اگه 50 60 تومن بیشتر رو بودجه ت بذاری میتونی HD7750 با برد Sapphire رو در نظر بگیری از نظر کارایی هم در اکثر موارد تو Resـه 1680x1050 با تنظیمات و جزئیات متوسط فریم قابل قبولی میده برای تنظمیات بالاتر هم باید Res رو کاهش بدی در غیر اینصورت فریم قابل بازی نمیشه گرفت این از این.
قطعات فعلی برای یه همچین کارتی محدودیت شدیدی ایجاد میکنه اگه پاور رو در نظر نگیریم شاید تا %40 از کارایی یه همچین کارتی به دلیل محدودیت CPU دیده نشه ، پاور هم متفرقه س و اگه از پس استارت این کارت بر نیاد وضع بدتر هم میشه.
پیشنهادتون چیه؟پاور رو که مجبورم عوض کنم.چه پاوری بگیرم.cpu رو چیکار کنم؟رم و مادربوردم چطور؟
اجازه بدید SUPRA ی عزیز خودشون پاسخ بدن، من در جریان بحث نیستم.
سلام دوستان من میخوام یه ram ddr3 8g بخرم ببیند ایا این رم به مادر بوردم میخوره؟
Motherboard Name Asus P8H61
بعد میخوام بدونم برا اینکه رم بخوره به سیستمم فقط به مادربورد ربط داره یا باید سی پی یو و .... هم بالا باشه؟
شما باید یه پک 8 گیگی بخری که خودش شامل 2 تا ماجول 4 گیگی هست، نباید یه ماجول تکی بخری.
رم الان باید با پردازنده سازگاری بیشتری داشته باشه و مادربرد بر خلاف گذشته خیلی تاثیرگذار نیست. به بالا یا پایین بودنش هم نیست، پردازنده های هر نسل سقف مشابهی برای ساپورت رم دارن.
سلام دوستان
من یه کارت 770 خریدم اما نمی دونم چطوری باید کد (کپن)بازیش رو فعال کنم؟!
تو سایت NVIDIA آفر گذاشته که اگه 770 دارین کدی رو وارد کنین و بازی هایی مثل Splinter Cell یا مترو رو بگیرین...
فکر می کنم اون Offer فقط مخصوص کارتهایی هست که از فروشندگانی که توی سایتش لیست شده خریداری کرده باشید، نه اینکه از هر جایی خریده باشید کد بده!
اگر دوستان جزییات بیشتری دارن پاسخگو باشن یا تصحیح کنن.
شما کد و مشخصاتت رو تو Code Redemption | Deals and Promotions | GeForce وارد میکنی بعد یه کد برات میل میشه و شما تو Uplay واردش میکنی همین.سلام دوستان
من یه کارت 770 خریدم اما نمی دونم چطوری باید کد (کپن)بازیش رو فعال کنم؟!
تو سایت NVIDIA آفر گذاشته که اگه 770 دارین کدی رو وارد کنین و بازی هایی مثل Splinter Cell یا مترو رو بگیرین...
برای قطعات دیگه میتونی سوالت رو تو این تاپیک مطرح کنی.پیشنهادتون چیه؟پاور رو که مجبورم عوض کنم.چه پاوری بگیرم.cpu رو چیکار کنم؟رم و مادربوردم چطور؟
دوستان یه نفر هست خارج از کشور میتونه برام خرید کنه
اینو میخوام بگم بخره
ASUS GTX690-4GD5 GeForce GTX 690 4GB 512-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card - Newegg.com
سوال
با چی بفرسته؟ من چجوری میتونم اینجا دریافتش کنم ؟ بگیرمش چون قطعا بدون گارانتی میشه گارانتی بین المللی هم به درد نمیخوره یا میخوره ؟
این غول بی شاخ و دم ایران چند هست
شنیدم از تیتان هم قوی تره چند درصد
یکنفر لطف میکنه بهم در این مورد مشاوره بده من چیکار کنم ؟؟؟؟
هم اکنون خرید این کارت در خارج از کشور یک اشتباه بسیار سنگینه!
اولا این کارت رو میتونید با قیمت 3900 در داخل کشور با 2 سال گارانتی معتبر تهیه کنید! در صورتی که خودتون هم این کارت رو بیارین و براتون بفرستن با هزینه گمرک و وزن کالا و... 3600 3700 پاتون در میاد.
پست هم بابات هر نیم کیلو اضافه از نیم کیلویه پایه 60 تومن ناقابل ازتون میگیره. دردسر های ترخیص هم بماند!
بله اگه مثل چندماه پیش قیمتش در ایران 4300 4400 یود میصرفید خودتون وارد کنید اما الان نه!
این کارت 2 تا 680 هست پس از تایتان قویتره. الیته تایتان تک هسته ای هست و این 2 هسته ای. در حال حاضر هم در کنار کارت 7990 قویترین کارت موجود در بازار ایران و دنیا هست.
با توجه به اختلاف قیمت که عرض کردم از بازار ایران تهیه کنید بهتره.
در مورد گارانتی هم گارانتی بین المللی در ایران هیچ اعتباری نداره. مگر اینکه هر مشکلی پیش بیاد کارت رو بفرستین خارج از کشور که حداقل 2 تا 3 ماه وقت شمارو میگیره!

سلام بچه ها قیمت روز این گرافیکو میخوام MSI N670GTX-PM2D2GD5/OC
مسعود جان نمیدونم در جریان بودی یا نه تو اون تایپیک توی پی تی 3700-800 قیمت داد منم اونو دیدم پشیمون شدم یعنی با حساب 1000 دلار که قیمتشه
تو ایران خوبه این قیمت
دارم سیستم 20 روز جمع کردم رو میفروشم
که شروع کنم برای این
برم اون یکی تایپیک دنبالی سی پی یو مین و رم هم بگردم تا خدا چی بخواد یه خدمتی به خودمون بکنیم![]()
کاش اون موقع میپرسیدم میخریدم
گفتم کنسول میگیرم خلاص میشم بعد گفتن هیچ کنسولی پی سی نمیشه
سلام با حدود 500 تومن یه کارت گرافیک معرفی کنید.برای بازی میخوام
با تشکر
دوستان بین 7790 و 7770 و 650ti به ترتیب کدوم نسبت به قیمتشون بهتر هستند بعد قیمت این ها چنده چرا قیمت کارت های zotac کم هست؟راستی این دوتا بنچمارک از بازی crysis3 هست چرا کارت 650ti یه بار 11 فریم هست یه بار دیگه 27 فریم
Results: Crysis 3 - AMD Radeon HD 7790 Review: Graphics Core Next At $150
Results: Crysis 3 - GeForce GTX 650 Ti Boost Review: A Budget-Oriented GK106-Based Boss
ممنون.