مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

رامین جان عذر می خوام
منظورم 5970 بودش
گارانتی نداره و برند GIGA هم هست

به ریسکش میارزه ؟
و هم رده اون در انویدیا چی هستش؟
ممنون از لطفت
واقعا می خواد این کارت رو 220 بهتون بده(اونم برد گیگا)!!!!!!!!!!!!!!!
شما تا الان این کارت رو از نزدیک دیدین؟
تو کیستون جا میشه؟
به نظر من یه ریگی به کفشش هست چون ارزش این کارت بیش از این هاست
اگر هم می خوایید ببینید قدرتش چقدره یه سرچ توی گوگل بزنید تا دستتون بیاد

واقعا می خواد این کارت رو 220 بهتون بده(اونم برد گیگا)!!!!!!!!!!!!!!!شما تا الان این کارت رو از نزدیک دیدین؟تو کیستون جا میشه؟به نظر من یه ریگی به کفشش هست چون ارزش این کارت بیش از این هاستاگر هم می خوایید ببینید قدرتش چقدره یه سرچ توی گوگل بزنید تا دستتون بیاد
وقتی بخواید از شر چیزی خلاص بشید و کارت جدیدتری رو جایگزینش کنید این قیمت خیلی هم بی ربط نمیشه، مخصوصا اینکه کارتی غولی مثل 5970 باشه، هم پاور قوی می خواد و هم پردازنده ی قوی، توی هر کیسی هم جا نمیشه، بنالراین هر کسی هم نمی تونه مشتریش باشه، ناچارا قیمت رو پایین اعلام می کنن.

شما تا 150 میتونی GTS450 1GB با برد ZOTAC یا EVGA رو در نظر بگیری.[/QUOTE]
بیخشید من هر جاگشتم DDR5 پیدا کردم DDR 2 اصلا نبود اصلا من میتونم ازاین کارت استفاده کنم مشخصات:
main:GA-945P-S3
Ram:2GB DDR2
GPU(فعلی):8400GS DDR2

بیخشید من هر جاگشتم DDR5 پیدا کردم DDR 2 اصلا نبود اصلا من میتونم ازاین کارت استفاده کنم مشخصات:
main:GA-945P-S3
Ram:2GB DDR2
GPU(فعلی):8400GS DDR2
نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین ، همینطور قطعات روش نداره میتونه هر چی باشه.
شما میتونی این کارت رو ببندی رو سیستمت و استفاده کنی ولی با توجه به مشخصات سیستمت احتمالا یه بخش از کاراییش رو از دست میده Ramت هم کمه.

خرید کارت گرافیک

سلام
من مادربوردم m52l گیگابایته. میخواستم بدونم میتونم روش کارت گرافیکهای سری 500 جیفورس رو نصب کنم یا نه؟
اگه میشه نصب کرد، میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیه؟ تا قیمت 350
نظرتون در مورد gtx560ti چیه؟

ممنون :)

نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین ، همینطور قطعات روش نداره میتونه هر چی باشه.
شما میتونی این کارت رو ببندی رو سیستمت و استفاده کنی ولی با توجه به مشخصات سیستمت احتمالا یه بخش از کاراییش رو از دست میده Ramت هم کمه.
یعنی من میتونم از DDR5 استفاده کنم؟

همونطور که گفته شد ربطی به مادربرد نداره و می تونی کارت گرافیک با رم DDR5 رو هم روی سیستم استفاده کنی. خیلی واضح و روشن
سلاممن مادربوردم m52l گیگابایته. میخواستم بدونم میتونم روش کارت گرافیکهای سری 500 جیفورس رو نصب کنم یا نه؟اگه میشه نصب کرد، میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیه؟ تا قیمت 350نظرتون در مورد gtx560ti چیه؟ممنون :)
مشکلی نداری و بهترین انتخاب همون GTX 560Ti هست، بشرط اینکه بقیه ی قطعات سیستمت هم جوابگو باشن.

• Like
Reactions: GPSY
سلام
من مادربوردم m52l گیگابایته. میخواستم بدونم میتونم روش کارت گرافیکهای سری 500 جیفورس رو نصب کنم یا نه؟
اگه میشه نصب کرد، میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیه؟ تا قیمت 350
نظرتون در مورد gtx560ti چیه؟

ممنون :)
چه را که نه البته باید پاورتو هم در نظر بگیری ببینی چند وات هست
560 هم انتخاب خیلی خوبی هست
موفق باشی

الان اکثر کارت هاddr5هستند رفیق خیلی راحت می تونی استفاده کنی

یه کارت گرافیک بهم بیشنهاد بدید که سیستمم از همه قدرتش استفاده کنه مشخصات سیستم ram 4gb
CPU E7400@ 2.80GHz
MOTHERBORAD P5KPL SE
درضمن کارت گرافیکم الان GF240GT 1GB DDR5 هست

چه را که نه البته باید پاورتو هم در نظر بگیری ببینی چند وات هست
560 هم انتخاب خیلی خوبی هست
موفق باشی

پاورم 390وات هست. به نظرتون باید عوضش کنم یا کافیه؟
مرسی از بابت جوابها :)

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 AM ارسال شده بود ----------

مشکلی نداری و بهترین انتخاب همون GTX 560Ti هست، بشرط اینکه بقیه ی قطعات سیستمت هم جوابگو باشن.

مشخصات سیستمم:
CPU: Phenom II X3
Ram: 8GB DDR2
Power: 390W

اگه با این کارت گرافیک همخونی داره بگید :) اگر هم نه بگید چیکار کنم
دست شما درد نکنه :)

یه کارت گرافیک بهم بیشنهاد بدید که سیستمم از همه قدرتش استفاده کنه مشخصات سیستم ram 4gb
CPU E7400@ 2.80GHz
MOTHERBORAD P5KPL SE
درضمن کارت گرافیکم الان GF240GT 1GB DDR5 هست
CPU سیستم شما ضعیفه بالاتر از GT240 رو این سیستم کاهش کارایی خواهد داشت بهتره به فکر ارتقاء قطعات اصلی باشی !

سلام
کارت گرافيک nvidia ميخواستم در نوع خودش بهترين باشه
و با سيستمم مشت و عالي باشه يعني از قدرتش کامل استفاده کنه
مشخصات سيستم:
mb: giga ep45-tud3r
cpu:quad core q9550
vga: gtx275 -----------> در حال حاضر
ram: 4 gb ddr3
power green: gp785

قيمت مهم نيست
در صورت نياز power حتما ذکر شود
ممنون:rose:

پاور که کافیه ، بطور کلی میگم به غیر از دو هسته ای ها مثل GTX590 , 6990 و... با بقیه کارتا مشکلی نداره (وارد جزئیات نمیشیم) ، شما GTX580 هم ببندی رو این سیستم به خوبی کار میکنه البته یه بخش ناچیزی از کاراییش میره طبق بررسی این داستان تو بنچا و Reviewها ، که اگه بتونی CPU رو تا Main) 3.5Ghzت قابلیت و توانایی خوبی تو OC داره) ببری این کمبود هم جبران میشه !
البته یه موضوع دیگه هم اینجا مطرح میشه و اونم ، شما که هزینه برات مهم نیست خوب قطعات اصلی رو هم ارتقاء بده و بدون مشکل از کارت جدید استفاده کن !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or