مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

درود.
در یک سایت فروش سخت افزار، کارت گرافیک GTX 470 از شرکت gainward که دارای سیستم خنک کننده با دو فن 8 م.م. است به بهای 305K فروخته میشه که همونطور که می دونید ارزانتر از GTX 560 Ti است و البته کمی قویتر از اون. اینک، آیا خرید این کارت گرافیک پیشنهاد میشه (؟) (!). البته می دونم که این سری کارت های گرافیکی شرکت انویدیا حرارت نا مناسبی را در هنگام کارهای سنگین تولید می کنن ولی خوب این مدلی که من ذکر کردم دارای سیستم خنک کننده بهینه شده و غیر مرجع است.

سلام دوستان
یه کارت می خوام تا 75 تومن
مشخصا نمیشه با ابنا بازی کرد و برا کارای خونگی میخوام.
مرسی.
میتونی GT430 با برد ZOTAC یا Gainward رو در نظر بگیری.
درود.
در یک سایت فروش سخت افزار، کارت گرافیک GTX 470 از شرکت gainward که دارای سیستم خنک کننده با دو فن 8 م.م. است به بهای 305K فروخته میشه که همونطور که می دونید ارزانتر از GTX 560 Ti است و البته کمی قویتر از اون. اینک، آیا خرید این کارت گرافیک پیشنهاد میشه (؟) (!). البته می دونم که این سری کارت های گرافیکی شرکت انویدیا حرارت نا مناسبی را در هنگام کارهای سنگین تولید می کنن ولی خوب این مدلی که من ذکر کردم دارای سیستم خنک کننده بهینه شده و غیر مرجع است.
ارزونتر هست ولی در حد 10 15 تومن ، GTX560 TI هم در اکثر موارد سریعتر از 470 عمل میکنه !
در کل دیگه ارزش خرید نداره.

اساتید ... الان داشتم یه مطلب درباره ی سری hd 7000 و احتماله عرضه تو سه ماهه اول 2012 می خوندم .... حالا الان با اومدن این کارتا نیاز به PCI-3, این کارتا رو مادر بورد های فعلی ما نسب نمیشن ؟؟؟ چون من می خواستم یه کیسه خفن برای بازی ببندم الان صبر کنم یا.... ؟؟!!
و این که بجای یه 580 بهتر نیست ادم 560 TI رو SLI کنه و بعدش اور ( با بودجه 700ت ) ....؟

ارزونتر هست ولی در حد 10 15 تومن ، GTX560 TI هم در اکثر موارد سریعتر از 470 عمل میکنه !
در کل دیگه ارزش خرید نداره.

نه، در بهترین حالت 40K ارزان است. ( 40K تومن هم کم برشمرده نمیشه )

اساتید ... الان داشتم یه مطلب درباره ی سری hd 7000 و احتماله عرضه تو سه ماهه اول 2012 می خوندم .... حالا الان با اومدن این کارتا نیاز به PCI-3, این کارتا رو مادر بورد های فعلی ما نسب نمیشن ؟؟؟ چون من می خواستم یه کیسه خفن برای بازی ببندم الان صبر کنم یا.... ؟؟!!
و این که بجای یه 580 بهتر نیست ادم 560 TI رو SLI کنه و بعدش اور ( با بودجه 700ت ) ....؟

سه ماهه ی اول مدلای رده متوسطش اول میاد، نه رده حرفه ای هاش
بعدم درسته که PCI-Ex 3.0 هست ولی استانداردشون اینه که با استانداردهای قبلی بطور کامل سازگاره، یعنی روی مادربردای قبلی هم بخوبی کار می کنه، اما راندمانش چجوری باشه باید دید.
دوتا Ti560 که گرونتر از یه 580 میشه، اما هم راندمانش بیشتره و هم مصرف پاور بیشتری هم می خواد.

قیمت gtx460 از برندهای مختلف تو چه مایه هاس؟ممنون
از 230 تا 290 هست، بجاش خرید 560 توصیه میشه اگر خیلی تفاوت قیمتی نداشته باشه.

نه، در بهترین حالت 40K ارزان است. ( 40K تومن هم کم برشمرده نمیشه )
خوب قیمتی که ما داریم با قیمت شما متفاوته ، 560ti پایینترین مدلش 310 تا 315 معامله میشه و این اختلاف قیمت بالایی نیست !

خوب بودن که خوبه ولی نسبت به قیمتش نمی ارزه بخواد تا اون حد هزینه کنه خوب یدونه ASUS DCUIIش رو بگیره ! اون مدل GIGA بین 370 تا 380 تومن قیمتشه.
بارها گفته شده بهتر یا بدتر نداریم ، تو مدلای Ref شما هر چنتا برند هم بیاری باز کاراییشون در یه حد هستش وقتی یه کارت خاص مد نظر باشه اونوقت تفاوت برندا معنی پیدا میکنه !
می شه قیمت EVGA 560 TI FTW رو بگید.
این مدل تو بازار موجود نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: arash gh
خوب بودن که خوبه ولی نسبت به قیمتش نمی ارزه بخواد تا اون حد هزینه کنه خوب یدونه ASUS DCUIIش رو بگیره ! اون مدل GIGA بین 370 تا 380 تومن قیمتشه.
بارها گفته شده بهتر یا بدتر نداریم ، تو مدلای Ref شما هر چنتا برند هم بیاری باز کاراییشون در یه حد هستش وقتی یه کارت خاص مد نظر باشه اونوقت تفاوت برندا معنی پیدا میکنه !
یک سوال دیگه EVGA 560 TI FTW بهتره یا EVGA 560 TI 2GB
اگه می شه قیمت هم بگین.

آخرین ویرایش:
یک سوال دیگه EVGA 560 TI FTW بهتره یا EVGA 560 TI 2GB
اگه می شه قیمت هم بگین.

از جفتشون بهتر MSI 560 TI HAWK هستش!:xقیمتش فعلا حدود 355 هستش
imageview.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or