مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این کارت اونور هم موجود نیست چه برسه به بازار ما ! (البته اگه ساکن ایران هستی)
690 در حال حاضر فقط و فقط قدرت مهندسی کمپانی nVidia رو داره نشون میده ، یدونه 580 هم براحتی میتونه اکثر بازیها رو با بالاترین تنظیمات و جزئیات تو Resـه 1080 اجرا کنه !

این کارت اونور هم موجود نیست چه برسه به بازار ما ! (البته اگه ساکن ایران هستی)
690 در حال حاضر فقط و فقط قدرت مهندسی کمپانی nVidia رو داره نشون میده ، یدونه 580 هم براحتی میتونه اکثر بازیها رو با بالاترین تنظیمات و جزئیات تو Resـه 1080 اجرا کنه !
درسته ولی مهم اینه که تا چند سال ؟ وقتی قراره 1 تومن پول بدی باید یه چیزی باشه که مجبور نشی سال دیگه عوضش کنی (البته اگه تا سال دیگه جهانی وجود داشته باشه) حد اقل 2 تا سه سال . منظور شما از بالاترین تنظیمات Anti Aliasing هم بود؟ یا Texture ******ing ؟

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

من بودجم حدود 2 تومنه سیستمی برام پیشنهاد میکنین که حد اقل تا 2 سال بهش بشه گفت عجب سیستمی

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

مشخصات سیستمی که الان دارم (ماله 3 سال پیشه) ویندوزم ماله سه سال پیش نیست
Operating System: Windows 7 64-bit
Version: 6.1 Service Pack 1
System architecture: AMD CPU Family:15, Model:5, Stepping:3 with MMX, SSE Integer, SSE FP, SSE2, SSE3
Physical processor count: 3
Processor speed: 3214 MHz
Built-in memory: 4095 MB DDr2
Video Mode: 1920 x 1080 x 4294967296 colors
Video Card Caption: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Card Memory: 1024 MB​

آینده رو کسی نمیتونه پیش بینی کنه ، شما یه بودجه ای در نظر میگیری طبق همون هم میشه قطعه پیشنهاد داد حالا اینکه سال دیگه چه اتفاقی میفته دست من و شما نیست بهتر بگم معجزه نمیشه کرد !
بله به همراه AA و AF (بسته به بازی تنظیمات اینا بالا پاببن میشه)
در مورد سیستم هم تاپیک مشاوره هست میتونید اونجا مطرح و پیگیری کنید !

سلام میخام بدونم آیا 6950 رزولوشن HD رو ساپورت میکنه؟ و اینکه این AAو AF تو بازیها نقشش چیه؟
AAلبه های تصویری رو که تیز هست (Sharp) محو میکنه (Smooth) و بطور ساده تر اگه بگیم لبه های تصویر رو تار میکنه (Blur) وقتی لبه تصویر از بین میره و تار میشه تصویر با گرافیک بالاتری به نظر می آید و بیشتر به واقعیت نزدیک میشه.و AF هم در گرافیک های سه بعدی روشی است برای بهبود کیفیت تصویر و بافت ها.پیشنهاد من اینه که گرافیک 6950 بدرد نمیخوره بر اساس هزینه که پرداخت میکنی کارت گرافیک خوبی نیست از لحاظ قیمت این کارت گرافیک ها در اولویت قرار دارند واز لحاظ قدرت اینها در اولویت قرار دارند دوستان بهتر توضیخ خواهند داد---------- نوشته در 10:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------
آینده رو کسی نمیتونه پیش بینی کنه ، شما یه بودجه ای در نظر میگیری طبق همون هم میشه قطعه پیشنهاد داد حالا اینکه سال دیگه چه اتفاقی میفته دست من و شما نیست بهتر بگم معجزه نمیشه کرد !بله به همراه AA و AF (بسته به بازی تنظیمات اینا بالا پاببن میشه)در مورد سیستم هم تاپیک مشاوره هست میتونید اونجا مطرح و پیگیری کنید !
ممنونم .

آخرین ویرایش:
سلام میخام بدونم آیا 6950 رزولوشن hd رو ساپورت میکنه؟ و اینکه این AAو AF تو بازیها نقشش چیه؟
از چه نظر ؟ اگه منظور خروجی تصویر باشه 99 درصد کارتهای موحود از Resـه HD هم پشتیبانی میکنن اما اگه بحث بازی رو Resـه HD بطور مثال 1080 باشه 6950 (به غیر از 3 یا 4 تا بازی خاص) میتونه اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه.

با سلام و عرض خسته نباشید
لطفا من رو در مورد خرید کارت گرافیک با بودجه 100-150 راهنمایی بفرمایید
و همچنین پاور مورد نیاز اون کارت
پیشاپیش از لطف دوستان و اساتید متشکرم...

@};-سلام دوستان
میخواستم تا هفته ی دیگه یه کارت گرافیک بخرم ((.مخصوص بازی ))تا 400-500 تومن.
زیاد اطلاعات خاصی هم ازشون ندارم.ممنون میشم اگه کمک کنید;)

بچه هل سلام...

من یه پی سی دارم که یه 8600GTS روی مادربورد نصب هست و 3 گیگ رم و سی پی یو دو هسته ای 5600...میخاستم بازی های جدید رو بتونم باهاش اجرا کنم...

فکر کنم فقط نیاز به تعویض گرافیک باشه؟!!!

یه گرافیک خوب و ارزون بهم معرفی کنید بگیرم که مکس پین و بازی های جدید رو بتونم اجرا کنم

رامین جان من مانیتورم 22ه. رمام هم دی دی ار 2ه. گرافیکم 4850ه یه زمانی گرفتمش 250.
الان به نظرت گرافیک رو ارتقاء بدم کافیه برا اجرای بازی های جدید؟ چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or