مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان...
میخواستم بپرسم ببینم با 650 تومن چه مدل گرافیکی میشه خرید!؟
من نظرم رو 7770 هستش؟! گرافیک خوبیه!؟
اگه مثلا تا 850 برسونم بودجمُ چیز بهتر چی میتونم بخرم؟!
ممنون
من جات باشم با حدود 750 تومن GTX 650 TI BOOST میگیرم که از 7770 حدودا تا 40% سریعتره

ZOTAC GeForce GTX 650 Ti Boost 2 GB Review | techPowerUp

سلام دوستان...
میخواستم بپرسم ببینم با 650 تومن چه مدل گرافیکی میشه خرید!؟
من نظرم رو 7770 هستش؟! گرافیک خوبیه!؟
اگه مثلا تا 850 برسونم بودجمُ چیز بهتر چی میتونم بخرم؟!
ممنون

سلام

تا 850هم میشه 7850 رو خریداری کنید که به مراتب از 7770 قوی تر هستش. البته تا 850 باز میشه gtx650ti boost خرید که مقدار خیلی کمی از 7850 هم بهتر هستش.
اگر می تونی بودجه رو به 950 افزایش بدی می تونی sapphire 7870ghz oc رو تهیه کنی که میشه بازی ها را تنظیمات high و با فریم خوب بازی کرد.

ممنون.
این درسته تشابهه معماری GK104 در دو کارت 680 و 770 این امکان رو میده که با فلش کردن بایوس! 680 رو تبدیل به 770 کرد؟! چه قدر صحت داره؟!
در مورد برندهای موجود 770 هم یک توضیحی بدید.خرید کدومش بهتره.
ممنون
مشاهده شده که بعضی از کاربران با custom bios یک 680 رو به 770 تبدیل کردند.
البته بدون ریختن بایوس هم میشه کارایی یک 680 رو به اندازه یک 770 کرد یا حتی بیشتر.
یعنی شما با اورکلاک هسته و memory و افزایش ولتآژ می تونی از 770 هم با 680 جلو بزنین.
فقط نکته اینجاست که باید از کارت های غیر رفرنس 680 با کولینگ خوب استفاده کرد که بشه اورکلاک بصورت safe کرد.
در کل ریختن بایوس روی 680 خصوصا رفرنس ممکنه مشکلاتی به وجود بیاره و باعث افزایش دما میشه.
الان 680 رفرنس اکبند هم حدودا 1850 هستش. شما که بودجه تون تا 2 میلیون تومن هستش. بهترین انتخاب gigabyte gtx770 wf oc هستش.
همین مدل gigabyte اورکلاک کارخانه هستش و از 770 رفرنس هم 5 درصد سریعتر هستش و کولینگ خوبی هم داره. از بین برند های 770، به نظر من همین مدل گیگابایت در بازار ما بهتر هستش. البته msi gtx770 gaming oc هم انتخاب خوبی هستش اما خب فعلا در بازار من ندیدم و فعلا قیمتش هم مشخص نیست و عرضه هم بشه با مدل گیگابایت فرقی نداره.

آخرین ویرایش:
من جات باشم با حدود 750 تومن GTX 650 TI BOOST میگیرم که از 7770 حدودا تا 40% سریعتره

واسه گیم میخوام دیگه... من داشتم میخوندم نوشتن اکثر جاها رقیبش 7790 ئه....ینی 650 بهتر از 7790 ئه!؟

gigabyte gtx770 wf oc
این گرافیک گزینه ی خوبی برای این سیستم هست

پاور :470 گرین
مین: ایسوی p8b75-v
رم دوتا ژل 4 گیگ دی دی آر تری 1333
سی پی یو کور 3 اینتل 3220

نیاز به خنک کننده و پاور دیگه ای هست یا همین خوبه
تا 2 تومن پیشنهاد دیگه ای نیست بهتر از این ؟
همه بازیهای موجود رو تو بهترین حالت میشه بازی کرد ؟

برند ایسیوس این کارت نیست بخاطر مادر بردم میگم که خوب ساپورت کنه ؟
یا برندای دیگه که قیمتش یه خاطر برندش بالا نباشه

ممنون

آخرین ویرایش:
gigabyte gtx770 wf oc
این گرافیک گزینه ی خوبی برای این سیستم هست

پاور :470 گرین
مین: ایسوی p8b75-v
رم دوتا ژل 4 گیگ دی دی آر تری 1333
سی پی یو کور 3 اینتل 3220

نیاز به خنک کننده و پاور دیگه ای هست یا همین خوبه
تا 2 تومن پیشنهاد دیگه ای نیست بهتر از این ؟
همه بازیهای موجود رو تو بهترین حالت میشه بازی کرد ؟

برند ایسیوس این کارت نیست بخاطر مادر بردم میگم که خوب ساپورت کنه ؟
یا برندای دیگه که قیمتش یه خاطر برندش بالا نباشه

ممنون

پاور که قطعا کافی نیست و باید تعویض بشه با یه مدل 600 یا ترجیحا 650 وات به بالا!
در اولویت بعدی هم پردازنده رو می تونید به یه مدل پر سرعت Core i5 مثل 3750 ارتقا بدید که پردازنده گلوگاه نشه.

تا دو تومن بهترین انتخاب هست و جایگزین بهتری نیست، بالاترین تنظیمات رو هم فعلا جوابگو هست.

برند گرافیک ربطی به برند مادربرد نداره، پول اضافی ندید!

ممنون.
این درسته تشابهه معماری GK104 در دو کارت 680 و 770 این امکان رو میده که با فلش کردن بایوس! 680 رو تبدیل به 770 کرد؟! چه قدر صحت داره؟!
در مورد برندهای موجود 770 هم یک توضیحی بدید.خرید کدومش بهتره.
ممنون
پویا 680 همین هفته پیش بازار بودم بالای 2 تومان بود در صورتی که 770 چند تا مغازه اورده بودن دوربر 190 تازه مدل هایocرا خودت دیگه بقیشو بخون بی شک خرید سری 7 انودیا توصیه میشه شدیدا بهینه هست کارت تو بنچمارک ها هم این خیل یخوب نشون داده

دوستان خسته نباشید ...
من دیروز گفتم میخوام گرافیک بخرم , چنتا از بچه ها ی عزیز راهنماییم کردن...
خلاصه من حساب کردم دیدم پولم در حدِ یه گرافیکِ ایسوس 7770 جواب میده...
خواستم بپرسم تو همین رنج قیمت چیز بهتری هست!؟
7770 اگه بگیرم پشیمون نمیشم , یا تو گیم اذیت نمیکنه زیاد؟!

این سوالم بذارید پای بی اطلاعاتی ... جای دیگه ای ام نبود بپرسم راستش
تو بازی تاثیر گرافیک و رم و سی پی یو هر کدوم چقدرِ؟!؟ مثلا من گرافیکم خوب باشه ولی رمم 3 باشه مشکلی که پیش میاد چیه؟!

دوستان خسته نباشید ...
من دیروز گفتم میخوام گرافیک بخرم , چنتا از بچه ها ی عزیز راهنماییم کردن...
خلاصه من حساب کردم دیدم پولم در حدِ یه گرافیکِ ایسوس 7770 جواب میده...
خواستم بپرسم تو همین رنج قیمت چیز بهتری هست!؟
7770 اگه بگیرم پشیمون نمیشم , یا تو گیم اذیت نمیکنه زیاد؟!

این سوالم بذارید پای بی اطلاعاتی ... جای دیگه ای ام نبود بپرسم راستش
تو بازی تاثیر گرافیک و رم و سی پی یو هر کدوم چقدرِ؟!؟ مثلا من گرافیکم خوب باشه ولی رمم 3 باشه مشکلی که پیش میاد چیه؟!

توی اون محدوده قیمتی 7770 بهترین انتخاب هست، بالاتر هم می تونید 650Ti Boost Edition رو بخرید که البته خیلی گرونتر هست.

توی بازیهای جدید اول از همه کارت گرافیک تاثیر گذار هست و بعد هم پردازنده، در مورد رم هم بیشتر حجم اون تاثیرگذار هست تا مدل یا سرعت. حداقل دیگه باید رم 4 گیگ داشته باشید.

به دنبال گرافیکی هستم ک Directx 11 و nvidia باشه.چه چیزایی پیشنهاد میکنید.حدود قیمت هم تا 400 یا اگر خوب بود شاید بیشتر...
گرافیگ 2G تو این قیمت هم هست؟
نمیخوام بازی ها رو low اجرا کنم.

به دنبال گرافیکی هستم ک Directx 11 و nvidia باشه.چه چیزایی پیشنهاد میکنید.حدود قیمت هم تا 400 یا اگر خوب بود شاید بیشتر...
گرافیگ 2G تو این قیمت هم هست؟
نمیخوام بازی ها رو low اجرا کنم.

قدرت کارت گرافیک به یک گیگی یا دو گیگی بودنش نیست، به توان GPU یا همون تراشه ی اصلی گرافیکی روی اون هست، تا 400 تومن متاسفانه نمیشه کارت خوبی مناسب بازی خرید، اما با 500 تومن می تونید کارت AMD 7770 رو تهیه کنید که باهاش میشه بازیها رو تا حد تنظیمات متوسط و بازیهای سبکتر رو High بازی کرد.

پاور که قطعا کافی نیست و باید تعویض بشه با یه مدل 600 یا ترجیحا 650 وات به بالا!
در اولویت بعدی هم پردازنده رو می تونید به یه مدل پر سرعت Core i5 مثل 3750 ارتقا بدید که پردازنده گلوگاه نشه.

تا دو تومن بهترین انتخاب هست و جایگزین بهتری نیست، بالاترین تنظیمات رو هم فعلا جوابگو هست.

برند گرافیک ربطی به برند مادربرد نداره، پول اضافی ندید!

ممنون برادر بزگوار
متاسفانه من سی پی یو رو تازه خریدم امکان تعویضش برام نیست :(
یعنی نمیشه همین سی پی یو باشه ؟ خیلی تاثیر میذاره تو روند عملکرد گرافیک ؟ مثلا چند درصد کاراییشو پایین میاره ؟ پاور مشکلی نیست میتونم تعویض کنم چون پاورم قدیمی هستش ولی سی پی یو :(
من الان چک کردم قطعات سیستم رو با CPU-Z تو قسمت name نوشته cor i5 3470 ولی تو قسمت speci نوشته i3 3210 جریان چیه ؟!

دوستان خسته نباشین میشه یهتوضیحمختصر و مفید در مورد توربو کش بدین که چه کارایی داره؟
آیا سی پی یو رو در گیر می کنه؟
در کل چی هست؟

این تکنیک در چند نسل قبل کارتهای گرافیکی می تونست از رم اصلی سیستم بعنوان حافظه ی گرافیکی استفاده کنه و کارایی و سرعت رو افزایش بده، البته در عمل قابلیت چندانی نداشت و زود منسوخ شد
اگه منظورتون این بوده باشه که درست گفتم، اگر این اسم در جای دیگه ای استفاده شده باید اطلاعات بیشتری بدید تا تصحیح کنم.

ممنون برادر بزگوار
متاسفانه من سی پی یو رو تازه خریدم امکان تعویضش برام نیست :(
یعنی نمیشه همین سی پی یو باشه ؟ خیلی تاثیر میذاره تو روند عملکرد گرافیک ؟ مثلا چند درصد کاراییشو پایین میاره ؟ پاور مشکلی نیست میتونم تعویض کنم چون پاورم قدیمی هستش ولی سی پی یو :(
من الان چک کردم قطعات سیستم رو با CPU-Z تو قسمت name نوشته cor i5 3470 ولی تو قسمت speci نوشته i3 3210 جریان چیه ؟!

ممکنه برخی بازیهایی که به عملکرده سنگین پردازنده نیاز داشته باشند افت کارایی ایجاد بشه ولی فعلا محسوس نیست و در ضمن چون پردازنده ی شما از HT پشتیبانی می کنه مقدار زیادی به حفظ راندمان کمک می کنه، این کاملا بستگی به عنوان و موتور بازی داره، اگر در رزولوشن بالا بازی می کنید خیلی جای نگرانی نیست، ارتقای گرافیک به تنهایی 90 درصد مشکل رو برطرف می کنه.

CPU-Z شما ممکنه قدیمی باشه که اطلاعات رو اشتباه میده، اخرین نسخه رو بگیرید و بررسی کنید.

ممکنه برخی بازیهایی که به عملکرده سنگین پردازنده نیاز داشته باشند افت کارایی ایجاد بشه ولی فعلا محسوس نیست و در ضمن چون پردازنده ی شما از HT پشتیبانی می کنه مقدار زیادی به حفظ راندمان کمک می کنه، این کاملا بستگی به عنوان و موتور بازی داره، اگر در رزولوشن بالا بازی می کنید خیلی جای نگرانی نیست، ارتقای گرافیک به تنهایی 90 درصد مشکل رو برطرف می کنه.

CPU-Z شما ممکنه قدیمی باشه که اطلاعات رو اشتباه میده، اخرین نسخه رو بگیرید و بررسی کنید.

بسیار ممنون از توضیحات خوبت برادر پس من میرم دنبال این کارت و یه پاور
من شهرستان هستم این کارت مطمئنا اینجا پیدا نمیشه میشه لطف کنید آدرس فروش اینترنتی یا جایی که میشه ازش خرید کرد رو بدین
ممنون
یک سوال دیگه کیس معمولی جواب میده برای اندازه و خنکی این کارت یا یه کیس دیگه بگیرم
ببخشید سرتونو درد میارم
ممنون میشم جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or