مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام اگر دو کارت Ati 5570 و Ati 5450 برند saphire رو کراس فایر کنم بدردبخور هست ؟
در حد و اندازه کدوم یک از کارتای قویتر میشه ؟
این 2 مدل با هم CF نمیشن هر چند اگر هم CF میشدن اتفاق خاصی نمی افتاد کلا CF تو کارتای ضعیف نتیجه ی مطلوبی نداره !

سلام اگر دو کارت Ati 5570 و Ati 5450 برند saphire رو کراس فایر کنم بدردبخور هست ؟
در حد و اندازه کدوم یک از کارتای قویتر میشه ؟

هر دو کارت ضعیف هستن و در ضمن چون مدلاشون مختلف هست و CF کردنشون پشتیبانی نمیشه
نهایت راندمانی که بشه گرفت سرعت کارت رو در حد یه 5750 یا 5770 می کنه، تازه اگه راندمان CFشون بهینه باشه.

سلام یه سوال داشتم من یه 6950 دارم به نظرتون باش میتونم بتلفیلد 4 رو با جزییات خوب بازی کنم؟؟
آیا احتیاجی به تعویضش هست؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام...ببخشید GTX 580 بهتره یا 660TI?
GTX660 Ti سریعتره !
سلام یه سوال داشتم من یه 6950 دارم به نظرتون باش میتونم بتلفیلد 4 رو با جزییات خوب بازی کنم؟؟
آیا احتیاجی به تعویضش هست؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
وقتی سیستم مورد نیازش مشخص نشده چجوری میشه نظر داد ؟!

سلام

من میخوام یه کارت گرافیک بخرم تو رنج قیمت 150 و اینا ، گشتم خیلی مدل بود و واقعا اینکه بفهمی کدوم مدل بهتره یکم مشکل بود ، اگر میشه من و در این امر کمک کنید. همینطور چند تا سوال دارم.

کارت گرافیک چقدر روی کیفیت بازی ، اینکه گیر و اینا نکنه و بشه خوب بازی کرد تاثیر داره ؟ - بعد اینکه یه سری کارت گرافیک ها من دیدیم از پاور هم به صورت جدا برق میگیرن اونا چه حورن ؟

از مدل های XFX - ASUS - MSI کدوم قابلیت بهتری دارند ؟

سلام

من میخوام یه کارت گرافیک بخرم تو رنج قیمت 150 و اینا ، گشتم خیلی مدل بود و واقعا اینکه بفهمی کدوم مدل بهتره یکم مشکل بود ، اگر میشه من و در این امر کمک کنید. همینطور چند تا سوال دارم.

کارت گرافیک چقدر روی کیفیت بازی ، اینکه گیر و اینا نکنه و بشه خوب بازی کرد تاثیر داره ؟ - بعد اینکه یه سری کارت گرافیک ها من دیدیم از پاور هم به صورت جدا برق میگیرن اونا چه حورن ؟

برای بازی زیر 500 تومن پولتو دور ریختی برای خرید گرافیک
آشغالترین و ارزونترین گرافیک به گمونم بیشتر از 150 باشه :d
در ضمت برای بازیهای امروزی گرافیکهای زیر 800 تومن نمیتونن با تنظیمات بالا بازی رو با فریم خوب اجرا کنن....در ضمن شما قطعات فعلی رو ذکر نکردین

آخرین ویرایش:
سلام

همونطور که گفته شد یه کارت 150 تومنی فقط به درد خروجی تصویر و نهایت دیدن فیلم میخوره دیگه بازی بماند...
کارت گرافیک تا %90 تاثیر مستقیم تو روند اجرای بازی ها داره اون %10 هم مربوط به CPU و باقی موارد میشه ، در مورد بخش دوم هم برای اینکه اسلات PCIE (یا مدلای قدیمی تر AGP) تا یه حدی توان تغذیه کارت گرافیک رو داره برای کارتای قویتر نیاز به یه منبع تغذیه جداگانه هست که از همین کابل جداگانه استفاده میشه معمولا بصورت یه کابل جدا از پاور به قسمت انتهایی کارت متصل میشه حالا بسته به نوع کارت این کابل میتونه 6 پین یا 8 پین یا از هر دو مدل باشه !
برندایی هم که نام بردی هر 3 با کیفیت و معتبر هستن بطور کلی تو مدلای Ref (منظور مدل مرجع) تفاوت خاصی بین برندای مختلف نیست اگه مشخصه ی خاصی مثل OC بودن کارت ، قابلیت OC بالاتر ، خنک کننده ی بهتر و... مد نظر باشه اینجا میشه در مورد برندای مختلف بحث کرد در مورد XFX هم فقط کارت با GPUـه AMD رو تولید و عرضه میکنه !
ببخشید....بین
MSI GFORCE GTX 660TI POWER EDITION
و
MSI 7970 REFRENCE
کدوم بهتره؟
شما هنوز به نتیجه نرسیدی ؟!
بدون شک 7970 سریعتره !

5570 چه طور از 4670 ضعیف تره ؟
مگه 5570 مدلش بالاتر نیست ؟:d
البته ببخشید سوالام مبتدیه
اینو باید از AMD بپرسی !
نه بالاتر نیست ، همینجوری هم بخوایم در نظر بگیریم از 2 رقم اولشون مشخصه که 5570 مدل پایینتری هستش ! (منظورم سری ش که 5 باشه نیست رقم دومش که 5 هستش تا حدودی مشخص میکنه)
با سلام دوستان در مورد geforce 550m میتونید توضیح بفرمایید چه جور کارتی هست؟ممنونم
کارت که نیست گرافیک مجتمع برای لبتاب ها هستش ، 550 با 2 حافظه اختصاصی DDR3 و GDDR5 عرضه شده در کل از نظر کارایی بخوایم GDDR5ش رو در نظر بگیریم با کمی تخفیف نزدیک به GT630 DDR3 عمل میکنه !

اینو باید از AMD بپرسی !
نه بالاتر نیست ، همینجوری هم بخوایم در نظر بگیریم از 2 رقم اولشون مشخصه که 5570 مدل پایینتری هستش ! (منظورم سری ش که 5 باشه نیست رقم دومش که 5 هستش تا حدودی مشخص میکنه)
!
دو رقم اول یعنی مقایسه بین 55 و 46 ؟!
یعنی مثلا الان با طریقه محاسبه شما در مقایسه 5750 با 4850 ، 4850 باید سریعتر باشه ؟!:-/
اما فکر کنم 5750 یه مقداری سریعتره
اشتباه میکنم ؟

دو رقم اول یعنی مقایسه بین 55 و 46 ؟!
یعنی مثلا الان با طریقه محاسبه شما در مقایسه 5750 با 4850 ، 4850 باید سریعتر باشه ؟!:-/
اما فکر کنم 5750 یه مقداری سریعتره
اشتباه میکنم ؟
گفتم همینجوری بخوایم در نظر بگیریم برای این 2 مدل ، منظورم در تمام موارد و مدل ها نبود این قضیه تو کارتای ضعیفتر بیشتر به چشم میاد !
اگه بخوایم مثل شما مقایسه کنیم سری 5 میشه یه استثنا چرا که مثلا 5870 سریعتر از 6950 هستش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or