این 2 مدل با هم CF نمیشن هر چند اگر هم CF میشدن اتفاق خاصی نمی افتاد کلا CF تو کارتای ضعیف نتیجه ی مطلوبی نداره !سلام اگر دو کارت Ati 5570 و Ati 5450 برند saphire رو کراس فایر کنم بدردبخور هست ؟
در حد و اندازه کدوم یک از کارتای قویتر میشه ؟
این 2 مدل با هم CF نمیشن هر چند اگر هم CF میشدن اتفاق خاصی نمی افتاد کلا CF تو کارتای ضعیف نتیجه ی مطلوبی نداره !سلام اگر دو کارت Ati 5570 و Ati 5450 برند saphire رو کراس فایر کنم بدردبخور هست ؟
سلام اگر دو کارت Ati 5570 و Ati 5450 برند saphire رو کراس فایر کنم بدردبخور هست ؟
GTX660 Ti سریعتره !سلام...ببخشید GTX 580 بهتره یا 660TI?
وقتی سیستم مورد نیازش مشخص نشده چجوری میشه نظر داد ؟!سلام یه سوال داشتم من یه 6950 دارم به نظرتون باش میتونم بتلفیلد 4 رو با جزییات خوب بازی کنم؟؟
آیا احتیاجی به تعویضش هست؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
برای بازی زیر 500 تومن پولتو دور ریختی برای خرید گرافیکسلام
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم تو رنج قیمت 150 و اینا ، گشتم خیلی مدل بود و واقعا اینکه بفهمی کدوم مدل بهتره یکم مشکل بود ، اگر میشه من و در این امر کمک کنید. همینطور چند تا سوال دارم.
کارت گرافیک چقدر روی کیفیت بازی ، اینکه گیر و اینا نکنه و بشه خوب بازی کرد تاثیر داره ؟ - بعد اینکه یه سری کارت گرافیک ها من دیدیم از پاور هم به صورت جدا برق میگیرن اونا چه حورن ؟
از مدل های XFX - ASUS - MSI کدوم قابلیت بهتری دارند ؟
ببخشید....بین
MSI GFORCE GTX 660TI POWER EDITION
و
MSI 7970 REFRENCE
کدوم بهتره؟
همونطور که گفته شد یه کارت 150 تومنی فقط به درد خروجی تصویر و نهایت دیدن فیلم میخوره دیگه بازی بماند...سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم تو رنج قیمت 150 و اینا ، گشتم خیلی مدل بود و واقعا اینکه بفهمی کدوم مدل بهتره یکم مشکل بود ، اگر میشه من و در این امر کمک کنید. همینطور چند تا سوال دارم.
کارت گرافیک چقدر روی کیفیت بازی ، اینکه گیر و اینا نکنه و بشه خوب بازی کرد تاثیر داره ؟ - بعد اینکه یه سری کارت گرافیک ها من دیدیم از پاور هم به صورت جدا برق میگیرن اونا چه حورن ؟
از مدل های XFX - ASUS - MSI کدوم قابلیت بهتری دارند ؟
شما هنوز به نتیجه نرسیدی ؟!ببخشید....بین
MSI GFORCE GTX 660TI POWER EDITION
و
MSI 7970 REFRENCE
کدوم بهتره؟
اینو باید از AMD بپرسی !5570 چه طور از 4670 ضعیف تره ؟
مگه 5570 مدلش بالاتر نیست ؟:d
البته ببخشید سوالام مبتدیه
کارت که نیست گرافیک مجتمع برای لبتاب ها هستش ، 550 با 2 حافظه اختصاصی DDR3 و GDDR5 عرضه شده در کل از نظر کارایی بخوایم GDDR5ش رو در نظر بگیریم با کمی تخفیف نزدیک به GT630 DDR3 عمل میکنه !با سلام دوستان در مورد geforce 550m میتونید توضیح بفرمایید چه جور کارتی هست؟ممنونم
دو رقم اول یعنی مقایسه بین 55 و 46 ؟!اینو باید از AMD بپرسی !
نه بالاتر نیست ، همینجوری هم بخوایم در نظر بگیریم از 2 رقم اولشون مشخصه که 5570 مدل پایینتری هستش ! (منظورم سری ش که 5 باشه نیست رقم دومش که 5 هستش تا حدودی مشخص میکنه)
!

گفتم همینجوری بخوایم در نظر بگیریم برای این 2 مدل ، منظورم در تمام موارد و مدل ها نبود این قضیه تو کارتای ضعیفتر بیشتر به چشم میاد !دو رقم اول یعنی مقایسه بین 55 و 46 ؟!
یعنی مثلا الان با طریقه محاسبه شما در مقایسه 5750 با 4850 ، 4850 باید سریعتر باشه ؟!
اما فکر کنم 5750 یه مقداری سریعتره
اشتباه میکنم ؟