مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بازم ممنون سعید جان گل
بازم یه مسئله هست اینجا!
ببین توی همون آدرسی که دادم گفته که اون گرافیک بدون فیزیکس فلان نمره رو گرفته ولی با اون دستکاری فیزیکس نمره خیلی بالاتری رو گرفته!
این چجوری بوده آخه؟

مرسی که انقدر سریع جواب میدی :">
پس با سیستم فعلی و 6670 میتونم یه چند وقته دیگه بازی کنم :)
یه چندتا سوال دیگه هم دارم :">
از این 2 تا که معرفی کردی کدوم بهتر ؟ 6670 یا Gt630
نوع مارکش مهم هست ؟یا زیاد فرقی نداره ؟ اگه اون مارکی که گفتی تو بازار نبود ، چه مارک دیگه ی پیشنهاد میدی ؟
یه سوال خیلی فنی داشتم و....
من این پاور رو چند وقت پیش خریدم تقریبا هم نو ، نو ، فکر کنم کلا 30-40 ساعت باهاش کار کردم
بنظرت میشه برد نمایندگی عوضش کرد ؟
خواهش میکنم
6670 کمی سریعتره !
تو مدلای Ref یا مرجع هیچ تفاوتی بین کارتا نیست برند کارت زمانی به چشم میاد که دنبال یه کارت خاص از یه مدل مشخص باشی مثلا OC باشه ، خنک کننده ی بهتری داشته باشه ، قابلیت OC بالاتری داشته باشه و...
بحث نو یا کهنه بودنش نیست پاور فعلی ت برای این کارت ضعیفه و خیلی زود برای کارت جدید مشکل ایجاد میکنه ، در مورد تعویضش هم بعید میدونم چون استفاده شده !

ممنون از راهنمایت اقا رامین
من پاورمو بردم با یه پاور green GP480A-EU عوض کردم و 65 تومن هم سر دادم
بنظرت این خوبه؟ از لحاظ قیمت چطور ؟ زیاد گرفت یا ... ؟واسه خودم GREEN GP330A-SP بود
راجبع برند هم ، دنبال یه چیزی هستم که کم صدا باشه حالا قیمتش یکم بالاتر هم بود مهم نیست
2تا سوال دیگه هم داشتم:">:">
بعضی از این 6670 ها DDR5هستن
میخواستم ببینم به مادربرد من میخوره
ASUS P5G41T-MLX
6670 فقط خروجی HDMI داره ؟ (از همون کابلهای ابی رنگ بهش نمیخوره ؟اسمشو بلد نیستم :d)
اخه الان یه سرچ که کردم بعضی عکساش فقط خروجی HDMI داشت

آخرین ویرایش:
بازم ممنون سعید جان گل
بازم یه مسئله هست اینجا!
ببین توی همون آدرسی که دادم گفته که اون گرافیک بدون فیزیکس فلان نمره رو گرفته ولی با اون دستکاری فیزیکس نمره خیلی بالاتری رو گرفته!
این چجوری بوده آخه؟
خواهش میکنم اقای هکر بلا:d
دلیلش مشخصه دیگه این برنامه یه سری تست های مربوط به فیزیک هم میگیره حالا وقتی اینا اومدن فیزیک رو روی کارت amd گذاشتن مختصر محاسبات فیزیک با کارت amd انجام میشه ولی نه اون چیزی که باید بشه فریم ریت رو هم خیلی تحت تاثر میزاره و کلا کارت درگیر میشه ولی نکته که اینجا هست اینه که این برنامه وقتی اجرا شدن فیزیک به شکل دست و پا شکسته همراه با افت فریم شدید بازم امتیاز بیشتر نسبت به این که کلا اجرا نشه میگیره دیگه به حر حال یه چیزایی رو تونسته پردازش کنه که باعث شده امتیازش بیاد بالا
ولی در حال حاظر دیگه شرایط مثل قدیم نیستش و فیزیک از اون حالت ابتدایی خودش خارج شده و وابستگی زیادی به هسته های کودا انویدیا پیدا کرده طوری بازی های انحصاری فیزیک کاری از دست amd بر نمیاد صد در صد هیچ کس دوست نداره مثلا بازی مافیا 2 رو با کارت amd فیزیک رو فعال بکنه که فریم ریتش بشه 10 فریم در نهایت هم اصلا شباهتی با اون چیزی که رو کارت انویدیا اجرا میشه نداره
مثل اینکه کلا تو کف فیزیک موندیا:d
اگر خواستی این ویدیو رو هم ببین حالت روشن بودن و خاموش بودن فیزیک رو مقایسه کرده تو چند تا بازی توسط evga شریک انحصاری انویدیا
NVIDIA PhysX Technology - Enabled vs. Disabled - YouTube
بازم ویدیو تو یوت..وب هست
فیزیک انویدیا قویترین فیزیک دنیا هستش حتی از فیزیک گرای انجین و...
خیلی چیز خوبی هم هستا ولی متاستفانه خیلی بد سد که انویدیا شرکت AGEIA خرید و انحصاریش کرد اگه انحصاری نبودد الان هم amd داشت هم انویدیا اونوقت خیلی بازی ها پشتیبانی میکردن و پیشرفت زیادی تو بازی ها اتفاق میفتاد(یه حالت فیزیک مثلا اشیایی که تخریب میشن رو زمین میومنن و غیب نمیشن)
ولی الان تعداد بازی های سازگاز خیلی کمه

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم
6670 کمی سریعتره !
تو مدلای Ref یا مرجع هیچ تفاوتی بین کارتا نیست برند کارت زمانی به چشم میاد که دنبال یه کارت خاص از یه مدل مشخص باشی مثلا OC باشه ، خنک کننده ی بهتری داشته باشه ، قابلیت OC بالاتری داشته باشه و...
بحث نو یا کهنه بودنش نیست پاور فعلی ت برای این کارت ضعیفه و خیلی زود برای کارت جدید مشکل ایجاد میکنه ، در مورد تعویضش هم بعید میدونم چون استفاده شده !

پس رامین جان منظورت اینه که اگه من بخوام 5750 بگیرم هیچ فرقی نداره که سافایر بگیرم یا فورس3دی و هردو کاملا یکین و قدرت و کیفیتشان هم هیچ فرقی نمیکنه
درسته؟
اگه اینطوریه که فورس 3 دی بگیرم که ارزان تره
یا علی

ممنون از راهنمایت اقا رامین
من پاورمو بردم با یه پاور green GP480A-EU عوض کردم و 65 تومن هم سر دادم
بنظرت این خوبه؟ از لحاظ قیمت چطور ؟ زیاد گرفت یا ... ؟واسه خودم GREEN GP330A-SP بود
راجبع برند هم ، دنبال یه چیزی هستم که کم صدا باشه حالا قیمتش یکم بالاتر هم بود مهم نیست
2تا سوال دیگه هم داشتم:">:">
بعضی از این 6670 ها DDR5هستن
میخواستم ببینم به مادربرد من میخوره
ASUS P5G41T-MLX
6670 فقط خروجی HDMI داره ؟ (از همون کابلهای ابی رنگ بهش نمیخوره ؟اسمشو بلد نیستم :d)
اخه الان یه سرچ که کردم بعضی عکساش فقط خروجی HDMI داشت
خواهش
خوب پس موفق شدی !
کاملا کافیه ، در مورد قیمت هم خوب مشخصه شما به نسبت ضرر دادی یعنی با پول پاور قبلی (نوش) + این 65 تومن میتونستی GP530A-EU بگیری !
6670 2 مدل داره DDR3 و GDDR5 اونی که با 220 پیشنهاد شد DDR3ش بود که حدودا 5 یا 6 درصد ضعیفتر عمل میکنه ، GDDR5 قیمت بالاتری داره اگه گیر بیاد شروعش از 260 265 تومن هستش تا 290 بالاتر هم دیگه ارزش خرید نداره !
نوع و مدل کارت هیچ ارتباطی به نوع و مدل Main نداره میتونه هر چی باشه !
معمولا هر 3 خروجی موجود برای این کارت یعنی HDMI , DVI و D-Sub (همون پورت آبی رنگ) قرار داده شده تو بعضی مدلا هم فقط HDMI و DVI قرار داره که خوب با تبدیل میشه به خروجی دلخواه رسید !
پس رامین جان منظورت اینه که اگه من بخوام 5750 بگیرم هیچ فرقی نداره که سافایر بگیرم یا فورس3دی و هردو کاملا یکین و قدرت و کیفیتشان هم هیچ فرقی نمیکنه
درسته؟
اگه اینطوریه که فورس 3 دی بگیرم که ارزان تره
یا علی
گفتم تو مدل Ref یا مرجع فرقی بین برندا نیست یعنی دقیقا طراحی خنک کننده ، PCBش ، فرکانس ها و... مشابه مدل OEM یا معرفی شده از طرف خود AMD هستش بدون کوچکترین تغییری ! (البته معمولا)
حالا اگه این کارتایی که مد نظر داری Ref هستن برو سراغ همین Force3D !

گفتم تو مدل Ref یا مرجع فرقی بین برندا نیست یعنی دقیقا طراحی خنک کننده ، PCBش ، فرکانس ها و... مشابه مدل OEM یا معرفی شده از طرف خود AMD هستش بدون کوچکترین تغییری ! (البته معمولا)
حالا اگه این کارتایی که مد نظر داری Ref هستن برو سراغ همین Force3D !

درسته
شما اینجا سیستم خنک کنندگی این دو تا کارتو ببین بگو کدام بهتره
758524254_895789285_o.jpg

آخرین ویرایش:
قیمت کارت 6890msi الان در بازار(داخلی) چند هستش و مشخصات این کارت چیه؟
کارتی با مدل 6890 وجود نداره !
درسته
شما اینجا سیستم خنک کنندگی این دو تا کارتو ببین بگو کدام بهتره
والا اینجوری که سخت میشه نظر داد باید تست و بررسی بشه ولی خوب میشه حدس زد که مدل Powercolor چون فن بزرگتری داره قاعدتا صدای تولیدی ش هم باید کمتر باشه !
ممنون از راهنمایت رامین جان
اره خوب مسلم که ضرر کردم=((
حالا بنظرت از این مارکها کدومشون سیستم خنک کننده بهتری داره
xfx یا powercolor یا sapphire
این 2 تا هم xfx هستن ، بنظرت تو بازار میشه گیر آورد ؟ اگه اره قیمتش فرقی هم داره ؟
این و این
با تشکر
به نظر میاد خنک کننده ی Sapphire و Powercolor شبیه به هم هستن !
اون 2 مدل دیگه رو هم من ندیدم تو بازار خودمون !
در کل برای یه همچین مدلی نیازی نیست انقدر به نوع خنک کننده حساس باشی چون حتی مدل مرجع هم کاملا کافی هستش !

ک

والا اینجوری که سخت میشه نظر داد باید تست و بررسی بشه ولی خوب میشه حدس زد که مدل Powercolor چون فن بزرگتری داره قاعدتا صدای تولیدی ش هم باید کمتر باشه !

جان من این پاور کالر و از کجا آوردی؟:-/
یکیش فورس 3 دی هست اون یکی سافایر
منظورت کدامشان بود حالا؟

اقا کارت 7850 یا 7870 از چه برندی توصیه میکنید؟ قیمت هم بگید ممنون میشم
این 7850 از 580 قویتره؟
در مدل های غیر رفرنس بهتره msi و asus باشه
در مدل های رفرنس هم هر برندی که معتبر باشه خوبه(معتبر یعنی اون برند کارتای مختلفی تولید بکنه کارتای بی نام و نشون از نظر من اصلا خوب نیست نه خریدشون نه موقع فروش)
میتونی هر کدوم اینا رو بگیری asus msi xfx Sapphire his power color
مدل های غیر رفرنس برای 7850 قیمت 900 حدودا برای 7870 قیمت 1100 حدودا

جان من این پاور کالر و از کجا آوردی؟:-/
یکیش فورس 3 دی هست اون یکی سافایر
منظورت کدامشان بود حالا؟
شما و دوست دیگه مون همزمان چنتا لینک و شات گذاشتید برای همین اشتباه شد منظور همون Force3D بود !
این 7850 از 580 قویتره؟
در تکمیل توضیحات دوستمون از 580 ضعیفتره کاراییش شبیه به 570 هستش !

آخرین ویرایش:
راسته که میگن دیگه برای سری 5 ای تی آی درایور نمیاد؟ و آخرین سریش همین قبلی بوده؟
بعنی چی یعنی دیگه پشتیبانی نمیشه؟
اگه اینطوره که به جای 170 تومن 5750 برم 200 تومن بدم 6750؟؟
ولی خوب من که الان 4670 دارم به ماه نمیکشه که براش درایور آپدیت میکنن!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or