مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من چندتا سوال داشتم...
کارت گرافیک Leadtek GTX480 چند تومنه؟ و اینکه کارت های Leadtek خوبن؟
لیدتک از مارکهای معروف و خوبه . منتها بودجه اتون چقدره ؟ 480GTX الان توصیه نمیشه / جایگزین هاشو تهیه کنید بهتره/

---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

دوستان گرافیک میخوام حدود 300 تومان چی معرفی میکنید؟؟از کجا بفهمم به مادربوردم میخوره؟

سیستمتون چی هست . مشخصاتش رو بنویسید . باید مشخص بشه پاورتون جوابگوی چه کارت گرافیکیه.

سلام.دوستان عزیز من گرافیک لپ تاپم gt 520m cuda 1gig.
نمی دونم واسه بازی هایی که داره میاد جواب گو هست یا نه.cpu هم core i5.
گرافیک سیستم دسکتاپ خونه هم gt9500 512 ddr3.ایا باید یه کارت جدید بگیرم یا کدوم از اینا جواب میده.تا حالا مشکلی با این 9500 نداشتم حتی با بازی crysis2. ولی اینطور که معلومه واسه بازی هایی که داره میاد مثل battle3 به مشکل برمیخورم/اصلا لپ تاپو واسه بازی پیشنهاد می کنید؟ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.

من چندتا سوال داشتم...
کارت گرافیک Leadtek GTX480 چند تومنه؟ و اینکه کارت های Leadtek خوبن؟
من تازگی گرافیک خریدم.
توی بازار 480 یکی دو تا مغازه دیدم داشت، ولی قیمتش رو نپرسیدم، چون صرف نمی کنه خریدش و احتمالا اگر گیر بیارید بسیار گرون خواهد بود، ضمن این که مصرف بسیار بالایی داره و از پاور بد جوری کار می کشه.
به جاش GTX 570 بگیرید منطقی تره.
دوستان گرافیک میخوام حدود 300 تومان چی معرفی میکنید؟؟از کجا بفهمم به مادربوردم میخوره؟
کارت MSI که momo معرفی کردند خوبه. البته قیمت اصلش در بازار 305 هزار تومنه، ولی بسیار کمیاب شده.

اگر گیر نیاوردین دو گزینه خوب دیگه هم هست:
1. یک مدل Gainward 560 Ti که ساده ترین مدلش بود و تک فن هم بود قیمتش 305 هزار تومن بود.
2. کارتی که خودم یک هفته پیش خریدم: MSI GTX 560 Ti Twinfrozr III HAWK که GTX 560 Ti به شدت اورکلاک شده توسط MSI و کارت بسیار قوی و خیلی خنکیه. قیمتش هم فقط 340 تومن بود.

در مورد خوردن به مادربرد که مشکلی نیست و فقط باید PCI-Express باشه مادربردتون، ولی مهم تر از مادربرد پاوره که برای یه همچین کارت هایی حداقل پاور بالای 500 و یا ترجیحا بالای 600 می خواین و پاور تون هم باید برند درست و حسابی مثل گرین یا OCZ باشه و این پاورهای آشغال 50-40 تومنی فایده نداره.

سلام.دوستان عزیز من گرافیک لپ تاپم gt 520m cuda 1gig.
نمی دونم واسه بازی هایی که داره میاد جواب گو هست یا نه.cpu هم core i5.
گرافیک سیستم دسکتاپ خونه هم gt9500 512 ddr3.ایا باید یه کارت جدید بگیرم یا کدوم از اینا جواب میده.تا حالا مشکلی با این 9500 نداشتم حتی با بازی crysis2. ولی اینطور که معلومه واسه بازی هایی که داره میاد مثل battle3 به مشکل برمیخورم/اصلا لپ تاپو واسه بازی پیشنهاد می کنید؟ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.

نه عزیز، گرافیک لپ تاپ شما بدرد بازی نمی خوره
کارت PC شما هم تا الان برای بازی نبوده، شما باهاش زیادی مدارا کردی

Last edited by a moderator:
متاسفانه یا خوشبختانه Leadtek GTX480 خریده شد به قیمت 470 تومن!!! اونم با پاور GP585 !!! فقط این مارک خوبه ؟؟؟ و اینکه با قیمتش جور در میاد؟؟؟
1.مبارکه.
2.پاور کمه و اگه میخوای 785 گرین ارزون واسه کارتت زیاد هم هست.
وقتی خریدی دیگه میخوای ببینی خوبه یا بدb-)
واسه این میگم پاور کمه چون از حداکثر توانش استفاده میشه و بعد مدت کمی نمیتونه تامین کنه و کارتت ممکنه بسوزه:|

متاسفانه یا خوشبختانه Leadtek GTX480 خریده شد به قیمت 470 تومن!!! اونم با پاور GP585 !!! فقط این مارک خوبه ؟؟؟ و اینکه با قیمتش جور در میاد؟؟؟
لیدتک که برند خوبیه، ولی به نظر من هم پاورت ضعیفه.
الان روی کارت من (GTX 560 Ti) نوشته حداقل پاور مناسب 600 واته. 480 که دیگه مصرفش خیلی بالاتره. خودت برای مقایسه مصرف شون اینجا رو ببین.

دوستان vga حدود 250-300 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
الان 4890 دارم
[TABLE="class: gaming_rig"]
[TR]
Processor: [TD]AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
[/TD]
[/TR]
[TR]
Memory: [TD]8192MB RAM
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
پاور: 850 CORSAIR
شاید بخوام CPU هم عوض کنم

دوستان vga حدود 250-300 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
الان 4890 دارم
[TABLE="class: gaming_rig"]
[TR]
[TD]AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8192MB RAM[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

پاور: 850 CORSAIR
شاید بخوام CPU هم عوض کنم

بهترین گزینه ها GTX 560 هست با اون محدوده قیمتی، البته اگه تا 330 تومن می تونی هزینه کنی GTX 560Ti خیلی بهتره
پردازندت هم خوبه، دستش نزن.

• Like
Reactions: qozmyox
پاورم 1100 فک کنم/با 200 تومن چی میشه خرید؟من nvidia رو خیلی بیشتر از amd قبول دارم

---------- نوشته در 10:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:29 AM ارسال شده بود ----------

520 تقریبا نزدیک به همون 9500 ه . توصیه میکنم دستکتاپ رو عوض کنید . پاورت چیه و چقدر بودجه داری؟

پاورم 1100 فک کنم/با 200 تومن چی میشه خرید؟من nvidia رو خیلی بیشتر از amd قبول دارم

سلام دوستان من تازه عضو شدم
سیستمم cpu:amd x3 710....main:asus m4a78t-e....ram corsair 2*2 1333.....vga:asus9600gt
سوالم اینه که این کارت گرافیکم برای بازی بسه یا نه و همینطور cpu رو عوض کنم یا نه چون تو سایت ایسوز دیدم که رو این مادربرد x6 هم میشه نصب کرد که از 190 تا 240 قیمتش میشه
یکم ویندوزم مشکل هنگ داره به نظرتون این قطعات من باهم مچ هستند؟یکی میگفت cpu رو باید عوض کنم چون نسبت به قطعات دیگه ضعیف تره

سلام خواهشا زود جواب بدید من GTX480 دارم با پاور GP585 خب حالا همه میگن این پاور ضعیفه حالا یه پاور حرفه ای و عالی بگید تا بخرم فقط خواهشا سریع پاور خوب و اینده دار باشه....ممنون....

-------------------------------------------------------------

GP885 Green میخرم یا EnermaX modU87 این دوتا خوبه دیگه...

آخرین ویرایش:
بهترین گزینه ها GTX 560 هست با اون محدوده قیمتی، البته اگه تا 330 تومن می تونی هزینه کنی GTX 560Ti خیلی بهتره
پردازندت هم خوبه، دستش نزن.

580 چنده ؟ این TI نشون دهنده اینه که بیشتر خنک میکنه ؟ ( 2تا فن داره)؟

TI برای 580 چنده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or