مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

پاور که کافیه ، بطور کلی میگم به غیر از دو هسته ای ها مثل GTX590 , 6990 و... با بقیه کارتا مشکلی نداره (وارد جزئیات نمیشیم) ، شما GTX580 هم ببندی رو این سیستم به خوبی کار میکنه البته یه بخش ناچیزی از کاراییش میره طبق بررسی این داستان تو بنچا و Reviewها ، که اگه بتونی CPU رو تا Main) 3.5Ghzت قابلیت و توانایی خوبی تو OC داره) ببری این کمبود هم جبران میشه !
البته یه موضوع دیگه هم اینجا مطرح میشه و اونم ، شما که هزینه برات مهم نیست خوب قطعات اصلی رو هم ارتقاء بده و بدون مشکل از کارت جدید استفاده کن !

ممنون برا راهنمايت
راست میگی ولی
موضوع اصلي اينه که حالاها احتياج نميبينم بجز گرافيک سيستمم عوض کنم
يکم درباره 580 تحقيق کردم فک کنم بصرفه نباشه بخرم اخه اگه سیستمم غول بود خیلی بصرفه بود بخرم
يکم بذارم کنار بموقع سيستمم عوض کنم بهتره
حالا شما چه پيشنهاد ميکني فقط nvidia و حتما برند هم بگو
بازم ممنون

پاورم 390وات هست.

مشخصات سیستمم:
CPU: Phenom II X3
Ram: 8GB DDR2
Power: 390W

اگه با این کارت گرافیک همخونی داره بگید :) اگر هم نه بگید چیکار کنم
دست شما درد نکنه :)

برای کارت GTX 560Ti یه پاور 585 وات گرین یا بالاتر توصیه میشه، پاور فعلی جوابگو نیست.

ممنون برا راهنمايت
راست میگی ولی
موضوع اصلي اينه که حالاها احتياج نميبينم بجز گرافيک سيستمم عوض کنم
يکم درباره 580 تحقيق کردم فک کنم بصرفه نباشه بخرم اخه اگه سیستمم غول بود خیلی بصرفه بود بخرم
يکم بذارم کنار بموقع سيستمم عوض کنم بهتره
حالا شما چه پيشنهاد ميکني فقط nvidia و حتما برند هم بگو
بازم ممنون
خوب پس GTX560 TI با برد ASUS DCUII یا MSI TFII میتونه انتخاب خوبی باشه !
خواهش

خوب مدل GIGA که 560 و ضعیفتر از مدل بعدی هستش با اون قیمت فضایی هم با دور ریختن پول فرقی نداره این از این ، پیشنهاد من EVGA GTX560 TI یا msi GTX560 TI TFII هستش البته اگه گیر بیاری.

• Like
Reactions: pedram_dadgar
تا اونجایی که من میدونم این مدل رو آواژنگ وارد نکرده (تو بازار هم موجود نیست) فقط این مدل وارد شده که با قیمت ناچیز 410 تومن معامله میشه !
تو بازار موجود هست؟
تو همین پست گفتم فقط این مدل رو وارد کرده ، یعنی موجوده !

آخرین ویرایش:

motherboard asus P8H67
CPU intel G840 2.80GHz 3mb CACE
4 GIG RAM DDR3

دوستان برا سیستمی با این مشخصات بالا خوام یه کارت گرافیک GT520 1024MG DDR3 بگیرم جوابگو هست.اصلا سیستمی با این قطعات بسته شه جوابگوی بازیای امروزی هست؟

خوب CPU ضعیفه تا کارتی مثل GTS450 مشکلی نخواهد داشت ولی بالاتر کارایی کارت (با توجه به مدل) کاهش پیدا میکنه !
در مورد بازیای روز هم MAIN و RAM مشکلی ندارن ولی CPU بدرد بازی نمیخوره حداقل پیشنهاد واسه بازی i3 2100 هستش.

فک نمیکنم این جوابی که من دادم مربوط به سوال شما باشه !
در کل اگه Ref مد نظر باشه فرقی بین برندا نیست اما اگه مدل خاص مثلا کولینگ بهتر ، قابلیت OC بالاتر ، OC بودن خود کارت و.. مد نظر باشه اونوقت فرق برندا معلوم میشه !
فانتوم هم برند نیست یه سری تو کارتای Gainward هستش که کولینگ و قابلیت OC بالاتری نسبت به مدل Ref دارن.

آقا یه سوال من امروز یک Gainward GTX 570 Phantom گرفتم به نظرتون به خوبی ASUS GTX 570 هستش یا نه از نظر کیفیت ساخت .

اگه هستش که نگهش دارم اما اگه نه ردش کنم بره برم یک 580 بگیرم .

اول از همه کارت جدید مبارک
اون مدلی که شما گرفتی از مدلای خاص هستش و کولینگش با مدل Ref فرق داره (بهتره) کیفیتش هم خوبه اگه خوب نباشه پس این شرکت میخواد در آینده چیکار کنه ؟!
580 که مشخصه سریعتر از 570 هستش اگه میخواستی تا این حد هزینه کنی خوب همون 580 رو میگرفتی ، در کل کارت خوبی گرفتی مهمترین فرقش با برندای دیگه تو قیمتش هست که بطور مثال با مدل ASUS DCUII حدودا 75 تومن اختلاف قیمت داره !

اول از همه کارت جدید مبارک
اون مدلی که شما گرفتی از مدلای خاص هستش و کولینگش با مدل Ref فرق داره (بهتره) کیفیتش هم خوبه اگه خوب نباشه پس این شرکت میخواد در آینده چیکار کنه ؟!
580 که مشخصه سریعتر از 570 هستش اگه میخواستی تا این حد هزینه کنی خوب همون 580 رو میگرفتی ، در کل کارت خوبی گرفتی مهمترین فرقش با برندای دیگه تو قیمتش هست که بطور مثال با مدل ASUS DCUII حدودا 75 تومن اختلاف قیمت داره !

مرسی ممنون .

از نظر کولینگش هم قبلا یه 6600 داشتم که دقیقا ساختارش همین جوری بود فقط فن نداشت . کارت گرافیک قبلیم هم بیچاره سوخت برای همین یکم این همه خرج کردم یکم وسواسی شدم .:d

به خاطر این که میخوام SLI ش کنم سری بعدی که امد از DX 12 پشتیبانی میکرد یکی میگیرم در کنار این استفادش کنم نمیخواستم در حد 600-700 فقط یک کارت بگیرم برای همین 570 گرفتم .

به خاطر این که قبلا از Gainward استفاده نکردم اصلا به گوشم هم حتی نخورده بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or