مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
یکی از دوستاممیخاد یه گرافیک جدید بخره خودش چندان اطلاعات دقیق از کارت گرافیک نداره به همین دلیل گفت من براش یه کارت خوب پیدا کنم (بودجشم برا 680 کافیه ودر نتیجه برا خرید 7970 هم مشکل مالی نداره) از اولش من نظرم رو 680 بود رفتم یه فروم نظرم قطعی رو 680 شد ولی وقتی رفتم با افرادیگه ای تو فروم سخت افزار بحث کردم نظرم به 7970gh تغیر کرد....الان که یهذره فکر کردم دوباره دچار شک شدم که 680بهتره یا 7970gh. میشه با دلیل و مدرک کمکم کنیدکه کدوم بهتره؟؟

خب البته من از نظر تخصصی و کارشناسی اصلا در حد یه سری از دوستان تو این تاپیک نمیتونم راهنماییت کنم اما با بنچهایی که دیدم میتونم بگم که این دو کارت همرده هستن حالا بسته به بازی که برای کدوم شرکت بهینه باشه بعضی وقتتها 7970GHz و بعضی وقتها 680 بهتر عمل میکنه، از نظر درایور انویدیا بهتر عمل میکنه "البته این چند وقت AMD زیاد درایور میده اما خب نمیتونم بگم چطورین چون امتحان نکردم" انتخاب بین این دوتا بیشتر بر اساس سلیقه و بودجه میتونه باشه در کل هر کدوم رو بخره پشیمون نمیشه

این یه سری بنچ و مقایسه بینشون که از سایت Guru3D گرفتم

البته با درایور جدید انویدیا "314.21 BETA" برای کارتای انویدیا فریمها مسلما بهتر میشه و کاملا نزدیک هم میشن ...

سلام
یکی از دوستاممیخاد یه گرافیک جدید بخره خودش چندان اطلاعات دقیق از کارت گرافیک نداره به همین دلیل گفت من براش یه کارت خوب پیدا کنم (بودجشم برا 680 کافیه ودر نتیجه برا خرید 7970 هم مشکل مالی نداره) از اولش من نظرم رو 680 بود رفتم یه فروم نظرم قطعی رو 680 شد ولی وقتی رفتم با افرادیگه ای تو فروم سخت افزار بحث کردم نظرم به 7970gh تغیر کرد....الان که یهذره فکر کردم دوباره دچار شک شدم که 680بهتره یا 7970gh. میشه با دلیل و مدرک کمکم کنیدکه کدوم بهتره؟؟
تمام صحبت های دوستمون Veryhigh رو تایید می کنم منتهی بنده با توجه به تجربه و اینکه دوستان بنده هم سری های High End انویدیا رو دارند هم AMD بنده به شما توصیه می کنم حتما سراغ GTX 680 برید اگر توان مالیتون میرسه چون تکنولوژی های CUDA و Physx خیلی در بازی ها و تبدیل و پخش فیلم به کار میاد و در آینده پشیمون نمیشید که اگر مثلا چندتا بازی مثل BATMAN یا Metro یا Mafia II اومد با فیزیک مخصوص انویدیا شما نمیتونید اون هارو فعال کنید در تنظیماتتون.
از نظر ساپورت هم بنده انویدیا رو ترجیح میدم به دلایل نرم افزاری و درایوری که دوستمون اشاره فرمود.
از نظر تست هم به سایت Toms Hardware در اینجا نیز میتونید اعتماد کنید.
موفق باشید.

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت دوستان عزیز.
میخواستم بدونم قیمت کارت گرافیک XFX Radeon HD 6790 1GB GDDR5 الان توی بازار چنده؟
یکی از دوستان قصد خرید این کارت رو داره به صورت دسته دوم،تا تاریخ 8 2014 هم گارانتی داره.
تمامی متعلقات کارت هم موجوده و کم کار کرده.
قیمت که یهش دادن 380 نهایتا 350 هستش.
به نظرتون ارزش خرید داره و پیشنهاد خودتون چقدره؟
اصلا با این قیمت کارت دست دوم خوب چی پیدا میشه؟
پیشاپیش تشکر میکنم.

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت دوستان عزیز.
میخواستم بدونم قیمت کارت گرافیک XFX Radeon HD 6790 1GB GDDR5 الان توی بازار چنده؟
یکی از دوستان قصد خرید این کارت رو داره به صورت دسته دوم،تا تاریخ 8 2014 هم گارانتی داره.
تمامی متعلقات کارت هم موجوده و کم کار کرده.
قیمت که یهش دادن 380 نهایتا 350 هستش.
به نظرتون ارزش خرید داره و پیشنهاد خودتون چقدره؟
اصلا با این قیمت کارت دست دوم خوب چی پیدا میشه؟
پیشاپیش تشکر میکنم.

کارت خوبیه و راندمانش هم توی رده خودش خوبه، قیمت 350 تومن هم مناسبه، البته تا 400 یا 430 میشه 6850 هم خرید که یکم سریعتره، پس به دوستت بگو بگیره اما موقع خرید تخفیف بگیره!

درود بر اساتید عزیز
اخیرا گفته شده که BF4 روی رزولوشن 3K و 60 فریم بر ثانیه اجرا شده اونم با کارت 7990 :-o
اونوقت single GPU بوده یا CrossFire ؟

آخرین ویرایش:
درود بر اساتید عزیز
اخیرا گفته شده که BF4 روی رزولوشن 3K و 60 فریم بر ثانیه اجرا شده اونم با کارت 7990 :-o
اونوقت single GPU بوده یا CrossFire ؟

رزولوشن 3K جایی گفته نشده، اما 60 فریم بوده
کارت 7990 خودش یه کارت دو هسته ای هست که با CrossFire داخلی از طریق یه چیپ PLX به هم وصلن! عین این می مونه که دوتا کارت 7970 رو روی مادربرد با هم CrossFire کرده باشیم.

یکی از دوستان یه کارت میخواد با بودجه ی 200 تا 250 تومن ( میدونم کمه ) تا روی رزولوشن 768*1024 بازی کنه ! همون 30 فریم هم براش بسه .
ترجیحا DX11 هم داشته باشه ( نداشت اشکال نداره )
چه کارتایی پیشنهاد میکنید ؟ ( از هر دو برند )

---------- نوشته در 04:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

رزولوشن 3K جایی گفته نشده، اما 60 فریم بوده
کارت 7990 خودش یه کارت دو هسته ای هست که با CrossFire داخلی از طریق یه چیپ PLX به هم وصلن! عین این می مونه که دوتا کارت 7970 رو روی مادربرد با هم CrossFire کرده باشیم.

این منبع که گفته 3K بوده . البته منابع زیاده . این یکیشه
Battlefield 4 was running at 3k Resolution at 60 fps GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or