مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان یه گرافیک در حدود 450 معرفی کنید؟البته پاور چند وات؟قیمت پاور؟
با این قیمت میشه GTX 570 خرید. اگر بشه MSI GTX 570 Twin Frozr III Power Edition/OC رو با این قیمت (یا یه کم بالاتر حالا) پیدا کرد عالیه. پاور هم بهتره بالای 600 وات بندازید رو همچین چیزی.
بچه ها من به جواب نرسیدم
MSi k2cf
amd phenom 9550 2.2g hrz x4
ati 3870 X2 1Gb 512 bit sapphire
2Gb DDR2 1066
THeralmatake 700 watt -tough
case server Tuniq green

چه کار کنم؟ mother board -cpu -ram عوض کنم بشه حدود 450 یا گرافیک بخرم 400 + 2 GIG رم؟
فکر می کنم مدل مادربردتون رو اشتباه نوشتید، ولی کلا به نظر من ارتقای رم و گرافیک براتون واجب، و ارتقای سی پی یو مستحب هستش! :دی

مادربردتون رو درست نوشته بودید بهتر می شد نظر داد، ولی در کل اگر 450 می خواید هزینه کنید من جای شما بودم رم 2 گیگ، CPU و گرافیک قبلی ام رو می فروختم و با اون 450 تومن یکی از CPU های بهتر قابل نصب روی مادربردم + گرافیک جدید + 4 گیگ رم (2*2) می خریدم.

آخرین ویرایش:
بچه ها من به جواب نرسیدم
MSi k2cf
amd phenom 9550 2.2g hrz x4
ati 3870 X2 1Gb 512 bit sapphire
2Gb DDR2 1066
THeralmatake 700 watt -tough
case server Tuniq green

چه کار کنم؟ mother board -cpu -ram عوض کنم بشه حدود 450 یا گرافیک بخرم 400 + 2 GIG رم؟
کل کیسو باید عوض کنی تمام قطعات از رده خارج شده بعدشم باید تو مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات می گفتی;)

فکر می کنم مدل مادربردتون رو اشتباه نوشتید، ولی کلا به نظر من ارتقای رم و گرافیک براتون واجب، و ارتقای سی پی یو مستحب هستش! :دی

مادربردتون رو درست نوشته بودید بهتر می شد نظر داد، ولی در کل اگر 450 می خواید هزینه کنید من جای شما بودم رم 2 گیگ، CPU و گرافیک قبلی ام رو می فروختم و با اون 450 تومن یکی از CPU های بهتر قابل نصب روی مادربردم + گرافیک جدید + 4 گیگ رم (2*2) می خریدم.
آره مدل دقیق K9a2 cf .. اللان زده am3 ready یعنی می تونم یه am3 بندازم روش ؟ چه مدلی و با چه فرکانسی ؟ فقط با اطمینان بگید که مشکلی برام پیش نیاد
ضمنا کارتم ضعیف نیست معادل 450GTS .. اگه بتونم یه cpu پر قدرت phenom 2 که معادل core I5 3gh باشه بندازم عالی میشه و میتونم گرافیکو هم عوض کنم ..الان سوالم اینه phenom 2 می خوره یا نه؟ و اگه می خوره تفاوت زیادی با 9550 داره برای گیم ؟

آره مدل دقیق K9a2 cf .. اللان زده am3 ready یعنی می تونم یه am3 بندازم روش ؟ چه مدلی و با چه فرکانسی ؟ فقط با اطمینان بگید که مشکلی برام پیش نیاد
ضمنا کارتم ضعیف نیست معادل 450GTS .. اگه بتونم یه cpu پر قدرت phenom 2 که معادل core I5 3gh باشه بندازم عالی میشه و میتونم گرافیکو هم عوض کنم ..الان سوالم اینه phenom 2 می خوره یا نه؟ و اگه می خوره تفاوت زیادی با 9550 داره برای گیم ؟
مادربورد شما در کل مادربورد ضعیفیه من خودم داشتمش.نمی شه از 790x انتظار زیادی داشت.تو خود سایت ام اس آی چک کن ببین نوشته چه سی پی یو هایی رو ساپورت می کنه یا نه اونجوری با اطمینان بیشتری می تونی خرید کنی.فنوم 2 با فنوم تفاوت زیادی داره یادتم باشه مادربوردت توانایی اورکلاک چندانی نداره.می تونی فعلا دست به رمت نزنی من با 2 گیگ رم 800 و گرافیک 6870 تو بازیا مشکلی ندارم.بعدا می تونی 2 گیگ دیگه اضافه کنی الان خیلی مهم نیست.برای صرفه چویی تو هزینه سی پی یو می تونی به athlon 2 x4 هم فکر کنی.

---------- نوشته در 10:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

میگم الان بهترین کارت گرافیکی که میشه تا قیمت 160 خرید چیه؟

:|:دی
RADEON 6770 از سافایر یا XFX

آخرین ویرایش:
قدرت کارت شما از 450 GTS پایین تره و در ضمن تکنولوژی بسیار پایین تری هم داره و مدتهاست که باید آپگریدش می کردید. از اینجا می تونید خودتون مقایسه قدرت گرافیک ها رو به طور کامل ببینید.

در مورد سی پی یو در این آدرس کل سی پی یو های ساپورت شده توسط مادربرد شما ذکر شده که خودتون می تونید انتخاب کنید. Phenom II هم ساپورت میشه و مثلا می تونید X4 945 بگیرید براش. مقایسه قدرت سی پی یوها با هم از اینجا قابل رویته. سی پی یو فعلی شما 2500 امتیاز گرفته، در مقابل 3600 امتیاز برای X4 945، به نظر من همون طور که گفتم ارتقای سی پی یو براتون واجب نیست ولی مستحبه! :)

در ضمن یه توصیه کلی در مورد سخت افزار:
اگر طالب این هستید که با اطمینان صد در صد جواب سوالات تون رو بگیرید باید همیشه خودتون هم جستجوگر باشید و اینترنت رو بگردید، نه این که فقط در انجمن ها سوال کنید. متاسفانه عده ای در بعضی از سایت ها بدون بررسی به سوالات آدم جواب میدن و مثلا سی پی یویی که ساپورت نمیشه رو پیشنهاد می کنند که باعث دردسر شدید میشه برای سوال کننده.

شرمنده جای سوال پرسیدن نبود ولی بهترین تاپیکی که بود همینجاست
معمولا کارت های گرافیکی Ati با سی پی یو های amd یهتر جواب میدن یا intel? بله درسته هیچ فرقی نداره ولی خوب بعضی وقتا یه نمه فرق میکنه
و اینکه سی پی یو من phenom x6 هستش و طالبم کارت بخرم میخوام بدونم برم سراغ ati یا geforce کدومو بهتر میدونید قیمتم مهمه

شرمنده جای سوال پرسیدن نبود ولی بهترین تاپیکی که بود همینجاست
معمولا کارت های گرافیکی Ati با سی پی یو های amd یهتر جواب میدن یا intel? بله درسته هیچ فرقی نداره ولی خوب بعضی وقتا یه نمه فرق میکنه
و اینکه سی پی یو من phenom x6 هستش و طالبم کارت بخرم میخوام بدونم برم سراغ ati یا geforce کدومو بهتر میدونید قیمتم مهمه
بگو چقدر می خوای هزینه کنی تا بشه راهنمایی کرد.

دوستان قیمت این ATI RADEON R6970 چجوریه؟gtx 580 که فکرنکنم پولم برسه ولی با خودم گفتم به جای اینکه 400 خورده خرج gtx 570 کنم یه مقدار بزارم روش خیالم را راحت کنم.

[h=1][/h]

قدرت کارت شما از 450 GTS پایین تره و در ضمن تکنولوژی بسیار پایین تری هم داره و مدتهاست که باید آپگریدش می کردید. از اینجا می تونید خودتون مقایسه قدرت گرافیک ها رو به طور کامل ببینید.

در مورد سی پی یو در این آدرس کل سی پی یو های ساپورت شده توسط مادربرد شما ذکر شده که خودتون می تونید انتخاب کنید. Phenom II هم ساپورت میشه و مثلا می تونید X4 945 بگیرید براش. مقایسه قدرت سی پی یوها با هم از اینجا قابل رویته. سی پی یو فعلی شما 2500 امتیاز گرفته، در مقابل 3600 امتیاز برای X4 945، به نظر من همون طور که گفتم ارتقای سی پی یو براتون واجب نیست ولی مستحبه! :)

[/SPOILER]
باشه .ممنون پس می رم یه گرافیک عوض کنم و 1-2 سال دیگه که رم های DDR5 هم می آد بقیه رو عوض کنم .خوب از اونجایی که پاور 700 دارم اکثر گرافیک هارو می تونم بذارم روش
هزینه زیر 400 چه گرافیکی می تونم بندازم ؟ که در اکثر موارد مشکلی برام پیش نیاد و cpu اذیت نکنه
560ti در نظرمه این معقولتره یا 6950؟ 5870؟ کدوم که با سابر قطعات هم مشکلی در فریم ریت نداشته باشم؟

باشه .ممنون پس می رم یه گرافیک عوض کنم و 1-2 سال دیگه که رم های DDR5 هم می آد بقیه رو عوض کنم .خوب از اونجایی که پاور 700 دارم اکثر گرافیک هارو می تونم بذارم روش
هزینه زیر 400 چه گرافیکی می تونم بندازم ؟ که در اکثر موارد مشکلی برام پیش نیاد و cpu اذیت نکنه
560ti در نظرمه این معقولتره یا 6950؟ 5870؟ کدوم که با سابر قطعات هم مشکلی در فریم ریت نداشته باشم؟
560 ti بگیر.بیشتر بازی ها با nvidia بیشتر بهینه شدن;)

560 ti بگیر.بیشتر بازی ها با nvidia بیشتر بهینه شدن;)
موافقم. ;)

مقایسه 560TI با 6950 رو اینجا ببین ==> http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6950-1gb-vs-geforce-gtx-560-ti-review/1
تو اکثر تستا 6950 قویتره

---------- نوشته در 01:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 PM ارسال شده بود ----------

دوستان قیمت این ATI RADEON R6970 چجوریه؟gtx 580 که فکرنکنم پولم برسه ولی با خودم گفتم به جای اینکه 400 خورده خرج gtx 570 کنم یه مقدار بزارم روش خیالم را راحت کنم.
570 و 6970 تفاوت آنچنانی تو بازی ها ندارن.تو یکی این چند فریم بیشتر می ده تو یکی اون چند فریم بیشتر بهت می ده.اگر فقط بازی می کنی اونی که ارزون تره بگیر یعنی 6970.اگر کار سه بعدی مثل مدلسازی و انیمیشن سازی انچام می دی بسته به نرم افزاری که باهاش کار می کنی ممکنه جواب فرق کنه.

570 و 6970 تفاوت آنچنانی تو بازی ها ندارن.تو یکی این چند فریم بیشتر می ده تو یکی اون چند فریم بیشتر بهت می ده.اگر فقط بازی می کنی اونی که ارزون تره بگیر یعنی 6970.اگر کار سه بعدی مثل مدلسازی و انیمیشن سازی انچام می دی بسته به نرم افزاری که باهاش کار می کنی ممکنه جواب فرق کنه.
میشه قیمت هرکدومشون را بگید؟من فکر میکردم 570 ارزون تره؟من بیشتر نظرم به خاطر memory 6970 هست مثلا همین rage روشی هست برای باز کردن high resolution textures که memory بالا 1.5 میخواد ولی 570 1280 هست.

سلام

سلام دوستان من یه سوال برام پیش اومد
تا اونجایی که من دیده ام هر چی شماره گرافیک میره بالاتر گرافیک قوی تر میشه مثلا 4670 از 4650 بالاتره
سوالی که دارم اینه که مثلا 6870 با جی پی یو 915 و مموری 4200 از 6959 با جی پی یو 810 . مموری 5000 بالاتره یا پائین تر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or