فرشید جان تشکر،خب حالا اقا یک مقدار قیمت از این پایین تر چی خوب است؟
ممنون برای راهنمایی !!!
اقا نظر در رابطه با این چی هست؟
Sapphire R9 270X OC DUAL-X 4GB D5 BOOST
پایینتر همین 270X میشه که باید 100 تومن هم ارزونتر باشه. مشکلی نیست.
فرشید جان تشکر،خب حالا اقا یک مقدار قیمت از این پایین تر چی خوب است؟
ممنون برای راهنمایی !!!
اقا نظر در رابطه با این چی هست؟
Sapphire R9 270X OC DUAL-X 4GB D5 BOOST
سلام با حدود 700 تومن بهترین کارتی که میشه خرید چی هست؟ من احتمالا فردا یا شنبه میخوام برم برای خرید. با
خوب میتونه با 700 تومن یه 660 بخره ...کارت ASUS GTX 650Ti BOOST OC با قیمت 670 تومن بهترین انتخاب هست.
نه عزیز شما راحت میتونی با 700 تومن یه کارت 660 بخری تو این رنج فعلا بهترین کارت گرافیک همینه ...از amd ها چیزی نیست که بتونه باهاش رقابت کنه؟
خوب میتونه با 700 تومن یه 660 بخره ...
- - -ویرایش - - -
نه عزیز شما راحت میتونی با 700 تومن یه کارت 660 بخری تو این رنج فعلا بهترین کارت گرافیک همینه ...
ینی وضع 660 از 650 TI Boost از نظر موجودی خراب تره ؟ من هر جا میرم برعکس این موضوع ـهاگه موجود بود توصیه میشد!
فقط از برند ASUS یه مدل داشت که دیگه موجود نیست، این مدل پیشنهادی هم همون GPU رو داره و تفاوت سرعتشون محسوس نیست.
سلام
خب خدا رو شکر من بودجم برای خرید جور شد
الان من برای اخرین بار اومدم بپرسم از اونجایی که کارت های انودیا در اینده نمی تونن مو رو شبیه سازی کنن (توی یه تستی دیدم مثل فیزیک توی AMD برای انودیا این غیر فعال هست) من همین الان برای موی واقعی (در بازی های اینده مثل پرنس و اینا...) یه 270X بگیرم که قابلیت Tress Fx رو داره و میگن مو ها رو دونه دونه نشون میده...یا برم 760 انودیا رو بگیرم که فیزیک رو پوشش میده؟
اینو پرسیدم که شاید وقتی بازی نسل بعد بیاد فیزیک 760 نتونه حریف اون سنگینی محیط بشه!
اما AMD بالاخره لااقل موی واقعی رو می تونه بسازه نه!
------
هرچی گفتین و دیگه من همون رو میرم میخرم
با تشکر
سلام
خب خدا رو شکر من بودجم برای خرید جور شد
الان من برای اخرین بار اومدم بپرسم از اونجایی که کارت های انودیا در اینده نمی تونن مو رو شبیه سازی کنن (توی یه تستی دیدم مثل فیزیک توی AMD برای انودیا این غیر فعال هست) من همین الان برای موی واقعی (در بازی های اینده مثل پرنس و اینا...) یه 270X بگیرم که قابلیت Tress Fx رو داره و میگن مو ها رو دونه دونه نشون میده...یا برم 760 انودیا رو بگیرم که فیزیک رو پوشش میده؟
اینو پرسیدم که شاید وقتی بازی نسل بعد بیاد فیزیک 760 نتونه حریف اون سنگینی محیط بشه!
اما AMD بالاخره لااقل موی واقعی رو می تونه بسازه نه!
------
هرچی گفتین و دیگه من همون رو میرم میخرم
با تشکر
نه ترس اف ایکس amd و نه فیزکس انویدیا ملاک برای خریدن کارت نیست !!! 760 بین 9 تا 12 درصد از 270X سریعتر هست و قیمتش از برند ایسوس 870 هست و برابر با 270x ! هیچ دلیلی برای خرید 270 نیست مگر این که حداقل 120 تومن به بالا با 760 فاصله قیمتی داشته باشه که الان نداره !! نظر نهایی رو منتظر بمون تا فرشید بده !
قیمت کارت گرافیک gt 640 1gb ddr3 چنده؟ هر برندی؟
اگر این مموری تو بازار نیست مموری های دیگش چنده؟
با سلام
کارت گرافیکم gtx 760 هستش
لطفا یه مادر برد با سی پیو تا یک ملیون پیشنهاد بدید برای گیم
power=875 watt green
ram =3*2gb ram ddr3 1333
مانیتور من lg flatron l1720b هستش که 8 سال پیش خریدمش به نظرتون نیاز هست که عوضش کنم تا تغیر محسوسی در کیفیت بازی ها ببینم ؟
مثلا از این 21 اینچ های اچ دی ال جی بگیرم
راستی تو بازار مادربرد برای سوکت lga1366 پیدا میشه ؟