مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان من تازه عضو شدم
سیستمم cpu:amd x3 710....main:asus m4a78t-e....ram corsair 2*2 1333.....vga:asus9600gt
سوالم اینه که این کارت گرافیکم برای بازی بسه یا نه و همینطور cpu رو عوض کنم یا نه چون تو سایت ایسوز دیدم که رو این مادربرد x6 هم میشه نصب کرد که از 190 تا 240 قیمتش میشه
یکم ویندوزم مشکل هنگ داره به نظرتون این قطعات من باهم مچ هستند؟یکی میگفت cpu رو باید عوض کنم چون نسبت به قطعات دیگه ضعیف تره

قطعاتت همگی در یک سطح هستن، هر کدوم رو هم بخوای عوض کنی بقیه رو هم باید ارتقا بدی،
من توصیه می کنم که پردازنده و گرافیک رو همزمان ارتقا بدی، حداقل350 تومن کنار بزار.

سلام خواهشا زود جواب بدید من GTX480 دارم با پاور GP585 خب حالا همه میگن این پاور ضعیفه حالا یه پاور حرفه ای و عالی بگید تا بخرم فقط خواهشا سریع پاور خوب و اینده دار باشه....ممنون....

-------------------------------------------------------------

GP885 Green میخرم یا EnermaX modU87 این دوتا خوبه دیگه...
همون 785 وات GREEN هم کافیه، EnerMax هم زیادی گرونه،خریدش نمی صرفه زیاد.

Last edited by a moderator:
پاورم 1100 فک کنم/با 200 تومن چی میشه خرید؟من nvidia رو خیلی بیشتر از amd قبول دارم

---------- نوشته در 10:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:29 AM ارسال شده بود ----------

پاورم 1100 فک کنم/با 200 تومن چی میشه خرید؟من nvidia رو خیلی بیشتر از amd قبول دارم

اون پاور رو پس بیخیال شو . اگر بودجه ات 200 ه کلا . اینجوری بخری بهتره :
بودجه ات رو بکن 210 . نتیجه اش میشه این :
Green 535-Eu + Evga 450GTS 1GB GDDR5

قطعاتت همگی در یک سطح هستن، هر کدوم رو هم بخوای عوض کنی بقیه رو هم باید ارتقا بدی،
من توصیه می کنم که پردازنده و گرافیک رو همزمان ارتقا بدی، حداقل350 تومن کنار بزار.
اون موقع که کامپیوتر خریدم سعی کردم مادربرد خوبی بخرم همینطور پاورم 630 واته تا اونجایی که دیدم رو مادربردم cpu ایکس 6 هم نصب میشه که 200 پولش میشه(بیشتر به نظرم cpu ضعیفه) گرافیکم تا حالا بازیی باهاش نکردم که کم بیاره میشه یه چند بازی خوب مثل کال آف دیوتی معرفی کنید؟
اگه امکانش هست بگین چرا باید همرو عوض کنم؟

من اگه یک دونه evga 560 1g بگیرم خوبه؟ خودم میدونم خوبه ولی برای بازی های خفن مثلا Battlefield 3 فرم بالا می شه بازی کرد؟
پاور 650وات بسته؟

آخرین ویرایش:
اون موقع که کامپیوتر خریدم سعی کردم مادربرد خوبی بخرم همینطور پاورم 630 واته تا اونجایی که دیدم رو مادربردم cpu ایکس 6 هم نصب میشه که 200 پولش میشه(بیشتر به نظرم cpu ضعیفه) گرافیکم تا حالا بازیی باهاش نکردم که کم بیاره میشه یه چند بازی خوب مثل کال آف دیوتی معرفی کنید؟
اگه امکانش هست بگین چرا باید همرو عوض کنم؟
من نظر خودم رو میگم: اگر فقط یک قطعه رو بخوای عوض کنی اون گرافیکه! البته سی پی یوت هم ضعیفه، ولی سی پی یو توی گیم از گرافیک کم اهمیت تره. کلا بهترین کار اینه که سی پی یو و گرافیک رو حداقل عوض کنی چون هر دوشون ضعیفند. اگر هم گرافیکت کم نیاورده یا بازی های 2011 رو بازی نکردی یا روی تنظیمات خیلی پایین رفتی. رم و مادربردت به نظر من بد نیستند، ولی پاورت بستگی به برندش داره، اگر پاور درست و حسابی مثل گرین یا OCZ و ... باشه خوبه، ولی اگه از این پاورهای متفرقه هستش 630 اش هم جواب نخواهد داد...
من اگه یک دونه evga 560 1g بگیرم خوبه؟ خودم میدونم خوبه ولی برای بازی های خفن مثلا Battlefield 3 فرم بالا می شه بازی کرد؟
پاور 650وات بسته؟
پاور اگر برند خوب باشه کافیه (رجوع به بالا).
با 560 (معمولی نه Ti) میشه BF3 رو با فریم قابل قبول روی متوسط تا High بازی کرد.

اینو دارم می گیرم
6652_2843091-ra.jpg
خوبه یا نه؟

از nVIDIA میشه GTX560 و AMD هم میشه HD6870 ، از نظر کارایی هم 6870 سریعتره.
پیشنهاد من با یکم هزینه بالاتر EVGA GTX560 TI هستش که بعضی جاها 6870 سریعتره و یه جای دیگه 560.(بطور کلی اختلافشون محسوس نیست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or