مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب يعني قيمتش زياده؟ من فکر ميکنم با توجه به توانايي اين کارت و قيمتش مناسب باشه! باز بچه ها نظر بدين با اين مبلغ کارت بهتري سراغ داريد؟

دوست عزیز منظورم اینه که دقیقا 630 هم همین قیمته تازه 220 - 230 هزار تومن.

پیشنهاد اکید من این هست که رم با cpu با گرافیک حتما در یک سطح باشن اگه 680 برمیدارید یه 3470 با رم باس بالا ترجیحا 2400 به شدت پیشنهاد می شه یا حداقل 2500 با رم 1600(8 گیگ)(البته از لحاظ قیمتی فرقی با هم ندارن مگه 3570 بردارید که کمی گرون تر هست) تفکر هر چی داری خرج گرافیک کن به شدت اشتباهه و خودم هم تجربش کردم

سلام دوستان
یهسوال داشنم فرق gt 680 و gtx 680 چیه؟واینکه اگه من یه کارت از سری 400 یا 500 gtx بخرو بهتره یا gt 600؟
gt برای لپ تاب هست gtx درستشه شما بسته جیبت باید عمل کنی اما زیر 660 کارت های سری 6 به درد نمی خورن
660ti الان تو بازار هست؟ قیمتش رو میخواستم ...

از 1100 به بالا

660ti الان تو بازار هست؟ قیمتش رو میخواستم ...
آلان به این شکل شده که کارت های انویدیا به نسبت Radeon کمتر در بازار پیدا میشن یا لااقل تنوع مدل پایین تری دارن و به نسبت پولی که می پردازید، قیمت بالاست.

سلام
میخواستم بپرسم بهترین کارت تو رنج قیمت 400 تا 450 چیه؟
ترجیحا انویدیا
خودم الان GTS250 Soyo دارم. خداییش کارت خوبیه ولی دیگه یواش یواش باید عوضش کنم
بنظرتون این کارتم رو چند بفروشم خوبه؟
خیلی ممنون

باور كنين يا نه (چون هنوز خودمم باور نكردم كامل :d) ديروز Sapphire Radeon HD 7870 2G گرفتم 880 تومن! پكيج بزرگ با يه عالمه كابل و تبديل! يه كابل HDMI توش داشت با حدودا 5-6 تا تبدليل هاي مختلف به هم! خودم كف كردم! :d

سلام
میخواستم بپرسم بهترین کارت تو رنج قیمت 400 تا 450 چیه؟
ترجیحا انویدیا
خودم الان GTS250 Soyo دارم. خداییش کارت خوبیه ولی دیگه یواش یواش باید عوضش کنم
بنظرتون این کارتم رو چند بفروشم خوبه؟
خیلی ممنون
تا 500 بهترین انتخاب موجود HD7770 هستش حالا با برد Club3D یا SAPPHIRE !
کارت خودت هم فک میکنم 115~110 مناسب باشه !

سلام

ببخشید به نظر شما 6970 بهتره یا 7870 یا 7850 ؟ (ارزونتر و به صرفه تر منظورم هست تقریبا و قدرتمندتر)

ببخشید اگه میشه حدود قیمت رو در تهران هم بدونم ممنون میشم

ممنون

سلام دوستان ، من یه کارت گرافیک gt430 دارم که برندش هم ladybird هست. این کارتو یک سال و خرده ای پیش خریدم و کلا دو ماه رو سیستم بوده و کار کرده و تا حدود یکسال دیگه هم گارانتی داره حالا هم میخام بفروشمش ، به نظرتون چند بدم بره؟
بعد بجز پاساژهای خ ولیعصر جایه دیگه ای هم هست برم سر بزنم ببینم میخرن یا نه؟
اینم مشخصاتش : 1gig , ddr3 , 128bit

سلام

ببخشید به نظر شما 6970 بهتره یا 7870 یا 7850 ؟ (ارزونتر و به صرفه تر منظورم هست تقریبا و قدرتمندتر)

ببخشید اگه میشه حدود قیمت رو در تهران هم بدونم ممنون میشم

ممنون
شما هنوز تصمیم نگرفتی ؟!
یبار میگی 480 یبار 6970 حالا هم... !
6970 موجود نیست 7870 بین 900 تا 1.100 و 7850 هم بین 750 تا 1 تومن بسته به برند و مدل متغیره !
بین این 3 مدل هم 7870 سریعتره !
سلام دوستان ، من یه کارت گرافیک gt430 دارم که برندش هم ladybird هست. این کارتو یک سال و خرده ای پیش خریدم و کلا دو ماه رو سیستم بوده و کار کرده و تا حدود یکسال دیگه هم گارانتی داره حالا هم میخام بفروشمش ، به نظرتون چند بدم بره؟
بعد بجز پاساژهای خ ولیعصر جایه دیگه ای هم هست برم سر بزنم ببینم میخرن یا نه؟
اینم مشخصاتش : 1gig , ddr3 , 128bit
فک میکنم 115 120 مناسب باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or