مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من می خوام 560 ti رو بگیرم بهترین برند پیشنهادیتون با توجه به این که من main گیگاست zotac هست یا چیزه دیگه ؟(پیشاپیش ممنون)

دوست عزیز دور ZOTAC رو یه خط قرمز بکش و اثلا سمتش نرو )x
بنظر من بهترین انتخاب ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP یا MSI N560GTX-Ti Hawk میتونه باشه ;)

آخرین ویرایش:
من می خوام 560 ti رو بگیرم بهترین برند پیشنهادیتون با توجه به این که من main گیگاست zotac هست یا چیزه دیگه ؟(پیشاپیش ممنون)
می تونی از یه برند معتبر مثل ASUS,MSI,EVGA,ZOTAC برداری، به مادربرد شما هم ربطی نداره .

دوست عزیز دور ZOTAC رو یه خط قرمز بکش و اثلا سمتش نرو )x
بنظر من بهترین انتخاب ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP یا MSI N560GTX-Ti Hawk میتونه باشه ;)
شما فعلا زیر اون "اثلا" خودت یه خط قرمز بکش که اصلا فارسی رو به فنا دادی!

همونجور که اقا فرشید گفت به main ربطی نداره ولی به نظر من تا انتخابهایی مثل asus یا msi داری
zotac نگیر نه این که برند معتبری نباشه ولی اونا بهتره

خیلی ممنون دوستان عزیز >:d<
ولی راستش به همین مغازه ای که الان می خوام بگیرم main رو هم از همین گرفتم که بعد لج کرده بود که asus با گیگا هماهنگ نیست منم مجبور شدم گرافیک 8600 رو بردام و یه ati 4670 رو که مارکش asus هست رو بدم به داداشم .حالا این فروشنده الکی می گه یا شاید یه چیزی سرش بشه :-/

ولی راستش به همین مغازه ای که الان می خوام بگیرم main رو هم از همین گرفتم که بعد لج کرده بود که asus با گیگا هماهنگ نیست منم مجبور شدم گرافیک 8600 رو بردام و یه ati 4670 رو که مارکش asus هست رو بدم به داداشم .حالا این فروشنده الکی می گه یا شاید یه چیزی سرش بشه :-/
ASUS با GIGA هماهنگ نیست؟؟ این کلمات قصار از کجا دراومده؟؟!!
بهش بگو گروه خونی منم با تو هماهنگ نیست، من همونی که دلم می خواد رو می خرم،فروشنده باید تابع انتخاب شما باشه، نه بالعکس.

فروشنده داداش به فکر سود خودشه وقتی هم که یه ادم ناشی میبینه........
بیخود کرده لج کرده بهش بگو اصلا نمیخوام و برو از یکی دیگه بگیر;)

می تونی از یه برند معتبر مثل ASUS,MSI,EVGA,ZOTAC برداری، به مادربرد شما هم ربطی نداره .

شما فعلا زیر اون "اثلا" خودت یه خط قرمز بکش که اصلا فارسی رو به فنا دادی!

یه نگاه به کیبردت بندازی خودت متوجه میشی که اشتباه تایپی بوده :dدرضمن شما که 75% تولید کنندگان گرافیک رو نام بردی اگر اینجوری باشه تمام تولیدکنندگان خوبن دیگه جای بحثی در این تاپیک نمیمونه :thinking:

سلام
من هم برا انتخاب یه برند مناسب حسابی گیچ شدم 8-}
ممنون میشم از بین کارت گرافیکهای زیر یدونه کارت خوب بهم پیشنهاد بدین اگه هم کارت دیگه ای مد نظرتون هست لطفا راهنماییم کنید
msi gtx 580 twin frozer
asus gtx 580 direct cu
یا کارت دیگه ای

سلام
ممنون میشم از بین کارت گرافیکهای زیر یدونه کارت خوب بهم پیشنهاد بدین اگه هم کارت دیگه ای مد نظرتون هست لطفا راهنماییم کنید
msi gtx 580 twin frozer
asus gtx 580 direct cu
یا کارت دیگه ای

اگه نظرت رو 580 هست هر دوی این برند ها خوب هستند نظر من رو asus هست
انتتخاب های دیگه مثل zotac , evga هم داری zotac یه مقدار ارزونتره
اگه یه مقدار هم ارزونتر میخوای gtx480 هم میتونی بردای یا gtx570

آخرین ویرایش:
یه نگاه به کیبردت بندازی خودت متوجه میشی که اشتباه تایپی بوده :dدرضمن شما که 75% تولید کنندگان گرافیک رو نام بردی اگر اینجوری باشه تمام تولیدکنندگان خوبن دیگه جای بحثی در این تاپیک نمیمونه :thinking:

قبول، برای منم اشتباه تایپی پیش میاد، اما این برندایی که گفتم همه ی برندای توی بازار نیست،معتبرترین ها و منتخب هاشون هست که تازه فقط کارت Nvidia می زنن، نه ATI، اسم ببرم؟

PNY-Force3D-Connect 3d-Geforce-Inno3D,Palit,Gainward,SPARKLE

سلام
msi gtx 580 twin frozer
asus gtx 580 direct cu
یا کارت دیگه ای

هر دوتا خوبن، کی می تونه اصلا کیفیت یکی از این 2 تا رو که بهترین هم هستن زیر سوال ببره؟
اگه تفاوتی باشه در جزییات خیلی کوچک هست.

• Like
Reactions: iMahmoud
سلام.ایا مادربرد asus crosshair iv formula از دوتا کارت ان وی دیا یعنی sli ساپورت میکنه؟

قانونا ساپورت نمیکنه اما با یه سری پچ میشه این کارو انجام داد
که البته خیلی خوب هم کار نمیکنه

مثل این :
lrg_10.jpg

مرسی.قیمت NVIDIA 560TI و 570 چنده؟و آیا اگه با سی پی یو مدل AMD PHENUM II X6 1090 و مادربورد ASUS M5A87 ببندمش نتیجش خوب میشه؟برای گیم در حد ایده آل

اولی 330 تا 350 از برندهای مختلف
دومی هم 430 تا 490 از برندهای مختلف

بله cpu قدرت خوبی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or