مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب بطور کلی بخوایم بگیم که شماره یا مدل کارت میره بالاتر یعنی کارت سریعتره ، درسته البته یه استثناهایی هم هست.
6950 حدودا 10 درصد سریعتر از 6870 هستش.

دوستان هرچی تحقیق کردم هنوز نتونستم بین gtx 570 و hd 6970 یکی را انتخاب کنم بعضی مواقع این بهتر بعضی مواقع اون
یکی لطف کنه قیمت های هر دو را بده تا ببینم کدوم بیشتر می ارزه؟
Ultra_1920.png

دوستان هرچی تحقیق کردم هنوز نتونستم بین gtx 570 و hd 6970 یکی را انتخاب کنم بعضی مواقع این بهتر بعضی مواقع اون
یکی لطف کنه قیمت های هر دو را بده تا ببینم کدوم بیشتر می ارزه؟
Ultra_1920.png

پس چرا اینقدر فریم ها پایینه ؟ بچه های بازی سنتر با 560 و 460 و 480 رو بالاترین تنظیمات فریم ِ عالی گرفتن

پس چرا اینقدر فریم ها پایینه ؟ بچه های بازی سنتر با 560 و 460 و 480 رو بالاترین تنظیمات فریم ِ عالی گرفتن
تنظیمات ultra هستش با بالاترین AA و AF که خوب در شرایط عادی کسی با این تنظیمات بازی نمی کنه. :)

سایتی که آدرس دادند با تنظیمات دیگه هم بنچ مارک داره. حتما نگاه کنید جالبه.

---------------------------------------------------------------------
در مورد انتخاب بین 6970 و GTX 570 تقریبا هم قیمتند (حدود 470-460 تومن)، ولی گذشته از قیمت نظر کلی بچه ها در مورد دو کارت هم رده از AMD و nVIDIA بیشتر در این انجمن روی nVIDIA است که به نظر من هم درسته؛ چون هم فیزیک بالاتری داره، هم کارت هاش کم مصرف ترند و هم AMD به طور شایع گرافیک هاش مشکل Blue Screen و ... میدن که nVIDIA از این لحاظ بهتره.

تجربه شخصی هم هست این قضیه. من قبلا سه تا کارت ATI داشتم که هر سه تاشون به یه شکلی مشکل ایجاد کرده بودن برام، ولی الان دو کارت اخیرم nVIDIA بوده که هر دوشون خیلی عالی و بدون کمترین مشکل برام کار کردند.

خوب بطور کلی بخوایم بگیم که شماره یا مدل کارت میره بالاتر یعنی کارت سریعتره ، درسته البته یه استثناهایی هم هست.
6950 حدودا 10 درصد سریعتر از 6870 هستش.
6870 که جی پی یو 910 داره از 6950 که جی پی یو 810 داره پائین تره؟
آخه اون که جی پی یو بالاتری داره که

فرکانس به تنهایی چیزی رو مشخص نمیکنه ، بطور مثال فرکانس هسته 823MHz ، GTX560 TI هستش و 772MHz ، GTX580 با توجه به نظریه شما (رو کاغذ) باید 560 سریعتر باشه درصورتیکه در عمل قابل مقایسه نیستن.
كارت گرافيك من 6850 ati هستش تاثير داره؟؟؟؟؟
yahoo_7.gif
چی تاثیر داره ؟!

آخرین ویرایش:
دوستان نظرشون را در مورد این گرافیک بدهتد ممنون میشم! :

Point of View GeForce GTX 560Ti graphics card, NVIDIA, 2GB DDR5 memory, PCI-Express 2.0 x16

با همین بزند یه کارت گرافیک دیگه هم هست که 1 GB memory داره . تفاوت قیمت حدود 40 دلار . به نظر تون کدام یکیو بگیرم؟
ممنون میشم نظرتون را در مورد این بزند بهم بگید؟ فعلا این برند در دسترسم هست .
البته XFX 6950 هم هست که باز با این کارت بالایی یک قیمت داره. لطفا راهنمایی کنید

دوستان نظرشون را در مورد این گرافیک بدهتد ممنون میشم! :

Point of View GeForce GTX 560Ti graphics card, NVIDIA, 2GB DDR5 memory, PCI-Express 2.0 x16

با همین بزند یه کارت گرافیک دیگه هم هست که 1 GB memory داره . تفاوت قیمت حدود 40 دلار . به نظر تون کدام یکیو بگیرم؟
ممنون میشم نظرتون را در مورد این بزند بهم بگید؟ فعلا این برند در دسترسم هست .
البته XFX 6950 هم هست که باز با این کارت بالایی یک قیمت داره. لطفا راهنمایی کنید

برند معتبری هست، کارتاش معمولا واسه GURU3D ارسال میشه و اونو Review می کنن.
مدل 2 گیگی که فک کنم زیاد باشه برای بیشتر بازیها، ولی اگر بودجت میرسه خریدنش ایرادی نداره.

• Like
Reactions: TigerSS
در مورد انتخاب بین 6970 و GTX 570 تقریبا هم قیمتند (حدود 470-460 تومن)، ولی گذشته از قیمت نظر کلی بچه ها در مورد دو کارت هم رده از AMD و nVIDIA بیشتر در این انجمن روی nVIDIA است که به نظر من هم درسته؛ چون هم فیزیک بالاتری داره، هم کارت هاش کم مصرف ترند و هم AMD به طور شایع گرافیک هاش مشکل Blue Screen و ... میدن که nVIDIA از این لحاظ بهتره.
منم تا به حال ati نداشتم ولی قیمتشون خیلی نزدیکه فکر میکردم 6970 گرون تره.
gtx 580چه قیمتیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or