 3 باشه و به مین ما بخوره دایرکس 11 هم باشه از همه مهم تر pci e 2 باشه نه بالا تر چون مین بردم p5q3 asus هست و بشتر از 2 جواب نمیده ، تو محدوده قیمت 200 تا 500 معرفی کنین که اگه مشکل این کارتمون رفع نشد فکر خرید باشیم راستی تا یادم نرفته واسم خیلی مهمه که کارتی که معرفی میکنین حتما یا به همین اندازه قدرت داشته باشه یا بیشتر ممنون از همه دوستان .

کارت عمرش رو داد به شما!

کارت PCI-E 3.0 روی مادربرد 2.0 هم جواب میده دوست عزیز!
مدل R7 260X یا GTX 650Ti توصیه میشه.

هر دو بیشتر قدرت دارن.

با سلام/
برای بستن کارت انودیا بهتر نیست یک کارت دیگر علاوه بر کارت اصلی قدرتمند 770/ 780 تهیه کرد ودر کنار اون اس ال ای کرد تا فیزیک رابتوان خوب اجرا کرد و فشاری بر کارت اصلی وارد نشود/یه کارت ضعیف تر مثله 740/
با تشکر

با سلام
یه سؤال برام پیش اومده ...
مگه برای SLI کردن کارت های انویدیا ، نباید هر دو کارت دارای هسته گرافیکی یکسانی باشند مثلأ مگه میشه که یه 780 را با یه دونه 740 بصورت SLI بست ؟؟؟

با سلام
یه سؤال برام پیش اومده ...
مگه برای SLI کردن کارت های انویدیا ، نباید هر دو کارت دارای هسته گرافیکی یکسانی باشند مثلأ مگه میشه که یه 780 را با یه دونه 740 بصورت SLI بست ؟؟؟

بله، باید هم مدل باشن،
دو مدل متفاوت رو نمیشه SLI کرد. چیزی که از کاربر دیگه نقل قول کردید منظورشون SLI نبود، ایشون از کارت دوم رو برای پردازش PhySx صحبت کردن که می تونه یه مدل ضعیفتر و متفاوت هم باشه.

سلام ببخشید کدوم کارت گرافیک ASUS GT750 4GB VS ASUS GTX760 2GB VS ASUS GTX880 4GB VS ASUS GT750 4GB برای بازی بهتر

کارت ۸۸۰ که هنوز تولید نشده، از اون سه تای دیگه هم ۷۶۰ قویتر هست، قیمت اینا هم یکی نیست آخه

سلام دوستان
من با اجازتون یک گرافیک asus gtx 770 oc خریدم
کانفیگ سیستمم اینه
Amd 1055 x6
Main asus crosshair formula iv
Ram adata
Psu 600 watt cooler master
میخواستم ببینم پاور من کم نمیاره

با سلام بین این چهار مدل کدوم یک بهتره؟
Radeon R9 270X Gigabyte 2GB OC Edition
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5
Sapphire R9 270X OC DUAL-X 4GB D5 BOOST
Sapphire R9 270X OC Vapor-X 2GB GDDR5 with BOOST

واقعا متمایز کردن بین این مدلها خیلی سخت هست و نمیشه بین مدلهای مشابه که راندمانشون هم خیلی نزدیک هست بدون دلیل یکی رو برندده اعلام کرد
اطلاعی که از این مدلها در دست هست اینه که مدل گیگابایت سریعترین فرکانس کاری و سرعت رو داره و مدل ASUS هم بهترین و کم صداترین خنک کننده رو
از اونجایی که تفاوت زیاد نیست توصیه ی من خرید کم صداترین مدل و یا مناسبترین قیمت هست، موارد 2 و 4 انتخابهای من هستن.

سلام دوستان
من با اجازتون یک گرافیک asus gtx 770 oc خریدم
کانفیگ سیستمم اینه
Amd 1055 x6
Main asus crosshair formula iv
Ram adata
Psu 600 watt cooler master
میخواستم ببینم پاور من کم نمیاره

بله، کفایت می کنه و مشکلی نیست.

کارت عمرش رو داد به شما!

کارت PCI-E 3.0 روی مادربرد 2.0 هم جواب میده دوست عزیز!
مدل R7 260X یا GTX 650Ti توصیه میشه.

هر دو بیشتر قدرت دارن.

خوب این کارتا ddr 5 هست اون چی من شنیدم این کارتا رو سیستم های ما کار نمیکنه و امسال من که مادربردشون قدیمی هست باید دنبال کارت ddr 3 باشن

سلام فرشید جان
من ماههاست این تاپیک رو میخونم و خیلی چیزا هم ازت یاد گرفتم
مدتها بود بودجه جمع میکردم تا تونستم این سیستمی که تو امضام هست رو تهیه کردم
منتها الان کمی سر کارت گرافیک پشیمونم چرا رفرنس گرفتم شاید چون یکی اینکه سریال BF4 داخلش داشت و با سریال ی 2000 تومنی پام در اومد ولی الان حس میکنم نباید رفرنس میگرفتم چون اینو نمیشه آور کرد
چندتا پست قبل خوندم نوشته بودی خرید این کارت معقولانه نیست به نظرت بفروشمش و روش ضرر بدم و یه کارت دیگه بخرم خوبه یا بعدا یه 280 بندازم کنارش اگه کم آورد یا اصلا به نظرت تا 1.5 سال دیگه که کارتهای dx12 میان جوابگو هست روی ماکزیمم ستینگ گیمها بخصوص witcher 3

سلام فرشید جان
من ماههاست این تاپیک رو میخونم و خیلی چیزا هم ازت یاد گرفتم
مدتها بود بودجه جمع میکردم تا تونستم این سیستمی که تو امضام هست رو تهیه کردم
منتها الان کمی سر کارت گرافیک پشیمونم چرا رفرنس گرفتم شاید چون یکی اینکه سریال BF4 داخلش داشت و با سریال ی 2000 تومنی پام در اومد ولی الان حس میکنم نباید رفرنس میگرفتم چون اینو نمیشه آور کرد
چندتا پست قبل خوندم نوشته بودی خرید این کارت معقولانه نیست به نظرت بفروشمش و روش ضرر بدم و یه کارت دیگه بخرم خوبه یا بعدا یه 280 بندازم کنارش اگه کم آورد یا اصلا به نظرت تا 1.5 سال دیگه که کارتهای dx12 میان جوابگو هست روی ماکزیمم ستینگ گیمها بخصوص witcher 3
سیتمت همه چیش توپ هست الا کارت گرافیکت!
البته اون هم عالیه ولی با توجه به همین رفرنس بودنش اون بازدهی کامل رو نداره نویز و حرارتش هم خیلی بالاست!
حتی برخی مدل های غیر رفرنسش نظیر asus r9 290x dc ii هم حتی نتونستن مشکل حرارتیش رو به طور کامل حل کنن! همین چیز ها رو آقا فرشید بهم گفت و من هم با تایید ایشون کارت دیگه ای گرفتم!
پیشنهادم این هست که اگه میتونی و زیاد ضرر نمیکنی کارتت رو بده بره و از سری انویدیا بگیر مثلا 780 ti که اگه حتی مدل رفرنسش رو هم بگیری مشکلی نداری!
ولی خب پیشنهاد اصلی رو باید استاد فرشید بدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or