مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این کارت کی وارد شده که تا 2 سال دیگه هم گارانتی داره ؟!
2 تا 5850 حدودا در حد GTX570 میشه البته کمی سریعتر ، فقط یه نکته داره اونم DX11 هستش که این کارت و کلا سری 5XXX ازش پشتیبانی نمیکنه.
اگه بتونی برسونی تا 170 175 پیشنهاد خوبیه.

صرفاً جهت اصلاح عرض می کنم وگرنه شما استاد مایی در زمینه قطعات

اولین سری از ATI که DX11 رو ساپورت می کردن همین سری 5xxx هستند.

فعلاً این سری کارمونو راه می اندازه تو اکثر بازیها

نه این طور هم نیست الان من با همین کارت 220 crysis 2 رو با res:1920x108 و تنظیمان medium بازی می کنم بدون هیچ لگ (البته شاید کمی افت فریم داشته باشه )
نه عزيز اينطور نيست
من مال شركت biostar رو امتحان كردم لگ و افت فريم واجعه بود هركي گرفته ناراضي بوده .

فرق gtx 460 1gig با 768 mb چیه ؟
کدوم برند برای خرید کارت گرافیک بهتره ؟ آیا برند ارزونی مثل xfx زودتر داغ می کنه و یا عملکرد بدتری نسبت به برند دیگه ای مثل giga یا asus داره؟
کلا فرق بین برند ها در قطعات کامپیوتری چیه ؟
تو کاراییشون ، 1GB حدودا 10 12 درصد سریعتر از 768MB هستش !
بهتر یا بدتر نداره ، تو مدلای Ref تفاوت خاصی از نظر کارایی وجود نداره تو مدلای ابداعی سازنده هم تکلیف مشخصه تفاوت تو کولینگ ، OC بودن کارت ، قابلیت OC بالاتر و... هستش که این سری کارتا نسبت به مدلای مرجع قیمت بالاتری هم دارن !
اینکه تفاوت قیمت بین برندا وجود داره (صرفا مدل مرجع) بستگی مستقیم به نحوه وارد شدن اون کالا ، قیمت تموم شده ش و... داره !
نه این طور هم نیست الان من با همین کارت 220 crysis 2 رو با res:1920x108 و تنظیمان medium بازی می کنم بدون هیچ لگ (البته شاید کمی افت فریم داشته باشه )
مطمئنی اون کارت GT220 بوده ؟!
توی اون Res یه همچین کارتی نهایتا 12 13 فریم بیشتر نمیده ، حالا شما چجوری بدون هیچ لگی بازی میکردی ؟!
بهتر بگم نهایتا با این کارت فقط تا منوی بازی میشه رفت دیگه بخواد بازی رو ران کنه احتمالا میسوزه !
صرفاً جهت اصلاح عرض می کنم وگرنه شما استاد مایی در زمینه قطعات

اولین سری از ATI که DX11 رو ساپورت می کردن همین سری 5xxx هستند.

فعلاً این سری کارمونو راه می اندازه تو اکثر بازیها
بله کاملا درسته ، به دلیل ضعف این سری تو داستان DX11 نسبت به همرده هاش معمولا این قابلیت به چشم نمیومد که من کامل فراموش کرده بودم !
البته تا اونجایی که یادم میاد شما 2 هفته پیش هم همین سوال رو (البته به شکل دیگه) پرسیدی حالا دلیل تکرارش نمیدونم چیه !

آخرین ویرایش:
میگم مگه 680 قویتر از 590 نیست !؟ یا من اشتباه میکنم ! اخه فریم دهی 590 بهتر از 680 بود !
کی همچنین حرفی زده !
680 تک هسته ای هست و 590 دو هسته ای یعنی 680 رو قورت میده ولی نمیدونم چرا تفاوت فریمشون اینقدر کمه!
در ضمن 680 بهتره مصرف برقش کمتره و خنک تره

بله کاملا درسته ، به دلیل ضعف این سری تو داستان DX11 نسبت به همرده هاش معمولا این قابلیت به چشم نمیومد که من کامل فراموش کرده بودم !
البته تا اونجایی که یادم میاد شما 2 هفته پیش هم همین سوال رو (البته به شکل دیگه) پرسیدی حالا دلیل تکرارش نمیدونم چیه !
اون موقع خبری از قصد خرید نبود و می خواستم ببینم تا چه حد و با چه مبلغی می تونم به سطح مورد نظرم توی اجرای بازیها برسم (حدود مبلغ رو پرسیده بودم)
ولی الان هم قصد خرید دارم هم فروشنده رو پیدا کردم هم همنام و هم برند کارت خودم هست هم کم کارکرده واسه همین 2باره پرسیدم
قیمت هم 200 گفتم:| (زیاده ولی مورد بخصوصی هست)
در هر صورت ممنونم که حدود قیمت رو برام مشخص کردید

میگم مگه 680 قویتر از 590 نیست !؟ یا من اشتباه میکنم ! اخه فریم دهی 590 بهتر از 680 بود !
در حد 590ـه نه قویتر ، 590 در اکثر موارد سریعتر عمل میکنه !
فقط جهت اطلاع این 590 هم سرنوشتی مثل 680 داشت (البته تو بازار ما) از اول که اومد بالای 1.100 بود (1.5 سال پیش) ، بعد از داستان دلار هم بین 1.600 تا 1.900 بود بعدشم که 680 اومد جاشو گرفت کلا کارت دست نیافتنی بود ! :d

مثلا 220 انويديا برند باواستار اينقرد ضعيف هست كه COD mw3 رو لگ و افت فريم شديد ميده درصورتي كه 9800 اينطوري نيست
خب اینطوری که نمیشه مقایسه کرد . مثلا الان GTX 480 حتی از 560 هم قویتره .

کی همچنین حرفی زده !
680 تک هسته ای هست و 590 دو هسته ای یعنی 680 رو قورت میده ولی نمیدونم چرا تفاوت فریمشون اینقدر کمه!
در ضمن 680 بهتره مصرف برقش کمتره و خنک تره
قووورت که نه . ولی 680 از 590 در کل بهتره . به همون دلایلی که خودتون گفتید . من شنیدم 590 به شدت مشکل داغ شدن داره . حتی اگر یه بازی سبک رو بخوای روش اجرا کنی .

دوستان عزیز به نظرتون من که الان 580 دارم بصرفست الان برم 670 یا 680 بخرم !؟
به نظر من تا سال دیگه صبر کن بازیهای الان رو که میتونی با بهترین کیفیت بازی کنی اما سال دیگه سال gta v,wachdog,crysis3 هست و بهترین پاسخ به این بازی ها سری gk 110 kepler هست که دوبرابر سری حاضر قدرتمنده

دوستان عزیز به نظرتون من که الان 580 دارم بصرفست الان برم 670 یا 680 بخرم !؟
خوب در سریعتر بودن اون کارتا که شکی نیست ولی از نظر قیمت با فروش کارت خودت حداقل برای کارتی مثل 670 باید رو 2 برابر هزینه فکر کنی که این از نظر من به هیچ عنوان عاقلانه نیست !
یدونه 580 به راحتی میتونه اکثر بازیهای موجود رو تو Resـه 1920x1200 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه دیگه کارتای سریعتر از این مدل فقط فریم مرده میدن و هیچ فرقی برای شما نداره !

با سلام خدمت دوستان و رامین عزیز...
این سیستم منه
P5Q DELUXE
2GIG RAM DDR2
Q6600
HD4850
POWER 580
22" LG

یه کارت گرافیک میخوام تا سقف 500. بعد با این سیستم راندمانش افت نمیکنه؟

بچه ها من میخوام یه 560 بگیرم
منتها بین ASUS و EVGA نمیدونم کدوم یکشون بهترین کیفیت رو میدن

[h=2]ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP overclocked graphics card with *********** 3 full-game bundle![/h]
  • *********** 3 full-game coupon bundle with ASUS exclusive lanyard
  • Top-selected and overclocked to 900MHz, 80MHz higher than reference for faster and smoother performance
  • Speed up heat dissipation with doubled airflow via exclusive DirectCU dual fan design
  • Pump up graphics performance with Super Alloy Power delivering a 15% performance boost, 2.5 longer lifespan and 35C co
P_500.jpg

[h=1]EVGA - GeForce GTX 560Ti[/h]
01G-P3-1563-KR_LG_1.jpg

Performance
blt_subnav.gif
NVIDIA GTX 560 Ti
blt_subnav.gif
900 MHz GPU
blt_subnav.gif
384 CUDA Cores
blt_subnav.gif
400 MHz RAMDAC
Memory
blt_subnav.gif
1024 MB, 256 bit GDDR5
blt_subnav.gif
4212 MHz (effective)
blt_subnav.gif
134.8 GB/s Memory Bandwidth
Interface
blt_subnav.gif
PCI-E 2.0 16x
blt_subnav.gif
DVI-I, DVI-I, Mini-HDMI
blt_subnav.gif
SLI Capable
Resolution & Refresh
blt_subnav.gif
240Hz Max Refresh Rate
blt_subnav.gif
2048x1536 Max Analog
blt_subnav.gif
2560x1600 Max Digital

با سلام خدمت دوستان و رامین عزیز...
این سیستم منه
P5Q DELUXE
2GIG RAM DDR2
Q6600
HD4850
POWER 580
22" LG

یه کارت گرافیک میخوام تا سقف 500. بعد با این سیستم راندمانش افت نمیکنه؟
سلام
پاور GREEN GP580Bـه ؟
تا رنج 500 میشه HD6950 یا GTX560Ti رو در نظر گرفت ، من 6950 رو پیشنهاد میدم با برد SAPPHIRE یا HIS ، همونطور که خودتم گفتی ممکنه با هر کدوم از این کارتا (به شرط اینکه 2GB رم دیگه هم بندازی رو سیستم وگرنه افت کارایی بیشتر میشه) به دلیل محدودیت CPU تا 10 15 درصد از کاراییشون دیده نشه ولی چون برای ارتقاء سه قطعه اصلی (به غیر از کارت گرافیک) حداقل باید 470 480 تومن هزینه کنی فعلا کارتو راه میندازه تا در اولین فرصت به فکر تعویض اینا هم باشی !
بچه ها من میخوام یه 560 بگیرم
منتها بین ASUS و EVGA نمیدونم کدوم یکشون بهترین کیفیت رو میدن
بهتر یا بدتر نداریم هر دو کمپانی معتبر و کیفیت خیلی خوبی دارن !
فقط یه نکته داره بین این دو کارت مدل ASUS از خنک کننده اختصاصی و بهتری نسبت به مدل مرجع (مثل همین EVGA) برخورداره که خوب به نسبت قیمت بالاتری هم داره در کل پیشنهاد من مدل ASUS هستش !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or