مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان این 6970 انلاک شده که درواقع 6950 هست
در اینده بردشون دچار مشکل نمیشن ؟؟؟
کارکردش به نظرتون چند می ارزه ؟؟؟
اگر رفرنس گیرت بیاد می تونی آنلاک کنی.
من خودم شیدر آنلاک کردم ولی ولتاژ رو دست نزدم و کلاک ها رو دستی توی کاتالیست تا آخر بردم هیچ مشکلی هم نداره. ولی می گند اگر بایوس 6970 بریزی به خاطر افزایش ولتاژ آسیب می زنه در آینده

اگر رفرنس گیرت بیاد می تونی آنلاک کنی.
من خودم شیدر آنلاک کردم ولی ولتاژ رو دست نزدم و کلاک ها رو دستی توی کاتالیست تا آخر بردم هیچ مشکلی هم نداره. ولی می گند اگر بایوس 6970 بریزی به خاطر افزایش ولتاژ آسیب می زنه در آینده

اره رفرنسه.دسته دوم هست و انلاک شده. درواقع بایوس 6970 ریخته روش . میخوام ببینم اگه ورش دورم در اینده به خاطر همین انلاک شدنش بردش دچار مشکل میشه یا نه ؟؟؟

سلام میشه قیمت و مشخصات asus EAH 5870 رو بگین
و واسه خرید خوبه یا نه؟ واگه 2 ماه کار کرد باشه چند بگیرم ممنون
5870 که دیگه نیست تو بازار (تولید نمیشه) باشه هم قیمت مشخصی نداره هر کی هرجور دلش بخواد قیمت میده ، ASUS HD5870 که 6 یا 7 مدل داره شما دقیقا کدوم مدلش مد نظرته ؟! در کل مشخصات مدل Refش رو میتونی تو این لینک ببینی.
دوستان کارت nvidia DDR2 تاسقف 150تومن چی پیشنهاد میکنید بخرم؟
شما تا 150 میتونی GTS450 1GB با برد ZOTAC یا EVGA رو در نظر بگیری.

من میخوام یه کارت گرافیک تا 200000تومان بخرم.دوستان گفتن gtx460می خواستم ببینم با مادریورد من مشکلی نداره؟
Asus p5kpl-se
اینکه چه چیزی میتونه براش گلو گاه بشه؟

main که مشکلی با این کارت نداره احتمالا CPU شما براش گلوگاه میشه و با توجه به مدل CPUت حالا کم یا زیاد کاراییش رو از دست میده !

سلام
بنظرتون gts 450 تو رزلوشن 1600*900 تو بازی های روز دچار مشکل میشه (تنظیمات dx 10 medium)
سوال بعدی هم اینه که من تا جایی oc بلدم . میتونم این کارت رو به اندازه مصلا evga sc اور کنم اصلا مدل اور شده این کارت تو این رزلوشن تاثیری داره؟که بخوای 60 تومن پول اضافه بدی؟

درود
یه گرافیک 5790 دو گیگ کار کرده هست برند گیگا فروشنده میگه از 560ti قوی تره میخاستم بدونم درسته یا نه یا اصلا 220 تومن ارزش داره بخرم
با تشکر

سلام
بنظرتون gts 450 تو رزلوشن 1600*900 تو بازی های روز دچار مشکل میشه (تنظیمات dx 10 medium)
سوال بعدی هم اینه که من تا جایی oc بلدم . میتونم این کارت رو به اندازه مصلا evga sc اور کنم اصلا مدل اور شده این کارت تو این رزلوشن تاثیری داره؟که بخوای 60 تومن پول اضافه بدی؟
تو اون Res و تنظیمات میتونه اکثر بازیها رو خوب و روون اجرا کنه.
OC بسته به نوع و مدل کارت میتونه تاثیر بذاره ولی محسوس نیست نهایت 12 13 درصد اونم تو یه همچین کارتی ، خیر 60 تومن هم عمرا ارزش نداره شما با 60 تومن بالاتر میتونی کارتی به مراتب سریعتر از GTS450 OC در نظر بگیری.
اگه core clock پایین تر باشه بهتره یا زیاد باشه بهتره؟
خوب هرچی بالاتر باشه که بهتره ولی به تنهایی چیزی رو مشخص نمیکنه !
درود
یه گرافیک 5790 دو گیگ کار کرده هست برند گیگا فروشنده میگه از 560ti قوی تره میخاستم بدونم درسته یا نه یا اصلا 220 تومن ارزش داره بخرم
با تشکر
5790 که نداریم احتمالا 6790ـه ، با GTX560 TI که قابل مقایسه نیست چه قیمت چه کارایی و ضعیفتره حدودا در حد GTX460 768MB هستش 220 تومن هم ارزش خرید نداره اونم برد GIGA (اونم دست 2) با 220 تومن هم GTX460 1GB یا بالاتر در حد 250 تومن GTX560 یا HD6870 پیشنهاد میشه.

آخرین ویرایش:
رامین جان عذر می خوام
منظورم 5970 بودش
گارانتی نداره و برند GIGA هم هست

به ریسکش میارزه ؟
و هم رده اون در انویدیا چی هستش؟
ممنون از لطفت

آخرین ویرایش:
5870 که دیگه نیست تو بازار (تولید نمیشه) باشه هم قیمت مشخصی نداره هر کی هرجور دلش بخواد قیمت میده ، ASUS HD5870 که 6 یا 7 مدل داره شما دقیقا کدوم مدلش مد نظرته ؟! در کل مشخصات مدل Refش رو میتونی تو این لینک ببینی.

ممنون از جوابتون مدلی که من میخوام این هست http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH58702DIS1GD5V2/
و 2 یا 3 ماه کار کرده میشه قیمتی باید ازش بخرم راهم بگین ممنون میشم

رامین جان عذر می خوام
منظورم 5970 بودش
گارانتی نداره و برند GIGA هم هست

به ریسکش میارزه ؟
و هم رده اون در انویدیا چی هستش؟
ممنون از لطفت
اوه خیلی فرق کرد :d ، 5970 یا بهتر بگم هیولایی به نام 5970 یه کارت دو هسته ای که زمانی واسه خودش یکه تازی میکرد تو بازار ، کاراییش در حد GTX580 هستش و در اکثر موارد هم سریعتر از 580 عمل میکنه (محسوس نیست) مخصوصا تو Resهای بالا !
حالا من نمیدونم چقدر از سلامت کارت اطمینان داری ولی قیمت بدجوری خوبه ، اون فروشنده هم کاراییش رو با تخفیف بهت گفته حالا یا نمیدونسته کارت چیه یا میخواسته آتیش بزنه به مالش !
خواهش
ممنون از جوابتون مدلی که من میخوام این هست http://www.asus.com/Graphics_Cards/A...8702DIS1GD5V2/
و 2 یا 3 ماه کار کرده میشه قیمتی باید ازش بخرم راهم بگین ممنون میشم
قیمت که والا گفتم نوش تو بازار نیست درست و حسابی نمیشه نظر داد ولی با توجه به کاراییش بتونی 180 190 ازش برداری عالیه که بعید میدونم با این مدتی که از خریدش گذشته بهت بده !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: b3da

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or