مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من یک کارت Radeon HD 5870 دارم که تقریبا 2 سال پیش خریدم 400 هزار تومن الان به من پیش نهاد شده که با یک کارت Radeon HD 7790 عوض کنم. آیا کار معقولیه؟ چون قیمتی هم تو بازار برای این مدل ندیدم؟ باید چیزی هم سر بگیرم یا مالخودم بهتره؟

دوستان عزیز من یه سیستم دارم با این مشخصات
cpu :cor i3 2100
ram : 4Gb 2*2 1333
power : 530 green
MB: Asrock H67​
حالا می خوام یه کارت گرافیک اضافه کنم برای گیم
یه کارت مدیوم می خوام بگیرم که مشکلی برای اجرای بازی ها نداشته باشم.
بودجه هم کمتر از 200 بیشتر از 150
حالا نمی دونم الان بگیرم یا صبر کنم برای بعد از عید
شما چه نظری دارید

دوستان عزیز من یه سیستم دارم با این مشخصات
cpu :cor i3 2100
ram : 4Gb 2*2 1333
power : 530 green
MB: Asrock H67​
حالا می خوام یه کارت گرافیک اضافه کنم برای گیم
یه کارت مدیوم می خوام بگیرم که مشکلی برای اجرای بازی ها نداشته باشم.
بودجه هم کمتر از 200 بیشتر از 150
حالا نمی دونم الان بگیرم یا صبر کنم برای بعد از عید
شما چه نظری دارید

واسه خرید اصلا تقلا نکنید. چند روز پیش داشتم یک مقاله اقتصادی می خوندم توضیحش این بود که حتی اگه دلار هم ارزون بشه قیمت ها پایین نمیاد. البته این فقط حدس است. البته با 200000 هم هیچ فرقی نمیکنه الان بگرید یا بعدا.
من این کارت ها رو بهتون پیشنهاد میکنم:

XFX 6670 2 gb یا Nvidia Gforce 630

شما فارکرای3 رو روی دایریکس 11 تست کن...ببین روی کمترین سطح تنظیمات چه فریمی میده
اینو قبول دارم که فار کرای 3 گرافیک فوق خفنی داره و خودم با رزولوشن 900*1440(مانیتورم بیشتر از این ساپورت نمیکنه)و تنظیمات کاملا اولترا کمتر از 30FPs گرفتم اما اگر من بلک اپس 2 مثال زدم بخاطر این بود که این بازی جدید اموده و فکر کنم 2 ماه نشده هنوز وگرنه میتونستم BF3 مثال بزنم که تو این بازی همین تنظیماتی که بالا گفتم 60fps دارم اما BF3 بازی هست که تکنولوژی پارسال داره

اینو قبول دارم که فار کرای 3 گرافیک فوق خفنی داره و خودم با رزولوشن 900*1440(مانیتورم بیشتر از این ساپورت نمیکنه)و تنظیمات کاملا اولترا کمتر از 30FPs گرفتم اما اگر من بلک اپس 2 مثال زدم بخاطر این بود که این بازی جدید اموده و فکر کنم 2 ماه نشده هنوز وگرنه میتونستم BF3 مثال بزنم که تو این بازی همین تنظیماتی که بالا گفتم 60fps دارم اما BF3 بازی هست که تکنولوژی پارسال داره
قبلا هم گفتم این باوری که شما برای نشون دادن توانایی کارت داری کاملا غلطه Crysis سال 2007 اومد ولی هنوزم به عنوان یک بنچمارک معتبر برای کارتای جدید ازش استفاده میشه در کل سری COD از سبکترین بازیهای موجود هستش یعنی چه GTS450 بندازی چه GTX690 هر دو یه خروجی در اختیار شما میذارن با این تفاوت که 690 نزدیکه به 80 درصد فریم مرده میده !
عزيزان كارت تا حدود 400 نهايت 450 چي پيشنهاد ميكنين؟
ممنون.
HD7770 با برد Club3D یا Sapphire پیشنهاد میشه !

دوستان کسی نمیدونه بعد از عید نزدیک انتخابات قیمتها چجوریه

دوست عزیز احتمالش هست که از عید تا نزدیکی انتخابات قیمت ارز آزاد کاهش پیدا کنه یعنی این انتظار هم میره. ولی هیچ حساب و کتابی نداره.الان کالاهای آی تی که وارد میشه اکثرا با ارز مبادله ای هست نه ارز آزاد دلیلشم اینه که وارد کننده ها با ارز دارن وارد می کنن که به میزان زیاد در اتاق مبادلات موجود هست، نه دلار!

---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

من الان 6870 دارم و میخوام بفروشم .چه کارتی رو بگیرم که پرفورمانسش بهتر باشه و زیاد هم پول مابه تفاوت اینها ندم .

دوست عزیز وقتی چنین کارتی خوبی داری چرا میخوای بفروشی، همینو نگه دار. کارت با زیر مدل مشابه از سری 7000 بالای 900 هزار تومن هست.

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

سلام

ببخشید از 6950 بهتر در رده پولی خودش هست ؟

ببخشید به نظر شما چه پاوری براش کافی هست ؟

ممنون

600 وات گرین تقریبا برای هر رنج کارت گرافیک و پردازنده کافیه. این رو هم در نظر بگیرید برقی که کامپیوتر حتی در بالاترین کارایی سخت افزار ها هم استفاده می کنه، کمتر از این حرفاست.

سلام

ببخشید به نظر شما امتیاز زیر برای 480 زیاد نیست ؟

NVIDIA GeForce GTX 480 video card benchmark result - Intel Core i7-960 Processor,Gigabyte Technology Co., Ltd. G1.Sniper score: P13961 3DMarks

چطوری همچین امتیازی میشه با یکدونه 480 بدست آورد ؟

یعنی میخوام بدون به نظر شما 480 انقدر قدرتمند هست ؟

ممنون

ببخشید 480 چه پاوری میخواد ؟ و اینکه آیا این کارت بهتره یا 6950 ؟

ممنون ببخشید که تعداد سوالهام بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or