bluestar
کاربر سایت
قیمت که گفته شد. میشه گفت در حالت معمول برتری بارز asus کولینگ خوبش هست . که دما کارت رو پایین تر از مدل های رفرنس نگه میداره .قیمت 570evga va asus570 cu رو میخواستم و اینکه کدوم بنظر شما بهتره؟
قیمت که گفته شد. میشه گفت در حالت معمول برتری بارز asus کولینگ خوبش هست . که دما کارت رو پایین تر از مدل های رفرنس نگه میداره .قیمت 570evga va asus570 cu رو میخواستم و اینکه کدوم بنظر شما بهتره؟
سلام بلاخره پس از مشاوره msi gtx 560 ti twin frozer 2 گرفتم واقعا از دوستانئ که کمک کردن ممنونم مخصوصا vahid جان ممنونم فقط از کجا بدونم از چند درصد توان گرافیک استفاده میکنه سیستم؟
دوستان پاور585 وات چند تومان است؟
مرسی.ولی پس حتما گرون شده.چون زنگ زدم گارانتی فاارس گفت570 قیمتش 540 تومن!
vahid جان 3d mark تو جعبه نبود لینکی ازش داری ؟ ممنون میشم اگه بزاری
لطفا
یک کارت گرافیک معرفی کنید که HDMI داشته باشه و از این پورت علاوه بر تصویر ، صدا رو هم خروجی بده.برای بازی هم خیلی مهم نیست ولی براحتی FULL HD رو پلی کنه.یعنی video رو بوسیله GPU پردازش بکنه.قیمت هم مناسب باشه.
یعنی کارتی نیست که خودش هم چیپ صدا داشته باشه.نوشته شده توسط amir_amd![]()
![]()
لطفا
یک کارت گرافیک معرفی کنید که HDMI داشته باشه و از این پورت علاوه بر تصویر ، صدا رو هم خروجی بده.برای بازی هم خیلی مهم نیست ولی براحتی FULL HD رو پلی کنه.یعنی video رو بوسیله GPU پردازش بکنه.قیمت هم مناسب باشه.
کارت های خیلی زیادی هستن یه چیز معمولی می شه gt 440 یا اگه تا حدودی گیم هم می خوای gts 250
کارت های ati هم خیلی وقته hdmi دارن حداقل از 50 تومن شروع می شه
باید برای خروجی صدا هم از یه تبدیل dvd to vga استفاده کنی یه کابل باریکه که از داخل به گرافیک وصل می شه

لطفا
کارتای سری 400 و 500 از Nvidia و بیشتر کارتای ATI خروجی HDMI شون خودش دیکودر صدا هم داره ، نیاز به هیچ چیز اضافی نیستیعنی کارتی نیست که خودش هم چیپ صدا داشته باشه.
من یادمه یک سری کارت ATI خودشون صدا هم داشتند.حالا شاید همون رابط رو میخواستند.![]()
قیمت GeForce GTX 580 رو میخواستم ممنون
در ضمن میشه بگید بهترین برند واسه این کارت کدومه؟؟
یعنی کارتی نیست که خودش هم چیپ صدا داشته باشه.
من یادمه یک سری کارت ATI خودشون صدا هم داشتند.حالا شاید همون رابط رو میخواستند.![]()
من نگفتم نداره گفتم رابط می خواد از سوکت pci که صدا خارج نمی شه شما باید با یه کابل صدا رو از dvd rom انتقال بدی به برد کارت همین یا اگه صدای محیط ویندوزم می خوای با یه کابل دیگه از مادربرد به برد وصل کنی
البته اون هم مال دوران خدابیامرز،ویندوز 98 بود. توی XP به بعد اون کابل هم منقرض شد. فرشیدخان درست میگن.از DVD چیو منتقل کنی به کارت؟، مگه دوران CD-ROM هست که صدای Audio رو با یه کابل جدا منتقل کنی؟؟!
روی کارتای سری 4 شرکت nVidia که امتحان کردم و مطمئنم.کارتای سری 400 و 500 از Nvidia و بیشتر کارتای ATI خروجی HDMI شون خودش دیکودر صدا هم داره ، نیاز به هیچ چیز اضافی نیست
کارتAMD 6570 انتخاب خوبیه، حدود 130 تومن هست.