مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

رامین جان من مانیتورم 22ه. رمام هم دی دی ار 2ه. گرافیکم 4850ه یه زمانی گرفتمش 250.
الان به نظرت گرافیک رو ارتقاء بدم کافیه برا اجرای بازی های جدید؟ چیکار کنم؟
22 بودنش مهم نیس اینکه Resـه طبیعی ش چی باشه مهمه ، با این وضع و کارت فعلی ت خرید کارت جدید توصیه نمیشه چون تفاوت کارایی چندانی با کارت خودت نداره فقط پولت نابود میشه !
فقط میخام بازی هارو اجرا کنه...زیادش 200 تومن خرج میکنم...نمیخام بیشتر پول بدم
شما نهایت کارتی که بتونی روی اون سیستم (البته مدل و توان پاور مشخص نیست) بندازی GTS450 هستش (بین 170 تا 200 متغیره) بالاتر افت کارایی محسوس داره !

22 بودنش مهم نیس اینکه Resـه طبیعی ش چی باشه مهمه ، با این وضع و کارت فعلی ت خرید کارت جدید توصیه نمیشه چون تفاوت کارایی چندانی با کارت خودت نداره فقط پولت نابود میشه !
1080P رزولوشننش هست.پس در نهایت چه کارتی رو با چه بودجه ای پیشنهاد میکنی؟

سلام من gts450 رو پیدا کردم با بورد shuttle tech با قیمت 150 تومن و دو سال گارانتی (1024 مگابایت دی دی آر 5) و مشابهش با بورد msi 175 ... کدوم رو بخرم به صرفه تره؟

1080P رزولوشننش هست.پس در نهایت چه کارتی رو با چه بودجه ای پیشنهاد میکنی؟
واسه 1080 حداقل یدونه 570 یا 6970 نیازه که هر دو بالای 650 تومن در میان مگر اینکه تنظیمات و جزئیات رو کاهش بدی در این حالت یدونه 560Ti هم کارتو راه میندازه که این مدل هم بین 420 تا 500 در میاد.
سلام من gts450 رو پیدا کردم با بورد shuttle tech با قیمت 150 تومن و دو سال گارانتی (1024 مگابایت دی دی آر 5) و مشابهش با بورد msi 175 ... کدوم رو بخرم به صرفه تره؟
برد اول که مشخصه متفرقه س و چیزی رو نمیشه تضمین کرد ، اما مدل msi قیمتش خوبه پیشنهاد من همین msi هستش.

آخرین ویرایش:
واسه 1080 حداقل یدونه 570 یا 6970 نیازه که هر دو بالای 650 تومن در میان مگر اینکه تنظیمات و جزئیات رو کاهش بدی در این حالت یدونه 560Ti هم کارتو راه میندازه که این مدل هم بین 420 تا 500 در میاد.
یه ایکس باکس یا پی اس 3 بگیرم بهتره که::d

دوستان من با سی پی یو که الان روی سیستمم هست میتونم کارت گرافیک 6850 یا 460 1g رو نصب کنم یا لازم هست ارتقاش بدم در ضمن پاور هم باید حداقل چقر باشه CPU: pentium R Dual-core E 5200 @ 2,5Gh 2,5 Ghمیشه لطفا یه مثال از فریم ریت یه بازی از این دو کارت مثال بزنیدبا تشکر

متاسفانه محدودیت ایجاد میکنه شاید تا 35 درصد از کاراییشون دیده نشه.
6850 حداقل یدونه 500w و GTX460 هم حداقل یدونه 450w میخواد ، در مورد مقایسه هم میتونی به guru3D و TECHPOWERUP مراجعه کنی !
یه ایکس باکس یا پی اس 3 بگیرم بهتره که:
yahoo_4.gif
جدای از شوخی در مورد کنسول هم قبلا گفتم اگه میخوای بی دردسر بازی کنی بدون شک کنسول انتخاب بهتری میتونه باشه !

آخرین ویرایش:
این بستگی به شما داره ، در کل اون مین دیگه ارزش ارتقاء نداره باید CPU و MAIN عوض شه اگه RAMها هم DDR2 باشه اینا هم باید تعویض شه.

خوب پاور که از این مدلای متفرقه س باید تو فکر تعویضش باشی وگرنه خیلی زود باید با کارت جدید خداحافظی کنی !
چیش HD نیست ؟ کاراییش رو میتونی تو تست و بررسی ها ببینی.

من می خوام یک کارت گرافیک با قیمت زیر ۲۰۰ تومان بخرم(دیگه حداکثر ۲۰۰ تومان فوقش ۱۰ تا ۱۵ تومن بیشتر) بیشتر نظرم روی nvidia است ولی اگر کسی پیشنهاد ati هم داره ممنون میشم بگه

مشخصات سیستم من
cpu: amd 2 core 3GHZ
hard: hitachi دو عدد
ram: 2GB
power: green 480Wat real
dvd writer یک عدد
کارت گرافیک فعلی 8500GT آیا نیاز به ارتقای پاور هم دارم یا نه(با توجه به این که میخوام یک رم دو گیگ هم به سیستمم اضافه کنم)
یک نفر به من 440 GTX با رم 1GB DDR5 فکر کنم برند asus را پیشنهاد کرد این خوب است یا نه؟ آیا از 450gts که چند پست قبل دربارش حرف زده بودی بهتره یا ضعیفتر هست؟
gtx 460 768 چطوره؟
ممنون

آخرین ویرایش:
می خواستم قیمت چند تا کارت گرافیک بدونم
Radeon HD 6870
Radeon HD 5870
Radeon HD 6850
GeForce GTX 560
GeForce GTX 460
Radeon HD 6790
Radeon HD 4870
Radeon HD 5770