مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام خدمت همه دوستان
من یه کارت انویدیا 460 دارم .سوالی که دارم اینه که برای بازی cpu اینتل5400 خوبه یا amd phenom ii x4
ایا ارزش داره برای cpu ای ام دی مادربردمو عوض کتم.
اختلاف فریم این دو cpu چقدره در رزولیشن 1050 در 1680
با تشکر از همگی

خب معلومه که Phenom II X4 سریعتره، ولی بازم بهترین نیست و اگر مادربردت رو بخوای عوض کنی باید برد اینتلی P67 یا H67 بگیری، نه بردای AM3 رو.

درود

به نظر اساتید ، کارت گرافیک gts 250 تو گیم ها فریم بیشتری می گیره یا gts 450؟
GTS 250 بعضی جاها بهتره ولی DX11 نداره، دیگه ارزش خرید نداره

بچه ها بین 2 تا گزینه گیر کردم gtx 570 اکبند 5970 دست دوم و سالم کدوم یکی رو بخرم خواهشا سریع جواب بدید تا اون 5970 فروش نرفته

5970 خیلی پر مصرف و داغ و پرصدا هست و پاور خفن می خواد، ولی معلومه که سریعتره، انتخاب با خودته که کدوما رو ترجیح بدی.

• Like
Reactions: CriRo7
5970خیلی پر مصرف و داغ و پرصدا هست و پاور خفن می خواد، ولی معلومه که سریعتره، انتخاب با خودته که کدوما رو ترجیح بدی.
خوب مشکل اینجاست که نمی دونم به نظر شخصیت کدوم بهتره واسه بازی کردن و بازی های روز پاور 700 هم دارم

خوب مشکل اینجاست که نمی دونم به نظر شخصیت کدوم بهتره واسه بازی کردن و بازی های روز پاور 700 هم دارم

بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی اما مسلما 5970 سریع تره پاورت هم جواب می ده

مادربردت sli support?

مارک پاورت هم بگو تا بشه بیشتر راهنماییت کرد

بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی اما مسلما 5970 سریع تره پاورت هم جواب می ده

مادربردت sli support?

مارک پاورت هم بگو تا بشه بیشتر راهنماییت کرد

این پاوراک اک مجانی گیرم اومدهThermaltake - 700w
بقیه قطعات رو میخوام مطابق vga بگیرم که مسلما sli support میخرم

کمک

با سلام خدمت دوستان کسی میتونه من رو در مورد ارتقاع کارت گرافیکم برای بازی کمک کنه ؟

مشخصات سیستم من :
مادربرد: GA-M57SLI-S4 (rev. 2.0)
کارت گرافیک : گیگا 512 8500 مدل GV-NX85T512HP
رم 2 گیگ ddr2

من میخوام کارت گرافیک رو ارتقا بدم با هزینه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان شما یک کارت گرافیک پیشنهاد بدین؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

بازم سلام.
5670 هم مدلای مختلف داره؟مثلا ddr3 و ddr5؟512 و 1gig؟
و اینکه کدوم برندش بهتره؟

یه چیزم اینکه کدوم یکی فن بهتری داره (کلا" کدوم یکی کمتر داغ میشه)؟چوم من کیسم فن نداره.:|

این پاوراک اک مجانی گیرم اومدهThermaltake - 700w
بقیه قطعات رو میخوام مطابق vga بگیرم که مسلما sli support میخرم

خیرات بوده یکی هم برای من می گرفتی:d

خوب پس دو تا 460 اک بخر sli کن قیمتش 480 می شه اگه جفتشونم اور کنی که 5970 می خوره تازه توی physx هم عالی عمل می کنه

دوستان تصمیم دارم 2 عدد کارت گرافیکی 460 را به صورت 16x در 16x کانفیگ کنم البته لطفا از سری مادربردهای سندی بریج باشه چه مادربردهای را پیشنهاد می کنید؟

من مادربورد MSI p67-GD55 رو پیشنهاد میکنم به قیمت 260 تومان!

اگر انتخاب بهتری نیست من این مادربورد رو تهیه کنم البته هر چه امکانات مادربرد بیشتر و به روز تر باشه برام اهمیت بیشتری خواهد داشت تا 270 تومن هم هزینه خواهم کرد.

اگر انتخاب بهتری نیست من این مادربورد رو تهیه کنم البته هر چه امکانات مادربرد بیشتر و به روز تر باشه برام اهمیت بیشتری خواهد داشت تا 270 تومن هم هزینه خواهم کرد.
بهتره تو بخش سخت افزار بگی.
مدل زیر هم فک کنم بشه:
asus p8p67 pro

بازم سلام.
5670 هم مدلای مختلف داره؟مثلا ddr3 و ddr5؟512 و 1gig؟
و اینکه کدوم برندش بهتره؟

یه چیزم اینکه کدوم یکی فن بهتری داره (کلا" کدوم یکی کمتر داغ میشه)؟چوم من کیسم فن نداره.:|

نه عزیز، فقط DDR5 داره،
از برندای XFX,HIS و SPhhier می تونی بگیری، اونایی که فن رفرنس ندارن معمولا فن های بهتری دارن و خنکترن، این کارتم همچین قدرتی نداره که مدل غیر مرجع بخواد، حرارتشم زیاد نیست.
دوستان تصمیم دارم 2 عدد کارت گرافیکی 460 را به صورت 16x در 16x کانفیگ کنم البته لطفا از سری مادربردهای سندی بریج باشه چه مادربردهای را پیشنهاد می کنید؟
تصمیمت اشتباس، کدو تا کارت 460 یه سرعتی معادل کارت GTX 570 پیدا می کنن که ارزش نداره صدا و مصرف برق بیشتر رو بخاطر فقط SLI کردن تحمل کنی.

SLI فقط برای کارت 560 و بالاتر، چون سرعتش بیشتر از سریعترین کارت تک هسته ای میشه.

همین که دوستمون گفتن،P8P67 PRO.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or