Niko Bellic
کاربر سایت
من کلا معتقدم که 360در هر صورت به Pc نمی رسه چون یه چیزه دیگه است .درخواست مشورت............
دوستان با 1.200.000میشه سیستمی گرفت که کیفیتش از 360بالاتر باشه؟
اگه بخوام nvidia بگیرم چند در میاد؟من کلا معتقدم که 360در هر صورت به Pc نمی رسه چون یه چیزه دیگه است .
cpu: core i5 750
mb:asus P7P55D LE
ram: ِِDDR2 2*2gb/1066
vga: radeon hd 5850
hdd:500gb/7200rpm/32mb
odd: samsung 22 or 24X dvd-rw
psu: green 680b
case: nzxt apollo
===========
1130در میاد اینها حدودا (در حالت ماکزیموم). به عقیده من خوبه . کارت گرافیک خوبی نوشتم . تصحیح می کنم توپ .این 360جلوش آتاریه
درخواست مشورت............
دوستان با 1.200.000میشه سیستمی گرفت که کیفیتش از 360بالاتر باشه؟
شما یه سیستم 600 تومنی هم بگیری از XBOX 360 قویتره،منتها اگر با استاندارد PC بسنجیم همون سیستم 600 تومنی هم متوسط به پایین محسوب میشه.اگه بخوام nvidia بگیرم چند در میاد؟
دوست من این گرافیکی که بهت گفتم کاملا متناسب با بودجه شماست . همرده اش از انویدیا gtx 285هست که در مقابل این کم میاره و گرونتره . ضمنا این کارت DIr 11رو پشتیبانی می کنه . باور کن اگر جات بودم در خرید این سیستم شک نمی کردم .اگه بخوام nvidia بگیرم چند در میاد؟
نمی دونم چه مدلی سوالم رو ساده تر کنم)آقا من تو کار خرید و فروش نیستم واسه همین یه سوال در مورد مانیتور های سامسونگ از بچه هایی که فروشنده هستند دارم .
اونم اینکه این سری pجدید که اومده کار سام سرویس هست یا اصله؟:biggrin1نمی دونم چه مدلی سوالم رو ساده تر کنم)
تو سایت رسمی سامسونگ هم خبری ازشون آنچنان نیست . مثلا جستجوی عبارت p23700منتج می شه به یه سری وب سایت داخلی .
اینها هم مثل t1900pکار خود سام سرویس هست . اما خوب مانیتوری که نام بردم مشخصات جالبی داره که اینجا دیگه کیفیت پنل و ... مطرح می شه . ظاهر ساده و شکیلی هم داره .
کلا این سری p2XX00یه مقداری عجیبه . جلل خالق از این هموطنان ایرانی . :biggrin1:
ممنون دوست من . منم بحثم روی 0 آخر بود . پس این صفر آخر روی جعبه و روی بدنه و ... نشون از این داره که منتاژ و یا تولید داخل هستش . (ساخت ایران) . چیزی که روی جعبه مانیتورهای سامسونگ داخل پاساژ ایران هم خونده بودم(اتکت روی مانیتور این رو ثابت می کنه ).اون 0 اضافی اخرش برای گارانتی سام سرویس هست
اصلش 2350 و 2370 هست
که نقد های خیلی خوب و امتیاز های بالایی هم گرفتن
صفحش تو خود سایت سامسونگ :
http://www.samsung.com/us/consumer/...m/LS23EFHKFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail
اینم یک عکس ازش
![]()
آقا من تو کار خرید و فروش نیستم واسه همین یه سوال در مورد مانیتور های سامسونگ از بچه هایی که فروشنده هستند دارم .
اونم اینکه این سری pجدید که اومده کار سام سرویس هست یا اصله؟:biggrin1نمی دونم چه مدلی سوالم رو ساده تر کنم)
تو سایت رسمی سامسونگ هم خبری ازشون آنچنان نیست . مثلا جستجوی عبارت p23700منتج می شه به یه سری وب سایت داخلی .
اینها هم مثل t1900pکار خود سام سرویس هست . اما خوب مانیتوری که نام بردم مشخصات جالبی داره که اینجا دیگه کیفیت پنل و ... مطرح می شه . ظاهر ساده و شکیلی هم داره .
کلا این سری p2XX00یه مقداری عجیبه . جلل خالق از این هموطنان ایرانی . :biggrin1:
به به . دوست عزیزمون سامسونگ هستند از کره:biggrin1: .خوبه . اما به چشم من که نخورد .خب مانیتورای مونتاژ داخل باید مدلشون یه فرقی با نمونه ی خارجی خود سامسونگ داشته باشه،اون صفر اضافی هم واسه همینه،اما مدلای اصلی هم موجودن که اصطلاحا بهشون جعبه خاکی میگن و بعضی وقتا هم گارانتی سام سرویس نیستن.
به وب سایت فارسی سام سرویس هم زیاد اهمیت نده،متاسفانه اطلاعاتشون ناقصه و آپدیت نمیشه.
معمولا مدلای خیلی جدید اصلین اما بعد از مدتی جعبه سفید سام سرویس میشن.
من خودم مدل 2370XL رو ترجیح میدم،هم کیفت بالاتری داره و هم ورودی HDMI و صدا داره.
جعبه خاکیا تولید رسمی سامسونگ هستن، مهم نیست که چینی هستن یا نه،چون پنل هاشون رو کشور سازنده تعیین نمیکنه کهبه به . دوست عزیزمون سامسونگ هستند از کره:biggrin1: .خوبه . اما به چشم من که نخورد .
کی وارد بشه و با چه قیمتی خدا داند .
داداش مگه جنگه؟ 5000000:1 کنتراست که باید یه فروند دنیای جدید رو برای آدم نمایش بده. به عبارتی باید یه تار مو تو یه غار تاریک رو نشون بده .
خوندم 299دلار قیمت داره . ایشالا اینجا 300تومن از خودت می خرمش فرشید جان(ؤفاقتی حساب کن):biggrin1:. وقتی اوردی می دی 300؟
LED هم که هست . به به . با نام کامل syncmaster xl2370 .
راستی فرشید جان ما نفهمیدیم این جعبه خاکی ها اصله یا نه؟ تولید چینه شنیدم . گارانتی مارانتی هم که تو مایه های تعطیلات رسمیه . نه خیلی حس خوبی نسبت به اینها ندارم .باید بشه وقتی خراب شد یقه یکی رو بگیریِD:
سلامسلام به همه
دوست خوب آقای فرشید منو کما بیش راهنمایی کردن ولی میخوام نظر دوستهای بیشتری رو جویا بشم:
من power430 green دارم با یه سیستم متوسط کارت گرفیکم خیلی ضعیفه و فعلن میخوام یه کارتی بگیرم که توی رزولوشون 1024 *1280 بتونم همه گیمهارو بازی کنم تا ایشالا یک تا دو سال دیگه کل سیستم رو ارتقا بدم
من نظرم 4850 یا 5770 هست که توی وبسایت سافایر براشون پاور 450 واتی پیشنهاد شده و از اونجایی که سی پی یو و مادربورد من نسبت به جدیدا مصرف پایینی دارن(amd4800 +asus m2n-e) میشه از اون 20 وات صرفنظر کرد شما نظرتون چیه؟
هاردای اکسترنال دو دسته هستن:رومیزی و پرتابلسلام دوستان می خواستم یه هارد 1 ترابایت بیرونی usb خور بخرم چند تا سوال داشتم
اندازه اش چقدره؟
چه مارکی بگیرم ؟
قیمت؟