تا 600 همون HD7770 پیشنهاد میشه.با تشکر از دوستانی که من رو راهنمایی کردن و پاسخ سوالمو دادن
در مورد هزینه هم تا حدود 600 تومن
دوستان عزیز چون اطلاعات من محدوده چند تا سوال دیگه برام پیش اومده.
1-power من میتونه این مدل کارت گرافیک (GTX 650 TI )رو پشتیبانی کنه؟
2-آیا MOtherboard من این مدل رو پشتیبانی میکنه؟
![]()
3-در مورد BUS Width هم یکم راه نمایی کنید.128 و 256 در اجرای بازی چه تفاوتهایی با هم دارند؟
4-مموری کارت گرافیک چه اندازه تو بهتر اجرا شدن بازی تاثیر داره؟مثلا تفاوت 1GIG و 2GIG و همچنین تفاوت DDR3وDDR5
1-کافیه و بدون مشکل کار میکنه.
2-نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل Main نداره میتونه هر چی باشه در نتیجه بازم بدون مشکل کار میکنه.
3-به تنهایی قدرت یک کارت رو مشخص نمیکنه از نظر تعریف هم پهنای باندی هستش که بین GPU و حافظه ی اختصاصی کارت (V-RAM) برای جابجایی اطلاعات استفاده میشه که خوب هر چی بالاتر باشه به نسبت پهنای باند هم افزایش پیدا میکنه ولی همونطور که گفتم به تنهایی قدرت یک کارت رو مشخص نمیکنه.
4-بصورت کلی تاثیری تو افزایش فریم نداره ولی اگه از حد مورد نیاز بازی کمتر باشه (بطور مثال استفاده از Resهای بالاتر ، تکنیک AA تو سرعت های بالاتر ، تنظیمات و جزئیات بالاتر و...) یا با توجه به تنظیمات کلی بازی خارج از توانش باشه (به نوعی حجم حافظه ی اختصاصی بطور کامل پر بشه) GPU برای جابجایی اطلاعات مجبور به استفاده از حافظه ی به مراتب کندتری مثل HDD میشه که در این حالت تو محیط بازی با قفل شدن های پی در پی روبرو میشیم (چیزی شبیه به هنگ کردن سیستم) برای مثال میشه Crysis 3 یا Bioshock 3 رو مثال زد تو این بازی ها حتی اگه کارت قدرتمندی هم داشته باشیم (به زبان ساده فریم کافی باشه) با بالاترین تنظیمات و جزئیات حتی تو Resهای 1280x1024 (یا کمتر) با حجم حافظه ی 1GB کارت گرافیک به مشکل میخوره !
بطور کلی برای کارت های ضعیفتر معمولا 1GB کافی هستش (تو این رده کارت ها حجم حافظه های بالاتر فقط و فقط جنبه ی تبلیغاتی داره) برای کارت های سریعتر هم در حال حاضر 2GB کمترین میزان پیشنهادی هستش هر چند خود سازنده ها بصورت پیشفرض از همین مقدار برای اکثر مدلای سریعتر استفاده میکنن.
تفاوت اصلی GDDR3 با GDDR5 هم مربوط میشه به مصرف انرژی کمتر ، پهنای باند بالاتر و... که معمولا تو کارت گرافیک های سریعتر از حافظه های GDDR5 استفاده میشه.
آخرین ویرایش: