مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یکی از دوستان یه کارت میخواد با بودجه ی 200 تا 250 تومن ( میدونم کمه ) تا روی رزولوشن 768*1024 بازی کنه ! همون 30 فریم هم براش بسه .
ترجیحا DX11 هم داشته باشه ( نداشت اشکال نداره )
چه کارتایی پیشنهاد میکنید ؟ ( از هر دو برند )

---------- نوشته در 04:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

این منبع که گفته 3K بوده . البته منابع زیاده . این یکیشه
Battlefield 4 was running at 3k Resolution at 60 fps � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

می تونه GT630 رو بخره، اگه DDR5 باشه که بهتر، قیمتش همین حدود 200 تا 250 هست. 7750 هم همردش هست که موجود نیست.

در مورد لینک خبر هم بله، بعضی جاها 3K رو ذکر کردن، اگر BF4 رو سنگینتر فرض کنیم و ببینیم همین بتلفیلد 3 هم روی رزولوشن 2560*1600 (یعنی 4K) به سختی می تونه بالای 60 فریم بده:

Untitled-21.png

بچها کسی قیمت گرافیک 5850 رو میدونه چنده؟!!

دیگه تولید نمیشه و فقط دست دوم داره، میشه 400 تا 450 پیدا کرد.

یه کارت ارزون قیمت واسه کارهای معمولی و دیدن فیلم FULL HD چی میشه خرید؟ (نو و دسته دوم)

سایر مشخصات سیستم:
AMD PhenomII X4 965
DDR3 2*2GB 1333

مرسی
میتونی GT610 1GB با برد Inno3D رو در نظر بگیری حدودا 120 125 تومن در میاد !
سلام
کارت ZOTAC GTX670 AMP تو ایران هست؟
اگه هست قیمت چنده؟
موجود نیست !

سلام یه سوال داشتم کارت گرافیک gtx660 قوی تره یا amd 7850 ?
GTX660 سریعتره !
سلام الان کارت گرافیک AMD Radeon HD 6470M قیمتش چنده؟
به نظرتون برا بازی های امروزی چه طوره؟
6470M کارت نیست از سری نوت بوک کمپانی AMD به حساب میاد دقیقتر چیپ گرافیک مجتمع برای لبتاب ها هستش !
بدرد بازی که هیچ تا منوی بازی هم نمیره ، کلا فقط بدرد دیدن فیلم به همراه خروجی تصویر میخوره !

سلام به همه ی دوستان ،
قصد خرید یک گرافیک دارم،بین دو مدل msi 5830 twin forza2 و msi 7770 ghz مردد هستم،
کارت اولی کارکرده است و قیمت رو 420 بهم دادن ولی کارت دوم نو هستش و قیمت 490 رو گفتن،
بنظر دوستان کدوم کارت ارزش خرید بیشتری داره؟م
ممونم،
موفق باشید.

سلام به همه ی دوستان ،
قصد خرید یک گرافیک دارم،بین دو مدل msi 5830 twin forza2 و msi 7770 ghz مردد هستم،
کارت اولی کارکرده است و قیمت رو 420 بهم دادن ولی کارت دوم نو هستش و قیمت 490 رو گفتن،
بنظر دوستان کدوم کارت ارزش خرید بیشتری داره؟م
ممونم،
موفق باشید.
بدون شک 7770 پیشنهاد میشه ، قیمت هم خیلی خوبه !

سلام دوستان.
قیمت کارت GT620, GT610 و Gt630 رو می خواستم. مارک Asus بگیرم بهتره یا گیگا یا زوتاک یا...؟ خودم نظرم اسوس هست قیمت هاش مناسب تره. اگه خیلی تفاوت داره مارک دیگه ای بگیرم.
کارت GT610 اسوس 64 بیت بهتره یا Club که 128 هست؟ گارانتی اسوس ویستاست ولی کلاب شرکتیست. از برند کلاب اطلاعی ندارم ولی اسوس مطمئنه دیگه.
بازی زیاد نمیکنم ولی اگه بتونه بازی ها رو هم ساپورت کنه، خیلی فرق بین این مدل ها هست؟
تو این رنج قیمت از همین ها بخرم یا ATI؟

سلام دوستان.
قیمت کارت GT620, GT610 و Gt630 رو می خواستم. مارک Asus بگیرم بهتره یا گیگا یا زوتاک یا...؟ خودم نظرم اسوس هست قیمت هاش مناسب تره. اگه خیلی تفاوت داره مارک دیگه ای بگیرم.
کارت GT610 اسوس 64 بیت بهتره یا Club که 128 هست؟ گارانتی اسوس ویستاست ولی کلاب شرکتیست. از برند کلاب اطلاعی ندارم ولی اسوس مطمئنه دیگه.
بازی زیاد نمیکنم ولی اگه بتونه بازی ها رو هم ساپورت کنه، خیلی فرق بین این مدل ها هست؟
تو این رنج قیمت از همین ها بخرم یا ATI؟

این 3 مدل شباهتشون اینه که هیچ کدوم بدرد بازی نمی خورن و اصلا با این بودجه نمیشه کارت بازی خرید، اما نگفته پیداست که توی اینا GT 630 قویتره، از هر کدوم از برندایی هم که گفتی باشه فرقی نمی کنه، از ASUS,MSI,GIGA باشه خوبه.
با این پول اگه AMD هم بخوای بخری باز برای بازی مناسب نیستن،

سلام بر همگی
چندتا سوال داشتم :
1- کارت 560 (یا کارتی با همین قدرت) الان چند قیمته؟
2- یک کارت ضعیف ، برای کارای معمولی و قیمت پایین چی توصیه میکنید؟

در مورد لینک خبر هم بله، بعضی جاها 3K رو ذکر کردن، اگر BF4 رو سنگینتر فرض کنیم و ببینیم همین بتلفیلد 3 هم روی رزولوشن 2560*1600 (یعنی 4K) به سختی می تونه بالای 60 فریم بده:

Untitled-21.png
جسارتا فكر ميكنم اين چارتي كه شما گذاشتين مربوط به درايورهاي عهد قلقله ميرزا AMD هست. تو اين تست 7970 در حد GTX 580 ظاهر شده در صورتي كه با درايورهاي جديدتر حتي رفرنس 7970 هم سرعت فريم بالاتري از GTX 680 داره. حالا 580 بماند.
اگه بتونه در حالت Crossfire دوبرابر حالت Single GPU فريم بده سرعت فريم تو رزولوشن 2560 ميشه در حدود 78 فريم.

سلام بر همگی
چندتا سوال داشتم :
1- کارت 560 (یا کارتی با همین قدرت) الان چند قیمته؟
2- یک کارت ضعیف ، برای کارای معمولی و قیمت پایین چی توصیه میکنید؟
1-GTX560 که موجود نیست مدل بروزش میشه GTX660 که بسته به برند و مدل بین 1 تا 1.250 متغیره همرده ش از AMD هم میشه HD7870 که اینم بین 1.100 تا 1.300 متغیره !
2-میتونی GT610 1GB با برد Inno3d رو در نظر بگیری حدودا 125 130 تومن در میاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or