مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان یک سوال مهم داشتم
دوست من قبلا gtx580 داشت که الان اون رو با 7970 عوض کرده اما میگه کیفیت بازی با gtx580 خیلی بیشتر بوده مثلا میگفت توی far cry 3 کیفیت و انعکاس و..بازی خیلی بیشتر بوده میخواستم بدونم این واقعا صحت داره ؟

سلام.
کارتای 7970 و 7990 قیمتشون حدودا چنده؟ من کلا یا بهتره بگم اصلا با کارتای ATI سروکار نداشتم تاحالا! قویترینشون همین 7990 هست دیگه؟ در مقایسه با 690 یا 680 چطوره؟
و یه سوال کلی دیگه،به نظر شما کلا کارتای ATI بهترند یا Nvidia ؟ میدونم شاید سوال زیاد جالبی نباشه اما اگه با دلیل برای من توضیح بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم.
ممنون و تشکر
7970 از 1.650 تا 2.200 بسته به برند و مدل متغیره ، 7990 هم فعلا فقط PowerColorش موجوده و در کمترین حالت 4.750 مایشه ، بله 7990 سریعترین کارت AMD و سریعترین کارت موجود هستش البته 7990 از طرف خود کمپانی مادر معرفی و عرضه نشده (و احتمالا نمیشه) به نوعی یجور محصول ابداعی از سازنده های کارت گرافیک (مثل همین PowerColor Devil13 , ASUS ARESII یا HIS HD7970 X2) هستش به اینصورت که CFـه 2 تا 7970 رو ، رو یه PCB (مثل 690) پیاده و برای فروش قرار دادن !
در مورد سوال آخر هم دیگه اینجور سوال ها معنی نداره هر دو سازنده تو رده های قیمتی مختلف کارتای خوب و قدرتمندی رو عرضه میکنن ولی خوب از نظر درایور بخوایم در نظر بگیریم کمپانی Nvidia بروزتر و کلا درایورهای پایدارتری رو عرضه میکنه ! (چه از نظر ثبات سیستم چه از نظر راندمان تو بازیهای بروز)
دوستان یک سوال مهم داشتم
دوست من قبلا gtx580 داشت که الان اون رو با 7970 عوض کرده اما میگه کیفیت بازی با gtx580 خیلی بیشتر بوده مثلا میگفت توی far cry 3 کیفیت و انعکاس و..بازی خیلی بیشتر بوده میخواستم بدونم این واقعا صحت داره ؟
خیر به این راحتی نمیشه نتیجه گرفت با توجه به توضیحات تستر و کلا بروبچه های اونور آب این تفاوت رنگ ، روشنایی تصویر و... رو میشه با کالیبره کردن مانیتور بر طرف کرد ! (این حالت سلیقه ای داره و بسته به کاربر نوع تنظیمات هم فرق میکنه)
امروز رفتم کارت GT630 1GB GDDR5 بگیرم. ولی هرجا رفتم گفتن DDR3 هستش. اکثرآ میگفتن این مدل DDR5 نداره.

درسته؟؟؟؟؟ از کجا میشه این کارت رو گیرآورد؟
خیر درست نیست ، این لینک مشخصات GT630 رو کامل در اختیار گذاشته تو قسمت Memory Interface حالت DDR3 و GDDR5 با توضیحاتش قرار گرفته !
در کل اگه GDDR5 گیر نیاوردی یه 6 یا 7 درصد حدودا افت کارایی داره !

با این مشخصات :
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz
Motherboard: Asus P8P67
Memory: CORSAIR XMS3 1600 4 GB
Graphic Card: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Hard Drive: 500 GB
Power: Supply785w B-GREEN
Case: Green Magnum 2

می تونم یک 670 ببندم؟
راستی کارت 560 ti با 1.5 سال کار و گارانتی معتبر رو حداکثر چند می تونم بفروشم؟
مدل Asus هستش.

آخرین ویرایش:
سلام.من مشخصات سیستمم اینه

CPU E5800 3.2GHz dual 2MG Cache

RAM:2 GB DDR3 1333MHz

graphics GT220 1GB GDDR3

Main:P41T D3

سلام.من مشخصات سیستمم اینه.میخوام گرافیکم رو عوض کنم اگه میشه چند تا کارت تا 330 تومن پیشنهاد بدین حتما Directx11 داشته باشه.مشخصات تمام گرافیک ها رو خوندم تو سایت انویدیا ولی از قیمتهاش تو ایران اطلاع ندارم.مثلا یه GT640 مارک Club چنده؟راستی فعلا فقط میخوام رم و گرافیک رو ارتفا بدم و پولم به مادربرد و پردازنده نمیرسه(حتما الان میگین این چه سیستم آشغالیه ولی این طور نگاهش نکنین 2.5 سال پیش خوب بود)راستی اگه یه چیزی باشه بشه باهاش Crysis 3 رو مدیوم و رزولشن 1600X900 با فریم 25 بازی کرد خوبه.قیمت رم 2 یا 4 1333 رو هم بگید.گرافیک خودم چند می ارزه؟البته اونم نزدیک به دوسال کار کرده. ممنون

آخرین ویرایش:
با این مشخصات :
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz
Motherboard: Asus P8P67
Memory: CORSAIR XMS3 1600 4 GB
Graphic Card: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Hard Drive: 500 GB
Power: Supply785w B-GREEN
Case: Green Magnum 2

می تونم یک 670 ببندم؟
راستی کارت 560 ti با 1.5 سال کار و گارانتی معتبر رو حداکثر چند می تونم بفروشم؟
مدل Asus هستش.
بله بدون مشکل کار میکنه ، فقط یه 4GB به Ram هم اضافه کنی عالیه !
در مورد 560Ti هم بسته به برند و مدل میشه بین 600 تا 680~670 در نظر گرفت !
سلام.من مشخصات سیستمم اینه

CPU E5800 3.2GHz dual 2MG Cache

RAM:2 GB DDR3 1333MHz

graphics GT220 1GB GDDR3

Main:P41T D3

سلام.من مشخصات سیستمم اینه.میخوام گرافیکم رو عوض کنم اگه میشه چند تا کارت تا 330 تومن پیشنهاد بدین حتما Directx11 داشته باشه.مشخصات تمام گرافیک ها رو خوندم تو سایت انویدیا ولی از قیمتهاش تو ایران اطلاع ندارم.مثلا یه GT640 مارک Club چنده؟راستی فعلا فقط میخوام رم و گرافیک رو ارتفا بدم و پولم به مادربرد و پردازنده نمیرسه(حتما الان میگین این چه سیستم آشغالیه ولی این طور نگاهش نکنین 2.5 سال پیش خوب بود)راستی اگه یه چیزی باشه بشه باهاش Crysis 3 رو مدیوم و رزولشن 1600X900 با فریم 25 بازی کرد خوبه.قیمت رم 2 یا 4 1333 رو هم بگید. ممنون
تا 400 میشه HD7750 رو در نظر گرفت در غیر اینصورت HD6670 1GB GDDR5 بهترین انتخاب موجود هستش این از این !
اما سیستم به شدت ضعیفه حتی با افزایش میزان رم هم اتفاق خاصی نمیفته چون CPU محدودیت ایجاد میکنه (برای 6670 شاید تا 30 35 درصد از کاراییش دیده نشه) حالا اگه Resـه طبیعیه Monitor هم کمتر از 1680x1050 (بسته به بازی ، چون یه سری از بازیها اصلا به فریم قابل بازی تو این Res با 6670 نمیرسن) باشه وضعیت بدتر هم میشه در آخر وضعیت پاور هم مشخص نیست چون اگه این قطعه هم حداقل توان مورد نیازش رو تامین نکنه باز افت کارایی خواهی داشت !

تا 400 میشه HD7750 رو در نظر گرفت در غیر اینصورت HD6670 1GB GDDR5 بهترین انتخاب موجود هستش این از این !
اما سیستم به شدت ضعیفه حتی با افزایش میزان رم هم اتفاق خاصی نمیفته چون CPU محدودیت ایجاد میکنه (برای 6670 شاید تا 30 35 درصد از کاراییش دیده نشه) حالا اگه Resـه طبیعیه Monitor هم کمتر از 1680x1050 (بسته به بازی ، چون یه سری از بازیها اصلا به فریم قابل بازی تو این Res با 6670 نمیرسن) باشه وضعیت بدتر هم میشه در آخر وضعیت پاور هم مشخص نیست چون اگه این قطعه هم حداقل توان مورد نیازش رو تامین نکنه باز افت کارایی خواهی داشت !
ببخشید تو این رنج قیمت Nvidia نمیتونین پیشنهاد بدین؟اخه نظر خودم بیشتر روی انویدیا است.راستی من با همین سیستم Crysis 2 رو با گرافیک بالا(به جز Anti) بازی کردم در رزولشن اصلی مانیتورم که 1600X900 هست 32 فریم میداد.حالا بعدا که مادربرد رو عوض کردم پردازنده رو هم ارتقا میدم چون الان مادربرد ها خیلی گرونه واسه این مادربرد قدیمی ما هم که Core 2 quad دیگه پیدا نمیشه.مادر برد من تا 6 گیگابایت رم هم جواب میده یا 4 دیگه آخرشه؟پاورم هم فکر میکنم دور وبر 600 وات باشه.راستی یه سوال چرا وقتی پردازندم رو اور میکنم به جای اینکه سرعت بازی بره بالا میاد پایین؟ولی وقتی آندرکلاک میکنم حدود 8 فریم میره بالا ولی Load بازی طولانی تر میشه8-|ممنون یه مورد دیگه هم هست که با اور تو بنچ مارک ها هم تغییری نمیبینم که فکر میکنم دلیلش رم پایینمم باشه که نمیتونه اطلاعات رو در اختیار پردازنده قرار بده.

آخرین ویرایش:
ببخشید تو این رنج قیمت Nvidia نمیتونین پیشنهاد بدین؟اخه نظر خودم بیشتر روی انویدیا است.راستی من با همین سیستم Crysis 2 رو با گرافیک بالا(به جز Anti) بازی کردم در رزولشن اصلی مانیتورم که 1600X900 هست 32 فریم میداد.حالا بعدا که مادربرد رو عوض کردم پردازنده رو هم ارتقا میدم چون الان مادربرد ها خیلی گرونه واسه این مادربرد قدیمی ما هم که Core 2 quad دیگه پیدا نمیشه.مادر برد من تا 6 گیگابایت رم هم جواب میده یا 4 دیگه آخرشه؟پاورم هم فکر میکنم دور وبر 600 وات باشه.راستی یه سوال چرا وقتی پردازندم رو اور میکنم به جای اینکه سرعت بازی بره بالا میاد پایین؟ولی وقتی آندرکلاک میکنم حدود 8 فریم میره بالا ولی Load بازی طولانی تر میشه8-|ممنون یه مورد دیگه هم هست که با اور تو بنچ مارک ها هم تغییری نمیبینم که فکر میکنم دلیلش رم پایینمم باشه که نمیتونه اطلاعات رو در اختیار پردازنده قرار بده.
از Nvidia هم میشه GTS450 (در صورتیکه گیر بیاد) رو در نظر گرفت !
بله خوب اگه فقط اجرای بازی مد نظر باشه کارت شما بیشتر بازیها رو اجرا میکنه ولی کافیه یه صحنه ی شلوغ با حجم زیادی از جزئیات ایجاد بشه بعدش فریمی که بدست میاد دیدنیه در مورد Crysis 2 هم در صورتیکه تنظیمات و جزئیات رو حداقل حالت ممکن قرار بگیره حداقل فریم قابل بازی تو اون Res بدست میاد ولی خوب همونطور که گفتم کافیه تو یه صحنه انفجار یا حجم بافت ها بالا بره بعدش...
!
در مورد قطعات دیگه هم تاپیک جداگانه هست ولی خوب چون مربوط به گرافیک میشه همینجا جواب میدم ، Ram هم 4GB نهایت حجم ساپورتی هستش اون پاور هم احتمالا خروجی Realش حدودا 420w یا کمتر باید باشه در نتیجه با خرید هر کدوم از کارتای پیشنهادی تو کوتاه مدت مشکلی ایجاد نمیشه ولی تو دراز مدت به دلیل افت راندمان پاور احتمالا مشکل ایجاد میکنه !

اقا رامین بی زحمت ارزون ترین کارت گرافیک انویدیا یا ای تی ای معرفی کنید من کارت گرافیک سیستم دفتر سوخته باهاش کارای اداری میکردم نهایتا دوتا دو بازی میکردم با پایین ترین تنظیمات کارت قبلی ۸۶۰۰ بود مادربوردم m2n e هست سی پی یو athlon x2 4400فقط پایین ترین قیمت باشه برا دفتر اررش نداره دسته دو هم چند جا گشتم پیدا نکردم ممنون

اقا رامین بی زحمت ارزون ترین کارت گرافیک انویدیا یا ای تی ای معرفی کنید من کارت گرافیک سیستم دفتر سوخته باهاش کارای اداری میکردم نهایتا دوتا دو بازی میکردم با پایین ترین تنظیمات کارت قبلی ۸۶۰۰ بود مادربوردم m2n e هست سی پی یو athlon x2 4400فقط پایین ترین قیمت باشه برا دفتر اررش نداره دسته دو هم چند جا گشتم پیدا نکردم ممنون
ارزونترین کارتی که بشه پیدا کرد HD5450 1GB یا GT210 1GB هستش حدودا 110 115 تومن در میاد !
سلام تا رنج 1 ملیون چی پیشنهاد می کنید
HD7850 با برد Club3D یا Sapphire پیشنهاد میشه !

سلام، یه کارت گرافیک تا سقف 800-900 میخواستم. قیمت پاور رو هم در نظر نگیرید، بعد از خرید کارت پاور مناسبش رو تهیه میکنم.
CPU هم 2500k هست. اگه CPU گلوگاه میشه لطفاً بگید که یه فکری به حال CPU هم بکنم. با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or