مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

شرمنده دوستان
یه سوال دیگه!
الان گرافیکم Sapphire Radeon HD 5830 1gb که دو سال و نیم کار کرده رو حدود چند بفروشم منصفانست؟؟؟

کارت 5830 قدرتی برابر با 460 داره حالا ببین یه 460‎رو چقدر ازت میخریدن
فکرکنم زیر 200‎بفروشی اشتباه کردی
درمورد خرید کارت البته پیشنهاد منه چون خودم هم ‏AMD‏ داشتم و هم انویدیا ولی به نظرم اگه انویدیا بخری بهتره باشه
به چند دلیل:‏
‏1.بیشتر بازیها برای کارت های انویدیا بهینه ترن البته بازیهایی هم هستند که با کارتهای ‏AMD‏ پرفورمنس بهتری نشون میدن مثل ‏D.I.R.T‏ و‏‎ ‎هیتمن
2.ساپورت درایوری انویدیا بهتره و بازیهایی که اوایل میان و بد فریم میدن انویدیا سریعتر درایور ارائه میده برای حل مشکل‎..‎‏ امسال چندتا از بازیها همینطور شد
3.بعضی بازیها قابلیت ‏PHYSX‏ دارن که فقط با کارتهای انویدیا قابل اجراست مثل ‏MAFIA2‏ و ‏BATMAN A.C‏ و ‏Borderlands 2‎‏ و درآینده نزدیک بازی ‏Metro Last Night
4.کارتهای انویدیا کمی خنک تر هستند پس برای آورکلاک بهتر جواب میدن بخصوص سری 500 و 600 البته کارتهای سری 400 که برای نیمرو درست کردن بد نبود ‎:) ‏‎

کارت 5830 قدرتی برابر با 460 داره حالا ببین یه 460‎رو چقدر ازت میخریدن
فکرکنم زیر 200‎بفروشی اشتباه کردی
این کارت مال 2 نسل قبل هستش و تو مبحث DX11 ضعیف عمل میکنه (تو این مورد در حد 460 حتی 768MB هم نیست) در نتیجه بخواد 200 یا بالاتر بفروشه باید برای خودش نگه داره !

آخرین ویرایش:
این کارت مال 2 نسل قبل هستش و تو مبحث DX11 ضعیف عمل میکنه (تو این مورد در حد 460 حتی 768MB هم نیست) در نتیجه بخواد 200 یا بالاتر بفروشه باید برای خودش نگه داره !

البته از رده نسلی هم رده هستند
ولی قبول دارم که ‏460 در ‏DX11‏ بهتر عمل میکنه اما تو ‏DX9‏ کارت 5830 برابر و حتی گاهی بهتره
آخه(از رو بنچمارک ها میگم) و اینکه دوسال پیش دقیقا یادمه سر خرید این دوکارت تردید داشتم که البته 460‎خریدم‎

این 650 ti مثل اینکه اومد.. قیمتشو میشه بگید ؟
( یه سواله دیگه که همین جا بپرسم نرم جای دیگه ! مصرف برق یه رم 2 گیگ چقدره ؟ بازدهیه 2تا 4 گیگ با 4 تا 2 فرقی داره ؟ )

( یه سواله دیگه که همین جا بپرسم نرم جای دیگه ! مصرف برق یه رم 2 گیگ چقدره ؟ بازدهیه 2تا 4 گیگ با 4 تا 2 فرقی داره ؟ )

با اجازه اساتید
سوال اولتون رو قیمت دقیق ندارم چون بازار به هم ریختس
سوال دوم هم هر ماژول ‏DDR3‏ فارغ از حجم رم حدود 15 وات مصرفشه‎

البته از رده نسلی هم رده هستند
ولی قبول دارم که ‏460 در ‏DX11‏ بهتر عمل میکنه اما تو ‏DX9‏ کارت 5830 برابر و حتی گاهی بهتره
آخه(از رو بنچمارک ها میگم) و اینکه دوسال پیش دقیقا یادمه سر خرید این دوکارت تردید داشتم که البته 460‎خریدم‎
بله نسبت به 460 حرف شما درسته ولی منظور من از 2 نسل قبل بابت افت قیمتش بود !
DX9 رو هم به نوعی خدا بیامرزه دیگه کمتر از بنچمارک های DX9 برای سنجش قدرت کارت ها استفاده میکنن !
تا جایی که من اطلاع دارم ASUS و MSIش موجوده بین 600 تا 680 متغیره ! (ارزش خرید هم نداره)
سوالت مربوط به این بخش نیست ، بستگی به ولتاژ کاری و نوع RAMها داره ولی خوب هر ماژول DDR3 v1.5 در بالاترین حالت 8w (بسته به برند ، مدل و... بطور کلی تو بازه ی 5w تا 8w قرار میگیره) مصرف انرژی داره در مورد بخش آخر سوال هم خیر فرقی نداره !

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنمایی همه دوستان ولی کارتم رو 250 فروختم!!!!:d
یه کارت دسته دوم MSI 6950 Twinfrozer III PE/OC به قیمت 650 پیدا کردم,نظر اساتید در مورد این کارت چیه و قیمتش چیه؟؟

یه کارت دسته دوم MSI 6950 Twinfrozer III PE/OC به قیمت 650 پیدا کردم,نظر اساتید در مورد این کارت چیه و قیمتش چیه؟؟
از نظر من که کارت خوبیه قیمتشم خوبه قدرتش از 560ti بیشتر و تقریبا اندازه یک 570 هستش حالا یه ذره کمتر..
به نظر بتونی باهاش crysis3 رو با 30 فریم (ultra) روی فول اچ دی بازی کنی
ادیت:راستش سی پی یوت رو ندیده بودم تازه دیدم.. با این سی پس یو باید بیخیال ultra بشی شاید بتونی رو high بازی کنی

از نظر من که کارت خوبیه قیمتشم خوبه قدرتش از 560ti بیشتر و تقریبا اندازه یک 570 هستش حالا یه ذره کمتر..
به نظر بتونی باهاش crysis3 رو با 30 فریم (ultra) روی فول اچ دی بازی کنی
ادیت:راستش سی پی یوت رو ندیده بودم تازه دیدم.. با این سی پس یو باید بیخیال ultra بشی شاید بتونی رو high بازی کنی

آره احتمال زیاد CPU دردسر ساز بشه واسم ولی در حال حاضر بودجه ای واسه تعویضش ندارم!!!
فعلا فقط تو فکر نعویض گرافیکم!!!:d

سلام
یه کارت میخوام فقط واسه فیفا زدن !!! خلاصه گفتم دیگه . برای کسی که گیم فقط فیفا بازی میکنه .
مرسی
یه GT630 , GT440 یا HD6670 کارتو راه میندازه ! (حالا GDDR5 باشه که چه بهتر)
بله خوب با قیمتای جدید دلار باید بالاتر میفروختی !
قبلا هم گفتم تا رنج 600 هم پیدا کردی پیشنهاد میشه با وضع جدید هم که... ، نوش هم نیست در مورد کارایی هم که در حد GTX560 Ti هستش حالا یجا سریعتر یجا دیگه ضعیفتر ولی تفاوتشون محسوس نیست !
ویرایش : خوب الان دیدم این 6950 مدل OC هستش پس به نسبت سریعتر از 560Ti و نزدیک به 570 هستش !

آخرین ویرایش:
من ASUS GTX 650 Ti DCII 1GB GDDR5 رو دیدم 650 تومن ارزش خرید داره؟
بعد تو این رده قیمت nvidia خوبه یا ati ؟
کارم هم فقط بازی است
اینم از سیستمم
cpu : E8400
motherboard : asus P5Q-E
ram : 2 * 2gb
power : 535w green
سوال اخرم هم اینه که مادر بورد من PCI-E 2 رو پشتیبانی میکنه نصب این کارت گرافیک روش مشکل ایجاد نمیکنه؟

کارم هم فقط بازی است
اینم از سیستمم
سوال اخرم هم اینه که مادر بورد من PCI-E 2 رو پشتیبانی میکنه نصب این کارت گرافیک روش مشکل ایجاد نمیکنه؟

دوست عزیز؛ کلا الان قیمت کارت های انویدیا به نسبت radeon بسیار گرونه! کارت HD 7770 و 650ti دو تا کارت هر دو به قیمت 150 دلار هست ولی 7770 قیمت 400 , 600ti به قیمت 650 تا 700 هر چند که 650ti عملکرد بهتری در بازی ها داره. تو این وضعیت خرید محصولات انویدیا منطقی به نظر نمیرسه.

کارم هم فقط بازی است
اینم از سیستمم
خیر ارزش خرید نداره !
شما بهتره بری سراغ HD7770 حالا با برد SAPPHIRE یا Club3D !
در مورد نصبش هم خیر مشکلی ایجاد نمیشه !

ممنون از راهنمایی اخه من بین nvidia و ati مونده بودم شکم بر طرف شد
ولی حالا تو رنجر 650 یا 700 تومن در سری radeon انتخاب بهتری وجود نداره اخه 7770 دور و بر 450 تومنه گفتم من که میخوام خرج کنم یه چیز بهتر بگیرم
بعد اگه مشه برندش و مدل دقیقش رو هم بگید ممنون میشم چون اگه فروشنده ببینه چیزی بارم نیست جنسشو بهم میندازه
ترجیها msi و asus باشه چون نمیخوام ریسک کنم( از نظر کیفیت )
بازم از کمکاتون متشکرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or