SLASH1
کاربر سایت
درود
به نظر اساتید ، کارت گرافیک gts 250 تو گیم ها فریم بیشتری می گیره یا gts 450؟
gts450 بهتره حرارت کمتر مصرف برق کمتر dx11 اورکلاک بیشتر(که مسلما توانش رو از 250 بهتر می کنه)
درود
سلام خدمت همه دوستان
من یه کارت انویدیا 460 دارم .سوالی که دارم اینه که برای بازی cpu اینتل5400 خوبه یا amd phenom ii x4
ایا ارزش داره برای cpu ای ام دی مادربردمو عوض کتم.
اختلاف فریم این دو cpu چقدره در رزولیشن 1050 در 1680
با تشکر از همگی
GTS 250 بعضی جاها بهتره ولی DX11 نداره، دیگه ارزش خرید ندارهدرود
بچه ها بین 2 تا گزینه گیر کردم gtx 570 اکبند 5970 دست دوم و سالم کدوم یکی رو بخرم خواهشا سریع جواب بدید تا اون 5970 فروش نرفته
خوب مشکل اینجاست که نمی دونم به نظر شخصیت کدوم بهتره واسه بازی کردن و بازی های روز پاور 700 هم دارم
خوب مشکل اینجاست که نمی دونم به نظر شخصیت کدوم بهتره واسه بازی کردن و بازی های روز پاور 700 هم دارم
بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی اما مسلما 5970 سریع تره پاورت هم جواب می ده
مادربردت sli support?
مارک پاورت هم بگو تا بشه بیشتر راهنماییت کرد

این پاوراک اک مجانی گیرم اومدهThermaltake - 700w
بقیه قطعات رو میخوام مطابق vga بگیرم که مسلما sli support میخرم
من مادربورد MSI p67-GD55 رو پیشنهاد میکنم به قیمت 260 تومان!دوستان تصمیم دارم 2 عدد کارت گرافیکی 460 را به صورت 16x در 16x کانفیگ کنم البته لطفا از سری مادربردهای سندی بریج باشه چه مادربردهای را پیشنهاد می کنید؟
من مادربورد MSI p67-GD55 رو پیشنهاد میکنم به قیمت 260 تومان!
بهتره تو بخش سخت افزار بگی.اگر انتخاب بهتری نیست من این مادربورد رو تهیه کنم البته هر چه امکانات مادربرد بیشتر و به روز تر باشه برام اهمیت بیشتری خواهد داشت تا 270 تومن هم هزینه خواهم کرد.
بازم سلام.
5670 هم مدلای مختلف داره؟مثلا ddr3 و ddr5؟512 و 1gig؟
و اینکه کدوم برندش بهتره؟
یه چیزم اینکه کدوم یکی فن بهتری داره (کلا" کدوم یکی کمتر داغ میشه)؟چوم من کیسم فن نداره.![]()
تصمیمت اشتباس، کدو تا کارت 460 یه سرعتی معادل کارت GTX 570 پیدا می کنن که ارزش نداره صدا و مصرف برق بیشتر رو بخاطر فقط SLI کردن تحمل کنی.دوستان تصمیم دارم 2 عدد کارت گرافیکی 460 را به صورت 16x در 16x کانفیگ کنم البته لطفا از سری مادربردهای سندی بریج باشه چه مادربردهای را پیشنهاد می کنید؟
همین که دوستمون گفتن،P8P67 PRO.اگر انتخاب بهتری نیست من این مادربورد رو تهیه کنم البته هر چه امکانات مادربرد بیشتر و به روز تر باشه برام اهمیت بیشتری خواهد داشت تا 270 تومن هم هزینه خواهم کرد.