مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام و خسته نباشید
من یه کارت HD7770 سافایر دارم میخوام بفروشمش یه کارت بهتر بگیرم
اول که این کارت چند میرزه؟(هنوز یه سال از گارانتیش مونده)
بعد تو رنج 800 900 چی میتونم بگیرم

کارت قبلی رو کلا بزار کنار، نه به درد CF کردن می خوره و نه ارزشش رو داره
کارت 7870 هم که 830 کمی گرونه،اگه 700 یا 750 بود ارزش خرید داشت. توصیه من خرید کارت GTX 760OC از برند ASUS با 950 تومن هست که سریعتر هم هست.

20 گیگ رم روی سیستم Core i3 جای سوال داره و ترکیب مناسبی نیست، پردازنده رو هم در آینده ارتقا بدید در برخی بازیها راندمان بهتری خواهید گرفت.
والله من این سیستم رو دوستم برام گرفته بود . دیدم 4 گیگ رم DDR3 داره من گفتم رم بخرم دیدم 8 گیگ خیلی خوبی هم موجود بود گفتم دوال باشه 2 تا خریدم شد 2 تا رم 8 گیگ و 2 رم 4 گیگ باس هم دقیق یادم نیست 1600 بود یا 1666 ؟؟؟
CPU هم Core i3 هستش و مادر بورد MSI مدل B75A-G41 روش هست و پاور قوی گرین 650 یا 550 روش هست ولی از گرافکیش خوشم نمیاد ( مادر بورد هم ATI ساپورت هستش ) Sapphire HD 6570 HM 1024MB GDDR3 PCI-Express Graphics Card
کلا نظر شما چیه ؟ این سیتم رو چکار کنم ؟ چجوری بهینه کنم و گرافیک رو چه کنم ( درضمن احتمال 99% قصد خرید PS4 دارم)
ممنون

والله من این سیستم رو دوستم برام گرفته بود . دیدم 4 گیگ رم DDR3 داره من گفتم رم بخرم دیدم 8 گیگ خیلی خوبی هم موجود بود گفتم دوال باشه 2 تا خریدم شد 2 تا رم 8 گیگ و 2 رم 4 گیگ باس هم دقیق یادم نیست 1600 بود یا 1666 ؟؟؟
CPU هم Core i3 هستش و مادر بورد MSI مدل B75A-G41 روش هست و پاور قوی گرین 650 یا 550 روش هست ولی از گرافکیش خوشم نمیاد ( مادر بورد هم ATI ساپورت هستش ) Sapphire HD 6570 HM 1024MB GDDR3 PCI-Express Graphics Card
کلا نظر شما چیه ؟ این سیتم رو چکار کنم ؟ چجوری بهینه کنم و گرافیک رو چه کنم ( درضمن احتمال 99% قصد خرید PS4 دارم)
ممنون

خب همین کاری که قصد انجامش رو داشتی -یعنی ارتقای گرافیک- بهترین کار هست، اما چون قصد خرید کنسول هم داری شاید لزومی به خرید کارت گرافیکی خیلی قدرتمند نباشه، مگر اینکه بخوای روی PC بازیها رو با کیفیت بالاتر از PS4 بازی کنی، چون گرافیک این کنسول در حد همون 7870 هست و با کارت گرافیک بالاتر از اون میشه تنظیمات بازی نسخه ی PC رو هم بالاتر گذاشت.

همون کارت گرافیک رو عوض کن، کارت قبلی رو هم توی بازارچه به دوستان دیگه پیشنهاد بده.

دوستان کجا GTX760 رو 900 و GTX770 رو 1250 میفروشند ؟ لطفا کسی تو تهران سراغ داره تلفن یا آدرسش رو باسم پخ کنه

بعد میخوام بدونم بین 760 و 770 ارزش داره که 350 هزار بیشتر خرج کرد ؟

کلا 770 چند درصد از 760 قویتره ؟

دوستان کجا GTX760 رو 900 و GTX770 رو 1250 میفروشند ؟ لطفا کسی تو تهران سراغ داره تلفن یا آدرسش رو باسم پخ کنه

بعد میخوام بدونم بین 760 و 770 ارزش داره که 350 هزار بیشتر خرج کرد ؟

کلا 770 چند درصد از 760 قویتره ؟

بله که داره، 760 میشه تو رده متوسط دیگه. یه سرچ یزن تو بازی های مختلف فرقشون رو ببین.

AnandTech | NVIDIA GeForce GTX 760 Review: The New Enthusiast Kepler

تو لینکی که گذاشتید 770 حدود 10 درصد از 760 قویتره
آیا این 10 درصد 350 تومن ارزش داره باسش هزینه کرد یا نه ؟

اون دیگه به خودت مربوطه داداش ببینی ارزش داره واست یا نه. ولی کلا اگر بخوای اینجوری بری خوب مثلا یه مدل پایینتر باز 10 درصد ضعیف تره و 300 تومن ارزونتر! البته همین در مورد 10% قوی تر بودن هم صادقه...کلا ببین چقدر میخوای خرج کنی.

سلام
من یه پاور 420 watt real دارم
Ram : 8gb ddr3 1666 Mhz
Cpu : phenom x6 3.5ghz
این پاور با توجه به سیستمم،تا چه کارت گرافیکی جواب میده؟!
چندتا مدل میگید بی زحمت؟!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

سلام
من یه پاور 420 watt real دارم
Ram : 8gb ddr3 1666 Mhz
Cpu : phenom x6 3.5ghz
این پاور با توجه به سیستمم،تا چه کارت گرافیکی جواب میده؟!
چندتا مدل میگید بی زحمت؟!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

متاسفانه پاور شما اصلا برای کارت گرافیکی رده پایین هم مناسب نیست، چه برسه به اینکه بخواد مناسب کارت گرافیک گیمینگ باشه.
اگر بخوای کارت گرافیک رده پایین بازی بخری باید دست کم 400 یا 500 تومن هزینه کنی که همچین کارتی خودش هم پاور 480 یا 530 وات به بالا نیاز داره، گرافیکای رده میانی هم پاور 600 وات واقعی نیاز دارن.

دوستان این مشخصات سیستمه منه
cpu..................amd phenom 2 955x4
ram.........................4gig kingmax 1333
motherboard..........................giga 770udt3p
power.........................green gp535a
gpu..................nvidia 9500:d
رزولیشن مانیتورم 1600*900 هست و زیاد اهل 60 فریم هم نیستم فقط یک کارتی میخوام بشه بازیای جدیدو با تنظیمات گرافیکی آخر روی این رزولیشن بازی کنم...فریمم از 30 پایینتر نیاد(تصوی آهسته نشه)
چی پیشنهاد میکنین؟؟؟(خواهشا کارتش بیصدا باشه صدای همین cpu به اندازه کافی رو مخم هست:d)
راستی رم سیستمم چطوره؟؟؟به نظرتون خوبه یا افزایش بدمش

آخرین ویرایش:
آقا فرشید میگم AMD R7 250 1GB تو بازار هست؟ بعد قدرتش از 7770 و 650 GTX بیشتره؟
بعد
ATI RADEON - R7 250 2GB چطور؟ قیمتش چقدره؟ اینا کارتای جدید AMD هستن؟

من تصمیممو گرفته بودم و میخواستم یا 7770 بگیرم یا 650 توی عید اما اینارو دیدم گفتم یک سوال بپرسم ببینم چجوریه قضیش :)

آخرین ویرایش:
دوستان این مشخصات سیستمه منه
cpu..................amd phenom 2 955x4
ram.........................4gig kingmax 1333
motherboard..........................giga 770udt3p
power.........................green gp535a
gpu..................nvidia 9500:d
رزولیشن مانیتورم 1600*900 هست و زیاد اهل 60 فریم هم نیستم فقط یک کارتی میخوام بشه بازیای جدیدو با تنظیمات گرافیکی آخر روی این رزولیشن بازی کنم...فریمم از 30 پایینتر نیاد(تصوی آهسته نشه)
چی پیشنهاد میکنین؟؟؟(خواهشا کارتش بیصدا باشه صدای همین cpu به اندازه کافی رو مخم هست:d)
راستی رم سیستمم چطوره؟؟؟به نظرتون خوبه یا افزایش بدمش

شما یه کارت GTX 760 یا بالاتر باید بخری که حدقل 950 تومن قیمت داره، فکر نکن که حداقل 30 فریم گرفتن توی بازیهای جدید و بازیهای در راه اونم با آخرین تنظیمات گرافیکی کار راحتی هست!
مدل ASUS 760 DCUII مدل خوبی هست اما پاور شما هم برای این کارت لب مرز هست و بهتره که 600 وات یا بالاتر باشه.

رم رو هم حتما باید به 8 گیگ ارتقا بدید، برخی بازیهای اخیر با 4 گیگ کار نمی کردن.

بعد

من تصمیممو گرفته بودم و میخواستم یا 7770 بگیرم یا 650 توی عید اما اینارو دیدم گفتم یک سوال بپرسم ببینم چجوریه قضیش :)

اگرم باشه ارزش خرید نداره و برای بازی هم توصیه نمیشه
کارت 260X کمترین کارت پیشنهادی هست که همرده ی 7790 و سریعتر از GTX 650 هست، اینا نسل جدید کارتای AMD باهمون معماری قدیمی سری 7000 هستن که بعضا سرعتشون هم فرقی با اونا نداره.

قیمت کارت 260X هم 550 تومن هست. اگر بودجتون نرسید همون 7770 رو بخرید که 450 تومن هست.سراغ 250 نرید.

بعد

در تایید صحبت های فرشید، این کارت 100 پوندی(260) میتونه کیفیتی در حدود کنسول های این نسل بده.Can a £100 PC graphics card match next-gen console? • Articles • Eurogamer.net
we have the GPU running Battlefield 4 at 900p - to match the PS4 release - in a direct comparison with both next-gen console versions. Graphics settings are once again left on high with v-sync engaged, and the results are striking. For dense forested areas, the PS4 does take a marginal lead, whereas the 260X lurks at 55fps and Xbox One version trails at 50fps. This all changes during battle though, where we see the £100 GPU trumping both next-gen versions during heavy open-ended gameplay culminating in a giant explosion. This brings both consoles far below the 60fps line, while the 260X only drops a few frames.

متاسفانه پاور شما اصلا برای کارت گرافیکی رده پایین هم مناسب نیست، چه برسه به اینکه بخواد مناسب کارت گرافیک گیمینگ باشه.
اگر بخوای کارت گرافیک رده پایین بازی بخری باید دست کم 400 یا 500 تومن هزینه کنی که همچین کارتی خودش هم پاور 480 یا 530 وات به بالا نیاز داره، گرافیکای رده میانی هم پاور 600 وات واقعی نیاز دارن.

درست میفرمایید ولی gtx 460 رو جواب داد،البته مجبور شدم دو هسته ی cpu رو غیر فعال کنم
میخاستم بدونم با توجه به مشخصات سیستم،چه پاوری رو برای gtx 770 پیشنهاد میکنید؟
یه سوال دیگه،کارت گرافیک amd از نظر قدرت با این کارت چی هست و اصلا از نظر قیمت ارزش داره مثه انویدیایی که گفتم.....؟
ممنون.

درست میفرمایید ولی gtx 460 رو جواب داد،البته مجبور شدم دو هسته ی cpu رو غیر فعال کنم
میخاستم بدونم با توجه به مشخصات سیستم،چه پاوری رو برای gtx 770 پیشنهاد میکنید؟
یه سوال دیگه،کارت گرافیک amd از نظر قدرت با این کارت چی هست و اصلا از نظر قیمت ارزش داره مثه انویدیایی که گفتم.....؟
ممنون.

برای این کارت GREEN 600A یا بالاتر توصیه میشه
معادل این کارت هم R9 280X یا همون 7970 Ghz Edition سابق هست. 280 که فعلا موجود نیست و 770 در این محدوده قیمت تنها انتخاب هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or