veryhigh
کاربر سایت
سلام
یکی از دوستاممیخاد یه گرافیک جدید بخره خودش چندان اطلاعات دقیق از کارت گرافیک نداره به همین دلیل گفت من براش یه کارت خوب پیدا کنم (بودجشم برا 680 کافیه ودر نتیجه برا خرید 7970 هم مشکل مالی نداره) از اولش من نظرم رو 680 بود رفتم یه فروم نظرم قطعی رو 680 شد ولی وقتی رفتم با افرادیگه ای تو فروم سخت افزار بحث کردم نظرم به 7970gh تغیر کرد....الان که یهذره فکر کردم دوباره دچار شک شدم که 680بهتره یا 7970gh. میشه با دلیل و مدرک کمکم کنیدکه کدوم بهتره؟؟
خب البته من از نظر تخصصی و کارشناسی اصلا در حد یه سری از دوستان تو این تاپیک نمیتونم راهنماییت کنم اما با بنچهایی که دیدم میتونم بگم که این دو کارت همرده هستن حالا بسته به بازی که برای کدوم شرکت بهینه باشه بعضی وقتتها 7970GHz و بعضی وقتها 680 بهتر عمل میکنه، از نظر درایور انویدیا بهتر عمل میکنه "البته این چند وقت AMD زیاد درایور میده اما خب نمیتونم بگم چطورین چون امتحان نکردم" انتخاب بین این دوتا بیشتر بر اساس سلیقه و بودجه میتونه باشه در کل هر کدوم رو بخره پشیمون نمیشه
این یه سری بنچ و مقایسه بینشون که از سایت Guru3D گرفتم
البته با درایور جدید انویدیا "314.21 BETA" برای کارتای انویدیا فریمها مسلما بهتر میشه و کاملا نزدیک هم میشن ...