من یک کارت Radeon HD 5870 دارم که تقریبا 2 سال پیش خریدم 400 هزار تومن الان به من پیش نهاد شده که با یک کارت Radeon HD 7790 عوض کنم. آیا کار معقولیه؟ چون قیمتی هم تو بازار برای این مدل ندیدم؟ باید چیزی هم سر بگیرم یا مالخودم بهتره؟
دوستان عزیز من یه سیستم دارم با این مشخصات
cpu :cor i3 2100حالا می خوام یه کارت گرافیک اضافه کنم برای گیم
ram : 4Gb 2*2 1333
power : 530 green
MB: Asrock H67
یه کارت مدیوم می خوام بگیرم که مشکلی برای اجرای بازی ها نداشته باشم.
بودجه هم کمتر از 200 بیشتر از 150
حالا نمی دونم الان بگیرم یا صبر کنم برای بعد از عید
شما چه نظری دارید
اینو قبول دارم که فار کرای 3 گرافیک فوق خفنی داره و خودم با رزولوشن 900*1440(مانیتورم بیشتر از این ساپورت نمیکنه)و تنظیمات کاملا اولترا کمتر از 30FPs گرفتم اما اگر من بلک اپس 2 مثال زدم بخاطر این بود که این بازی جدید اموده و فکر کنم 2 ماه نشده هنوز وگرنه میتونستم BF3 مثال بزنم که تو این بازی همین تنظیماتی که بالا گفتم 60fps دارم اما BF3 بازی هست که تکنولوژی پارسال دارهشما فارکرای3 رو روی دایریکس 11 تست کن...ببین روی کمترین سطح تنظیمات چه فریمی میده
قبلا هم گفتم این باوری که شما برای نشون دادن توانایی کارت داری کاملا غلطه Crysis سال 2007 اومد ولی هنوزم به عنوان یک بنچمارک معتبر برای کارتای جدید ازش استفاده میشه در کل سری COD از سبکترین بازیهای موجود هستش یعنی چه GTS450 بندازی چه GTX690 هر دو یه خروجی در اختیار شما میذارن با این تفاوت که 690 نزدیکه به 80 درصد فریم مرده میده !اینو قبول دارم که فار کرای 3 گرافیک فوق خفنی داره و خودم با رزولوشن 900*1440(مانیتورم بیشتر از این ساپورت نمیکنه)و تنظیمات کاملا اولترا کمتر از 30FPs گرفتم اما اگر من بلک اپس 2 مثال زدم بخاطر این بود که این بازی جدید اموده و فکر کنم 2 ماه نشده هنوز وگرنه میتونستم BF3 مثال بزنم که تو این بازی همین تنظیماتی که بالا گفتم 60fps دارم اما BF3 بازی هست که تکنولوژی پارسال داره
HD7770 با برد Club3D یا Sapphire پیشنهاد میشه !عزيزان كارت تا حدود 400 نهايت 450 چي پيشنهاد ميكنين؟
ممنون.
تشكر.HD7770 با برد Club3D یا Sapphire پیشنهاد میشه !
تشكر.
پاور 430 وات جوابگو هست براي اين كارت؟
سي پي يو : AMD A8 3870K
رم : 4 گيگ (2 تا 2 گيگ)
هارد ديسك : 2 تا
3 تا فن 8 سانتي متري معمولي
يه دونه هم اپتيكال درايو
ممنون.
اون موقع شاید با 500 تومن فقط بتونی رم بخری واسه سیستمدوستان کسی نمیدونه بعد از عید نزدیک انتخابات قیمتها چجوریه

دوستان کسی نمیدونه بعد از عید نزدیک انتخابات قیمتها چجوریه
من الان 6870 دارم و میخوام بفروشم .چه کارتی رو بگیرم که پرفورمانسش بهتر باشه و زیاد هم پول مابه تفاوت اینها ندم .
سلام
ببخشید از 6950 بهتر در رده پولی خودش هست ؟
ببخشید به نظر شما چه پاوری براش کافی هست ؟
ممنون