مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارت گرافیک فعلی شما چیه ؟!
تا 300 میتونی HD6670 یا GT630 1GB GDDR5 رو در نظر بگیری یا با هزینه ی بالاتر در حد 370 380 تومن GTS450 یا HD6770 رو در نظر بگیری این از این اما CPU ضعیفه با توجه به خرید یکی از کارت ها بسته به مدل کاراییشون هم کم میشه همینطور پاور هم نیاز به تعویض داره چون بدرد استارت این کارت ها هم نمیخوره چه برسه به استفاده ![/QUOTE]

کارت فعلی من 8600 GT هست .
چه سی پی یو یی رو پیشنهاد میکنید که قیمتش زیاد نباشه و mian هم اون رو ساپورت کنه ؟
و حداقل چه پاوری نیاز هست؟

خواهش میکنم
حداقل یه 500w نیاز هست مثل GREEN GP530A-EU ولی پیشنهاد بهتر GP600A-EU هستش هم از نظر قیمت هم خروجی بالاتر ! (منظور آینده رو هم بخوایم مد نظر قرار بدیم)
در مورد CF هم حالا من مدل Mainت رو نمیدونم ولی پیش نیاز ها مثل پاور قویتر ، پشتیبانی Main از CF و... نیاز هستش ، برای پیکربندی هم 2 راه داری یا 7750 یا 7770 مدلای دیگه خیر.(معمولا تو کارت های AMD برای CF دو رقم اول باید یکی باشه)
تفاوت برند هم مشکلی ایجاد نمیکنه.

کارت گرافیک فعلی شما چیه ؟!
تا 300 میتونی HD6670 یا GT630 1GB GDDR5 رو در نظر بگیری یا با هزینه ی بالاتر در حد 370 380 تومن GTS450 یا HD6770 رو در نظر بگیری این از این اما CPU ضعیفه با توجه به خرید یکی از کارت ها بسته به مدل کاراییشون هم کم میشه همینطور پاور هم نیاز به تعویض داره چون بدرد استارت این کارت ها هم نمیخوره چه برسه به استفاده ![/QUOT

ممنون گلم از راهنماییت
فقط برا اخرین سوالم این و ج بده تا برم 7770 بخرم

چه پاوری رو توصیه میکنی که بعدا اگر بخام یه کارت گرافیک دیگه بهش اضافه کنم یعنی 2 تا کارت گرافیک 7770 رو بکشونه
توصیه شما برای دو تا 7770 چیه؟؟

آخرین ویرایش:
فقط برا اخرین سوالم این و ج بده تا برم 7770 بخرم

چه پاوری رو توصیه میکنی که بعدا اگر بخام یه کارت گرافیک دیگه بهش اضافه کنم یعنی 2 تا کارت گرافیک 7770 رو بکشونه
توصیه شما برای دو تا 7770 چیه؟؟

اگر بخوای 2 تا کارت بزاری باید یه پاور 750 وات به بالا بخری،

دوستان با بودجه حدود 200 چه کارتی پیشنهاد میدین ؟
نظر خودم 630 1G club هستش .

دیگه چیز دیگه ای هم نمیشه گرفت، البته ابن مدل و مشابهش توی این قیمت مناسب بازیهای روز نیستن و در کل کم میارن،
کارت زیر 500 تومن به درد بازیهای روز و تنظیمات بالا نمی خوره.

سلام
میخوام گرافیک بخرم واسه بازی فقط حدود 500تومان
main:asus p5ld2
Cpu:intel core 2 due E7500 2.93
ram:2*2gb
power:530w Redmax
vga:9600gt ddr3

قطعات دیگه ی شما هم ضعیفه دوست عزیز، بازیهای جدید معمولا برای استفاده از تمام توانشون به پردازنده های قوی(ترجیحا 4 هسته ای) احتیاج دارن
با 500 تومن می تونی کارتی مثل AMD 7770 رو بخری یا GT550Ti که البته گرونتر هست، بعضی جاها هم ضعیفتر.

کارت فعلی من 8600 GT هست .
چه سی پی یو یی رو پیشنهاد میکنید که قیمتش زیاد نباشه و mian هم اون رو ساپورت کنه ؟
و حداقل چه پاوری نیاز هست؟
برای قطعات دیگه میتونی تو این تاپیک سوالت رو مطرح و پیگیری کنی !
در مورد Power هم حداقل یه 400w میخواد در نتیجه GREEN GP480A-EU یا GP530A-EU پیشنهاد میشه !

ببخشید یعنی شما می گی 7850که قیمت 850 تومن هست ارزش نداره؟

- - - Updated - - -

خواهش میکنم
با 100 تومن بالاتر میشه GTX650 Ti رو در نظر گرفت که با وجود HD7770 به هیچ وجه ارزش خرید نداره !

متاسفانه تو رنج 600 تا 900 کارتی که ارزش خرید داشته باشه موجود نیست دقیقتر بهترین انتخاب موجود تا 600 همین HD7770 هستش بالاتر کارت مناسبی برای خرید نیست !
برند هم تو مدلای Res (مدل مرجع) هیچ تفاوتی بینشون نیست در نتیجه برای HD7770 میتونی Sapphire رو در نظر بگیری !

سلام دوستان به نظر شما من تا ۲ تومن چه کارتی بگیرم
میتونی MSI GTX670 PE رو در نظر بگیری البته کمی کمتر در حد 1.750 در میاد !
خیر ، HD7850 اکثر مدلاش بالای 900 فی خورده حالا 1 یا 2 تا برند هم هست (مثل Sapphire) که زیر 900 معامله میشه ولی بصورت کلی 900 شروع قیمت 7850 به حساب میاد در نتیجه با وضعیت فعلی بازار میشه 600 تا 900 رو رنج سوخته در نظر گرفت !

درود

آقا 550ti دارم یک کارت مثل همین بگیرم کنارش بگذارم خوبه؟ یا با این هزینه میتونم کارت بهتر از این دو بگیرم؟

نه عزیز، راندمان 550Tiتکی ضعیفتر از اونی هست که واسه SLI راندمان کافی رو بده، حتی انتخاب یه 560Ti هم بجای 550Ti SLI با اینکه 15 درصد ضعیفتر هست توصیه میشه،
کارت رو ارتقا بدید بهتر هست.

سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم برای بازی کدوم کارت گرافیک را بگیرم از این دو نوع که قوی تر باش[TABLE="class: jph-diy-casing001"]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"] [/TD]
[TD="align: left"]Nvidia GeForce GT640 3GB VRAM
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
کدوم یکی بهترن از این دو نوع مدل؟ ممنون میشم جواب بدید
[h=1] GEFORCE GTX680 2GB DDR5 256BIT

[/h]

سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم برای بازی کدوم کارت گرافیک را بگیرم از این دو نوع که قوی تر باش[TABLE="class: jph-diy-casing001"]
[TR]
[TD="align: left"]Nvidia GeForce GT640 3GB VRAM[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
کدوم یکی بهترن از این دو نوع مدل؟ ممنون میشم جواب بدید
GEFORCE GTX680 2GB DDR5 256BIT
من دقیقا متوجه منظور سوال نشدم !
شما بودجه ای که برای خرید کارت در نظر داری رو بگو بقیه ش با ما !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or