Thomas_Anders
کاربر سایت
فقط میخام بازی هارو اجرا کنه...زیادش 200 تومن خرج میکنم...نمیخام بیشتر پول بدمشما بگو چقدر میخوای هزینه کنی بقیه ش با ما !
فقط میخام بازی هارو اجرا کنه...زیادش 200 تومن خرج میکنم...نمیخام بیشتر پول بدمشما بگو چقدر میخوای هزینه کنی بقیه ش با ما !
22 بودنش مهم نیس اینکه Resـه طبیعی ش چی باشه مهمه ، با این وضع و کارت فعلی ت خرید کارت جدید توصیه نمیشه چون تفاوت کارایی چندانی با کارت خودت نداره فقط پولت نابود میشه !رامین جان من مانیتورم 22ه. رمام هم دی دی ار 2ه. گرافیکم 4850ه یه زمانی گرفتمش 250.
الان به نظرت گرافیک رو ارتقاء بدم کافیه برا اجرای بازی های جدید؟ چیکار کنم؟
شما نهایت کارتی که بتونی روی اون سیستم (البته مدل و توان پاور مشخص نیست) بندازی GTS450 هستش (بین 170 تا 200 متغیره) بالاتر افت کارایی محسوس داره !فقط میخام بازی هارو اجرا کنه...زیادش 200 تومن خرج میکنم...نمیخام بیشتر پول بدم
واسه 1080 حداقل یدونه 570 یا 6970 نیازه که هر دو بالای 650 تومن در میان مگر اینکه تنظیمات و جزئیات رو کاهش بدی در این حالت یدونه 560Ti هم کارتو راه میندازه که این مدل هم بین 420 تا 500 در میاد.1080P رزولوشننش هست.پس در نهایت چه کارتی رو با چه بودجه ای پیشنهاد میکنی؟
برد اول که مشخصه متفرقه س و چیزی رو نمیشه تضمین کرد ، اما مدل msi قیمتش خوبه پیشنهاد من همین msi هستش.سلام من gts450 رو پیدا کردم با بورد shuttle tech با قیمت 150 تومن و دو سال گارانتی (1024 مگابایت دی دی آر 5) و مشابهش با بورد msi 175 ... کدوم رو بخرم به صرفه تره؟
یه ایکس باکس یا پی اس 3 بگیرم بهتره که::d
جدای از شوخی در مورد کنسول هم قبلا گفتم اگه میخوای بی دردسر بازی کنی بدون شک کنسول انتخاب بهتری میتونه باشه !یه ایکس باکس یا پی اس 3 بگیرم بهتره که:![]()
22
شما نهایت کارتی که بتونی روی اون سیستم (البته مدل و توان پاور مشخص نیست) بندازی GTS450 هستش (بین 170 تا 200 متغیره) بالاتر افت کارایی محسوس داره !