مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بهتر یا بدتر که نداریم اکثر برندایی (همونطور که قبلا هم گفته شده) که تو بازار ما هستن معروف و کیفیت خوبی دارن ، بستگی داره شما چجور کارتی مد نظرت باشه مثلا کولینگش خاص باشه ، OC باشه ، قابلیت OC بالاتری نسبت به مدل Ref داشته باشه و...
در کل اگه مدل Ref یا همون مرجع رو بخوای من همون EVGA رو پیشنهاد میدم حدودا 320 تومن در میاد.(آمار شنبه - تهران)

• Like
Reactions: Gow
بهتر یا بدتر که نداریم اکثر برندایی (همونطور که قبلا هم گفته شده) که تو بازار ما هستن معروف و کیفیت خوبی دارن ، بستگی داره شما چجور کارتی مد نظرت باشه مثلا کولینگش خاص باشه ، OC باشه ، قابلیت OC بالاتری نسبت به مدل Ref داشته باشه و...
در کل اگه مدل Ref یا همون مرجع رو بخوای من همون EVGA رو پیشنهاد میدم حدودا 320 تومن در میاد.(آمار شنبه - تهران)
من که زیاد سر در نمیارم فقط Oc و کولینگ رو میفهمم !
من برای بازی میخوام (BF3:d) !
پس همون EVGA خوبه !؟
راستی بعضیا میگفتن Zotack و Asus از بقیه بهترن ! نظرتون در مورد این دوتا چیه ؟
ببخشید سوالم زیاده !
ممنون

پس همون EVGA خوبه !؟
ببخشید سوالم زیاده !
ممنون

هم ZOTAC داشتم هم ASUS !!!!

ایسوز کولینگ بهتری داره !
برای بتلفیلد میخوای برو سراغ 570 یا 580 !

برای بقیه بازی ها همون 560 بسه !

هم ZOTAC داشتم هم ASUS !!!!

ایسوز کولینگ بهتری داره !
برای بتلفیلد میخوای برو سراغ 570 یا 580 !

برای بقیه بازی ها همون 560 بسه !
دیگه فعلا بودجمون نمیرسه به اونا !
باباهه نمیزاره دیگه PS3 و دانشگاه آزاد و .... :d:-s:d
حالا EVGA بگیرم بالاخره یا ASUS !؟
راستی قیمتشون چقده ؟ EVGA که 320 تومن بود
چرا قیمت ها انقدر گرون شده ؟
من آخر تابستون قیمت گرفته بودم 560 Ti قیمتش 270 بود !

پس همون EVGA خوبه !؟
ببخشید سوالم زیاده !
ممنون
:d
اگه مدل مرجع (دستکاری نشده :d) میخوای پیشنهاد من EVGA هستش.
گفتم که خوب و بد نداریم همشون از یه استاندارد پیروی میکنن (مدلای مرجع) و تفاوتی تو کارایی وجود نداره اون بعضیا کین ؟! :d ، ASUS و ZOTAC هم برندای خوبی هستن البته ASUS اختلاف قیمتش با EVGA یه 30 35 تومنی هستش.
خواهش
من آخر تابستون قیمت گرفته بودم 560 Ti قیمتش 270 بود !
تا اونجایی که یادمه از زمان تولد :d این کارت تا الان (تو بازار ما) زیر 295 نیومده دیگه با جزئیات کاری نداریم.:d

اگه مدل مرجع (دستکاری نشده :d) میخوای پیشنهاد من EVGA هستش.
گفتم که خوب و بد نداریم همشون از یه استاندارد پیروی میکنن (مدلای مرجع) و تفاوتی تو کارایی وجود نداره اون بعضیا کین ؟! :d ، ASUS و ZOTAC هم برندای خوبی هستن البته ASUS اختلاف قیمتش با EVGA یه 30 35 تومنی هستش.
خواهش
تا اونجایی که یادمه از زمان تولد :d این کارت تا الان (تو بازار ما) زیر 295 نیومده دیگه با جزئیات کاری نداریم.:d
بعضیا منظورم چند نفر تو فروم های دیگه بود !
که حرف فقط حرف بچه های این فروم و مخصوصا شما برای ما سنده !:d:">
ممنون پس همون EVGA رو بگیرم دیگه !!
رفتم بازاررضا قیافه دوتاشون (Asus و EVGA ) رو دیدم ASUS دو تا فن داشت و کلفت تر هم بود !:d بهتر نیست !؟:-/:d
راستی یه فروشنده با انصاف هم به ما معرفی کنید بریم ازش بخریم !

آخرین ویرایش:
رفتم بازاررضا قیافه دوتاشون (Asus و EVGA ) رو دیدم ASUS دو تا فن داشت و کلفت تر هم بود !:d بهتر نیست !؟:-/:d

چرا بهتره پولشم بهتره:d

فروشنده با انصاف خودش پارادوکس داره:d قیمت بگیر هر کی بهتر داد:d

مشکلی نیست !
ضرر نمیکنی ! :d
بااا گفتم که ، اون مدل از ASUS که شما دیدی DCU II هستش سیستم کولینگش فرق میکنه و مشخصه که بهتره البته از نظر قیمت هم خیلی بهتره یه 65 70 تومنی با این EVGA اختلاف قیمت داره.:d

من مدل asus رو پیشنهاد میکنم 1 ماه قبل گرفتم 370 حرف نداره یکم گرونه ولی فوق العاده کارت کم صدا و خنکیه یکم هم اور شده
http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5/#specifications
[h=1]ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5[/h] [h=2][/h]

پس بذار من هم یه کم نصیحت کنم! من حدود 10 روز قبل MSI GTX 560 Ti HAWK خریدم به قیمت 340 تومن. چند تا مدل GTX 560 Ti خوبی که من تو بازار دیدم اینا بود:

1. ارزون ترین مدل خوبش یه مدل MSI Twinfrozr II هستش که نایاب شده، ولی 300 الی 305 تومنه. اون هم عالیه هم ارزون.
2. یه مدل Gainward بود که تک فن بود و 305 تومن. من چون تک فن بود و شخصا به برندش خیلی اطمینان نداشتم نگرفتم.
3. این مدل EVGA که بر و بچه ها گفتند هم خوبه، ولی اون موقع نایاب بود. اگر مدل SC اش قیمت 320 باشه بهترین انتخابته.
4. همین مدلی که من گرفتم. خیلی عالی توسط MSI از کور اصلی که 825 باشه تا کور 950 اور شده و خیلی هم Stable و خنکه.

چند تا مدل دیگه هم بود که خیلی جالب نبود. اون ASUS به نظر من دیگه زیادی گرونه و با این همه برندهای خوب خیلی دلیلی برای خریدنش نیست.

توضیح: روی گرافیک من نوشته حداقل پاور 600 وات (البته اینجا بچه ها از 530 به بالا رو تایید می کنند). قبل از خرید از کفایت پاورت و همچنین مناسب بودن سایز کارت برای داخل کیست اطمینان حاصل کن. :)

Last edited by a moderator:
سلام

بچه ها من تصمیم گرفتم فعلا به cpu دست نزنم و کارت گرافیکو عوض کنم به نظرتون تا 200 تومان میشه چیز جالبی پیدا کرد؟
مشخصات فعلی سیستمم
cpu:amd x3 710 2.6mhz
vga:asus 9600gt
ram:corsair 2*2gb 1333mhz
m.b:asus m4a78t-e
power:green 530ab
دوستان نظرتون را در مورد پاورمم بگین که به درد گرافیک جدید میخوره یا نه(530 وات ریل و 620 وات پیک)
راستی بازی کال آف دیوتی نسخه 3 مدرنش اومده؟بدم نظرتون را در مورد بازی bf3 بگین که چطوره الان یه بازی به اسم medal of honor گرفتم که بدک نیست ولی به پای call of duty نمیرسه

بچه ها من تصمیم گرفتم فعلا به cpu دست نزنم و کارت گرافیکو عوض کنم به نظرتون تا 200 تومان میشه چیز جالبی پیدا کرد؟
مشخصات فعلی سیستمم
cpu:amd x3 710 2.6mhz
vga:asus 9600gt
ram:corsair 2*2gb 1333mhz
m.b:asus m4a78t-e
power:green 530ab
دوستان نظرتون را در مورد پاورمم بگین که به درد گرافیک جدید میخوره یا نه(530 وات ریل و 620 وات پیک)
راستی بازی کال آف دیوتی نسخه 3 مدرنش اومده؟بدم نظرتون را در مورد بازی bf3 بگین که چطوره الان یه بازی به اسم medal of honor گرفتم که بدک نیست ولی به پای call of duty نمیرسه

با 230 تومن می تونی یه کارت GTX 460 1GB رو بخری که با پاورت هم تناسب داره،

MW3 حدود 40 روز دیگه میاد اما BF3 فقط 21 روز دیگه مونده منتشر بشه، این کارت توی BF3 تنظیمات متوسط و High فریم خوبی میده، توی MW3 هم آخرین تنظیمات رو مثل آب خوردن اجرا می کنه.

سلام به همگی

می خوام تا 400 تومن خرج کنم و کیفیت سیستمو برای بازی بالا ببرم تو این فکرم که فقط گرافیکو عوض کنم ..نظر شما چیه ؟
MSi k2cf
amd phenom 9550 2.2g hrz x4
ati 3870 X2 1Gb 512 bit sapphire
2Gb DDR2 1066
THeralmatake 700 watt -tough
case server Tuniq green

گرافیکو هم قراره 150 بدم به رفیقم ولی 100% نیست چون پاورش گمون نکنم این گرافیکو با 2 gpu جواب بده ... کسی می خواد 150 میدم

کارت گرافیکو برای رز 1280x1024 می خوام ..چی بگیرم چی رو عوض کنم؟

yahoo_13.gif
yahoo_13.gif
yahoo_13.gif

چرا این طوریه؟
2 بار تا حالا این پاسخ رو دادم به این تاپیک ولی باز که میام میبینم نیست!!!
هیچ پیامی هم در رابطه با حذف شدنش برام نمیاد.

میخواستم ببینم نظرتون راجع به این کارت گرافیک چیه؟چه بازی هایی رو با چه تنظیماتی میاره؟و قیمتش چنده؟
GeForce GTX 260² 896MB 448-bit GDDR3

دوست عزیز شما دیشب تو این تاپیک پست دادی جوابش رو هم دوستان دادن ، حالا چه اصراری هست که شما تو این تاپیک 2 3 مرتبه دیگه همون پست رو تکرار میکنی من نمیدونم ؟!
لطف کن یه سوال رو تو هر تاپیک مطرح نکن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or