مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

تا 1.500 میلیون میشه انتظار gtx 770 رو داشت ؟

به نظرتون بهتره GTX 670 یا 7970 بگیرم ؟ یا GTX 760 ؟

دلار اگه اومد روی 2700 2800 میتونین با 1500 انتظار کارت 770 رفرنس رو داشته باشین.
به نظر من فعلا بهترین و عاقلانه ترین کار صبر کردن هست! امید سقوط جدی قیمت ها تا آخر تابستان به شدت بالاست!

- - -ویرایش - - -

یعنی این 770هم نمیتونه aa رو اجرا کنه؟!

الان آره! ایشون منظورشون تا 2 سال بود.

یعنی این 770هم نمیتونه aa رو اجرا کنه؟!
چرا 770 می تونه AA را با فریم خوب اجرا کنه اما بستگی به بازیش و موتور گرافیکش داره.
مثلا شما با خرید 770 نمی تونید کرایسیس3 رو با تنظیمات Very high و MSAA با 60 فریم اجرا کنید و میانگین فریم تازه به روز به 30 فریم می رسه. و زیر 30 فریم قطعا در بعضی صحنه های سنگین خواهد امد.
بر عکس شما می تونید مثلا بازی GRID 2 رو با تنظیمات ULTRA و 4XMSAA راحت بین 60 تا 75 فریم بازی کنید.
من قبلا هم در همین تاپیک درباره تکنیک AA صحبت کرده بودم، انواع شون و مقدار فشاری که هر کدوم بر روی کارت های گرافیک میارن
به طور خلاصه ما سه نوع تکنیک AA متداول در بازی ها داریم:
1-FXAA
2- MSAA
3-SSAA
از نظر فشاری که اینا روی کارت گرافیک میارن به ترتیب اینجوری دسته بندی میشن:
1-SSAA----> فشار بسیار زیاد بر روی کارت گرافیک و طبیعتا افت فریم بسیار زیاد
2-MSAA-----> قشار زیاد در حالت 4X و 8X و طبیعتا افت فریم زیاد
3-FXAA-----> فشار کم و افت فریم خیلی کم

از نظر کیفیت این تکنیک ها دسته بندی شون اینطوری هستش:
1-SSAA----> تاثیر و کیفیت زیاد در بازی
2-MSAA----> تاثیر نسبتا خوب و قابل توجه
3-FXAA-----> تاثیر و کیفیت کم

بهترین تنظیمات برای 770 که 60 فریم ثابت بتونه بده اینه:
Veryhigh+FXAA
Veryhigh+ 2X MSAA

تکنیک SSAA رو فقط کارت گرافیک های 690،7990 و TITAN می تونن با فریم نسبتا خوب اجرا کنن.
یک تست از Metro Last Light و فریم دهی تنظیمات Very high و SSAA

m%201920%20aa.jpg

چرا 770 می تونه AA را با فریم خوب اجرا کنه اما بستگی به بازیش و موتور گرافیکش داره.
مثلا شما با خرید 770 نمی تونید کرایسیس3 رو با تنظیمات Very high و MSAA با 60 فریم اجرا کنید و میانگین فریم تازه به روز به 30 فریم می رسه. و زیر 30 فریم قطعا در بعضی صحنه های سنگین خواهد امد.
بر عکس شما می تونید مثلا بازی GRID 2 رو با تنظیمات ULTRA و 4XMSAA راحت بین 60 تا 75 فریم بازی کنید.
من قبلا هم در همین تاپیک درباره تکنیک AA صحبت کرده بودم، انواع شون و مقدار فشاری که هر کدوم بر روی کارت های گرافیک میارن
به طور خلاصه ما سه نوع تکنیک AA متداول در بازی ها داریم:
1-FXAA
2- MSAA
3-SSAA
از نظر فشاری که اینا روی کارت گرافیک میارن به ترتیب اینجوری دسته بندی میشن:
1-SSAA----> فشار بسیار زیاد بر روی کارت گرافیک و طبیعتا افت فریم بسیار زیاد
2-MSAA-----> قشار زیاد در حالت 4X و 8X و طبیعتا افت فریم زیاد
3-FXAA-----> فشار کم و افت فریم خیلی کم

از نظر کیفیت این تکنیک ها دسته بندی شون اینطوری هستش:
1-SSAA----> تاثیر و کیفیت زیاد در بازی
2-MSAA----> تاثیر نسبتا خوب و قابل توجه
3-FXAA-----> تاثیر و کیفیت کم

بهترین تنظیمات برای 770 که 60 فریم ثابت بتونه بده اینه:
Veryhigh+FXAA
Veryhigh+ 2X MSAA

تکنیک SSAA رو فقط کارت گرافیک های 690،7990 و TITAN می تونن با فریم نسبتا خوب اجرا کنن.
یک تست از Metro Last Light و فریم دهی تنظیمات Very high و SSAA

m%201920%20aa.jpg
البته من راضیم این قابلیت رو در بالاترین حالت بگذارم و حداقل فریم 30 رو بده!
ممنون از پاسخ گویی شما نکات جالبی رو فرمودین :x

البته من راضیم این قابلیت رو در بالاترین حالت بگذارم و حداقل فریم 30 رو بده!
ممنون از پاسخ گویی شما نکات جالبی رو فرمودین :x
شما در بازی کلا سه نوع نرخ فریم دارید:
1-میانگین فریم( avg frame)
2-کمترین فریم(min frame)
3-بیشترین فریم( max frame)

مورد اول و دوم مهم هستش. مورد دوم بسیار مهم هستش.
سایت های معتبر اکثرا کارت های گرافیک رو در chart هاشون بر اساس نرخ min frame رتبه بندی می کنن.
نمی تونید شما با تکنیک SSAA بازی کنید و به میانگین 30 فریم راضی بشید. در اکثرا بازی ها خصوصا بازی های سنگین نرخ فریم در مراحل مختلف و صحنه های مختلف تفاوت داره.
ممکنه در یک جا فریم شما به 20 برسه که اون موقع دیگه بازی قابل ادامه دادن نیست.
مثلا در بنچمارک بالا ، کارت 680 با SSAA میانگین 32 فریم میده و کمترین فریم 21 هستش.(خب بازی کردن با SSAA با کارت گرفیک 680 توصیه نمیشه.)
فقط با کارت 7990 و 690 میشه با SSAA فریم قابل قبول داشت.
-------------
ولی شما می تونید با کارت 770 با تنظیمات Very high بازی کنید و از بازی لذت ببرید.(امکان فعال کردن fxaa و 2xMSAA هم برای شما وجود داره)

با سلام من میخوام کارت گرافیک gts450 بخرم سیستم من
vga ati2400 1g
ram 2g ddr2
power 550w
cpu e5300
ایا برای این سیستم جواب میدهد ممنون

جواب که میده اما با این سیستم انتظار دیدن راندمان بالا رو حتی از این کارت 450 نداشته باش، پردازنده ی شما خیلی برای بازیهای روز ضعیفه، رم سیستم حداقل باید 4 گیگ باشه و پاور هم باید از یه برند معتبر باشه تا بتونید از کارکرد صحیح گرافیک مطمئن باشید.

شما در بازی کلا سه نوع نرخ فریم دارید:
1-میانگین فریم( avg frame)
2-کمترین فریم(min frame)
3-بیشترین فریم( max frame)
مورد اول و دوم مهم هستش. مورد دوم بسیار مهم هستش.
سایت های معتبر اکثرا کارت های گرافیک رو در chart هاشون بر اساس نرخ min frame رتبه بندی می کنن.
نمی تونید شما با تکنیک SSAA بازی کنید و به میانگین 30 فریم راضی بشید. در اکثرا بازی ها خصوصا بازی های سنگین نرخ فریم در مراحل مختلف و صحنه های مختلف تفاوت داره.
ممکنه در یک جا فریم شما به 20 برسه که اون موقع دیگه بازی قابل ادامه دادن نیست.
مثلا در بنچمارک بالا ، کارت 680 با SSAA میانگین 32 فریم میده و کمترین فریم 21 هستش.(خب بازی کردن با SSAA با کارت گرفیک 680 توصیه نمیشه.)
فقط با کارت 7990 و 690 میشه با SSAA فریم قابل قبول داشت.
-------------
ولی شما می تونید با کارت 770 با تنظیمات Very high بازی کنید و از بازی لذت ببرید.(امکان فعال کردن fxaa و 2xMSAA هم برای شما وجود داره)

امير عزيز Actual fps و smooth experience اين 7990 به حدي ضعيفه كه خريد gtx660 هم به اون ارجح هست و هيچ فريم قابل قبولي در حال حاضر نميده.

امير جان درحال حاضر ديگه min fps و چك اون سنجش درستي نيست و نميشه تيك و لگ هارو به قول قديمي ها و بيان micro stutter رو در حال حاضر تشخيص داد.

در حال حاضر با سنجش Time frame ها ميشه تشخيص داد كه گرافيك microstutter داره يا نه كه متاسفانه سيستم crossfire به شكل فجيعي microstutter داره و AMD بعد از اين همه مدت تازه در جولاي گفته اين مشكل رو بعد از نزديك 1.5 سال عرضه GCN و بيش از 6 سال از عرضه گرافيك هاي unified اش ميخواد حل كنه.(البته انگار فقط gcn و hd6990 و hd5970 پر : دي)

اين مشكل حتي اوايل عرضه GCN با Single gpu ها هم بود كه بعد از 5-6 ماه بود كه با افشاگري كامل Techreport اين مشكل عمومي عنوان شد و و ميشه گفت ابروي AMD رفت و مجبور شد كلي دلايل براي اين موضوع بياره و بعد اون AMD مجبور شد فكري به حالش كنه براي single gpu به سرعت درست كرد اما براي cross تا هنوز هم هيچ راه حلي براش نيست البته تا جولاي امسال يكسري قول ها داده اما عنوان هاي فعلي مگر درست بشن اينده چي؟؟.(البته اين مشكل از گذشته ها بوده و گفته ميشده اما گوش شنوايي نبودن (fool AMD fans )اما نرمي بازي ها تازه در محصولات GCN برند حس ميشه كه معماري بسيار پيشرفته اي دارن )

در حال حاضر خريد حتي hd7950 هم به كارتي مثل HD7990 ترجيح داره چون حتي معلوم نيست frame pacing driver در بازي هاي جديدي هم كه ميان چقدر طول ميكشه تا باز عرضه بشه و مشكل اون حل بشه.

البته از حق نگزريم سنجش fraps هم دخيل بوده اما ابزاري مثل FCAT هم هنوز فاجعه اي كه AMD با قيمت 1K $ ميده روه نشون ميده در صورنتي كه رقيب sli اون اين مشكلات رو نداره.

پس ختم كلام HD7990 فاجعه اي هست كه تنها عدد fps زيادي با مصرف حتي بيش از 780 sli ميده .)به قول بنچ جديد تك اسپات)

رامین جان قبلا هم بنده در مورد crossfire و micro suttering صحبت کردم.این هم پست بنده در تاپیک مشاوره برای خرید قطعات
بنده واضح و صریح عرض کردم که crossfire مشکل micro suttering داره. شما هنوز فکر می کنی بنده طرفدار AMD هستم؟؟!! رامین جان بنده با توجه p/p و بررسی های تخصصی انجام شده توسط منابع معتبر به دوستان پیشنهاد میدم.
در مورد تجربه smooth gameplay هم همانطور که خودتم عرض کردی، الان ملاک فقط عدد فریم نیست و قطعا frametime که به میلی ثانیه بیان میشه بسیار مهم هستش.بالاتر از 40-50 میلی ثانیه هم دیگه بازی اصلا روان نیست.
اون دوست مون می خواستن 770 بخرند و توقع داشتن که بتونن با SSAA راحت بازی کنن. کارت DUAL-GPU مشخص هستش که مشکلات خاص خودش رو داره خصوصا 6990 و 7990. مشکلات حرارت، نویز، مصرف و suttering و...
البته الان کارت های سری 600و 700 و حتی کارت های SINGLE GPU معماری GCN مشکلات Suttering ندارند.
البته رامین جان عرضم به حضورت بعد از frametime ، کمترین فریم(min fps) هم بسیار مهم هستش. همانطور که خودتم می دونی فریم وقتی کم باشه(مثلا 20 فریم) frametimeهم طبیعتا افرایش پیدا می کنه.( افزایش frametime مساوی است با کند شدن بازی و روان نبودن)
مثلا دو تا 780 نسبت به یک 780 ، مقدار frametime پایین تری داره!!! چون دو تا 780 طبیعتا min frame بالاتری میده و در نتیجه کاهش frametime
--------------------------------------------------
برای نتیجه بحث باید به دوستان عرض کنم که ما ها از مسئله frametime اگاه هستیم و هنگامی که به شما مشاوره برای خرید کارت گرافیک می دهیم،وارد مباحث تخصصی زیاد نمی شیم و فقط مدل مناسب رو معرفی می کنیم. ضمنا کارت های سری 600 و 700 و کارت های single gpu معماری GCN که اینجا به دوستان پیشنهاد داده میشه مسائل Frametime و نقد و بررسی های کارت رو در نظر می گیریم و پیشنهاد میدیم.

رامین یک تست جدید دارم از 480 و 5870. مخصوص خودت :d

نه بابا چی میگی واسه خودت امیر جان :d amd فن و این چیزا مال 1000 های پیشه :d کی همچین چیزی گفتم من

کو؟؟؟؟ :دی 480 رو با کی قیاس میکنی :d درسته پیره اما هنوز شیره :دی

آخرین ویرایش:
امير عزيز Actual fps و smooth experience اين 7990 به حدي ضعيفه كه خريد gtx660 هم به اون ارجح هست و هيچ فريم قابل قبولي در حال حاضر نميده.

امير جان درحال حاضر ديگه min fps و چك اون سنجش درستي نيست و نميشه تيك و لگ هارو به قول قديمي ها و بيان micro stutter رو در حال حاضر تشخيص داد.

در حال حاضر با سنجش Time frame ها ميشه تشخيص داد كه گرافيك microstutter داره يا نه كه متاسفانه سيستم crossfire به شكل فجيعي microstutter داره و AMD بعد از اين همه مدت تازه در جولاي گفته اين مشكل رو بعد از نزديك 1.5 سال عرضه GCN و بيش از 6 سال از عرضه گرافيك هاي unified اش ميخواد حل كنه.(البته انگار فقط gcn و hd6990 و hd5970 پر : دي)

اين مشكل حتي اوايل عرضه GCN با Single gpu ها هم بود كه بعد از 5-6 ماه بود كه با افشاگري كامل Techreport اين مشكل عمومي عنوان شد و و ميشه گفت ابروي AMD رفت و مجبور شد كلي دلايل براي اين موضوع بياره و بعد اون AMD مجبور شد فكري به حالش كنه براي single gpu به سرعت درست كرد اما براي cross تا هنوز هم هيچ راه حلي براش نيست البته تا جولاي امسال يكسري قول ها داده اما عنوان هاي فعلي مگر درست بشن اينده چي؟؟.(البته اين مشكل از گذشته ها بوده و گفته ميشده اما گوش شنوايي نبودن (fool AMD fans )اما نرمي بازي ها تازه در محصولات GCN برند حس ميشه كه معماري بسيار پيشرفته اي دارن )

در حال حاضر خريد حتي hd7950 هم به كارتي مثل HD7990 ترجيح داره چون حتي معلوم نيست frame pacing driver در بازي هاي جديدي هم كه ميان چقدر طول ميكشه تا باز عرضه بشه و مشكل اون حل بشه.

البته از حق نگزريم سنجش fraps هم دخيل بوده اما ابزاري مثل FCAT هم هنوز فاجعه اي كه AMD با قيمت 1K $ ميده روه نشون ميده در صورنتي كه رقيب sli اون اين مشكلات رو نداره.

پس ختم كلام HD7990 فاجعه اي هست كه تنها عدد fps زيادي با مصرف حتي بيش از 780 sli ميده .)به قول تك اسپات)
رامین جان قبلا هم بنده در مورد crossfire و micro suttering صحبت کردم.این هم پست بنده در تاپیک مشاوره برای خرید قطعات
ببین مسئله min fps بحثش واقعا طولانی و البته تخصصی هم میشه. ببین عواملی که در پایین اومدن min fps نقش داره زیاد هستن:
1-معماری کارت گرافیک (مهم ترین قسمت همین جا هستش. البته معماری Kepler و GCN معمولا در این مورد زیاد تفاوت ندارن البته کپلر یک مقدار برتری داره. ولی در کل تفاوت بین میانگین فریم و کمترین فریم در مجموع تست ها بخوایم جمع بندی کنیم این دو معماری خوب عمل می کنن)
2- حتی خود سی پی یو در بعضی تست ها مشاهده شده که در بالابردن min fps تاثیر گذار هستش.
3- یک مورد دیگه هم خیلی مهم این هستش که خب بازی ها با هم از نظر فشاری که روی کارت گرافیک میارن متفاوت هستن. در بازی های سنگین، معمولا یک location هایی هست می بینی حجم زیادی بار پردازشی روی کارت گرافیک می ذاره که کمترین فریم رو شما مشاهده می کنید.

Micro Suttering : این مشکل معمولا در استفاده از دو تا کارت دیده میشه خصوصا در crossfire برای SLI این موضوع کم پیش میاد. مثلا این مشکل باعث میشه بین هر فریم که کارت پردازش می کنه تاخیر به وجود بیاد. که باعث میشه تجربه گیم پلی بازی روان نباشه.

به طور خلاصه بگم اینکه شما می خوای کمترین فریم زیر 60 نباشه، حقیقتا با توجه به موارد بالا نمیشه نظر قطعی داد.
برای حل مشکل Screen Tearing شما می تونی در تنظیمات بازی گزینه Vsync رو فعال کنین که البته این گزینه فریم رو 60 قفل می کنه.

در مورد بهینه بودن بازی ها با SLI خوشبختانه اکثرا انویدیا درایور های سازگار رو عرضه می کنه.

بنده واضح و صریح عرض کردم که crossfire مشکل micro suttering داره. شما هنوز فکر می کنی بنده طرفدار AMD هستم؟؟!! رامین جان بنده با توجه p/p و بررسی های تخصصی انجام شده توسط منابع معتبر به دوستان پیشنهاد میدم.
در مورد تجربه smooth gameplay هم همانطور که خودتم عرض کردی، الان ملاک فقط عدد فریم نیست و قطعا frametime که به میلی ثانیه بیان میشه بسیار مهم هستش.بالاتر از 40-50 میلی ثانیه هم دیگه بازی اصلا روان نیست.
اون دوست مون می خواستن 770 بخرند و توقع داشتن که بتونن با SSAA راحت بازی کنن. کارت DUAL-GPU مشخص هستش که مشکلات خاص خودش رو داره خصوصا 6990 و 7990. مشکلات حرارت، نویز، مصرف و suttering و...

البته الان کارت های سری 600و 700 و حتی کارت های SINGLE GPU معماری GCN مشکلات Suttering ندارند.
البته رامین جان عرضم به حضورت بعد از frametime ، کمترین فریم(min fps) هم بسیار مهم هستش. همانطور که خودتم می دونی فریم وقتی کم باشه(مثلا 20 فریم) frametimeهم طبیعتا افرایش پیدا می کنه.( افزایش frametime مساوی است با کند شدن بازی و روان نبودن)
مثلا دو تا 780 نسبت به یک 780 ، مقدار frametime پایین تری داره!!! چون دو تا 780 طبیعتا min frame بالاتری میده و در نتیجه کاهش frametime

--------------------------------------------------
برای نتیجه بحث باید به دوستان عرض کنم که ما ها از مسئله frametime اگاه هستیم و هنگامی که به شما مشاوره برای خرید کارت گرافیک می دهیم،وارد مباحث تخصصی زیاد نمی شیم و فقط مدل مناسب رو معرفی می کنیم. ضمنا کارت های سری 600 و 700 و کارت های single gpu معماری GCN که اینجا به دوستان پیشنهاد داده میشه مسائل Frametime و نقد و بررسی های کارت رو در نظر می گیریم و پیشنهاد میدیم.

رامین یک تست جدید دارم از 480 و 5870. مخصوص خودت :d

دوستان برای من یه سوالی پیش اومده اونم اینه که یه کارت گرافیک قوی و از یک برند واز یک مدل اگه تو دوتا سیستم قوی قرار بدیم و کارت گرافیک هر دو رو به یه میزان تقریبا یکسان اورکلاک کنیم
تو تست های کارت گرافیک مثل برنامه 3dmark گاهی اوقات امتیاز گرافیک دو تا سیستم خیلی با هم فرق می کنند حدود 2000 تا 3000 امتیاز اینم یه نمونه

سیستم 1
سیستم 2

تازه سیستم دومی قوی تر هم هست یعنی این تفاوت به خاطر چی هست؟

آخرین ویرایش:
دوستان برای من یه سوالی پیش اومده اونم اینه که یه کارت گرافیک قوی و از یک برند واز یک مدل اگه تو دوتا سیستم قوی قرار بدیم و کارت گرافیک هر دو رو به یه میزان تقریبا یکسان اورکلاک کنیم
تو تست های کارت گرافیک مثل برنامه 3dmark گاهی اوقات امتیاز گرافیک دو تا سیستم خیلی با هم فرق می کنند حدود 2000 تا 3000 امتیاز اینم یه نمونه

سیستم 1
سیستم 2

تازه سیستم دومی قوی تر هم هست یعنی این تفاوت به خاطر چی هست؟
شما اگر یک کارت گرافیک یکسان(بدون اورکلاک و کلاک پیش فرض) روی دو تا سیستم متفاوت تست کنید، کارایی کارت گرافیک متفاوت خواهد بود.
به دلیل اینکه سی پی یو عامل تعیین کننده بازده کارت گرافیک هستش و مسلما سی پی یو قوی تر باعث میشه کارت فریم بیشتری بده.
البته این تفاوت در اون حدی که شما ذکر کردین نیست. خصوصا نرم افزار 3dmark 11 و امتیاز graphic score مستقیما به کارت گرافیک مربوط هستش.
سیستم 1 به دلیل اورکلاک graphic score به 9450 رسیده. فرکانس هسته حدودا 390 تا افزایش داشته و مموری کلاک هم 170 تا. این مقدار اورکلاک هم حتما با کولینگ حرفه ای بوده و با فن رفرنس کارت 7850 امکان نداره بشه اینقدر اورکلاک کرد و کارت بخاطر دمای زیاد از پا در میاد.
سیستم دومی هم با کلاک پیش فرض تست شده و که امتیازش هم 6500-7000 باید باشه که درسته.
غیر ممکن هستش که با کلاک یکسان تست بشه و امتیار 2000 تا 3000 اختلاف داشته باشه. تازه سیستم دوم از 1 قوی تر هستش، چون 3570k هستش که تا 4.7ghz اورکلاک شده.

امیر محمود جان شما درست فرمودید یعنی الان سیستم 2 اورکلاک نشده؟سیستم اول تا 1250 بعد سیستم دوم هم تا 1226 این دوتا زیاد مقدار اورکلاک اون ها زیاد فرق نداره من هم خودم با کارتم تا 1250 با برنامه Trixx اور کلاک کردم البته یکم ولتاژ رو افزایش دادم(ولی دیگه هیچ وقت ولتاژ رو افزایش نمیدم چون بعد از یه مدت پاورم خراب شد) خودم رو کشتم آخر امتیاز گرافیک شد 7000 در صورتی که من هم به همین اندازه 1250 اور کرده بودم ولی دیگه اینقدر نشد یعنی تو سیستم دوم طرف چی کار کرده البته کارت من فکر کنم رفرنس باشه Sapphire HD 7850 dual-x یعنی امکان داره طرف تقلب زده باشه.

آخرین ویرایش:
سلام!
آقا قیمت دقیق پاور 600 گرین رو برای یک بنده خدایی می خواستم!! 600 باشه نه کمتر نه بیشتر!!!
این بنده خدا gtx 580 رو هم می خواد بگیره کارش رو راه می اندازه برا بازی های پیش رو؟!

امیر محمود جان یعنی الان سیستم 2 اورکلاک نشده؟سیستم اول تا 1250 بعد سیستم دوم هم تا 1226 این دوتا زیاد مقدار اورکلاک اون ها زیاد فرق نداره من هم خودم با کارتم تا 1250 با برنامه Trixx اور کلاک کردم البته یکم ولتاژ رو افزایش دادم(ولی دیگه هیچ وقت ولتاژ رو افزایش نمیدم) خودم رو کشتم آخر امتیاز گرافیک شد 7000 در صورتی که من هم به همین اندازه 1250 اور کرده بودم ولی دیگه اینقدر نشد یعنی تو سیستم دوم طرف چی کار کرده البته کارت من فکر کنم رفرنس باشه Sapphire HD 7850 dual-x یعنی امکان داره طرف تقلب زده باشه.
سیستم دوم هم سی پی یو اورکلاک شده و هم کارت گرافیک.
البته یک موردی هم محتمل هست. در سیستم 2 ممکن هستش که با تنظیمات پیش فرض 3DMark تست گرفته نشده و به اصطلاح طرف از تنظیمات custom استفاده کرده.به عبارتی تنظیمات روی high گذاشته که باعث کاهش امتیاز شده.
البته یک نکته رو یادم رفت بگم. مشاهده شده که کاربران برای اینکه امتیاز بیشتری در برنامه 3dmark11 بگیرند به داریور کارت گرافیک مراجعه می کنند و اونجا تنظیمات 3DCatalyst رو تغییر می دهند. مثلا مقدار Tesselation رو کاهش میدن که باعث میشه امتیاز افزایش پیدا کنه. با این کار میشه حدودا 1000تا به امتیاز اضافه کرد.

سلام!
آقا قیمت دقیق پاور 600 گرین رو برای یک بنده خدایی می خواستم!! 600 باشه نه کمتر نه بیشتر!!!
این بنده خدا gtx 580 رو هم می خواد بگیره کارش رو راه می اندازه برا بازی های پیش رو؟!

سلام
قیمت پاور green600eu حدودا 240 هزار تومن هستش.
کارت GTX 580 زمانی ارزش خرید داره که قیمت مناسب پیدا بشه.
در کل ایشون حداکثر چقدر بودجه دارند؟
اگر می خوان برای 580 زیاد هزینه کنن خرید7950، 7870GHZ یا GTX660TI توصیه میشه.چرا که کارت های ذکر شده به مراتب از 580 سریعتر هستند.

آخرین ویرایش:
سیستم دوم هم سی پی یو اورکلاک شده و هم کارت گرافیک.
البته یک موردی هم محتمل هست. در سیستم 2 ممکن هستش که با تنظیمات پیش فرض 3DMark تست گرفته نشده و به اصطلاح طرف از تنظیمات custom استفاده کرده.به عبارتی تنظیمات روی high گذاشته که باعث کاهش امتیاز شده.
البته یک نکته رو یادم رفت بگم. مشاهده شده که کاربران برای اینکه امتیاز بیشتری در برنامه 3dmark11 بگیرند به داریور کارت گرافیک مراجعه می کنند و اونجا تنظیمات 3DCatalyst رو تغییر می دهند. مثلا مقدار Tesselation رو کاهش میدن که باعث میشه امتیاز افزایش پیدا کنه. با این کار میشه حدودا 1000تا به امتیاز اضافه کرد.

سلام
قیمت پاور green600eu حدودا 240 هزار تومن هستش.
کارت GTX 580 زمانی ارزش خرید داره که قیمت مناسب پیدا بشه.
در کل ایشون حداکثر چقدر بودجه دارند؟
اگر می خوان برای 580 زیاد هزینه کنن خرید7950، 7870GHZ یا GTX660TI توصیه میشه.چرا که کارت های ذکر شده به مراتب از 580 سریعتر هستند.
خب آقا امیر اول اینکه در مورد پاور 600 و ریل گرین این قیمت مطمئنی؟؟ واقعا این قیمته؟! چون دیروز براش 650 رو که قیمت کردیم گفتن 430 تومن!!!
کارت هم براش کارکرده افتاده از یه آشنا میخواد 800 تومن بگیره!
----
راستی 780 تغییر نکرد قیمتش؟! :d
همین الان با دوستی که قبلا با هم همزمان سیستم بستیم و هر دو رو آقا فرشید پیشنهاد داده بود صحبت میکردم و احتمال فراوان هر دوی ما همزمان دو تا msi 770 lighting بگیریم ولی فقط یک چیزی برامون سوال شده اینکه مین ایشون که giga h77 هست از این کارت ساپورت میکنه؟!...چون شنیدم این مین از قطعات اورکلاک شده ساپورت نمیکنه واین لایتینگ هم فک کنم اور کلاک باشه!

آخرین ویرایش:
خب آقا امیر اول اینکه در مورد پاور 600 و ریل گرین این قیمت مطمئنی؟؟ واقعا این قیمته؟! چون دیروز براش 650 رو که قیمت کردیم گفتن 430 تومن!!!
کارت هم براش کارکرده افتاده از یه آشنا میخواد 800 تومن بگیره!
----
راستی 780 تغییر نکرد قیمتش؟! :d
green 600eu حدوده 240 هستش.
با 800-900 ایشون می تونه saphire 7870dual-x اکبند تهیه کنه که از 580 حدودا 5 تا 10 درصد سریعتر هستش.
-----------------------------
780 هم حدودا 2900-3000

همین الان با دوستی که قبلا با هم همزمان سیستم بستیم و هر دو رو آقا فرشید پیشنهاد داده بود صحبت میکردم و احتمال فراوان هر دوی ما همزمان دو تا msi 770 lighting بگیریم ولی فقط یک چیزی برامون سوال شده اینکه مین ایشون که giga h77 هست از این کارت ساپورت میکنه؟!...چون شنیدم این مین از قطعات اورکلاک شده ساپورت نمیکنه واین لایتینگ هم فک کنم اور کلاک باشه!

مادربورد H77 از PCI-E نسل 3 پشتیبانی می کنه و کارت 780 روی این مادربورد بدون هیچ مشکلی کار می کنه.
ضمنا کارت رفرنس باشه یا اورکلاک کارخانه هیچ ربطی به مادربورد نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or